halloween

Hejsan idag blir de utgång! Sitter här hemma i nya lägenheten och dricker öl. Gött det. SKa väll te Andreas syster sen tror jag :) beställde en dator förut, en sån liten mini dator!

Denna! Så nu är de inga problem att ta med sig datorn när man åker buss eller sånt. Gud va skönt. Blir de inte lika tråkigt att åka buss/tåg eller bil. Får ju plats i handväskan! Perfekt de!
Och en sak till innan detta inlägget är slut...

Happy halloween & skåååååål!

Nu har vi fått nyckeln!

Till nya lägenheten, så nu väntar jag på att älskling ska komma hem. Han är med sin kompis och kollar om hans bil går igenom besiktningen. Ska bli spännande att äntligen få se hur lägengeten ser ut! Tänkte ta mig en dusch innan han kommer. Andreas syster ska köra lite saker i deras bil sen med. Tror jag kommer sakna denna lägenheten, det är en sån stor hemma-känsla. Men men nu får jag dusha innan han kommer. Ska ta några bilder på hur lägenheten ser ut också!

jag tycker att nelly.se...

har väldigt fina underbara skor, och att det är väldigt billigt!

Som dom här t.ex 199;- och dom är läckra! Grr...
Skulle inte tacka nej till dom inte.

hälsar på hos mamma

yes nu sitter jag hemma hos mamma, är här och hälsar på över dagen. Ska hämta lite flyttkartonger. Så att vi kan packa ner alla tallrikar och glas och sånt. Hoppas på att vi får nyckeln idag så att vi kan gå dit och kolla (jag har ju inte sett lägenheten än). När jag kommer hem ska det mesta packas ner, eller ja... vi har väll packat ner det mesta. Men inte i köket så det blir till att röjja i köket. Städade lite igår med, badrummet, fläkten, ugnen. Inte länge kvar nu! På lördag flyttar vi alla saker från andreas lägenhet. Sen 6:e flyttar jag mina saker. Gött gött!

Helluuu

Sitter här och lyssnar på black eyed peas - i got a feeling
Skön låt! Imorgon står vänersborg vattenpalats på schemat.
Ska bli kul! Ska gå till station sen och köpa biljetter.
Får ta massa bilder när vi är där som jag får visa er.
Gött att det inte är långt att gå från station i versborg iallafall, inte alls långt :)
Ska till ica och handla NYTTIG mat sen, sallad ;) som vi ska ha med oss imorgon.
10.07 går tåget, så är vi framme 11.10. Så lång tid tar det inte heller.

Efter att ha badat i nån timme kommer vi va som russin haha!

Det är ju mode med...


höga stövlar, helst lårhöga. Passa på att fynda dom här på skopunkten för 599;-
testade ett par lårhöga stövlar på scorett tror jag de va, men kan inte ha den för då ser jag så himla kort ut. Fast det är jag väll också så haha.

25/10

Oops va visst ett par dagar sen jag bloggade. Vi har iallafall fått en fritös nu! Testade den förut med pommes såklart. Ska göra mer senare ikväll. Får ha i dom lite längre för dom blev inte riktigt bra. Sitter och väntar på att älskling och adam ska komma. Han drog till adam en sväng och kollade hur de går för han med bilen. Någon dag nu på lovet ska vi dra till vänersborg badpalats, örebro är mycket roligare men skulle blivit så dyrt att åka dit och det tar tre timmar ungefär så fick bli vänersborg istället. Går lika bra det! Tar bara ungefär en timme med så! :)
En vecka kvar tills vi får nycklarna till lägenheten nu! Längtar så mycket så kan inte förklara, har ju inte ens sett den men både andreas och han syster säger att den är fin så får väll lita på det. Funderar på att köpa uggs med? Så himla goa! Får se hur de blir med de! Ska kika vidare på internet efter skor/kläder nu, puss

19/10

Hej!

