31 Maj

Orkade inte blogga någonting igår men iallfall så var jag i Årjäng hos mamma och firade mors-dag! Blev även till mormor & sen pappa en sväng. Köpte en lykta till mamma, hon blev nog nöjd. Va hemma vid halv nio på kvällen ungefär. Plockade undan lite, fick lite kläder med mig hem också.

Gick upp för typ en halvtimme sen, sätte mig ute på balkongen och där var det varmt i solen. Får hoppas det håller i sig idag. Senare så ska jag ja bussen till Säffle och möta upp Sandra för vi ska till badhuset och göra en sak inom idrotten annars blir vi inte godkända. Sen vid halv tre ska jag göra prov i engelska. Orkar egentligen inte, men måste. Mår inte bra alls! Snorig, tjock i halsen och typ slemmig eller vad man nu ska kalla det. Vi är egentligen lediga idag och imorgon för att vi fick så många timmar på vänern runt resan. Men måste till skolan och få klart massa saker. Imorgon kan man iallfall säga att det är sommar, G-Ö-T-T! Får nog bli att sola lite sen. Nu måste jag träna inför provet!


29 Maj

Kvällen igår var helt okej, fast det slutade ganska tidigt. Var hemma runt tolv. Va så himla trött så det tog inte lång tid innan jag somnade. Vi har vart på ica en sväng och handlat lite och sen lagade vi mat och har nyss åte nu. Det fick bli grillad kyckling, potatisgratäng & sallad! Mums! Funderar på vad man ska hitta på idag...? Det är frågan det! ;)

Måste även gratulera Anna som klarade körkortet igår! Grattis! :D ♥


Spontan utgång!

Japp det är som det låter, det får bli utgång idag. Hade jag inte räknat med men så blir det! Har fixat mig och så. Har lockat håret idag, behöver lite omväxling. Det blev bättre än förra gången! Har på mig min nya kjol, ett svart linne och ett par nylonstrumpbyxor. Mina ben är ju så vita! Till det så blir det några klackar och någon jacka såklart, troligtsvis skinnjackan!

Såhär ser jag ut! Tog på guldbrun ögonskugga också. Syns bättre i verkligheten.
Nej nu ska jag göra mig klar för att dra och knäppa första ölen! ;)


Gårdagen

Först kommer lite bilder på Mariestad!




Bron över till örana, Dillö och Torsö. På Dillö var det vi sov inatt.


Jennifer & Sandra! Go bild :)

Kjolen jag köpte igår, 49.50;- var den ju lätt värd!

Jennifer!

Sara!

Vänern.

Påväg ut till Dillö, en bit utanför Mariestad!

Haha! :D

Sen när vi hade lämnat sakerna och packatt upp bar det iväg till denna lilla stugan där vi skulle bada tunna och baka pizza!

Uteplats och badtunnan bakom.

Badtunnan.

Vänern!



Haha jag! ;)

Vi badade i Vänern, va väll runt 10 grader. Det var inte varmt men man får väll offra sig själv lite ibland! ;)


Jessica, Marieke & Sara!

Baka pizza!

Jennifer!

Marieke!


Min pizza! ;)

Klar! :D

Hunden som dom hade som hyrde ut stugan där vi sov och badbaljan, vi lekte med hunden och den babade i Vänern!

Nyfikna! ;)

Såhär sov vi. Jessica, Emma, Sandra & jag bredvid Sandra. 2st 90cm breda sängar var det. 4 stycken, så lite trångt var det väll. Men det gick!

Emma har sina konstiga sov-positioner...? haha.

Måste berätta om en läskig sak som hände inatt. På vårat rum så låg vi och kollade på en skräckfilm. Så hör vi att någon kastar något mot fönstret. Det var en klump med mossa. Sen kommer folk in till oss och frågar om det är vi som håller på, för det var inte bara vi som var med om det. Men vi låg ju och kollade på film så vi var det inte. Sen knackar dom på fönstret och håller på ännu mer. Våra lärare Jeanette & Stefan börjar bli irriterade och stefan kommer in till oss och säger lite argt: Men, är det ni eller? Vi svarade att det inte var vi. Det var ingen inuti huset för alla hade gått och lagt sig i sängen. Då går Jeanette & Stefan ut och kollar om dom ser något. Men dom kommer tillbaka in utan resultat. Så... vi vet fortfarande inte vem eller vilka det var. Lite läskigt! ;) Nu är vi i Karlstad vilket betyder att vi har cirka en timme kvar. Det ska bli riktigt skönt att komma hem faktiskt!

Men denna resa är oförglömlig och vi har haft hur kul som helst. Har inget att klaga på. Vi har delat många skratt under resan! ;) Kan bland annat berätta att Marieke tappade sin glass på gatan. Emma mobbade Sandra lite, eller inte mobbade men skojjade med henne. Hon sa såhär: Sandra om du röker nu piskar jag dig på musen! Haha gud va vi skratta! Sandra skvätte vatten på Jeanette igår när vi badade tunna. Vi såg en affär som hette Labonné. Men sandra uttalade det La bonne! Marieke skulle beställa på en pizzeria så sa hon jag vill ha bröd! Men egentligen så skulle hon säga kebab i bröd. När Sandra fick panik för att det var så kallt att bada ute. Och massa annat! Längtar verkligen tills resan i trean nu. Det har vart så kul, tack för allt klassen, Jeanette, Stefan & busschauffören! ♥

TU2, ni är underbara! ♥


Bilder sen igår


Karlsrogården, som vi sov på, på tisdagen. Det var jättefint och bra. Fast det blev ju inte mycket sömn den natten inte. Vaknade hela tiden och bara väntade på att klockan skulle bli 7.30 så att vi kunde gå upp. Hade sovit konstigt så hade ont i någon muskel. Fast det var en obehaglig känsla med. Svårt att förklara! Fast det var inte denna byggnaden vi sov i. På bilden är det huvudbyggnaden.

Sen bra det av mot ett museum. Mest älgar men också andra djur.


Varggrav.

En väska som är gjord av grävling, kanske  nya modet? ;)

Museét, fanns flera våningar så det är större än vad man tror!

Här åt vi lunch igår, vanlig husmanskost. Jättegott!

Mums!

Stor negerbolle! haha.

Spiken, nått fiskeställe.

Läckö slott!



Här blev det fika, precis bredvid Läckö Slott.

Där jag köpte detta, hallon och chokladtårta. Mättande!

Innan vi skulle gå in på Läckö Slott.






Kyrkan.


Lidköpings turistbyrå.

Senare åt vi middag. Det var underbart gott!
<
Pasta Bolognese.

