30 Juni

Sov till tolv idag, men när klockan var 4.37 så fick jag gå upp och torka kattspyor! Blä! Men gick och la mig igen och somnade om sån tur var. Inte så fint väder idag, men det kanske blir bättre sen! Läste nyss att det blir inget hultsfred iår. Det har gått i konkurs. Det skulle ha blivit 25-års jubileum iår. Jaja, mig spelar det inte så stor roll. Tänkte åka dit ett år men det blev inget. Kanske blir Säffle en sväng sen och köpa lite nya kläder. Behöver nya leggings. Men nu ska vi iväg och handla för det behövs! :)


2 1/2 men nuu!

Okej jag fattade ganska snabbt att man inte kan leva på flytande föda. Men jag är nyttig och tänker äta sådant jag vet att det inte är mycket kalorier i. Jag är på hugget! ;) Fick bli en räksallad nyss. Mums! Sitter och kollar på någon konstig film på tvn. Doa: dead or alive. Dom slåss hela tiden. Typ någon ninja film eller nått haha. Måste göra om headern! Idag eller imorgon. Fast bakgrunden på headern får nog bli vit. Eller iallfall någon annan färg. Förut så skulle jag testa blogspot och devote. Men jag tror att jag håller mig till blogg.se. Nu vet jag ju hur man gör här så då blir det krångligt att byta. Devote tyckte jag inte var bra. Och på blogspot så tyckte jag att det var svårt att fixa så att bloggen blev bra. Får försöka mig på att fixa denna bloggen jag har istället! ;)
Trodde att det skulle börja regna men smhi ljög visst för mig! :O
Nu börjar 2 1/2 men så ska kolla på det! :D


Städning CHECK!

Klar med städningen! Det tog tid. Men blev bra! Ska bara dammsuga men det tar inte så lång tid. Tänkte äta något igen. Varmt är det ute också, men det gillas! :D
Vill åka och bada, så gött! Men med en badkruka till pojkvän så tror jag inte att han vill! ;)
Senare får det nog bli att kika på någon film. Men nu ska jag äta något! :)


Städa ;(

Okej, diskningen är klar. Nu ska jag bara städa. Och göra ren kattlådan. Blää orkar verkligen inte. Ska försöka få rätt min header också. Får se om jag hinner med bilderna sen Grebbestad. Får jag inte rätt headern så får jag väll göra om den. Nej nu ska jag ta tag i städningen!

Hörs efter det, om jag överlever...


cute


Söt klänning från ellos, 199kr


29 Juni

Nu började det plötsligt spöregna! :o Jaja...
Jag som tänkte gå ner till apoteket när jag har ätit. Skiiit!
dagens måltid; soppa! Och sen ikväll lätt youhurt. Det är allt! Kom på idén att, många som piercar tungan äter soppa och sådana flytade saker. Och då gå dom ner i vikt. Så flytande saker som står på menyn! Många tycker säkert att det här är en dum idé men ni får tycka vad ni vill! :)


13.13

Lite sömn var inte fel. Vädret verkar inte vilja vara på sin bästa sida idag men men. Idag så borde jag egentligen städa och diska, har verkligen ingen lust! Men ser rent ut sagt förjävligt ut här. Så jag har väll att göra idag antar jag. Finns ju roligare saker att göra. Ska träna också. Det är mina planer för idag.


Ny header

Headern sitter snett men orkar inte fixa till det just nu. Har iallfall gjort en ny! Bättre än den andra! :) Tänkte bädda ner mig i soffan eller sängen nu och kolla på tv. Imorgon tar jag nya tag! Träning och sträng diet. Nu måste jag klara detta!

Godnatt!


Minne sen Grebbestad

Den här låten påminner mig om Grebbestad. Den spelades hela tiden! Trodde jag skulle bli galen haha. Fast nu tycker jag nog att den är bra... :$


Videon är ju mest bara störande, men lyssna på låten! ;)


Hiss



Nelly's rea! Va inne och kikade förut och hittade massa snyggt. Bra priser! :D


maaaat!