Försöker komma på något vettigt att ha som ämne i mitt projektarbete. Letar på internet men jag hittar inget typ. Vill skriva om thailand men så svårt när jag inte har vart där. Det är ju något som verkligen är intressant för mig. För jag vill ju inte skriva om något som jag inte tycker är intressant, då blir ju allt så himla tråkigt. Vi får ju välja fritt men de måste ju ha med turism att göra. Tänkte skriva om barn först men kom på att det inte har så mycket med turism att göra... haha. Men funderar starkt på thailand. Förut satt jag och kollade hela sidan på lookbook.nu. Hittade massa snygga outfits. Kan visa er endel!

Älskar halsduken!

Cool stil och skorna är häftiga.

Leopard tights, grr.

Puffärmen är inte något för mig, men det andra gillar jag.

Gillar färgen på skjortan, blir lite roligare med färg.

Linnet är tufft!



Blommigt!


Skinn!

Enkelt men snyggt!

Sådär, gillar bilderna mycket. Inte bara för att det är snygga kläder utan också för att bilderna i sig är så fina!

17/10

Hej! Är lite seg på att blogga men dagarna går så snabbt och jag har så mycket i huvudet att jag glömmer bort bloggen. Men iallafall så har vi nyss ätit frukost blev tacos till frukost för det blev lite över sen igår. Nu ska vi snart ta oss ett varmt bad sen göra iordning oss sen ut på maten och kolla en sväng! Senare vet jag inte vad vi ska hitta på men något blir det iallfall. Vi ska även börja packa (LITE PANIK!) 14 dagar kvar bara. Vi tänkte börja med det han har slängt in i förrådet sen får vi se! :)

14/10

Godmorgon!

Igår var en jobbig dag, mådde dåligt hela dagen. Hade feber ont i huvudet. Kändes som jag skulle spy. Men idag mår jag bättre men blev ingen skola ändå. Men imorgon ska jag dit. Ska åka till Säffle sen för Anna ska klippa mig, blir bara topparna. Tänkte kolla i lite affärer med. Funderar på att köpa nyss löshår? 45cm isåfall. För 60 är för långt och 35 för kort. det är vad jag tycker iallfall. Fick knappt i mig någon mat igår, några knäckebröd och lite kötbullar med makaroner. Men idag orkar jag allt äta igen! Beställer nog löshår, kan ju skicka tillbaka det om jag ångrar mig så får jag pengarna tillbaka! :) Nej nu ska jag göra frukost, varm oboy och smörgås.

8 månader med min älskling idag förresten!

13/10

Hejsan!  

sjuk idag, igår brände vi ungefär 2000 i karlstad!
på ikea köpte vi för 650 ungefär.
sen några hundra på H&M.
sen 99 på gina. Sen lite på coop me.
och så köpte vi när vi kom dit smörgås, sen åt vi thaibuffé :)
Gött va de, och jag behövde inte äta nått mer efter det. Så mätt blev jag!

Jag gör många bilder till en enda stor bild!
Köpte nästan inga kläder, bara ett vitt linne. Ni ser ju skillnaden på mitt gamla och det nya.
Slängde det gamla direkt när vi kom hem igår.
Nu ska jag ta mit nått att äta, försöka iallafall.

7/10

Hejsan, sitter i datasalen nu. Har nyss vart en här och prata om projektarbete och jag känner bara orka? haha. Men nu ska va snart äta sen idrott puss!

cute


Gillar denna klänningen starkt! tubklänning i skinnimitation!
Dock så tycker jag den är lite för lång. Inte för att jag gillar kort kort, men lite kortare iallafall.
Nu är jag snart klar med det vi skulle skriva om praktiken. Tog inte så lång tid ändå, känns som alla ord bara flödade genom mitt huvud och på knapparna på tangentbordet. Men nu ska jag skriva klart, inte så mycket kvar att skriva. Hörs kanske sen när jag kommer hem! :)

school

Hejsan! Nu sitter jag i skolan och gör inte alls mycket. Egentligen ska vi skriva om praktiken nu men jag känner bara att jag inte orkar. Ska alldeles snart sätta igång. Måste ändå göra det så inge idé att gå och dra på det. Efter skolan ska jag till lägenheten för det kommer en och kollar på mopeden, hoppas han köper den! Nej nu får jag sätta igång här va!