Denna kvällen/natten var vi uppe till två! Haha trötta va vi nog sen.

Bilderna sen idag får jag lägga ut imorgon för nu är jag så trött! Godnatt!


Lidköping

Har haft roligt idag! Va meningen att jag skulle lägga in bilderna från idag på bloggen förut men så blev det inte. Vi spelade kort sen duschade jag, sen har vi haft massa kul här på rummet. Inatt sover jag i samma rum som; Emma, Jennifer, Marieke & Sandra. Herregud va vi har skrattat! Marieke ligger och sover. Undrar om hon kan sova när vi skrattar så! Och nu... ja vad ska vi göra nu? Något roligt blir det nog ;) Godnatt hörs imorgon!


Läckö Slott nu

Vi gick upp vid 7.30 idag, sovmorgon ju! Men jag vaknade 6.30 av att jag hade ont på sidan av nacken och trodde jag skulle avlida. Pain! Sov väll på något konstigt sätt. Vi lyckades somna tillslut igår iallfall! Klockan 8 var det frukost. Sen gjorde vi iordning oss, packade ihop sakerna och städade efter oss. Klockan 9 var det avgång, då bar det av mot ett museum, mest inriktat på älgar. Där hade vi en guidad tur. Jag var nära att somna haha. Sen fick vi gå runt lite där och kika. Sen åt vi på ett ställe som låg bredvid där. Nu är vi nästan i Lidköping. Vi är vid Läckö Slott nu! Där vi ska in och kika. Intressant! :D Bilder kommer senare idag! :)


22.44

Okej... Jag, Marieke & Sandra sover i rum 13. Not good? Jag och Sandra kollade på någon sjuk trailer till någon film. Uhhh! Nu har vi skrämt upp varann också. Haha hur kommer detta gå? Kommer vi ens få någon sömn? Jaja det återstår att se. Just nu känner jag inte för att sova iallafall. Men godnatt! :)


Bilder sen middagen

Vi badade inte så länge på Vänersborgs badpalats. Efter det så åkte vi till vandrarhemmet och la ner sakerna och gjorde iordning lite. Sen åkte vi tillbaka in till stan och åt mat på Italia, sen in på ica och köpa frukost. Sen tillbaka till vandrarhemmet. Så nu sitter vi här och försöker komma på något att göra! ;)

Min pizza! Italia hette den. Ja vad kan jag säga mer än att jag älskade den? ;)


Haha Marieke!

Sara, Jessica & Emma!

Jennie & Stefan!

Elin & Linn!

Blev inga bilder inne på Vänersborgs badpalats. Kameran fick inte va med och bada. Tror inte att den skulle må så bra då! :) Lite dåliga bilder men dom får duga. Blir nog inga mer bilder idag iallfall tror jag. Klockan 8 imorgon är det frukost och 9 åker vi mot Lidköping. Där vi bland annat ska besöka Läckö Slott och där ska vi sova på Lidköpings hotell. Nu ska jag va social mot dom andra! :)


Nu; bada i badpalatset i Vänersborg

Tänkte lägga upp lite bilder på dagen hittils! ;)


Vi va på Dalslands Center, hon berättade lite om hur dom arbetar och hur detta skapades m.m.


Det tog 3 veckor för 2 personer att göra denna stora hatt!

Scary? haha.

Emma & Jennifer!



Här är Håveruds sluss, det sägs att det spökar här. Vi gick upp till toppen. Det var lite coolt! Det är längre än vad man tror!


Det ser inte ut som det är långt ner, men det var det! Läskig bro!

På toppen!

Sa jag inte att den var läskig? Vatten precis bredvid.

Bussen!

Vi gick in i ett hus med massa konsthantverk.

Sandra, Emma & Jennifer!

Jennie, Sophie & Stefan!

Sen åt vi mat och sen köpte vi en glass! Marieke tappa sin glass haha! Nu ska vi bada! ;)


Nu är vi påväg!

Nu är vi påväg mot Mellerud! Där vi ska till Håverud, till någon sluss. Berättar mer om det senare när vi har vart där. Just nu är det sol men det kom några droppar regn förut. Tror att jag fick med mig allt nu iallfall! Gick upp 5 imorse, och bara för att va säker på att inte missa bussen så ställde jag två alarm! En på mobilen och en på väckarklockan. Gick upp och gjorde klart min guidning. Blev bra! Blev två sidor och det är rätt mycket. Men jag ska inte guida förrän torsdag, sista dagen. Ser fram emot detta och tror att det kommer bli en toppenresa! Humöret är på topp! Sen ska vi till Vänersborgs badpalats också så det blir roligt! På tal om något helt annat så skrev min kusin ett meddelande till mig igår på facebook. Det är så att sen farfar dog (1994) så blev det massa bråk om pengar m.m mellan farmor och min farbror (min kusins pappa). Så farmor har ingen som helst kontakt med sin ena son och hans tre barn som är mina kusiner. Nu har min kusin som är ett år äldre än mig fått ett barn och min andra kusin ska ha nu i maj. Hon som har fått barn skrev till mig igår och frågade efter farmors adress, hon ville skicka en bild på sitt barn. Det kanske låter som ingenting för er. Men detta är ett stort steg för mig. Jag tänker ofta på "Vad kan jag göra för att allt ska bli som när farfar levde?" och massa sånt. Det är så synd att det har blivit såhär. Jag har ju inte träffat min farbror sen jag var liten. har en bild i huvudet av hur han ser ut, det är allt. Men ett sånt litet framsteg kanske utveckas och blir ett stort steg? Vem vet? Får forska vidare i detta! :)

Ikväll ska vi bo på ett vandrarhem i Vänersborg, och så ska vi äta på en italiensk restaurang. Ska bli mysigt!

Bada tunna och baka egen pizza ska vi göra någonstans också. Bilden är sen förra året när vi började skolan igen efter sommarlovet. Då åt vi sallad och badade tunna. Mysigt var det! :)


Nytt


49.50;-

Typ såna här, fast mer neonrosa. 49.50;-

Båda sakerna från H&M. På tal om något annat så sitter jag med slingor i huvudet. Hur kommer detta se ut egentligen? haha. Ja det är ungefär tio minuter kvar. Sen ska jag packa klart och göra klart guidningen. Just nu är jag orolig för hur mitt hår kommer se ut. Ljusare blir det iallfall, det är en sak som är säkert. Klockan är 22.35 och jag har inte packat än? Seeeg! Men ska snart skölja ut färgen efter det får jag verkligen sätta igång. Har skrivit en lista på det jag ska ha med. Åker imorgon klockan 9 och kommer hem på torsdag på kvällen. Men nu har det hänt något med bilen så jag måste ta bussen! ;) jaja. Datorn följer med så jag kommer blogga!


