school time!

Godmorgon! Ska nog ha löshåret på mig till skolan idag. Måste färga det lite mer snart igen.
Men inget jag orkar bry mig om just nu. Andreas cyklade nyss iväg till skolan.
Och jag ska alldeles strax sminka mig och dra iväg jag med! Hörs sen!

happy birthday


Idag fyller denna bruden 17år! Grattis till henne!
Fått något kul? :)

29/8

Hej! Blev en trevlig kväll igår. Vi spelade tv-spel och drack lite öl. Sen blev vi bjudna på ris och köttgryta. Det va jättegott! Och nu ska vi laga spaghetti och köttfärs. Mums på det. Jag vill shoppa nu nu nu! Har hittat massa snyggt! Men det får vänta. Men ska iallafall köpa ett långt linne snart. En ny sjal vill jag med ha, svart. Typiskt att man hittar massa fnt när man inte har några pengar. Men de får jag ju snart så!
Här kommer iallafall lite kläder som jag vill ha, från gina tricot.

Love it!


tvättstugan nästa

Hejsan! Andreas bror och hans barn va här förut, vi käkade pizza! Och nu ska vi ner till tvättstugan sen ska vi gå till hans syster! :)

En bild på Andreas och hans syster när dom dansar! Dom är så lika!

29/8

Hejsan, känns som det snart är dags för en ny header? Min är väll lite för sommrig och sommaren är snart slut (tyvärr måste jag tillägga!) Tänkte lägga ut en bild på mig i löshåret som jag fick igår.

Här kommer lite bilder på lägenheten med, fast glömde att ta en på köket.




Sådär! Nu ska vi dra ut och kolla på bilarna. Är ju Åmålshelgen så då visar en del sina fina bilar.

28/8

Hej! Ringde till säffle bostäder för en stund sen. Men ska ringa dit kl14. Då får jag reda på vilken tid jag får hämta nyckeln! Men Åker nog snart till Säffle. Orkar inte sitta här och inte göra nånting. Går ett tåg 12.51 sen en buss 14.05. Vet inte vilken jag ska ta än men de löser sig. Måste skynda mit lite om jag ska ta den 12.51. Men vi hörs sen! :)

H&M och Ikea


149;-

99;-

129;-
Lite nytt från H&M som jag gillar. Det hade kommit in nya saker på gina tricot såg jag på hemsidan nyss med men det funkade inte att print screena?! Men försöker sen ingen! Här kommer iallafall lite saker som jag vill ha från ikea.

35;- , 59;-

59;- , 69;-

89;- , 99;-

99;- , 499;-

1795;-




27/8

Hej, håret blev ganska bra ändå. Trodde inte de. Men de blev de.
Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem så vi kan laga mat.

Andreas nya skor! Rebook classic.

Han fick såna här när han köpte skorna. Men han äter inte kräftor så jag fick alla kuponger.

En bild på håret.

tummen ner

nu sitter jag med färgen i, och säger bara att jag kommer inte ta denna färgen igen iallafall.
Håller mig till poly blonde i fortsättningen som jag brukar ha. va jättelite färg!
Men hoppas de blir bra ändå. Men då vet jag det till nästa gång. Bajs också!
Då får jag köpa ny hårfärg nästa gång jag får pengar, men men sånt är livet!

nu ska jag färga håret

Hej, seg dag i skolan. Orkade inte med bilden så jag drog hem efter turismen istället. Vi har nyss vart på ica och köpa hårfärg till mig. Hoppas de blir bra! Får ju löshår på fredag! :)

Denna fick de bli denna gången. Den är lite billigare, kanske bättre? Vem vet!
Laddar upp en bild när jag har sköljt ur det och så! Ska va i en timme.

cute


från H&M 79.50;-

25/8

Hej, 3 dagar kvar tills jag flyttar nu! Inte länge kvar alls. Har gått så snabbt. Fast ska ju säga upp min lägenhet så fort jag får den (tror jag iallafall) och flytta till Andreas i november/december nån gång. Längtar tills december! (hemligt!) ;) . idag vet jag inte vad vi ska hitta på, Adam kommer till oss en sväng annars vet jag inte. Min kedja hade gått sönder på halsbandet jag fick av han så jag fick ett nytt igår. Behövde inte visa upp kvitto, vilket va tur för han hade inte sparat det. Just nu så sitter jag och gör allting annat som vi inte ska haha. Kollar på kläder och skor på ellos.

