En bild sen i fredags på Harrys



Jag och Marieke! :D

Visst är vi snygga i våra jägermeister bandana? ;)

H&M news


99;-

199;-

199;-

499;- Den är lite för lång men det kan man ju fixa till! ;)

Söndagen

Hade egentligen velat ha en stor fet chipspåse men det fick duga med oboy och smörgås. Sitter och kollar på no ordinary family, så himla bra ju! :D Har även hunnit med att sova några timmar. Usch det behövdes. Va hur trött som helst. Nu börjar det igen! :D


Sliten efter 2 dagars fylla

Usch haha, 2 dagars fylla är inte bra alltså. Nej till helgen blir det nyktert! Men det har varit en superrolig helg iallafall. Men man kan väl inte förvänta sig något annat med såna underbara vänner? :D Har precis duschat nu. Har städat lite också. Resten av dagen blir det nog bara att ligga i sängen och slappa!

Mår väll som man förtjänar

Haha jo... jag och Elin ligger och slappar i soffan/sängen. Vi har precis ätit lite pizza. Det var roligt igår tycker jag. Haha Sandra ramla och fick typ en kille över sig. Och under en tryckarlåt som varade kanske 3 minuter och då hann Sandra dansa med tre olika personer. Haha men det var kul! :D Men idag mår man väll som man förtjänar? ;) Haha nejdå det är inte så farligt!



Utgång eller inte?

Hm... funderar på om jag ska ut eller inte? Fast Elin lär väll övertala mig! Blir nog till harrys isåfall eftersom det är afterski där idag. Elin den jäveln vann en gratisbiljett ;). Emma brast ut i skratt igår förresten.
Hon hade en kille hos sig för typ två veckor sen så börja vi prata om att han snarka som f*n utan att hon märkte.
- Jag: Asså hörde du verkligen inte? Du behöver hörapparat!
- Emma: Haha nej jag hörde inte!
- Jag: Men seriöst, jag hade lust att ställa mig på hans pung!
- Emma: Hahahahahhaha

Får nog bli ett bad snart och ladda inför kvällen? ;)

Tatuering



I did it! :D

Me like


Me like


Nytt


Haha kolla vad jag köpte!



Tyckte den va lite cool! ;)

Äntligen helg

Gud va skönt med helg! :D Shoppade igår. Blev en bh och 7 par trosor. Kunde inte vara nöjdare. Har varit i skolan idag och gjort lite rester som jag hade efter mig. Har precis bäddat ner mig. Underbart! Ikväll ska jag umgås med Emma & Elin och kanske Sandra. Emma ska ta med sitt xbox hit så vi kan nörda det lite. Blir nog rätt lugn fredag tror jag? Om jag inte köper mig några öl då? ;)

Planerar ny livsstil

Jag och Elin har bestämt oss för att börja äta nyttigt. Vi satt och kollade hur mycket kalorier olika saker inehöll förut. Haha usch säger jag bara. Vi kommer få ändra våra matvanor helt och hållet! Nutrilett då? Men roligt att äta sån shake hela tiden. Funderar på gym också. Måste ta tag i detta nu!

Bröstförstorning?

Är ju väldigt lätt att man får komplex för sin kropp. Man ser supersmala modeller på tvn. Tjejer ska ha stora bröst. Jag tycker inte om när folk opererar sig för mycket så dom ser ut som en barbie. Men bröstförstorning är faktiskt något som jag har funderat på. Fast inte än då såklart. Kanske om några år. Fast inte sådär superstora, det ser bara onaturligt ut. En bröstförstorning i Sverige kostar mellan 30 000 - 60 000.



Blääääää

Mitt internet vill inte samarbeta. Det är segt som tusan och ska jag läsa någons blogg så kan man inte se alla bilder? Störande. Har vart såhär i en vecka ungefär. Blir så irriterad haha. Idag så började iallafall praktiken. Har praktik på ett hotell denna gången. Va inge kul att gå upp imorse iallafall. Väntar på att top model ska börja. Börjar klockan åtta. Usch, trött och sliten idag. Inte min dag heller. Fyy!

Kvällens outfit




Ser mycket bättre ut på! Får ta en bild och visa.
Hoppas ni får en bra kväll! :)

Tillbaka med bloggandet!

Jag och Elin har precis vart ute på stan en sväng och fixat inför ikväll! ;)
Vi ska dricka några öl ikväll. Det ska bli roligt. Idag slutade vi 11.20, hur underbart är inte det på en fredag?
Nu har Elin hoppat in i duschen. Tagga tagga för ikväll! :D



Kommer upp ett tidsinställt inlägg vid åtta!


6 Januari

Helluuu!
Har inte bloggat på grund av att jag inte har mått så bra. Så jag bloggar igen på söndag eller måndag. Vill tacka mina vänner som stöttar mig i detta, det betyder otroligt mycket. Jag älskar er!


En bild jag tog igår, sliten

Klart


Just nu


Roligaste utgången på länge igår

Haha jag firade tolvslaget i baren, bra där! ;) Jag hade ett bra nyår. Fast jag hade det roligare igår. Sista gången jag kolla på klockan var kvart över sex imorse (!!!). Men jag tror att jag somnade kanske halv åtta. Herregud säger jag bara. Roligaste på läääänge! Jag skulle vilja skriva allt som hände igår men det kan jag inte, tyvärr! ;) Har legat död i soffan hela dagen lång. Fast det kan ju va skönt det med ibland. Blir bara lugnt resten av kvällen. Tar nya tag imorgon! :D

Bilder kommer!

RSS 2.0