Vart i Karlstad

Kom nyss hem från Karlstad. Åkte dit vid elva ungefär. Va bara jag och Andreas som åkte dit. Först gick vi in på siba där Andreas köpte ny mobil för 1995;-. Enda roliga affären jag gick in på va H&M. Där jag köpte mig en klänning och ett par kortbyxor. Får visa bild sen! Allt gick på 99;- billigt! Klänningen var lite lång men den var så himla skön att ha på sig. Och så gillade jag mönstret! Sen åt vi thaibuffé, som vanligt! ;) Efter det följde jag med Andreas in på stadium för han letade efter en keps men hittade ingen bra. Sen in på kappahl för han skulle ha ett par jeans där han hittade ett par som han köpte för 499;- .Sen blev det biltema och köpa några saker till bilen sen åkte vi hem! Det var trevligt! Inte lika varmt ute idag, blåser kallt. Idag ska jag packa och fixa allt inför imorgon. Ska ner till ica sen och köpa lite saker. Andreas kör mig till Säffle imorgon tror jag. Vill inte ta med alla saker på bussen.


Jag idag, med nya klänningen på! :D osminkad och ofixad. Ska göra mer ljusa slingor idag!


blev att vi spenderade dagen med Andreas s...

blev att vi spenderade dagen med Andreas syster och hennes kille. vi har vart hos deras pappa, vi hämtade en gräsklippare. sen gick vi ut med deras hund en sväng. och nu sitter vi och ska snart börja grilla! mums på det! senare vet man aldrig vad som händer. det märks! ;-) ha en bra kväll iallafall!


Sol!

Orkade inte blogga igår när jag kom hem, det blev sängen direkt för jag va så trött. Vi drog till Säffle men drog tillbaka till Åmål lika snabbt typ. Va en del poliser ute i Säffle så. Idag är det strålande sol och jag och Andreas ska hitta på något, så vi ska inte förstöra dagen med att sitta inne vid datorn! ;) Nu ska jag göra mig iordning iallafall! :)


Talang

Gick bra i skolan idag, gjorde svenskaprovet och fick först en halv poäng ifrån godkänt. Men jag fick leta upp svaren i boken sen så jag fick godkänt! :) En dansgrupp frånb Åmål är ju med, så Andreas ville se det. Har klippt och färgat Andreas hår så nu står han i duschen och sköljer ur det. Senare eller imorgon ska jag nog göra mer ljusa slingor tror jag. Måste även göra klart min guidning, fast det räcker om den är klar på söndag. Måste plugga in texten i huvudet också. Men den är inte så jättelång så det blir nog bra. På söndag ska jag packa också. Har börjat packa lite redan nu. Eller ja... bara tre trosor, tre strumpor och pyjamas än så länge haha. Just nu så partajjar mina classmates, iallafall nästan alla. Emma har 18-årsfest idag. Men jag va ute på valborg och förra fredagen så kände att det skulle bli lite mycket om jag gick ut idag också. Men får kika in en sväng om jag är i Säffle. Andreas fick sålt sin bil förut så nu har han 7000 i plånboken, inte fel! ;) Nu blev jag törstig så ska ta mig ett glas vatten sen fortsätta kolla på talang.


Hade lust att lägga upp en sommarbild, så fick bli en på min söta lillebroder Pontus. Som nu inte längre har sådan glugg för han har tappat mjölktänderna så nu håller dom nya på att växa ut! ;)


Skolan nu!

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar til skolan. Tar ett senare tåg idag för jag hann inte med den 8.05. Idag är det taco buffé på skolan, det ska inte bli fel! Igår så tog jag på brun-utan-sol i ansiktet, så nu har jag lite mer färg! :) Hörs sen!

Bild sen i fredags, snodde den av Sandra! ;)


Skolavslutningen?


129;- Är den ju lätt värd!


Festivalkit till killar?


69.50;- På H&M från Fashion Against Aids.

Den innehåller:
- Kam
- Liten handduk
- Två kondomer
- Duschcrème
- Fusktatueringar
- Ett par kalsonger

Rätt smart idé faktiskt! Men fusktatueringar? Vilken tjej faller för det? haha. Det är ju sånt man får när man köper ett visst tuggummi. Nej, jag faller inte för det. tycker att det är lite barnsligt! och förresten så ser man väll skillnaden på en riktig och en fusk. Nej, fusktatueringar får dissen från mig. Kanske hårgelé? Som vissa killar är bra på att ta en hel burk på morgonen! Måttlig mängd får jag tillägga då. Tyckte att det var en väldigt bra idé annars! :)


Åska?

Sitter i datasalen på skolan just nu. Nationella i engelska gick väll sådär, kunde vart bättre. Väntar på att Andreas ska sluta. SHIT hörde värsta mullrandet nyss! :O Rädd jag blev! Han kan gärna få sluta nu tycker jag! Jag ska hem och äta, ge katten mat, rensa kattlådan, plugga, gå på promenad (om det inte åskar), sen duscha! Det är mina planer änsålänge. Börjar bli riktigt hungrig nu! Undrar vad vi ska hitta på idag? Hm.. Jag är sugen på färskpotatis, grillat kött och potatissallad! ;) Nej jag ska fortsätta vara något nyttig iallfall! Är sjukt sugen på naturgodis! Kanske får tvinga med Andreas till lidl när han har slutat och köpa pistagenötter, mums! Såg att dom hade fått in nyheter på H&M också. men det enda som intresserade mig var det här.

49.50;- Finns i blå och cerise också.

49.50;- Gillar färgen!

399;- Först tyckte jag att den var lite konstig, men paljetterna gjorde susen!

299;- Gillar färgen men formen var lite konstig men den kanske sitter bättre på.


Det var väl bara det som var intressant. Vill verkligen beställa hem massa från H&M just nu. Dom har ju så himla mycket snyggt, till ett bra pris! Ett par ballerina sandaler och massa kortbyxor skulle jag vilja ha! :)


ska snart ha nationellt prov i engelska, s...

ska snart ha nationellt prov i engelska, speaking denna gången. Om en halvtimme börjar det. Undrar hur det kommer gå. Idag är en pluggdag, måste få saker och ting gjort i skolan nu när det närmar sig skolavslutningen. Ska även försöka hinna med en promenad! Efter det nationella har jag svenska sen slutar jag. Kanske tar bussen hem isället för att åka med Andreas idag för han slutar inte förrän 4 idag. Hörs sen! :-)


Skolan

Godmorgon!