149;- ellos

399;-

629;-


24/8

Hej igen! har typ slappar fram tills nu. Vi ska snart ut och flytta på bilen. Så kanske vi ska nått till ica. Idag lagade vi stuvade nudlar med skinka och purjolök. Ganska gött iallafall. Vi ska leta upp lite saker vi kan ha i lägenheten med. Just nu så nördar jag H&M (som vanligt) fast denna gången kollar jag på kläder till Andreas! Kollar lite på rean och hittar mycket snyggt! Bilder kommer sen på lite möbler och sånt från ikea kanske.

turism

Hej skriver ett kort inlägg, nu har vi turism och ska gå ifrån datasalen. Ska kanske praktisera på comfort hotel i Säffle annars ska jag fråga om jag får va på 50-tals cafét i Åmål! :) slutar 2! hejs

skola snart

Goodmorning! Gick upp kl6 (ovanligt att jag kom upp) Andreas kom med upp på en gång denna gången. Fast det är ju bara bra! Ska snart sminka mig och platta håret om jag inte har tofs idag får se. Idag slutar jag 14.30 eller 16.00 vet inte om vi har någon bild så det hänger på det. Isåfall så slutar jag 16.00. Det är långa dagar! Men jag klagar inte för jag har valt bild själv så. Nej nu får jag göra mig iordning om vi ska hinna till bussen.

söndag kväll

Hej, tänkte slänga in ett inlägg innan vi ska sova. Vi har vart på ica och handlat lite saker sen lagade vi potatisgratäng. Sen har vi bara myst framför tvn med kakor. Vi har städat och diskat med så nu ser det riktigt bra ut här! Hoppas det håller sig så nu. Vilket jag inte tror men man kan ju hoppas iallafall. Vi ska ta bussen till Säffle fem över sju imorgon så jag ska upp sex typ. Så det är bäst jagt lägger mig nu, hörs imorgon! :)

pictures

Tjosan! Nu har vi nyss åte frukost. Smörgås med ägg på! Mums det! Igår bytte Andreas bil mot en 240 röd.

Så ser den ut, så jävla snygg! Så de blev Svanskog till hans bror igår. Så satt va där nån timme och drack. Sen åkte vi tillbaka till Åmål och la oss och sov direkt nästan. Många fina bilder fick jag iallafall! ;)

Jag köpte glass, polka & mint smak! Hur god som helst, ska köpa den idag igen tror jag.

Mummms för munkar! Här är en med hallon glasyr.






Så de va lite bilder! Andreas bror lär nog ångra sig att han drack när han ser bilderna! ;)
Nu ska vi dra ut och jag ska få en glass sen ska vi till bilen sen till Andreas syster! :)


22 augusti

Tjeeeeena!
Andreas har haft sin bil i 6 dagar nu och ska byta idag igen. haha. Fast denna är faktiskt dretsnygg! En röd 240, i Årjäng. Vet vem som har den. Senare kanske de blir till Svanskog om vi får tag i någon chaufför, hoppas det. Annars vet jag inte, vi skulle egentligen köpt mjukglass men Adam och Andreas va tvugna att fixa lite saker med bilen om han ska byta. Vi ska städa och diska med, men inget jag orkar eller vill egentligen men vem gör det? Fast det måste göras så. Sitter även och nördar ikea för det blir nog så att jag och andreas flyttar ihop. Tror jag iallafall! :) Kanske lägger ut lite bilder på vad vi vill ha! :)

i love this



Västen: 399;-
Jackan: 1499;-
Från H&M

349;- Skopunkten

499;- Lindex
Ska nog köpa denna jackan och ha den denna vintern. Tyckte den va jättesöt!

duse idag med klassen

Idag va vi på duse med klassen, våra klassföreståndare hade hyrt en stuga och en utomhus jacuzzi. Sen fick vi lunch och basta med. Det va hur gött som helst. Låg bara i jacuzzin hela tiden typ. Jag, Linn, Sandra & Marieke. Haha kul hade vi iallafall + att det blev massa snygga bilder! Vi hade även tänkt att spela beachvolleyboll men det va inte väder för det. Men det va kul ändå tycker jag så det gjorde inget. Detta borde vi göra om iallafall tycker jag ;) 40 grader i vattnet!



