Fångarna på fortet snart!



Snart börjar fångarna på fortet! Det är sååå bra! :D Tur att det började på tvn igen. Väntar på att mamma ska ringa också så att jag kan få turism läxan gjord. Ska intervjua två personer om deras arbete, vad dom värdesätter mest med arbetet & fritiden. Och vad som är viktigast - kortare arbetsdag eller längre semester. Efter fångarna på fortet får det nog bli att lägga sig i sängen och kolla på tv innan jag somnar.

Godnatt!


Ett litet försent Grattis

Men jag sa grattis två gånger igår, men inlägget är en dag försent egentligen! ;)


GRATTIS SANDRA PÅ 18-ÅRSDAGEN! :D
Tänkte lägga ut massa andra bilder men det kråglar!
Hoppas du hade en bra dag! <3


Coola skor


De kostar endast 99;- och är från H&M
Va bara tvungen att lägga ut dom för dom va så coola tyckte jag! ;)


Nej nu ska jag börja med maten, sen får det nog bli en promenad!


Administration

Det gick rätt så bra på läxan iallfall! ;) Även fast jag bara pluggade innan lektionen började. Slutar inte förrän om 50 min. Då ska jag hem! Städade, diskade, tvättade igår så nu är det rent och fint hemma. Förut på lunchen så skulle de va fiskbullar i matsalen så jag, Marieke & Sandra gick till ditt matställe och åt sallad istället. Mums va gott det var! Va även inne på kappahl och fick mig ett par bikitrosor och ett par vanliga trosor!


14.41

Ska ha administration nu! Vi har läxa :( får se hur detta går. Bara att hoppas på det bästa!


Måndag

Hann inte visa vad jag köpte igår, för jag tvättade och sen blev jag så trött så jag la mig i sängen och kollade på film. Helgen är slut och jag är tillbaka i skolan. Varför måste helgen gå så snabbt för? Hade iallafall en bra helg. Och fredagen kunde inte ha blivit bättre! :D Nu börjar vi så skriver mer senare!


Shopping!

Det blev allt Karlstad! Jag gick in på bergvik medans Andreas va inne på biltema med Johan. Va inne på vero moda, H&M, gina tricot & skopunkten. På gina hittade jag ingenting. Men på H&M fick det bli en bikiniöverdel. Sen på vero moda två tunikor. På skopunkten hittade jag ett par skor, men köpte dom aldrig för dom var jättesvåra att få på. Visar sen! :)


Helgen

Herregud vilken helg! Nör jag väl skulle ta bussen till Säffle i fredags så hittade jag inte mitt leg! Fick panik och letade överallt. åkte till vårdcentralen och frågade om dom hade hittat nått men det hade dom inte. Åkte hem igen och letade vidare, lyfter på ett papper och gissa vad som ligger där! Blev irriterad på mig själv haha. Andreas kör mig till station, missade bussen så fick ta ett tåg. Men vlken tur jag hade. Springer från bilen till tåget i högklackat och en kort klänning. Sen hör jag att dom visslar sådär (att dörrarna ska stängas) och jag hinner precis innanför dörren på tåget sen stängs dörrarna. Vilken tur! Så det var stressigt! Gick till harrys där tjejerna satt och åt. Sen drog jag och Emma till hennes lägenhet. Då kommer hon på att Linn som sitter kvar på harrys har hennes nyckel. Men dom kommer till Emma strax efter. Sen äntligen så kunde vi sätta oss ner och ta det lugnt och börja dricka. Vid halv elva - elva drog vi till harrys igen. Vi hade köpt förköp så vi slapp stå i kö. Där köpte Emma en drink som jag fick haha. Sen dansade vi loss. Men det roliga måste ju tyvärr ta slut någongång så Andreas kom och hämtade mig sen när klockan nästan var ett. Men gud va roligt det var! Behövde verkligen det, tack! ♥ 

Igår så åkte vi mot Jönköping för att köpa en bil. Så nu har vi en v70. Var ca 2 mil från Jönköping. Åkte vid 13 ungefär och va inte hemma förrän nästan 22. Tog ca 4 timmar dit och sen på hemvägen stannade vi på mc donald's och åt. Haha det var roligt! Skrattade nog åt alla som var därinne. Dom andra kom med såna roliga kommentarer! Idag så funderar vi på att dra till Karlstad. Andreas vill till biltema och jag vill gå i affärer. Hoppas vi gör det! Förresten så är jag sååååååhär sugen på att tatuera mig nu. Får nog bli en snart! ;)