Hade en läskig dröm inatt. Jag var med om en bilolycka! Alla som satt i bilen klarade sig ju bra men det var lite läskigt. Så va vi långt inne i skogen och ingen hade täckning på mobilen. Men det gick ju bra tillslut haha. Sitter i köket och äter min frukost som består av cornflakes och mjölk. Underbart väder idag också. Klockan 6 imorse gick jag ut och då hade jag på mig en tunika och leggings, och jag frös inte ett dugg! Nu känner man på sig att det snart är sommar. Idag får det nog bli massa plugg för min del. Måste ta tag i detta nu. Fast får nog sätta mig ute på balkongen när det är så fint väder. Nu drar jag snart till skolan! :)

funderar på att köpa? 129;- Från H&M.


21.03

Har hjälpt Andreas med bilen lite. Fick sitta och trycka på kopplingen. Så nu har vi fixat bilen som va sönder. Nu funkar den! Några småsaker som behöver fixas bara. Förövrigt så är han väääldigt osocial och går runt och prata i telefon. Detta har varit en bra dag tycker jag. Fick följa med på vänern runt, klarade provet på pärmarna, massa sol & värme. Inget att klaga på här inte! Jo en sak förresten, att Andreas aldrig tvättade (blir galen!). Det är ju inte försent än för man får tvätta tills 22 så han ska allt få slita den tiden som är kvar! ;) Är sugen på vattenmelon, glass & naturgodis. Får ju bli lite nyttigare och ändra mina matvanor nu när jag va så duktig och va ute och gick imorse. Får nog bli samma promenad imorgon 4.30! :D My new lifestyle?


Jag vill ha! 349;- från Ellos.


Mat

Hade tänkt att jag skulle laga mat snart, hamburgare och klyftpotatis. När vi slutade efter gympan så hjälpte jag och Elin till bpan2b (bygg anlägg) att sopa sand mellan stenarna dom la. Svårt att förklara men duktiga var vi. EFter det kände vi oss förtjänta av en glass så då köpte vi det och sätte oss i solen. Gud vad varmt det är ute! Rena sommaren ju! SItter här i kjol. Mamma sa att det var 26 grader i solen förut. Gud va skönt att sommren närmar sig! Nu ska jag börja med maten för jag är hungrig!

Grattis säger vi idag till Emma Andersson i min klass som fyller 18år idag! :D ♥


En bild på Emma! :)


Jag klarade slutprovet på pärmarna så n...

Jag klarade slutprovet på pärmarna så nu får jag börja köra! Gud va skönt! fick 41/50. Det är nog min dag idag. Känner mig glad och lycklig. Nu ska vi ha gympa men jag tog inte med mig kläder till det, efter gympan slutar vi! Men jag ska vänta tills Andreas slutar för vi åkte bil idag. Har massa skolarbete att underhålla mig själv med! ;-) hot hot hot ute!


Statistik



Ja det går ju framåt iallfall! Många mer läsare nu. Vad roligt! :)


På måndag drar vi!

Jag fick följa med på vänern runt resan med klassen! :D Nu slipper jag va nervös över det mer! ;) På måndag drar vi iväg, slälvklart så följer minidatorn med!


Jag klarade det!

Jag gick upp 4.25 tog på mig kläderna och gick ut och gick en timme! Tro det eller ej men det är sant! ;) När jag kom tillbaka så tog jag en dusch och gjorde iordning mig. Sen åt jag frukost, cornflakes och knäckebröd. Riktigt stolt över mig själv! Nu bär det av mot skolan om några minuter. Ska bara ställa in frukosten så. Har ingen turism idag så slutar tidigt men jag och Sophie ska till I-center och göra provet på pärmarna. Hoppas jag klarar det! Sen blir det säkert att vara där ett tag och plugga lite körkort! Nu ska jag ställa in frukosten sen av mot skolan! :)

Jag idag!


Godnatt

Mår illa, som vanligt? Ja! Idag lagade vi spaghetti och köttfärs och det satt inte fel. Vi hyrde en film på ica som heter "det enda rationella". Den var bra, rekomenderas! :) Till morgonen funderar jag på att gå upp tidigt och ta en promenad innan skolan. Tror att jag blir piggare då. Ska ställa klockan på 4.30. En timmes promenad får det bli. Måste bara hitta motivationen, men den kommer när man väl är ute och går. Jag SKA göra detta haha. Nu så tjatar Andreas på mig att jag ska krypa ner bredvid han i sängen. Så får väll göra det! ;)


har inte funkat att mobilblogga för mig så...

har inte funkat att mobilblogga för mig så nu ska vi se om de funkar! ;-) Och det gjorde det, så enkelt var det! :D


18 Maj

Sådär, nu känner jag mig lite mer utvilad! Är ju ledig från skolan idag för att dom som har matte B skulle ha nationellt i det sen tror jag att våran lärare skulle nånstans. Det är aldrig fel att vara ledig! ;) Som om inte det skulle vara bra nog så är det fint väder ute. Va skönt! Tänkte fixa iordning mig lite snart sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Jag och älskling ska iallfall köpa glass, tror jag vi kom överrens om! :) Får nog plocka undan lite här hemma också. Annars blir det ett sånt där bombnedslag och så har man jättemycket att städa. Andreas ska tvätta också, på tiden! Har ju nästan inga rena kläder kvar haha. Nu är det bäst att jag får någonting gjort här hemma! :)


Måndagsmys!

Nu ska jag mysa ner mig bredvid min älskling i sängen. Med cheez ballz & dricka. Lediga imorgon med, det ska inte bli fel! ;) Skriver mer sen eller imorgon.


17 Maj

Orkade inte skriva något mer idag, blev så himla trött när vi hade kommit hem. Åkte ju nästan bil hela dagen igår. Vi åkte tolv och kom hem åtta typ. Jobbigt var det! Har turism hela dagen i skolan. Har rast just nu! Mådde illa imorse och va hungrig så orkade inte äta något innan skolan. Tog med mig sockerkaka till skolan haha. Den tog slut snabbt... tyvärr... ;) nu börjar vi igen!

49.50;-


Snart i Karlstad

Sådär nu har han bytt, säger bara såhär: Jag skäms! Världens fulaste bil haha. Vi har typ tre mil kvar till Karlstad, ska nog stanna där och äta. Börjar bli riktigt hungrig nu. Är sugen på thaimat men jag tror att den restaurangen redan har stängt. Det är ju söndag så... Kan lova att jag skvatt förut! Vi körde vanligt så helt plötsligt slår det till i bilen. Alla kollar på varann och inget fattar varför. Jag trodde det va punka men vi stannade och det var det inte. Vi vet fortfarande inte vad det var, känns som hela bilen ska rasa isär när man kör i 100km/h haha.