Nu ska vi göra mat innan vi dör av hunger!


28 Juni

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen. Tänkte nörda tv-spel en stund för va längesen jag spela de! ;) Kanske blir att hälsa på Alexander idag också. Va ju längesen vi va där. Hoppas på att vi åker dit! Nej nu får jag nörda lite! ;)

Förresten så tänkte jag göra en ny header!


nattblogg... ?

Blev ingen update men nu är jag tillbaka!
Fast klockan är halv fyra och jag ska nog sova. Midsommar i Grebbestad ägde säger jag bara! Får nog bli dit nästa midsommar med. Fast då ska vi hyra en stuga. Bilder kommer så häng ut! :) Men nu väntar sängen. Hörs om några timmar! ;)


Herregud säger jag bara! Stressigt! Andre...

Herregud säger jag bara! Stressigt! Andreas kommer innanför dörren och säger att jag ska dammsuga bilen och det är bråttom. Vi ska till grebbestad! Jag går ut och gör det och plockar med mig det jag ska ha med mig. Visste inte ett dugg vad jag skulle ta med. Vi ska sova i bilen inatt haha! Fast vi ska till andreas syster i grebbestad så vi sover utanför dom! :) tog inte med mig datorn så blir nog inte någon mer uppdatering förrän imorrn när vi är hemma. Vi är nog framme halv åtta ungefär. Detta blir nog roligt! :-D vi hörs imorgon! :)


Midsommar

Hur gött som helst med mat hos Andreas syster. Mums! Och jordgubbar efter det! Mätta och belåtna åkte vi därifrån sen. Andreas är äntligen klar med bilen. Så kanske bli Grebbestad snart. Sitter här och lyssnar på lite music! Här kommer några bilder sen vi åt mat och en på klänningen jag har på mig.

Andreas systers killes dotter, och hennes farmor bredvid


Klänningen!

Jag nyss


Önskar alla en glad midsommar! :D


Duschen nästa

Godmorgon!
Va skönt att inte gå upp vid 7! Fast jag är väll uppe ganska tidigt ändå. Sitter och lyssnar på Bonnie Tyler, love her! Tänkte snart duscha och sen göra mig iordning. Idag ska jag ha på mig en fin klänning! Ni ska få se den sen ;). Undrar bara vilka skor jag ska ha till..? Jaja det märks! Nu ska jag duscha. :)


24 Juni

Fullt upp... som vanligt!
Städar just nu och Andreas och Adam ligger ute och byter koppling på en bil. Har inte så mycket kvar att städa sån tur är. Skönt det är att vara hemma igen. Saknat min älskling! Imorgon är det midsommar och klockan två ska vi till Andreas syster och äta. Ska bli gött! Sen får vi se vad vi hittar på! :D
Nu tänkte jag städa klart och sen gå ut och kika hur det går för dom. Sen får det nog bli tvn en liten stund sen sova! :)


Nighty nighty

Jag och syster drog och åt pizza förut, smarrigt! ;) Sen så cyklade vi till pappa och jag fick övningsköra lite. Det var roligt och gick bättre än förra gången. När vi kom tillbaka till mamma så bestämde jag mig för att kratta gräsmattan för det låg massa gräs på efter att någon har kört med gräsklipparen på den. Tror nog dom blev nöjda! Sen kollade jag och mamma lite på tvn. Sen ställde jag cyklarna på baksidan. Efter det fick det bli en dusch och mera tv. Men nu sitter jag i sängen och funderar på att sova. Men kan inte kika på tv för inga kanaler än. Letade efter någon bra film men tröttnade för jag hittade ingen bra. Kanske finnt nått bra att se på internet? Jaa får nog bli så! Godnatt! :) ♥


Sol & värme! (y)

