Tidsinställt inlägg - GOTT NYTT ÅR!

Nu är jag antagligen inne på harrys och festar loss! Så jag gjorde ett tidsinställt inlägg!
GOTT NYTT ÅR! 2011! :D ♥


Bingolotto

Nu har jag och Elin fixat allt inför nyår. Köpte mig nya strumpbyxor i nylon fast tjockare denna gången. Så nu ska dom tusan inte gå sönder! ;) Vi har nyss spelat bingolotto. Jag vann inget men Elin vann 100kr. Inte mycket men bättre än inget. Va nära 25.000! De skulle ju inte suttit fel! Andreas vann nästan en bil. Synd att man ska va så nära och sen bara neeeej en ifrån. Haha jaja. Elin ska sova hos mig inatt. Just nu sitter vi vid varsin dator. Nördar. Imorgon tar vi bussen till Säffle och festar görnet! :D


Städning

Nu kommer snart Elin hit! Ska städa nu och göra mig iordning. Vi ska fixa de sista inför nyår imorgon! :D Sen ska hon sova hos mig, vi ska spela bingolotto. De blir nog trevligt! :) Får nog sätta igång nu så jag hinner! :)


Nyår planerat och klart!

Okej nu är nyår fixat! Ska till harrys. Är inte så sugen på att gå till harrys men det blir nog roligt det med. De brukar det bli med brudarna! ;) Hoppas bara att svanskotan har blivit lite bättre. Skönt att det är planerat och klart nu iallfall. Sen kommer Elin hit med min biljett också. Åååh nu längtar jag! :D
Andreas ligger bredvid mig och snarkar som en gris. Haha grisen själv! ;)

Nyår?

Jag sitter och funderar på vad man ska hitta på nu på fredag när det är nyår? Jag känner mig inte speciellt taggad för att dricka. Kanske ska vara nykter? Äta någon god mat och ha roligt nykter? Haha vad kul det vore att reta alla som är bakfulla! :D Får klura vidare på detta! ;)
Väntar just nu på Andreas som är och köper pizza. Mummms! Sista pizzan för iår ju. Sen ska vi nog kika på Pirates Of The Caribbean. Deng går på tvn sen så får väll passa på! ;)
Hörs imorgon!

Nytt






Det blev en paljettklänning, som jag velat ha länge men inte hittat någon riktigt bra men nu gjorde jag det NÖJD! (fast den ser bättre ut på!) Blir nyårsklänningen det! :D Och en liknande one piece mjukisdräkt. Haha färgen är inte den finaste men jag köpte den mest för att den va så billig. Men den är fruktansvärt skön! ;) Och några par strumpor. Mer än så blev det inte. Tänkte köpa ett par skinnleggings med men det gjorde jag inte. Ångrar det lite! :( Jaja fick mig iallfall en paljettklänning så jag är nöjd ändå!

H&M news






Detta var allt jag ville ha! ;) Tänk om jag skulle köpte allt. Då skulle de gått på 5721kr. Haha oops!

Shopping!

Okej jag la inte upp några bilder igår jag vet! Men jag och syrran bestämde oss för att åka tll shoppincentret istället. Så jag fick mig lite nya saker! Jag är supernöjd! :D Visar sen! Har typ nyss vaknat. Andreas har åkt för att besikta bilen. Nu ska jag äta lite frukost och göra mig iordning. Ska även ringa vårdcentral sen. Skriver mer lite senare och lägger även upp de nya kläderna!


Hos mamma och hälsar på

Åkte hit igår för att hälsa på lite. Fast mest för att pappa fyllde 50 igår! Tänkte äta frukost nu sen lägga upp lite bilder här! ;)


Hos mamma och hälsar på

Åkte hit igår för att hälsa på lite. Fast mest för att pappa fyllde 50 igår! Tänkte äta frukost nu sen lägga upp lite bilder här! ;)


Juldagen

Nu ska jag göra iordning mig sen ska vi åka till Andreas syster och fira jul med dom. Ska bli mysigt. Ikväll blir det utgång! De ska bli riktigt roligt! :D Kissar snart ner mig men Andreas sitter på toa. ÅÅåååååååååå! Haha.