Tänk, om två veckor och två dagar kan man säga att det är sommar. Är inte det underbart? :D


På väg till Lindesberg

Sitter i bilen påväg till Lindesberg, typ fyra mil utanför Örebro. Adam ska byta bil så det är därför vi ska dit. Ska in på biltema sen med tror jag. Blää! Vi tänkte gå in på boda borg på vägen hem med det stängde fem idag så det hinner vi inte! :( Har nyss ätit upp en ask med söta björnar! ;) Snart är vi iallafall i Örebro. Kvällen igår var rolig. Blev god mat och efter det tårta, och trevligt sällskap var ju ett plus! ;) När vi skulle gå till stan så var det en viss Sandra som hade fått i sig lite för mycket så först ramlade hon i tvrummet, sen skulle hon sminka sig på toaletten så ramla hon därinne, låg still där ett tag och bara garva. Haha, kunde ju inte göra annat än att börja skratta själv! Sen kom Sandra till hallen där hon skulle ta på sig jackan och skorna. Det största problemet igår! Haha herregud! Hon ramlade typ tre gånger! Ont fick hon nog också, trodde jag skulle dö av skratt helt seriöst! När vi skulle gå till stan så sprang Sandra före hela tiden haha, helt störd! :D Kom hem runt två och somna gött. Nu sitter vi fast i en bilkö precis innan Örebro. Skriver mer sen! :)


Mums! ;)


Nu; duschen

- Duscha
- Städa
- Måla naglarna
- Sminka mig
- Fixa håret
- Välja kläder & skor

Bäst jag sätter igång nu! ;) Ska duscha nu sen plocka in den stora klädhögen i garderoben. Måste kolla så att det finns batteri i kameran, och ladda mobilen! Ja.. sen resten ser ni ju vad jag ska göra! ;)


Stan snart

Godmorgon!
Vaknade för en timme sen ungefär, låg och drog mig lite i sängen med!
Kikade nyss på vädret och det ser bra ut, 20grader & sol ikväll är inte att klaga på! ;) Tänkte dra ner mot stan snart och köpa lite saker inför ikväll. Jag och Sandra har planerat allt så detta ska nog gå bra!


12 cm klack imorgon?

Sitter och kollar på en film på 4:an, nyss gett katten mat. Börjar bli hungrig med. Får nog göra såna mini baguetter, mums! :) Imorgon ska jag sova länge så att jag är utvilad. Men frågan är vad jag ska ha på mig imorgon? Blir nog en klänning och några klackar iallafall. Men den rosa eller blåa klänningen? Hm... får sova på saken. Vid två imorgon får det nog bli att göra sig iordning. Brukar alltid va så seg så lika bra att börja i tid. Sitter med ögonen som klistrade på tvn nu för att de är så spännande haha. Ska man våga ta dom höga klackarna imorgon? Funderar på de! ;)


Ser inte så farligt ut, men det är värre än vad de ser ut! ;) 12cm klack tror jag...


Taggad!

TAGGAD INFÖR IMORGON!
Kan det inte bli lördag nu?

Om ett dygn nu så firar vi anna! Jag längtar sjukt mycket.
Vad ska jag göra tills dess? Skulle egentligen vart med Alexsandra nu ikväll men hade ingen skjuts :(


Adam Lambert - Whataya want from me

Tjaooo!
Har precis diskat och så har jag bytt lampor i hallen och på toaletten. Har städat toaletten så nu är det typ bara sovrummet kvar. Städade ju tvrummet igår. Längtar tills imorgon, taggad som tusan! :D Hade ju tänkt skriva ett tal eller vad man ska kalla det? till Anna, som vi ska fira. Får göra det senare isåfall. Tänkte att det skulle rimma också. Vi får se hur det går! ;)


13 Maj

Städade inte så mycket, bara toaletten och tvrummet. Nu har Andreas kommit hem. Till en början va han glad för att han fixade felet på bilen men när vi skulle ut och provköra den nyss så rasade kopplingen! :( Den andra bilen står i Svanskog så nu tar vi oss ingenstans. Hämtar nog den andra bilen imorgon. Nu är Andreas inte på humör, han gick och la sig haha. Jaja, får väll bli att kolla lite på tv nu sen sova.


Städning

Har vart dålig på att blogga idag, fy på mig!
Ska städa nu i väntan på att älskling kommer hem.
Skriver nog mer senare :)


12 maj

Somnade rätt gött igår. Va så himla trött. Får nog se om slutet på filmen vi såg igår. Så idag, vad ska man hitta på idag? Verkar som om många ska ut. Men ikke jag! ;) Det tar jag på lördag! Ska kika runt lite på internet på kläder tänkte jag. Himla sugen på att beställa något! Men vi får se. ;) Måste erkänna att jag har blivit värsta nörden av sims 2 haha!

Skriver mer senare :)


A perfect getaway

Idag har vi hjälpt Andreas pappa med en springtävling. Nu har vi ätit tacos och kollat på en ny film. A perfect getaway, fatta inte riktigt slutet. Men jag halvsov då också för jag kunde inte hålla ögonen öppna! Haha. Så nu blir det snart sängen! Orkar verkligen inte skriva så mycket mer för ögonen slocknar väll snart...

Godnatt! Sista dagen i skolan imorrn. Sen är det långhelg! :D


Köpa?


99;-
hm... ska jag?


News på H&M



129;-

149;-

99;-

Söt pyjamas 179;-

129;-

99;-

99;- finns i vitt med.

149;- finns i blå och vitrandig också.