Harrys ikväll

Har tydligen magkatarr... igen! Jaja så kan de va. Ingen grillad, stekt, kryddad, fet mat! Bläää! Men tror att kvällen kan rädda mitt humör för jag tänkte dra till harrys med några flickor! Det blir roligt. Men får inte tag på en viss Emma Andersson. Haha. Nu får det bli att göra sig iordning lite sen till Säffle :)


Helg äntligen

Fick gå hem tidigare från skolan idag för jag hade så ont i magen. Så nu har jag nyss ringt till vårdcentralen och dom skulle ringa upp mig om en timme. Vet inte om jag ska med till harrys sen eller inte? En viss Emma tjatar ju på mig att jag ska det! ;) Får se hur det blir. Får höra med Andreas vad han hade tänkt sig. Får nog bli en powernap sen iallafall så jag är lite piggare. Fick knappt sova någonting inatt. Vaknade hela tiden. En sak va lite konstigt.. jag vaknade precis innan klockan ringde. Haha! Nu ropar sängen på mig!


Love the way you lie


H&M news


29.50;-

179;-

399;-

399;-


Lägger endast upp det jag gillar! Så det finns fler nyheter på H&M's hemsida. För att komma dit klicka HÄR! :)


Onödigt att gå till skolan idag... ?

Skönt att sova ut idag, behövdes! Gick upp klockan tio. Kunde ju inte ligga i sängen hela dagen! Pratade nyss med Marieke i telefon också. Idag har jag en lektion och den börjar 14.30. Om jag ska på den får jag ta tåget 12.51 så då får jag vänta en och en halv timme på att den ska börja. Sen när jag har slutat får jag också vänta en timme på bussen. Onödigt att åka dit eller? Hm... får se hur jag gör. Som det känns nu så har jag ingen lust iallafall. Tänkte gå ut och gå sen kanske. Fick lust till det helt plötsligt. Nu ska jag skicka iväg ett sms till Andreas sen får jag nog ta tag i disken också.. blä :(


A-team

Gud va trött jag är! Igår så kollade vi på A-team. Andreas somnade rätt tidigt så han såg inte så mycket av filmen. Jag somnade i slutet. Kunde verkligen inte hålla ögonen uppe. Så vi tänkte se klart den idag. Kommer en och ska köpa min bil nu också. Vill inte sälja den egentligen men måste ha pengarna till körkortet.

Nu ska jag lägga mig under täcket, fryser!
Skönt att vi börjar 14.30 imorgon och har en lektion! :D


Trött igen!

Blev inte så mycket mat direkt. Tog potatissallad och morötter! Ibland får man va nyttig! ;) Hoppas vi slutar snart. Vill bara hem och lägga mig i soffan och kolla på någon film. Är så trött efter skolan så orkar inte göra någonting. Vi slutar om en halvtimme fick jag reda på nu så jag överlever nog. Snaaaark!


maaat

Sitter som vanligt och har turism. Men snart ska vi ta bussen till matsalen och få lite mat i magen. Soppa idag, usch? Men är smörgås till så. Vi hade en uppgift till idag. Så det har vi nyss läst upp, vad vi kom fram till. Det var roligt tycker jag. Vi skulle föreställa oss hur det ser ut om 25 år. Det är ju inte lätt och det krävs fantasi. Jag och Marieke sitter och skrattar åt ett sms som hon fick. Haha! Finns folk till allt... tyvärr! ;)


Uppsvälld mage...

Ja precis som rubriken lyder så har jag fått uppsvälld mage. Mindre kul! Ser helt seriöst ut som jag är gravid. Så imorgon ska jag ringa sjukhuset tänkte jag. Får se vad dom säger. Så om ni ser mig så är jag inte gravid utan har uppsvälld mage! ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på tv innan jag somnar. Hur trött som helst!


Trött...

Sitter än en gång i skolan. Vi har rast just nu. Fast den är slut närsomhelst. Kände verkligen inte för att gå upp ur sängen imorse. Ville bara ligga kvar under mitt varma och sköna täcke. Tråkigt väder idag, kallt också för den delen. Blåsigt. Hösten kommer med stora steg, känns som det redan är höst. Ändå så ska det va sommar nu? Känns inte. Den är slut för min del. Igår kollade vi på fångarna på fortet som började igen! Det tycker jag är roligt. Var längesen det gick.

Såhär känner jag mig idag!


Skolan

Idag började skolan på riktigt kan man säga. Vi har gått igenom lite som händer nu i trean. Bland annat mallorca resan! Wiihoooooooo! Längtar verkligen nu. Skolan betalar allt utom fickpengar.




