8 dagar kvar!

Idag är det 8 dagar kvar tills jag fyller 20! Jag är som ett litet barn som längtar efter min födelsedag. Men idag så fyller min svärmor år så ska snart åka och fixa present till henne. Idag är även min enda lediga dag denna veckan. Sen jobbar jag 9 dagar i rad! Är inte ledig förrän nästa torsdag. Jaja sånt är livet. Längtar tills nästa sommar när jag får semester ;).

Bio

Igår var jag och min man på bio i Karlstad. Jag fick välja film. Men när vi insåg att det bara skulle varit vi och två personer till på den filmen, så bytte vi faktiskt film. Var nog tur det. Den verkade inte så bra. Abraham Lincoln the vampire hunter hette filmen. Dessutom var den ju i 3D! ;) Värd att se!

12 juli

Shit vad dålig jag är på att blogga. Sen jag har börjat jobba så har jag nästan ingen tid över till det :(. Tråkigt! Men det har hunnit bli sommar. Fast ändå... vilken sommar? Det regnar hela tiden och när det väl är fint väder så jobbar jag. Men är faktiskt ledig till helgen så det ska bli skönt. Har även köpt en ny bil. Så numera rattar jag diesel. Ska försöka att låta bli att tanka bensin, haha! Kattungarna är friska och växer så det knakar. Nu är det dags att träna dom att gå på lådan. Snart fyller jag år också. Mindre än en månad kvar! 8augusti. Tiden går så fort att jag knappt hinner blinka ju! Har hunnit med att vara i Höljes för andra året i rad. Tur ändå att det bara är en gång om året ;). Nu ska jag göra mig iordning sen dra mig mot jobbet :).

RSS 2.0