99;-

99;-

129;-

99;-

199;-

Hur det var att besöka Alexander igår

Igår vid elva åkte vi ju till Arvika, först åkte vi till Långserud för att hämta Emelie (Alexanders tjej). Vi skrattade och hade kul på vägen dit. Började plötsligt hagla haha! Andreas sträckte ut fingret genom takluckan och fint ont när det kom en hagelbit på fingret. Haha! När vi kom dit åkte vi direkt till sjukhuset. Alexanders pappa mötte oss vid entrén. Alexanders mamma och pappa pratade med oss innan vi skulle in till honom, dom visade oss även bilder på honom under dom veckorna som han har legat på sjukhus. Sen fick vi gå mot hans rum, ju närmare vi kom ju större blev klumpen i magen. Kändes som det gick slowmotion att gå dit. Först fick vi se han genom ett fönster, då började Emelie att gråta och då började jag nästan också att gråta. Först gick Emelie och Adam in och Jag och Andreas satt och väntade. Sen så fick vi gå in. Alexanders pappa var med därinne en stund och berättade lite saker. Sen så fick vi va därinne själva med Alexander. Vi hållde hans hand, han var trött när vi var där för han hade inte sovit riktigt på två nätter. Men han kollade på både Emelie och Andreas. Han klämde deras händer och han rörde på benen. Man kunde verkligen se hur mycket han försökte att lyfta på handen, och han lyfte på den lite. Det var läskigt att se han ligga där. Han hade inte många slangar och sånt. Bara en som gick in i halsen. På morgonen igår så började han med sjukgymnastik. När vi hade åkt så skulle han ha sjukgymnastik en gång till. Man kunde se att han försökte prata, men det kan han inte med slangen i halsen. Andreas bröt ihop när vi hade vart därinne. Känner mig så maktlös när jag inte kan göra något åt att han är ledsen. Sen gick vi ut för vi skulle åka. Men då tyckte Alexanders mamma och pappa att vi skulle åka med till deras stuga. Så det gjorde vi, vi fick fika och vi satt där och pratade. Då kändes det bättre. Kändes så hemskt när hans mamma berättade. Alexander ringde till hans mamma en halvtimme innan vi åkte. Hon ringde halv fem, och fem hände det. Han skulle hem och äta och så skulle dom tvätta bilarna. Sen fick hans mamma höra att fyra ungdomar hade vart med om en singelolycka. Hon ringde till Alexander men utan svar. Hon ringde typ sju gånger sen slog det nog henne att det var han. Han brukar svara i telefon, eller ringa upp efteråt. Men det gjorde han inte nu. Alexanders pappa åkte dit men då hade redan Alexander åkt. Dom sa till oss att det var helt okej att gråta för det hade dom redan gjort så mycket, och så började tårarna komma på Alexanders mamma. Dom skulle åka vartsomhelst för att han skulle bli bra. Men dom var positiva och det är bra! Dom har bestämt sig, och det har vi också. Du kommer klara detta Alexander! Vi kommer stötta dig så mycket vi bara kan i detta! När vi hälsar på dig nästa gång hoppas vi att du har tagit bort slangen i halsen och att du är mer vaken och inte är så trött. Alexanders pappa sa såhär: Jag har ett mål, det är att ta Alexader till Hagfors när han tar studenten. Om han är så frisk så ska jag ta med han dit. Även om jag ska få köra han i rullstol. Jag blev helt rörd av allt dom sa. Han har en sån härlig personlighet Alexander. Det var verkligen svårt att lämna dig där, jag undrar vad du tänker på. Om du ens kommer ihåg olyckan, det tror jag inte att du gör. Du kanske inte ens kommer ihåg att vi var där hos dig igår. Vi hoppas att vi snart får träffa dig igen. Då ska vi ta med oss Emelie igen! Detta får ta den tid det tar, bara du blir bra igen!

Blev ett väldigt långt inlägg men det är mina tankar kring detta och hur det var att träffa honom igår! Massa kramar till dig! :)


Godnatt

Har inte orkat blogga så mycket idag, jag får berätta om hur det var att hälsa på Alexander på sjukhuset imorgon istället. Men jag skrev i hans logg på facebook för en stund sen, såhär skrev jag:

Idag åkte Jag, Andreas, Adam, Emelie till Arvika för att hälsa på dig. Först fick vi se dig genom ett fönster. Först gick Adam & Emelie in sen gick jag och Andreas in. Du var trött idag. Du hade inte sovit riktigt på två nätter. Imorse var sjukgymnasten hos dig. Du kollade på både Andreas och E...melie och klämde deras händer. Du rörde armar och ben. Jag tror inte att någon av oss ville åka därifrån, vi tänker på dig hela tiden! Efter ett mycket känslosamt besök åkte vi med Siv & Haavard till stugan där vi satt och pratade lite. Då kändes det bättre. Vi fortsätter att tänka positiva tankar om dig och hoppas att du har gjort mer framsteg tills nästa gång vi ses, vi vet alla att du klarar detta. Det får ta den tid det tar, men du ska veta att vi alla står bakom dig och stöttar dig i detta! Kram på dig och hoppas du sover bra inatt! :)

Det var svårt att hålla inne tårarna när vi var där ska jag lova! Känns som jag gråter hav inombords men på utsidan är jag mest chockad. Men vi fortsätter att vara positiva! Nu ska jag krypa ner under täcket!


10 maj

Nu ska jag göra mig klar för att åka och hälsa på Alexander på sjukhuset, kommer bli känsligt men han blir nog glad! Nu får jag sätta fart så att dom slipper vänta. Skriver senare hur det gick!


Jag sa ju att det inte va en vanlig dag...




Massa bilder som inte fick plats, men några iallfall! :) men grattis igen Anna! Hoppas du hade en bra födelsedag! På lördag ska vi fira dig! :D ♥

Det är ingen vanlig dag idag!

För idag... ja vad är det idag? ;)

Ni får veta sen! :D

9 Maj

Hade inte tid att blogga någonting igår. Hade fullt upp! En stund efter att vi hade vaknat så åkte vi till Trinre, typ 2-3 mil utanför Årjäng. Andreas pappa har sin sommarstuga där. Så Andres tänkte grejja med en bil där. Fast det blev mest att vi pratade sen grillade vi korv. Andreas bror och hans barn var med också. När vi skulle åka hem fick vi problem med bilen så vi va tvugna att ställa ner den. Så vi fick åka med hans bror till Svanskog. Sen va det en som fick följa med oss och flytta på bilen. Så nu står den hos Andreas pappas kvinna, eller vad man ska säga haha. Sen åkte vi tillbaka till Åmål. Efter en stund åkte vi och hämtade syster en bit utanför Svanskog och så skulle Andreas och Adam testa en sak med bilen som hade gått sönder, sen körde vi min syster till hennes kompis för hon hade fest. Efter det åkte vi till Åmål och åkte runt där lite. Sen när klockan nästan va ett så hämtade vi henne och drog tillbaka till Åmål och åkte runt en liten stund till sen köpte vi pizza sen åkte vi hem och åt och kort efter det så gick vi och la oss. Somnade rätt gött iallfall! ;) Blev mycket åkning fram och tillbaka igår.