Igår

Hann inte blogga någonting igår. Mamma och dom var i Åmål så åkte med dom till Årjäng och var med på kräftskiva och sen sov jag här. Lite senare ska pappa köra hem mig! Här kommer lite bilder från igår.

Mumms!


Kusin Alexandra

Sanna

Syster och jag

Haha!



Mamma och kusins mamma

Först satt vi hos Alexandra och åt kräfter sen åkte dom så då gick vi till tältet där dom vuxna satt. Blev lugnt för min del. Känner inte för att supa mig dretfull längre! Nu får jag nog ta och hitta på någonting! :)


Bilen

Lägger ut några bilder på bilen jag köpte igår. Den är inte så fin, men jag ska göra iordning den!



Fridayy

Idag slapp vi åka till skolan, skulle jobba hemifrån med projektarbetet. Blev inte så mycket av det för min del. Haha oväntat? Nej! Duschade för en stund sen så nu sitter jag här med en handduk på mig. Fredag idag och det känns skönt. Tänkte göra mig iordning nu så att jag inte sitter här och nördar. Är ju fint väder ute! Sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda!

Jennifer och jag!
Hon gick i våran klass ettan och tvåan och idag flyttar hon till Gotland och går sista året där. Tråkigt tycker jag! Men hoppas hon får det bra där! :) Im gonna miss u! ♥


H&M news


29.50;-

49.50;-

99;-

99;-

149;-

149;-

199;-

299;-

299;-

299;-


★ drömmer mig bort ★

Precis startat ugnen! Ska laga kyckling, ris & currysås. Mumms på det! Kikar lite på the city också. Andreas försöker övertala mig att köpa hans bil. Haha jag är sugen. Får se vad det blir av det.

Drömmer mig bort när jag ser denna bilden. Vill ut och resa, till ett varmare land. Sverige är regnigt och nu kommer det ju bli kallare och mörkare snabbt. Dagarna blir kortare. Längtar verkligen till resan nu i trean. Fast det är i maj. Det kommer bli sååå kul!!! :D


Första skoldagen CHECK!

Blev mest att vi gick igenom schema och regler idag på skolan. Imorgon behöver vi inte gå dit för då får vi jobba hemifrån med projektarbete. Vi skulle ha fikat också men jag åkte hem precis innan det. Nu tänkte jag ta mig något att äta för börjar bli lite hungrig!


Skola

Usch vill bara gå till sängen och lägga mig under täcket igen. Men nu är det skola som gäller! Ska göra mig iordning nu sen äta frukost sen bär det av till Säffle!

Ha en bra dag! :)


Sista sommarlovsdagen

Äter en nyttig frukost. Taco! ;) Och kollar på top model 4. Andreas skulle iväg och kolla på någon bil. Tycker han borde vara tillbaka snart. Fint väder idag, sista dagen på sommarlovet. Men sista året så får väll se på det på det viset. Nu gäller det verkligen att ge allt. Har lite rester som är kvar från ettan och tvåan som jag måste ta tag i. Nu ska jag kolla på cityakuten som började nyss. Och kika lite på höstkläder! ;)


Lördags


Jessica och kusin Alexandra

Sandra, Maria, Emma & Adam

Haha jag

Kusiiiin! ;)

Blev inte så mycket bilder. Nu ska jag tjata på Andreas att han börjar med maten!


Nytt


Taco

Har nu städat, diskat & dammsugit. Skönt att ha det gjort. Snart ska vi nog börja med kvällsmaten. Mummms! Blir taco. Andreas ska få laga för att jag städade! ;) Fast det enda man behöver göra är ju köttfärsen och värma bröden, skära grönsaker och hacka lök. Tänkte kolla om det är något bra på tvn ikväll som är värt att se. Igår hade Andreas och Adam hyrt en film som vi kollade på. Snabba cash, tyckte den va sådär. Ingen jag rekomenderar direkt. Inte min smak! Handlade mest om pengar, droger, vapen.


Städa, diska, dammsuga...

Usch imorgon är sista dagen av sommarlovet. Men sista året nu så det är ju skönt. Trodde vi skulle få ett slappt schema nu i trean men icke! Ser rent ut sagt förjävligt ut här hemma så tänkte städa, diska, dammsuga... ja ni vet. Orkar egentligen inte men måse få det gjort. Får nog bli att laga någon god kvällsmat sen och kolla på tv!


Härligt schema?!



Eller inte...
Ingen sovmorgon nu :( Nästan inga raster heller. Hoppas det blir lite ändring. Börjar redan nu på torsdag. Vart tog sommarlovet vägen? :O


Plugga!