Dålig update... igen! ;)
Men har ingen lust att sitta vid datorn när det är så fint väder. Ifår var jag och syster på soimmarvik och badade i poolen. Mycket varmare än i sjön haha. Slutade för ungefär en timme sen och nu håller dom på att flytta ut dom sista sakerna här. Mamma, min styvpappa och mina två syskon ska flytta idag. Dom ska fortfarande bo i Årjäng men dom ska flytta till en lägenhet, eller lägenhet kan man inte kalla den egentligen. Är som ett stort hus delat på mitten. Så två familjer bor i ett hus. Senare kanske jag ska övningsköra lite med pappa. Tänkte ringa kusin och träffa henne en sväng. Hon bor ju precis där som mamma och dom ska flytta så. Sista dagen att jobba på sommarfritids imorgon. Men på måndag ska jag ringa till ett ställe och se om dom har något jobb åt mig. Ska bli skönt att komma hem imorgon. Och på fredag är det midsommar. Så det rullar på! ;) Nej nu ska jag lägga in musik åt mormor på hennes mp3! Skriver mer sen! :)


19.34

Sådär då var jag framme, eller för snart två timmar sen men... ;)
Följde med mamma och dom till nya lägenheten för dom skulle lämna av lite saker. Men efter en stund så fick jag och syrran tråkigt så vi drog till dit som dom bor nu. Hon nördar sims och jag skriver blogg just nu! ;) Vet inte vad vi ska hitta på. Finns inte så mycket att göra direkt. Såg att det går två bra filmer på tvn klockan nio. Smekmånaden och systrar i jeans. Får nog bli att kika på systrar i jeans. Har sett smekmånaden så mycket. Blir nog bra! :D


Påväg till Årjäng...

Ja då var jag påväg till Årjäng igen för jobb. Men jobbar bara 4 dagar denna veckan så det är ju skönt. Har ungefär en halvtimme kvar innan jag är framme. Då ska mamma hämta mig på station. Måste äta något när jag kommer dit känner jag. Annars ikväll så känner jag bara för att ta det lugnt. Kolla på tv eller på någon film. Verkar va fint väder iallfall! Såg att det skulle bli fint till veckan också, såklart när jag jobbar! ;) Till och med på midsommar skulle det bli fint väder! Så blir nog att vi sitter ute och äter. På tal om något helt annat så saknar jag redan Andreas. Gör ont i mig att lämna han även fast det bara är fyra dagar. Har varit så skönt att va med han i helgen och vakna upp bredvid han. Men ses igen på torsdag! :) Syster tycker nog att det är kul att jag är där iallfall! ;) hahaha. Hon dog lite av skratt i fredags när vi skulle gå och kolla till barnen som var på baksidan. För pinsamt för att berätta här! Hahaha herregud! Jaja... får se om jag och syster går till ica sen kanske och köper oss något gött sen! :D


20 Juni

Dålig update, i know!
Men har inte haft någon lust att sitta vid datorn. Vaknade för ungefär en timme sen. Kunde inte sova mer. Idag så ska jag tillbaka till Årjäng. Usch vill inte... vill va kvar hos min älskling ju! Men jobbar bara 4 dagar till sen är det slut på det. Och till helgen är det midsommar! :) Kommer nog bli roligt. Nu tänkte jag kika lite på facebook sen försöka få något liv i Andreas! ;)


Söt topp från H&M


249;-


17 Juni

Hade verkligen inte tid att blogga igår. Hade fullt upp. Jag och syster drog till sommarvik efter jobbet, men när vi kommer dit så försvinner ju solen såklart. Men vi badade ändå! Kallt var det men vi klarade det! Jag gick och hon cyklade bredvid. Gick 7km, bra gjort! ;) Idag så fick vi sluta lite tidigare, typ halv fyra och det va skönt när det var så fint väder. Vi har rensat ett helt förråd idag och det tog flera timmar. Men bra blev det och dom blev nöjda. Sen var vi med barnen lite. Vi gungade och sånt. Annars idag så har jag rensat poolen och så har jag övningskört lite med pappa. Måste ju vara ärlig och säga att jag fick kärringstopp i början när jag skulle köra iväg. Men när jag fick lite bättre koll på det så gick det ganska bra tyckte jag. Ska köra en eller två gånger till veckan också. Imorgon kommer Andreas och hämtar mig. Så åker jag tillbaka på söndag. Längtar verkligen efter att få träffa honom! Otroligt hur man kan älska och sakna någon så mycket! :D Nu får jag kika in på H&Ms hemsida om dom har fått in något nytt! Och lite andra sidor såklart! :) Snart får det bli sängen så jag är skapligt pigg imorgon! :)