Vaknade imorse av att det var jättevarmt. Vaknade vid halv elva ungefär. Vi åkte till Trintre igen för att dom skulle grejja med bilen. Syster följde med! Vi satt och prata och skratta i bilen när dom hållde på och grejjade. Sen skulle vi hjälpa till tyckte dom så fick vi göra det. Sen kom Mamma, Mats & Pontus och hämtade Jannike :(. Sen började vi grilla, de va gött för jag va hungrig. Så satt vi där en bra stund. Efter maten blev det några cocosbollar med! ;) Sen började Andreas leta efter en yxa för dom skulle typligen ha yxkastning. Men det gick inte så bra för yxan va så slö så den fastna inte på trädet. Jaja, sen började vi plocka ihop och åkte därifrån. Så nu är vi där som bilen som gick sönder står, dom skulle testa någon sak. Snart så ska vi hälsa på Andreas pappa! :) Har förövrigt vart en bra helg tycker jag.

Imorgon kanske vi ska hälsa på Alexander på sjukhuset, hoppas vi gör det. Det kommer ju kännas lite svårt men jag tror att det är bra om vi får träffa honom. Och att det är bra för honom att träfa oss. Vi tänker på dig och du är saknad ska du veta!

Kanske lägger ut några bilder på sommarstugan sen, har inte så många men bättre än inget? ;) syster fick låna min mobil också, så fick jag låna hennes sims. Så när jag får tid ska jag installera det. Men det första jag ska göra när jag kommer hem är att duscha, ville duscha igår men då tyckte Andreas att det var bättre att jag duschade när vi kom hem. Men jag hade ju inte tid då så. Skriver mer senare idag!


Dagens vill ha; sommarlov

Är på lite bättre humör nu iallafall. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och äter potatis och köttbullar. Fick ett sms av Anna Johannesson förut att hon tänkte dra hem några kompisar till henne nästa lördag (hon fyller 18 nu på söndag!) Och att vi skulle grilla och dricka lite. Så jag ska nog dit tror jag! :) Är ju vårmarknad då också så det är nog endel ute. Det blir nog trevligt skulle jag tro! Jag, Sandra & Marieke har lite planer för Anna, haha! :D Vi pratade om det förut på skolan och vi kom på massa bra saker! Får prata mer om det till veckan!

Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag? Vädret är inte det bästa. Ganska mulet och så blåser det kallt. Får hoppas det blir bättre väder imorgon! Just nu vill jag ha sommarlov, värmen! Men inte länge kvar! När denna månaden är slut är det juni ju! Gud va fort det går. Funderar på att ställa mig i duschen en stund, är så himla frusen. Skriver nog mer sen! :)


7 Maj

Ny dag, nya möjligheter?
Fortfarande arg och sur men det får väll gå. idag är det fredag och det är ju gött. Solen skiner! Ska ha samhäll nu sen svenska efter det sista lektionen av körkortsteori. Gött att man slipper det sen. Nu ska vi ha samhäll!


Säger godnatt

Efter en lång och jobbig dag så hade jag tänkt att krypa ner i sängen. Ska bara dra på påslakanen på täckena. Orkar inte med skolan imorgon men jag måste. Sista lektionen på körkortsteorin. Inte fel! Slipper man det på fredagar sen. Jag vill inte gå i skola mer nu. Vill ha ett jobb så jag får mer pengar och så man kan göra mer saker och köpa sånt man tycker är kul. Men ändå, för ett år sen trodde jag ju inte att jag skulle ha flyttat ihop med Andreas och bo i en superfin tvåa. Så man får väll va glad för det man har också. Tur att jag får sova en timme längre imorgon iallfall. Behöver jag! Även fast jag har vart hemma från skolan så har jag gått upp när Andreas har åkt.

arg, sur, deprimerad... ja ungefär så känner jag mig nu.

Godnatt!


H&M news


I i i wwwant it!


...

Blääääääääääää säger jag bara! :(


Städning!

Helt utmattad! Blev att jag städade mer idag!
[x] sopat golven (dammsugaren är sönder)
[x] bytt kattsand i kattlådan
[x] bytt lakan
[x] tvättat sängkläderna (håller på)
[x] tvättat kläder
[x] gett katten mat
[x] vattna blommorna
[ ] skurat golven
[ ] handla
[ ] ställt in disken
[ ] gjort rent spisen
[ ] duscha

Har en del kvar, men älskling blir nog glad iallafall! :) Tar ju inte så lång tid. Sen när jag är klar måste jag börja med svenskaboken. Tur att den inte är så tjock. 100 sidor klarar jag väll på en dag? haha. Jag måste! Nu ska jag gå ut till tvättstugan sen skura golven, ställa in disken, göra rent spisen sen duscha! Duktigt gjort av mig själv tycker jag!


6 Maj

Godmorgon!

Har ni sovit bra? Det har inte jag. Vaknat hela tiden inatt. Vet inte varför. Ena stunden var det för varmt andra stunden låg jag inte bra. Blev ingen skola idag heller. Har verkligen ingen ork när jag är såhär förkyld. Vill bara bli frisk nu! Andreas frågade mig om jag kunde ta hand om tvätten istället (det är hans tur) så kunde han ta hand om den två gånger. Så jag får väll göra det så jag får några rena kläder nångång! ;) Vad ska jag göra mer idag tro? Andreas är ju inte hemma förrän fem typ. Städade gjorde jag igår så det behöver jag iallfall inte göra idag. Men får väll sätta igång med att plugga lite. Har ett hemprov i historia som jag ska göra. Sen en bok i svenskan. Imorgon blir det skola iallfall. Sista lektionen på körkortsteorin, gött! Skulle vilja baka men tror inte att vi har alla saker till det. Nu ska jag iallfall ta en kopp varm oboy, min räddare i denna jobbiga förkylning! ♥

Det är ännu godare med en klick grädde över, men det har vi inte nu så det får gå utan! ;)


Sista avsnittet av andra avenyn

Vi kom nyss hem efter att ha kört upp en bil till Andreas pappas sommarstuga. Den får stå där sålänge eftersom vi fick parkeringsböter för att det stog här utanför idag! :( Har nyss gett katten mat så nu blev hon nog glad. Får se om det blir någon skola imorgon. Får se hur jag känner mig till morgonen! :) Vi va inne på coop en sväng innan vi åkte hem och köpte mjölk, dricka & chips. Igårkväll ville jag ha varm oboy men då hade vi ingen mjölk. Men nu kan jag dricka det! :D Idag är det tydligen sista avsnittet av andra avenyn buhuuu! :( Så jag har laddat upp med chips och dricka!

Nu har det börjat, godnatt på er! ♥


Tävling om en iPod touch 3G!