Jag ska plugga! Haha tro det eller ej. På körkortet haha! Om jag kan hitta skivan till programmet så att jag kan installera det. Hittade den! :D Nu ska här pluggas!


Bakpotatis & kött

Håller på och lagar min favorit mat. Bakpotatis och kött kokat i grädde med massa kryddor. Mums! Efter maten får det bli att kolla på tvn och mysa med älskling. Och chips och dip! Kvällen kan inte bli mycket bättre! Nu ska jag göra dippen och duka fram. :)


Söndag

Känner mig rätt så pigg idag. Känns knappt att jag drack igår. Skönt! Hade roligt igår! Först var vi hos Emma. Gick därifrån kanske halv tolv. Sen vidare till stan. Där gick vi in på harrys. Så nu har man vart där med! ;) Förväntade mig faktiskt mer av harrys. Trodde det skulle va roligare. Om man var på nedervåningen hörde man bara babbel babbel babbel, och på övervåningen musik. Det var som roligast när jag precis skulle hem! Då stog vi och dansade på dansgolvet. Va hemma runt ett så blev inte så sent. Dom sjöng för mig också, haha! Men det var en bra kväll! :) Bilder kommer, nu ska vi handla lite. Ska göra någon god mat ikväll och bara mysa framför tvn!


Party

Väntar på att Andreas ska komma hem så att vi kan dra till Säffle. Blir party idag. Kusin kommer också! :D Åkte förbi två brandbilar och en räddningstjänst bil för en stund sen. Usch. Ska bara fixa det sista nu och hoppas på att han snart kommer! :)




1 och ett halvt år med älskling idag!
Finns ingen som du. Så glad att jag fann dig. Att vakna vid din sida varje dag gör dagen så mycket bättre. Vi har roligt ihop och har upplevt mycket tillsammans. Och mer ska det bli! Älskar dig! ♥


Nu tänkte jag hoppa in i duschen och tagga inför ikväll! ;)


Fredag

Andreas åkte för en stund sen. Han skulle hämta sin syster. Tråkigt väder, som vanligt? Men imorgon ska det bli sol iallafall. Tänkte alldeles strax göra mig iordning sen får vi se vad som händer. Tror att Andreas skulle ut idag. Nej nu får jag ta och göra mig iordning!

nyss


Ny header CHECK!

Sådär nu har jag fixat en ny header! Blev nöjd! :)

Sitter i bilen påväg till Filipstad för Andreas ska kolla på någon bil. Dör snart av hunger... nejdå men jag är hungrig iallafall. Ca 3mil kvar. Får nog ta och äta någonting i Filipstad. Vill ha lördag nu. Kusin kanske kommer också! Va längesen jag va ute med henne! Skulle stannat på bergvik istället för att följa med och kolla på en bil, då hade jag haft mycket roligare! ;)


Ny header på g!

Fint väder idag för en gångs skull! Men det känns ändå som sommaren är slut. Skolar börjar snart. En vecka exakt idag. Kollade på vårat schema förut också. Inte nöjd med det kan jag ju säga. Fast blir ju kul att träffa alla igen. Nu tänkte jag ta mig något att äta och göra en ny header! ;)


20.49

Sådär, har fått sova i 2 och en halv timme nu. Det var skönt! Ikväll blir det bara massa mys framför tvn. Känner verkligen inte för något annat. Tänkte plocka undan lite här och sen göra det lite mysigt och lägga sig i soffan och kolla på tvn. Inatt ska jag få sova iallafall! Hörs imorgon! :)


10 augusti

Runt klockan åtta imorse lyckades jag somna. Sov till elva. Så tre timmar sömn blev det! Känner mig inte sådär jättepigg. Har precis haft i hårfärgen i Andreas hår så väntar på att det ska bli klart så vi kan duscha. Kanske blir lite piggare då? Marieke ringde för en stund sen också så prata med henne lite! Vädret idag gillar vi också. Fast det blåser. Men det är ju soligt iallafall. Nu får det bli duschen sen göra sig iordning! :)


I like it


249;- från H&M såklart!

Börjar bli liiite trött nu! På tiden när klockan är fyra!


Kan inte sova...

Så jag sitter här och försöker bli trött. Går inte så bra tyvärr! :(
Fick bli en ny profilbild på facebook förut!


stekta kantareller ♥



Älskling åkte nyss, han skulle hjälpa en kompis med bilen. Tänkte steka lite kantareller nu. När han kommer tillbaka ska vi laga köttgryta. Mums!


Nytt


79.50;-


49.50;- den är mer turkos än blå!