15 Juni

Klockan ringde sex imorse och jag kände att jag bara ville ligga kvar i sängen och sova mer! Men nej! Gick ut och gick/sprang en sväng. Då vaknade jag! ;) Sen fick det bli en snabbdusch för jag kände mig svettig. Sen gjorde jag mig iordning sen var det dags att jobba! Idag så har vi städat vid alla spelen, börjat städa i pysselskåpet, spelat brännboll, städat byggrummet, och sen på slutet så städade vi ur alla skåp i köket. Det var jobbigt kan jag lova men money money! :D Har nyss ätit lite mat och tänkte gå ut och gå eller cykla. Sen en gång till senare ikväll. Måste hålla detta nu så jag blir av med massa kilon. Jag skulle vilja gå ner tio kilon sen får jag bedöma efter det om jag vill gå ner mer eller hålla den vikten. Nej nu får jag ta tag i detta! :)

Säger grattis till min kusin Alexandra idag som blir 16 år, GRATTIS! :D

Jag för två år sen, smaaaal! :D


14 Juni

Gick och la mig försent igår känner jag idag. Men va ju massa bra på tvn så kunde inte låta bli. Började iallafall klockan 8 idag. På morgonen var det rätt lugnt. Sen så fick jag och syster kolla på teater som några av tjejerna på sommarfritids hade gjort. Så söta haha! :). Sen blev det att äta lunch, lasagne. Helt okej! Sen hade vi rast men det blev inte så mycket rast för vi visste inte vad vi skulle göra. Så vi gick och lekte med barnen istället. Sen skulle vi storstäda ett rum och det tog flera timmar! Jobbigt var det men bra blev det. Sen när det var klart så fick en städa under diskbänken och en några hyllor så det gjorde vi sen fick vi sluta. Vi slutade ungefär 16 idag. Vi jobbar 8-16.30. Idag ska jag lägga mig i sängen typ halv nio så jag har mer energi imorgon. Tänkte gå ut och gå så att jag får lite mer energi. Får se hur de blir med den saken. När vi kom hem så hade mamma gjort mat, gott gott! Jasmineris, kyckling & currysås. Mumma! Sen så gick jag med Pontus ut för att hoppa på studsmattan men det slutade med att bada i poolen haha. Efter det fick det bli en liten dusch för va ju så kallt i poolen. Det är väll min dag än så länge! ;)

Idag firar jag och Andreas 1år & 4 månader! :D ♥


Film


Nu börjar filmen och nudlarna är klara! :)


Nu; ett bad senare; filmen hairspray


En försenad bild på de nya skorna, 99;-

På väg för att köpa godis! Kunde inte cykla igenom haha

Upp för den lilla backen

Och vidare!

Köpte onion rings, som chips fast ringar. Och ett paket nudlar! ;) Sitter och kollar på bingo lotto. Inte så värst kul men. Får nog bli ett bad nu sen äta nudlar sen kolla på hairspray som börjar 21 på 4an! :)

Såg min farbror för första gången på 16 år idag!


Söndag

Nu ska jag och syster...

