Gårdagen

Först kommer lite bilder på Mariestad!




Bron över till örana, Dillö och Torsö. På Dillö var det vi sov inatt.


Jennifer & Sandra! Go bild :)

Kjolen jag köpte igår, 49.50;- var den ju lätt värd!

Jennifer!

Sara!

Vänern.

Påväg ut till Dillö, en bit utanför Mariestad!

Haha! :D

Sen när vi hade lämnat sakerna och packatt upp bar det iväg till denna lilla stugan där vi skulle bada tunna och baka pizza!

Uteplats och badtunnan bakom.

Badtunnan.

Vänern!



Haha jag! ;)

Vi badade i Vänern, va väll runt 10 grader. Det var inte varmt men man får väll offra sig själv lite ibland! ;)


Jessica, Marieke & Sara!

Baka pizza!

Jennifer!

Marieke!


Min pizza! ;)

Klar! :D

Hunden som dom hade som hyrde ut stugan där vi sov och badbaljan, vi lekte med hunden och den babade i Vänern!

Nyfikna! ;)

Såhär sov vi. Jessica, Emma, Sandra & jag bredvid Sandra. 2st 90cm breda sängar var det. 4 stycken, så lite trångt var det väll. Men det gick!

Emma har sina konstiga sov-positioner...? haha.

Måste berätta om en läskig sak som hände inatt. På vårat rum så låg vi och kollade på en skräckfilm. Så hör vi att någon kastar något mot fönstret. Det var en klump med mossa. Sen kommer folk in till oss och frågar om det är vi som håller på, för det var inte bara vi som var med om det. Men vi låg ju och kollade på film så vi var det inte. Sen knackar dom på fönstret och håller på ännu mer. Våra lärare Jeanette & Stefan börjar bli irriterade och stefan kommer in till oss och säger lite argt: Men, är det ni eller? Vi svarade att det inte var vi. Det var ingen inuti huset för alla hade gått och lagt sig i sängen. Då går Jeanette & Stefan ut och kollar om dom ser något. Men dom kommer tillbaka in utan resultat. Så... vi vet fortfarande inte vem eller vilka det var. Lite läskigt! ;) Nu är vi i Karlstad vilket betyder att vi har cirka en timme kvar. Det ska bli riktigt skönt att komma hem faktiskt!

Men denna resa är oförglömlig och vi har haft hur kul som helst. Har inget att klaga på. Vi har delat många skratt under resan! ;) Kan bland annat berätta att Marieke tappade sin glass på gatan. Emma mobbade Sandra lite, eller inte mobbade men skojjade med henne. Hon sa såhär: Sandra om du röker nu piskar jag dig på musen! Haha gud va vi skratta! Sandra skvätte vatten på Jeanette igår när vi badade tunna. Vi såg en affär som hette Labonné. Men sandra uttalade det La bonne! Marieke skulle beställa på en pizzeria så sa hon jag vill ha bröd! Men egentligen så skulle hon säga kebab i bröd. När Sandra fick panik för att det var så kallt att bada ute. Och massa annat! Längtar verkligen tills resan i trean nu. Det har vart så kul, tack för allt klassen, Jeanette, Stefan & busschauffören! ♥

TU2, ni är underbara! ♥


Kommentarer
Postat av: jennifer

haha langaa upp bilderna på fejjan också ;) och du den bilden på mig när vi stod i kön för att baka pizzan såå inte OKEJ hahha

2010-05-29 @ 16:45:28
URL: http://jenncos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback