Borta bra men hemma bäst!

Blev Göteborg torsdag-fredag med min man. Skönt att komma bort lite men ännu skönare att komma hem igen ;). Vi sov över på Gothia Towers. Åt räkmacka och tog ett glas vin på 23:e våningen. Det var något utöver det vanliga. Bilder kommer, jag lovar! På måndag! Jobbar till 21.15 imorgon så är inte hemma förrän 22 tiden. Nu ska jag gå och lägga mig. Ska bli underbart!
Godnatt!

Jag är kär

Åååååh! Finns att köpa på Nelly för 3395riksdaler.

Planerar

Har under förmiddagen suttit och planerat en liten hemlig resa torsdag-fredag. Tror att det kommer bli helt perfekt. Bara min man får ledigt från praktiken (hoppas!). Han vet dock inte vart vi ska eller vad vi ska göra. Kan ju heller inte riskera att bli påkommen så därför kan jag inte avslöja det här heller. Jag jobbar inte förrän på lördag och på onsdag så är det ju lön. Så får väll belöna mig själv och min man genom att hitta på något roligt. Längtar redan! :D

Onsdag

Rastlös som bara den är jag just nu. Funderar på att ta en promenad. Längtar tills helgen. Då ska jag ut (för en gångs skull haha). Kommer inte ihåg sist jag var ute. typ 2 månader sen? Har ju jobbat mycket helg nu så har inte kunnat gå ut. Bättre att tjäna pengar än att slösa massa pengar på krogen ;). Vi ska nämligen på Black Jack på fredag. Sa på dop på lördag också så får se till att det inte blir för mycket alkohol. Nej en promenad får det nog bli! :)

Mera jobb

Ska strax dra mig mot jobbet. Usch va trött jag är idag. Fast det ska bli roligt att jobba! :) Lite avis på min syster som åkte till London igår. Fast jag är glad för hennes skull! Nu snöar det som fan ute också. Jaja ska väll inte klaga. Det blir inte bättre för det ;).
Ser ni den nya tapeten? ;)

En ledig dag

Precis vart och handlat lite mat och åte frukost. Skönt att va ledig idag. Håller på och tvättar och ska städa. Plus göra klart i vardagsrummet. Blev såååå mycket snyggare med dom nya tapeterna! Gött att ha det överstökat.
Söt klänning från Nelly

Zebra

Coola shorts! Från H&M för 149kr. Nuu drar jag och jobbar :)

Nelly


Grejjar...

Igår åkte jag och min man till Karlstad och köpte nya tapeter. Många som har klagat på våran gula tapet ;). Fast vi kände också att det inte var sådär jättesnyggt. Men nu blir det ändring! Det blir en brun/grå tapet. Visar bild när det är klart. Trodde det skulle ta lång tid innan vi kom överrens om en tapet som båda gillade. Men det var den andra vi kollade på. Har även målat elementen som va gula så nu är dom vita och fräscha. Ikväll kommer Sam's mormor hit så ska vi prova och tapetsera. Kommer bli så bra! :D

Kom hem nu, älskling

Nu vill jag att min älskling ska komma hem!
Han har vart nere i Jönköping och hämtat bilen som de ställde ut.
Men nu dröjer det nog inte länge till innan han kommer hem.
Känner mig lite bättre nu också. Fast då har jag tagit ipren. Får se hur jag känner mig imorgon.
Så glad att jag har dig, varje kväll håller du om mig och jag somnar som en prinsessa i din famn
Istället för att tänka på allt jag inte har, så nöjer jag mig med det jag har. Jag har kärleken, hus, katt, familj, jobb. Det trodde jag inte för några år sen att jag skulle ha allt detta innan jag ens var 20 år. Så jag är tacksam för det jag har. Ge aldrig upp! Ta dagen som den kommer, vänta inte på något för det kommer till dig när du minst anar det.

Sjuk

Har gått och blivit sjuk, inte alls kul! Jag som skulle ha jobbat idag. Fick ringa och säga att jag har blivit sjuk. Började redan igår, hade lite ont i halsen och frös. Men imorse när jag vaknade så kändes det som jag svalde knivar. Usch! Ont i öronen lyckas jag alltid få när jag är sjuk också. Jaja inte mycket jag kan göra åt det. Bara att vila upp mig. Ska lägga mig under täcket och kika på en film nu. Och mosa i mig godis :D.

Helgen lider mot sitt slut

Skönt det har vart med en ledig helg. Imorgon blir det tillbaka till jobbet igen. I fredags firade jag lillebroder som fyllde 10 år. Han fick ett presentkort på gamestop av oss. Igår var vi på påskmiddag hos S mormor. Kollade på gamla kort sen hans mormor var ung. Vilket fint hår hon hade! Blev avis. Så har min helg sett ut. Skippade elmia detta året. Var inte sugen på det för fem öre. Har inte lust att sitta i en bil i många många timmar och supa mig dretfull.
Mummmms för dessa skorna som jag hittade nyss!

Strax mot jobbet

Imorse åkte min man till Jönköping och ska sova där inatt. Så inatt sover jag hos mamma. Imorgon blir det kalas för lillebror som blir hela 10 år!

Det går mot sommaren

Vad tiden går fort! Det är ju redan april. I måndags så var jag och min man i Karlstad en sväng. Va inne på ikea och köpte lite nya saker. Sen in på bergvik och köpte present till min lillebror som fyller år på fredag. Jobbar kväll både idag och imorgon. Slutar 21.15. Men jag är ledig hela helgen. Skönt det ska bli! Har jobbat varje helg sen jag började där. I helgen ska jag äta massa påskmat! Skippar beach 2012 haha ;). Och fira lillebror såklart. Annars har jag inget planerat så då tar jag helgen som den kommer.
Nelly 399kr
Nelly 399kr
älskar denna färgen mummms

RSS 2.0