Gå och köpa godis! :D


Fynd





Den sista bilden blev lite konstig men det är en tunika och den går över rumpan så den blir fin nu i sommar! Riktigt nöjd med allting! ;)


Systers grundent


Syster

Kusin Alexandra och Sanna

Kusin Alexandra

Sanna

Alexandra & Sanna

Jessica

Syster & kusin

Syster

Hade inte så många bilder, men bättre än inget? ;)

Undrar vad jag ska göra idag... börjar ju jobba imorgon så får ta vara på denna dagen. Ikväll tänkte jag kolla på filmen hairspray! Tänkte gå ut och gå under dagen med. Kunde ju ha vart fint väder så att man kan bada nångång. Men det kommer på onsdag! Så får stå ut måndag och tisdag med, men det är lugnt för då jobbar jag. :)


12 Juni

Har åte lite popcorn, nördat sims 2, och kollat på tvn. Nu är styvbror Emil, Johanna & Jennifer här och hälsar på en sväng. Är sugen på att ta mig ett långt bad men det får bli imorgon! Är sugen på lösgodis men vet inte om jag orkar gå till statoil haha ;). Jag och mamma har kollat på fina hus på internet för flera miljoner, finns många fina! Nu ska jag kika tradera, va ett tag sen! 


Regnig dag...

Har nyss ätit lite mat, gött var det! Förut så gick jag och mamma in till Årjäng och jag fyndade allt lite! ;) En tunika och två linnen för 75kr. Rätt nöjd med det! ;) Tänkte att det skulle bli fint väder snart så att jag kan bada i poolen och åka till sommarvik. Det regnade igår och idag med. Boooring! Kommer upp bilder sen på systers grundent! :)


Utgång

Tog mig en snabbdusch efter att vi hade ätit. Sen gjorde jag mig iordning. Fick bli en blå klänning idag. Så nu har jag knäppt första. Vad som händer ikväll är det ingen som vet, det märks! :) Sitter och lyssnar på lady gagas nya låt alejandro, beroende av den! Jag skojjar inte! Haha. Enda sminket jag har på mig är mascara, kör på naturligt idag ;).


Träffa kusin!

Systers grundent avklarad! Eller iallafall kalaset och så har vi hängt massa saker på henne! Mamma hålle rpå med maten. Flintastek sitter inte fel ;). Nu ringde kusin så ska träffa henne en sväng! :)


Sommarlov

Idag hade vi avslutning och det tog inte så lång tid så nu är det sommarlov! :) Åkte till Årjäng vid halv fem. Följde med mamma och dom och handlade inför imorgon. Tänkte ta mig ett bad och kolla på en film som heter älska mig. Syster tyckte att jag skulle kolla på den. Först får det bli ett varmt och skönt bad! :D


Myyys!


Jag blir så glad!



Snart 2 månader sen olyckan och han sitter vid datorn redan, blir så glad av alla framsteg! :D


Stuvade makaroner & falukorv!

Kom hem för en stund sen, bilder kommer sen idag! Andreas står i köket och lagar mat. Stuvade makaroner och falukorv. Undrar om man vågar äta det sen? ;) Haha nejdå. Det är nog gott! :) Imorgon är vi lediga och det ska bli skönt. På torsdag börjar vi 8.30 och slutar väll rätt tidigt också så. Skulle gissa på att det är rätt mycket folk ute i Säffle idag, studenterna har dragit igång! ;) Om ett år är det våran tur! Ska bli kul! Maten är snart klar tror jag så får hjälpa han i köket nu!


typisk svenskt... ? ;)


2 1/2 män & medium, min kväll är räddad!

Sitter och kollar på 2 1/2 män, såå bra! Haha.

2 avsnitt! Sen vid 22.00 är det medium också, me like! ;)
Min kväll är räddad!

Får bli att kika på 2 1/2 män sen medium, lite sovmorgon får jag allt imorgon också. Tar tåget 8.51 så går upp 7.30. Annars går jag upp 6 så! :)


7 Juni

Idag var vi på studiebesök som ni vet. På B&B Viking i Säffle. Det var jättefint inrett och allting var verkligen hur fint som helst. Tror att hon kommer lyckas bra med det! :) Andreas och Adam är ute och grejjar med bilen för avgasröret läcker så den låter mer än vanligt! ;) Så jag får försöka att underhålla mig själv en stund. Slutade ungefär halv tolv så det var en slapp skoldag. Men fick vänta på bussen i två timmar. Elin följde med till Åmål så vi gick runt i lite affärer. Hittade en sak som jag ska köpa till min kära syster tror jag! ;) Hittade även ett par byxor som jag vill ha. Vita jeansleggings med fickor där bak, 140;- BILLIGT! Imorgon börjar vi inte förrän 9.45, eller ja.. vi ska samlas då. På onsdag är vi lediga för vi får hålla på med projekt arbetet hemifrån då. Snart sommarlov! :D


