Bonntös?

Himla fint väder idag, fast det är kallt. Vill ha sommar nu ju! Sitter iallafall ute på landet. Som vanligt? haha. Är hemma hos älskling. Han är och jobbar just nu. Ska väll snart gå dit jag med. Till ladugården, haha. Håller jag på att bli en såndär bonntös? Kanske är nyttigt för mig? ;)

Var och klappade hästarna igår med. Va en jättefin häst där. Blev ju helt kär i den! Haha fan va töntig jag låter. Men så var det iallafall! Sen måste jag läsa på prov också. Prov imorgon i hinduismen. Imorgon åker älskling bort också, kommer hem på söndag. Blä!
Nej nu ska jag gå och se vad min man gör.




Sry

Har inte alls hunnit med att blogga! Upptagen kvinna ;). Men iallafall så kan jag glatt berätta att jag har klarat körkortet. Äntligen! Så igår var vi och köpte en bil. Körde älskling till praktiken för en stund sen. Jag är ledig idag, vad skönt! Fast jag ska plugga ändå så... ska va med Jennie sen också! :) Nej nu ska jag sova en liten stund innan jag börjar med pluggandet. :)

Fick studentmössan idag


Wihooo!
Bara tre månader kvar idag. Har storstädat lägenheten sen blev jag lat så då kollade jag på sex and the city. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ännu mer sex and the city. Hur gött är det inte att lägga sig i en säng med nytvättade sängkläder? Fattas bara en sak. Duuuuu! Tur att du kommer hit imorgon! :D

Då var helgen slut...

Klockan ringde kvart i sex imorse och jag hade bara lust att ligga kvar i sängen. Men kom upp tillslut och va faktiskt inte lika trött som vanligt konstigt nog. Fick en uppgift i turismen idag eftersom våran lärare är sjuk. Så jag och Marieke var och hämtade den förut. Tar hur långt tid som helst ju. Men den måste vara klar idag! Fortfarande inte riktigt frisk. Ont i halsen! :( Jaja. Nu ska jag fortsätta med uppgiften. Snart kommer Jennie hit. Senare kommer Marieke och hämtar mig så har vi administration.

Jag är sugen på en riktigt fylla!

Chokladbollar

Nyss bakat chokladbollar med min sötnos. De blev gött! :D Vi va lite dumma mot hans lillebror och hans kompis. Gjorde två stycken med diskmedel i som dom skulle få. Dom åt upp dom. Dom sprang till toaletten direkt. Hahaha vad vi skrattade! Nu inväntar vi solsidan! :)





Godnatt!

Precis ätit lite mat. Var så hungrig och det är så jobbigt att lägga sig hungrig. Hann även med att tvätta lite. Tycker det ska bli så skönt med fredag imorgon. Då åker jag till bonneland! :D Tänkte duscha också men blev så sent så gör de imorgon istället. Nu tar jag natten iallfall. Min skönhetssömn får jag inte missa!

Igår

Måste bara visa vilken frisyr jag hade igår. Det var lite klurigt att göra den men jag lyckades tillslut!

Kommer absolut att ha den fler gånger. Ni vet när man inte orkar platta eller locka håret eller vill ha det uppsätt, fast lite roligare än bara en vanlig tofs. Detta är ju perfekt! ;)

Avatar

Igår så var jag på kalas. Såg även en skitbra film igår! Avatar. Är nog lite efter men hade hört att den inte var så bra men jag gillar den! :D Var hur trött som helst igår. Eller det är jag fortfarande. Nu har skolan börjat igen. Sååå kul! Nej men roligt att träffa alla igen iallafall. Nu ska jag upp till caféterian och köpa mig en smörgås!




älskart!


Partajj

Har vart lite upptagen nu under veckan eftersom jag har flyttat och så. Så har inte hunnit uppdatera. Igår blev det inflyttningsfest. Det var trevligt! Sen gick vi och åt pizza. Känner mig hur sliten som helst. Och nu ska vi festa lite till. Taggad, eller inte. Jaja nu kör vi igen! ;)

RSS 2.0