Mallis

Hur skont som helst har pa mallorca. 28grader och sol igar. Imorgon ska vi aka buss hela dagen. Men jag har brant mig sa mycket sa de gor ingenting. Idag har vi gjort en case uppgift om hur vi skulle kunna utveckla stranden. 4 dagar kvar tills vi kommer hem till sverige sen blir det cypern. Hors pa fredag!

Nervös

Allt är packat och klart och jag har sagt hejdå till min älskling. Nu är det nervöst kan jag lova. Den där flygningen oroar mig. Men hoppas det går bra! Klockan tolv drar jag mig till Jennie. Blir nog lite prat inför resan och så ska vi väga våra väskor. Klockan ett åker vi till Karlstad! Uppdaterar mer senare. Ska kolla på tv för att lugna ner mig! ;)

Resfeber

Imorse hade jag jätteont i magen och blev nervös när jag insåg att vi åker ju till Mallorca om bara två dagar. Kan inte fatta det än. Har packat och städat lite nu. Imorgon kanske jag och Jennie ska dra till Karlstad. Slipper jag tänka på flygresan, för stunden iallafall! ;)


Dumma askmoln

Körde Sam till bussen för en stund sen. Han skulle till boda borg idag! :).
Jobbigt att gå upp när man är ledig. Men var ändå tvungen att kolla om det kommit ut någon mer information om askmolnet från vulkanen på Island. Vi åker ju till Mallorca på fredag. Än sålänge påverkar det inte flygningen för oss men det kan ju ändras. Dessutom ska vi ju till cypern 6 juni också. Bara att hoppas på det bästa!


Vi har ju väntat så länge på det här. Hoppas hoppas!

Tvätta, städa, diska & packa!

Håller på och tvättar, senare ska jag diska, städa och packa. Kanske flyttar på lördag. Förresten så är det bara 9 dagar kvar tills vi åker till Mallorca nu! Underbart. Som jag har längtat. Snart kommer Jennie hit så ska vi gå till banken. Nu måste jag göra mig iordning och gå ut till tvättstugan. Fick tillbaka min kamerasladd igår! :D Tack Elin!

Sol sol och mera sol!

Älskar vädret! Har vart och solat med Jennie & Elin. Pratade lite om helgen och så. Plus att bilen gick sönder när vi va på stan. Den bara dog :(. Hoppas Sam fixar det. Fick lite färg när vi solade iallafall.



Sommarbilder!

Älskar vädret!

Hur underbart är det inte med 20+ och sol? Me like! Rena sommaren ute ju. Ska strax åka till Jennie för att plugga lite svenska. Sen ska jag städa lägenheten och tvätta. Mindre kul! ;)

Utanför mitt fönster just nu!

Virkad bikini



Hur söt är inte den? Virkat är ju hett nu! ;) Jag hittade den här.

Today



Nu sticker jag till skolan för en svenska lektion! :)

25 dagar kvar



Kan fortfarande inte fatta att om 25 dagar är jag i Mallorca. Hur skönt låter inte det? Jag längtar som bara den. Men kommer va nervös när vi ska åka. Gillar inte att åka flyg. När man väl är uppe i luften är det lugnt men när man ska åka iväg är det läskigt. Tur mina vänner är med mig! :D

RSS 2.0