Nighty nighty

Filmen var rätt bra men kunde ha skippat att äta till filmen, bajs med i filmen ju! Haha! Imorgon ska jag till skolan iallafall, var inte där alls denna veckan för jag var ju sjuk! Börjar inte förrän 9.30 så det är skönt. Måste verkligen bli bättre på att lägga upp bilder på bloggen. Alltså bilder som jag tar själv. Nu ska jag göra iordning mig för sängen tänkte jag.

Godnatt! ♥


Filmtajm!



Med salta kex med mjukost fast smak med vitlök och örter! Mums!


Skynda fynda!


Toppar för 49.50;- på H&M såklart!


6 Juni

Efter springturen fick det bli en dusch, kändes som det behövdes! ;) Nu har vi nyss åte lite mat. Andreas är hos sin syster en sväng för han skulle stryka en duk. Haha vi har inget strykjärn. Vid halv sex - sex så kommer Andreas andra syster hit, då ska vi bjuda på kaffe och fika. Sen får det nog bli att kika på någon film eller något. Imorgon ska vi på studiebesök med klassen, på ett Bed & Breakfast som öppnade för inte så länge sen. Det ska bli kul att se. Annars blir nog denna veckan i skolan rätt så slapp. På tisdag är det cabaré (osäker på stavning). Den var rolig förra året så jag har höga förväntningar! ;)


Får ju inte glömma bort att det är Sveriges nationaldag idag, grattis Sverige! :D


Ut & springa

Nu har jag vart duktig! Gick upp typ 10.40 och gick ut till tvättstugan för att ta en tvättid. Och jag hade tur så det fanns en tid direkt. Så nu är sista maskinen igång. Men min nya klänning krympte! :( Fast den va ju lite för stor så det kanske var bra. Det blåste lite kallt ute idag men annars kan man inte klaga på vädret. Vi har städat hela lägenheten så nu ser det bra ut här hemma! Nu ska vi va lite hurtiga och ut och springa! ;)


5 Juni

Har vart jättedålig på att uppdatera men har ingen lust att sitta vid datorn när det är så fint väder ute. Mår bättre och halsen känns mycket bättre! Idag så har vi vart hos Andreas bror, fick grillad mat. Mums! Och så kollade vi på sommarkrysset förut. Imorgon så kommer Andreas syster hit så då ska vi bjuda på kaffe är det tänkt. Blir nog trevligt! :) Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid Andreas och kolla på tv eller sätta på någon film. Uppdaterar mer imorgon!


Jag nyss! Har skjorta på mig idag, stiligt!

Förresten, jag har fått ett sommarjobb. Dock bara i två veckor men 4000;- är det lätt värt! ;)


2 Juni

Vädret verkar hålla i sig och det klagar jag inte på! Så skönt med sol! Igår gick jag i kortbyxor och linne hela dagen. Fast tråkigt att va sjuk ju :(. Halsen är värre idag och det gillar jag inte. Blir det värre än såhär får det bli sjukhuset. Har ingen feber men ibland kan de kännas som den är påväg men den bryter aldrig ut. Så det är mest halsen. Jaja, kollade nyss vädret och det ser bra ut!
¨
Me like!

Nu får jag nog ta och väcka Andreas! :)


BikBok


Såå fin! 199;-

199;-

199;-

299;-

399;-

199;-

299;-

199;-

199;-

249;-

99;-


Mums på allt!


1 Juni

Har varit lite sådär med bloggningen. Men jag är sjuk. Halsen är svullen och jag mår illa och känner mig trött och att jag inte orkar göra värst mycket. Ska iallfall kolla på twilight för första gången nu, hörs imorgon!

Nu är det sommar! :D


RSS 2.0