Julafton

Då har vi ätit julmat, kollat på Kalle och öppnat paket. Än så länge har jag fått en klänning, smink, ljuslyktor, smyckesskrin, pengar. Har inte vart hos pappa än men kanske ska dit på söndag. Happ vad ska man hitta på nu då? Kanske ta sig lite vin? Jaja det märks! ;)


Lucka 24 - sista luckan


Lucka 23


Lucka 22


Lucka 21


Lucka 20


Lucka 19


Lucka 18


Lucka 17


Lucka 16


Karlstad

Va i Karlstad idag med Andreas och hans syster. Köpte ingenting alls. Fast jag hade inte tänkt köpa någonting så det gjorde väll inte så mycket. Nästan ingenting som föll mig i smaken. Men det var en rolig dag ändå! :) Sen åt vi thaimat sen bar det av hemåt. Nu ska jag äta något sen blir det sängen. Snart jullov! :D


Lucka 15


Lucka 14


Snowstorm i fredags












Landvetter & Jul på Liseberg
































Today











Kvällen i bilder! ;)


Trettonde luckan


Tolfte luckan


Elfte luckan


Tionde luckan


Nionde luckan


Balklänning CHECK!

Har nu klickat hem en balklänning! Är världens lyckligaste! Fick den till ett bra pris och den var jättefin. Jag har en bild men vet inte om jag ska lägga upp den här? ;) Hm... får göra det imorgon isåfall. Blev inga bilder idag tyvärr, vi har varit och hjälpt en kompis till Andreas som hade fått punktering. Lägger nog upp dom imorgon. Imorgon blir det även utgång! ;) Vi ska på snowstorm. Det ska bli kul! :D Hörs imorgon, godnatt!


Åttonde luckan


Göteborg imorgon

Imorgon så åker vi i klassen till Göteborg. Vi ska på studiebesök på Landvetter och sen ska vi på jul på Liseberg. Ska bli hur mysigt som helst! Men jag måste gå upp halv sex. Men det är det värt! Kommer inte hem förrän runt 21. Men det blir nog kul! :) Väntar på att Andreas ska komma hem någongång så vi kan åka och handla lite. Tänkte ta med mig något smått och gott imorgon på tåget. Måste även duscha. Fullt upp! ;) Laddar kameran nu så ska ta bilder imorgon så kommer dom nog ut på torsdag eftersom jag är nog rätt trött när jag kommer hem imorgon!




Mysigt!


Sjunde luckan


Haha så bra!


Sjätte luckan


Adda msn!

Gjorde en ny msn nyss, kände att det behövdes!
Lägg gärna till mig! :)

[email protected]


Jag är kär



Hur söt?


Femte luckan


Helgen

Haha vilken kväll igår! Vi skulle på någon fest så åkte vi bil i en timme innan vi var framme. När vi väl var där så tyckte jag att det va lite tråkigt? När vi hade vart där i kanske en eller två timmar så blir det bråk och vi får slänga oss iväg tillbaka till Årjäng. Haha jaja men det var kul ändå! :) Tänkte gå upp och se om min syster är vaken. Sugen på pizza! :D


Fjärde luckan


Today




Nu ska jag ut i förrådet och hämta resväskan. Sen börja packa lite. Sen åker jag till mammsen! :)


Tredje luckan


HAHA

Kan inte göra annat än att skratta!
Kolla denna länken! ;)
http://classe-kinzakenza.blogspot.com/


Andra luckan



Har redan stängt av min dator så därför blev den inte lika bra som igår! ;) Bättre kommer imorgon. Nu ska hag lägga mig i sängen. Fortfarande sjuk. Verkar inte gå åt rätt håll heller. Nej nu blir det tv och sängen. Imorgon åker jag nog till mamma och hälsar på! :)


I want it


Bikbok 299kr


Idag är det ingen vanlig dag


Första luckan!


Längtar tillbaka



Till Grebbestad! Hoppas vi ska dit nästa midsommar också. Det var hur kul som helst. Kändes som man var utomlands! :D


Sjukling

Bläää vill inte vara sjuk mer. Det är ju så tråkigt. Håller iallfall på att installera massa sims spel så jag kan nörda sims snart! ;) Hoppas jag är bättre imorgon. Har prov imorgon också, mindre kul. Ska laga mig någon mat tänkte jag så kanske jag mår lite bättre. Hörs mer sen! ♥


RSS 2.0