149;-

Hårband som jag köpte till syster. 9.50;- billigt!

jeans till Andreas, ser bättre ut på! 200;-

Köpte även hårfärg, energidryck till Andreas och fyllde på hans mobil! :)


18!!!!!!!!!

Skulle egentligen ha lagt upp detta igår men jag hade fullt upp! Men nu är jag iallfall 18år och en dag till och med! ;) Skulle gå in på coop igår och köpa energidryck till Andreas och där är det 18årsgräns. Jag som så gärna ville visa leg men det behövde jag inte :(.


H&M ♥




 


12 timmar kvar!

Vaknade för en stund sen. Ser ut att va rätt fint väder idag. Det gillar vi! Kikade nyss på vädret och det ska bli fint idag. Men imorgon ska det regna hela dagen. Tog mig inget vin igår så kanske får bli nått glas idag istället. Andreas blev frågad igår om han ville va chaufför. Men tror inte att han skulle va det. Nu är det inte långt kvar, typ 12 timmar. Bara för att man längtar till något så går det slowmotion! ;)


Godnatt

Åkte till Säffle förut så nu har jag äntligen en plattång igen! Köpte den av Anna för hon använde aldrig den. Fick den i födelsedagspresent av Andreas. Fast jag får inte använda den förrän söndag för att det är då jag fyller! ;) Men det är ju ungefär ett dygn kvar så jag klarar mig nog! Nu tänkte jag krypa ner under täcket och kika på tv innan jag somnar!
En mongo bild som Andreas tog på mig när jag satt vid datorn ;)

Skara sommarland dag 2


Innan jag ska köra gokart!

Adam, älskling & jag

En som körde på mig så jag snurrade :(

Det spöregnade när vi körde, och vi blev inte torrare av att köra gokart!

Snygga kepsar köpte vi ;)







Sen åt vi i Skara och åkte hemåt! :)

Spöregnade verkligen på hemvägen, men sen kom solen


Sådär, det var alla bilder! Nu ska jag nog göra mig iordning lite. Sen kanske det får bli ett glas vitt? :)


Jag kör gokart i Skara


DSCF0142
Uploaded by jeeenie. - Basketball, baseball, pro wrestling and more sports videos.

Skara sommarland dag 1

Har varit lite seg med bloggningen, sry! Tråkigt väder! Regn regn regn...
Hoppas de är fint på söndag när jag fyller år! ;)
Här kommer bilder från Skara Sommarland dag 1!


Tog ca 2,5 timme dit. Fast det gick rätt fort ändå.

Skara! :D

Syster, Andreas & Adam


Denna kändes! ;)

Gokart


Haha!




Lite blöta efter newton ;)




4 augusti

Va alldeles för trött för att blogga igår. Men vi har haft det skitskoj i Skara iallafall! ;) Innan vi skulle hem så åkte vi till ett litet köpcenter. Killarna skulle in på jula så jag och syster gick in på en klädaffär. Fick mig ett par spetstrosor! Och syster köpte en t-shirt och en parfym. Bilder kommer! Tänkte göra mig iordning nu sen ska jag och syster gå ner till stan och kika lite.

Vet ni vad jag gjorde igårkväll?

BLACKHEAD!
Känns mycket fräschare!

Nu ska jag göra mig iordning sen ner till stan! :)


4 dagar kvar! :D


Skara sommarland!

Usch har nästan inte sovit någonting inatt. Ska försöka få liv i Adam & syster Jannike nu som inte har gått upp än. Ska duka fram frukost också tänkte jag. Vid halv åtta så drar vi oss mot skara. Ska sova i stuga inatt, köpte ett paket där stuga och 2 dagars entré till Skara sommarland ingick! Skara here we come! :D


Hörs imorgon kväll! ;)


Vet ni vad vi ska göra imorgon?

Ledtråd! ;)




02.01

Jo jag lever allt, har inte haft tid att blogga bara. I fredags åkte vi till Säffle för att kika lite. Regnade som tusan. Men det slutade sen. Träffade Emelie och pratade med henne. Idag eller igår kanske man ska kalla det när klockan har slagit över tolv? Så va jag med Marieke. Vi drog till Säffle och va med massa brudar! Jag missade bussen så Mariekes pappa fick köra mig. Och slutligen så hade jag ingen nyckel in för den tog jag inte med mig. Så jag fick klättra upp för brandstegen för balkongdörren var öppen. Jag ju nätt och jämt att jag nådde upp. Men jag skulle upp och det kom jag också! ;) Har nyss åte lite och kollar på tv nu. Väntar på att Andreas ska komma hem! Skriver mer imorgon! :)


RSS 2.0