drar iväg nu

Så nu har jag vart och handlat med. Kom hem för en stund sen men. Tänkte testa att handla på netto denna gången, så gick dit. Men hittade inget bröd? Har inte netto bröd? Så jag köpte bara toapapper och en stor flaska med energidryck. Så jag fick ju gå till ica ändå. Där köpte jag bröd, schampoo och balsam. Så där ska ju inte jag handla nått mer iallafall. Bara den stora flaskan med energidryck för den har dom bara där. Sen tycker jag inte att det är så billigt att handla där. Då är det ju billigare på ica. Aja ska väll snart cykla till station för att ta bussen till Säffle så att min älskling kan ta sig hem.
puss!

5/10

Sådär, nya headern fixad! Blev faktiskt jättenöjd! Har nyss åte en nyttig frukost (ganska iallafall) Melon, knäckebröd, mjölk! Haha. Ska dra iväg till ica en sväng och handla lite. Tänkte gå in på netto med. Sen ska jag till Säffle eftersom min älskling har glömt sitt busskort hemma så måste jag komma med det.

Jag är ju mycket för det där med nitar och dragkedjor på skorna. Så jag tycker detta är en utmärkt idé!
Finns att köpa på ellos.se.

Gillar det svarta håret bättre än det blonda. Känns mycket fräschare!

Blev ju Årjäng en sväng i lördags för att fira mamma. Tänkte visa vad hon fick av mig. :)


Två ramar, sånt som man har i badkaret, och tre pennor som man skriver på cd skivor på.
Hon blev nöjd tror jag.

Nej nu får jag ge mig iväg, hörs sen!

ny header

Nya headern blev väldigt står men orkar inte fixa det nu. Bättre än den andra som va somrig. Får fixa det när jag får tid! Nu SKA jag faktiskt sätta igång! Diska först, skitkul! ;)

städa & diska

Nu tänkte jag va duktig och städa och diska innan min prins kommer hem. men det är så tråkigt bara! Fats det tar nog inte så jätte lång tid för det är inte så himla stökigt nu. Sen ska jag laga mat till han tills han kommer hem. Då blir det korv med bröd sen ikväll ska va laga tacos, har även hyrt en film som jag velat sett länge nu! En shopaholics bekännelser. Så ikväll ska jag äntligen få se den. Nej nu får jag sätta igång så jag hinner!

mums!

2/10

Hej! Ledig idag, hur skönt som helst. Men fick inte sova så länge för det. Älskling väckte mig så drog vi och handlade innan han skulle iväg till skolan. Men nu är det gjort iallafall så det är ju skönt! Tänkte försöka göra en ny header idag. Men vet inte hur den ska se ut bara. Får försöka fixa det där.

Kanske kör på denna jackan!

Och mina goa vantar som jag köpte förra året på lindex om jag inte minns fel.

Jag är med och stödjer bröstcancerfonden, om man kan köpa ett rosa band för 25kr så tycker jag att man kan göra det. 25kronor är inte så mycket! :)

Har aldrig sett vårat kylskåp med så mycket mat!

ikväll ska vi laga taco! Va bra längesen vi lagade det!

1/10

Hej oktober får jag väll börja med att säga idag! Brrrr.
Funkar inte att lägga upp nån bild för mig just nu så ni får nöja er med lite text sålänge. Har det jättebra på praktiken och gör min sista dag där idag, 15-21. Blir en lång helg för mig! Ledig imorgon och måndag! Yeyy! skönt. Blir en lugn helg efter att ha festat i två helger i rad. Blir nog årjäng en sväng på lördag och fira mamma. Annars har jag inget planerat! :) Men nu ska jag till ica och handla!

RSS 2.0