Jag är med och tävlar på www.kenzas.se om att vinna en iPod touch 3G från www.NordicAppleParts.com!

Mitt rim:
Hej iPod du är förutspådd!
Tänk att en så liten sak kan göra en människa glad, synd att den inte kan ta ett bad.
Alla blir vi smutsiga, men om Ipodar badar blir dom bara knasiga och trasiga.
Denna iPod gör mig galen, men den är ju värsta skönhetsidealen!


Hämta posten sen städa

Blev inte riktigt nöjd med headern. Men vet absolut inte hur jag ska ha den? Allt annat blev jag nöjd med men headern passar inte riktigt in tycker jag. Tror att jag får göra om den igen! Men inte just nu. De orkar jag inte. Ska gå ut och hämta posten. Ser att lapp-lisa är utanför, inte bra! Kommer säkert få parkeringsböter... När jag har hämtat posten får det bli att städa upp lite här hemma :)

Gör om min blogg!

Jag håller på att göra om min blogg, kanske ser lite konstigt ut ett tag. Tänkte ha en mer vår/sommar design nu när det börjar bli sol och värmen är påväg! :)


gillar låten!

Funderar på att beställa


Ska jag?


5/5

Vet ni vad det va Andreas kom hem med för mat igår? ;)

PIZZA!

Fy på han haha! Jag som trodde att han skulle laga något till mig. Det va fusk! ;) Det va gott men vilken kaloribomb! Får återigen skylla på att jag är sjuk. Blev ingen skola idag heller. Känner att jag måste få vila lite och försöka bli frisk, vilket jag inte verkar bli. Andreas var duktig och åkte till skolan iallfall. Nu ska jag göra mig någon frukost. Kanske sätter mig ute på balkongen i det fina vädret och äter! :)


Middag

Nu har Andreas åkt för att handla. Jag har fotrfarande inte fått på mig kläder. Inte ens gått upp ur sängen haha. Sitter inlindad i täcket. Han skulle handla någon middag. Undrar vad det blir? Hm...?



?


Sjuk

Idag blev det ingen skola för mig. På grund av denna jobbiga förkylningen! Har haft den i åtta dagar nu och den verkar inte vilja ge sig i första taget. Tänkte alldeles strax göra mig frukost. Sen ska jag nog duscha, då släpper förkylningen för stunden iallafall. Känns som jag börjar få feber hela tiden men den bryter aldrig ut.

Igår skrev Alexanders pappa att Alexander hade öppnat ögonen för första gången. Blev så glad när jag hörde det. Men vägen till att bli helt återställd är självklart lång, men vi vet att du fixar detta!

Det blir nog en rätt slapp dag för min del. Tvn, kanske lite godis, pepsi. Andreas får ta hand om mig! ;)
På lördag ska syster kanske sova här! :D Ett tag sen jag träffa henne nu. Ska nog låna hennes sims också. Har ju gjort mig och Andreas på det, mogen jag länner mig. Men det är fortfarande kul tycker jag. Nu ska jag göra frukost! :)

Nu; diska

Solade lite förut, blev att lite lite röd på kinderna. Va nära på att somna förut i solen. Va så himla gött att bara ligga där och njuta. Längtar verkligen tills det blir sommar så man kan ligga ute och steka. Vi fick en bil förut förresten, en volvo 164. Så Andreas och Adam är ute och grejjar med den nu. Jag va snälloch lagade mat till dom. Fick bli spaghetti och köttfärs idag. Tyckte dom om! :) Tänkte snart ge mig på disken så att jag får det gjort. Sen får det nog bli en snabbdusch också och sen tvn! Har ju inte sett andra avenyn än som va i onsdags, får nog se det sen!


3 Maj

Godmorgon!

Härligt väder det är ute! Jag klagar inte! ;) Har turism just nu och vi ska börja grejja med vänern runt resan. Ska till apoteket sen när det har öppnat. Måste ha någonting mot förkylningen & pollen. Har ju haft det i en vecka idag. Vill att det ska bli matrast nu, är hungrig! Efter matrasten ska Jag & Sandra till Holger's, ett café och göra en omvärldsbevakning. Det betyder att man ska fråga företaget hur dom tror att det kommer bli inför sommarsäsongen. Har suttit och kollat på leggings, vill ha ett par lackleggings!

Har en jättejobbig mobil också! Nån touch sak haha. Fast nu börjar jag lära mig den. Åh idag ska jag nog laga spaghetti och köttfärs. Himla sugen på det! Hittade lite söta saker nyss som jag vill ha.

Allt är från H&M förutom paljettleggingsen som är från ellos.

Måste ha en! :D Från H&M.

2 Maj

Förut så grillade vi och det va hur gött som helst! Fick bli grillspett och klyftpotatis och sås till det. Gött va det! Har fortfarande världens förkylning. Orkar inte mer! :( Hade tänkt att ställa mig i duschen en stund, då blir det lite bättre iallafall. Andreas har köpt en ny mobil, eller ja... ny och ny. För han är den ju ny. Någon LG med tangentbord typ. Måste till apoteket imorgon! Idag så har vi även städat i förrådet. Behövdes ska jag lova! Slipper jag rota fram resväskan senare nu i maj när vi ska ut och resa.

Jag i fredags, lite konstig bild haha.

Andreas, Adam & Tobias i fredags!

Andreas brors barn, Frida! Hur go som helst :)

Nu får det nog bli duschen och sen lägga sig i sängen och kika på tv en sväng!
Godnatt! :)


1 maj

Har inte orkat blogga något idag för har inte mått så bra om man säger så! ;) Blev lite mycket igår... Med roligt var det! Vi va väll hemma vid ett typ. Kommer inte ens ihåg att jag la mig i sängen haha. Och imorse kändes det som jag fortfarande var full. Har nog druckit typ tio glas med vatten också.

Sitter och kollar på en film som går på tvn. Nanny Diaries heter den. Skrev en bokrecension om den i engelskan så har redan sett den. Förut så lagade vi nudlar med skinka och purjolök och grädde och massa kryddor. Mums!

Alexanders pappa har skrivit för ungefär en timme sen på facebook mer nyheter om Alexander. Såhär skriver han: "besked om knä efter magnet röntgen var att korsbanden var av på vänster knä samt att det fans ligament skador, vi kommer att få prata med en läkare på måndag om va skallröntgen svaren var. Nu i kväll var vår älskade gosse med de klar blå ögonen med och relativt vaken, han är fortfarande medv...etslös men hör va vi säger. Pappa och mamma älskar dig"

Det är positivt tycker jag, vi hoppas att du snart vaknar! :)

RSS 2.0