Det ser ut som jag har värsta bäver tänderna men det är min tunga ifall ni undrar, haha.








goodmorning

Godmorgon! Nu ska jag snart göra mig iordning och sen dra iväg till skolan. Idag ska vi till duse med klassen. Våra lärare har hyrt en stuga där så vi ska bada tunna, spela beachvolleyboll, äta mat och sånt! :) Kommer bli mysigt & kul. Nej nu får jag nog dra mig. Hörs senare!

cherry cherry boom boom


Nu har älskling sätt på helvita blinkers bak.

Tog denna bilden, tyckte den blev riktigt cool när jag hade gjort om den lite i picasa.

Nu ska jag väll snart börja packa lite smått. Vi tar nog bussen 19.05 skulle jag tro. När vi kommer fram ska vi bara hem snabbt och ställa ner väskan sen ska vi till ica och handla lite. Ska fösöka fixa min dator idag med men de är nog inga problem. Det ska det inte va iallafall. Sen lite senare på kvällen sätter vi nog på någon film eftersom vi inte har några kanaler där nu. Vi ska tvätta lite med tror jag. Annars ska vi nog inte göra så mycket mer idag. Förut så fick vi ikea katalogen, hittade jättemycket fint till lägenheten. Lägger kanske ut lite saker imorgon för jag hinner inte nu tror jag. Skolan börjar imorgon med, fast jag tycker att det ska bli lite kul. Fast vecka 37-39 ska vi praktisera. Det är mindre kul tycker jag, gillar inte det alls. Om man inte praktiserar på något bra ställe. Har tänkt lite på vart jag ska va. Men jag undrar om vi får busskort? Isåfall vill jag nog praktisera på hotellet i Årjäng. Men det löser sig nog. Vi ska ju säga imorgon vart vi ska va. Jag vill nog va på ett hotell, det låter kul tycker jag. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag hjälpa min syster med bloggen igen. Hörs sen!

gina


Mysig tröja från gina tricot 199;-

todayy

Hej! Blev lite dåligt med bloggning igår. Men hade fullt upp.
Planer för idag:
- Förlja med älskling till bilen och slå ut en buckla.
- Jag och älskling ska hitta på något roligt (vet inte vad än.)
- Åka till säffle och sova där dom här två dagarna när vi går i skolan.
Det är det jag vet nu iallafall. Vi ska väll packa lite grejjer sen också och sånt. Tar bussen ikväll nångång.

j-vla myggbett


Är inte mina myggbett fina? 4st på bilden. Kan lova er att dom kliar som satan! Stora är dom med. Fast just nu så kliar dom inte men när jag väl börjar klia så slutar dom aldrig klia. Nu så har vi nyss åte pizza, Adam är här med. Va en sväng te Svanskog te Andreas bror och hämtade en stereo och tjata lite. Vi ska nog dit på fredag och äta kräftor och lite mat. Blir nog trevligt. Försöker ladda upp en bild på en kofta men den vill tydligen inte ploppa upp här så den får ni se senare eller imorgon. Nu ska jag hjälpa min syster med hennes blogg!

the sounds - no one sleeps when im awake

Hellu! Kom hem för en stund sen. Vi har vart ute och åkt med älsklings nya bil. Inatt kom dom som skulle byta med han, runt 1. Snart så ska vi ut och grejja med den igen, senare ikväll ska vi åka runt lite med den. Nu gick dom och grejja med den men jag orkade inte följa med. Får gå dit lite senare. Har nördat ett spel i flera dagar nu och klarade det nyss. Här är länken till spelet. http://www.spela.se/spel_/Beauty-Resort-2.html.

tänkte tipsa om denna deodoranten, köpte den för några dagar sen och den lukar jättegott!
Rexona girl! Kommer fortsätta använda den!

En bild sen i lördags när vi va hos Andreas pappa och hälsade på. Han hade lite kul och åkte runt på grusvägen med fyrhjulingen. Han frågade att om jag ville åka med men jag ville inte efter att jag har hört vad dom andra har sagt om hur han kör den. Och jag kan säga såhär att jag ångrade mig inte när jag såg hur han åkte. haha!

Här är Andreas nya bil. 745a tic! Snacka om att jag va lite rädd när vi åkte i den förut och han som körde drog på och sladda i kurvorna! Nöjd blev han med den iaf. Enda som är lite fel då är att en liten ruta är borta med det ska han köpa snart så. Sen va den väldigt lortig inuti men det är ju bara att städa. Tvätta den ska dom göra sen med för den va smutsig utanpå med. Nu fick jag ett sms från Marieke att hon är i Sverige igen! Yes! :D men nu ska jag ut till pojkarna!

bilder sen jag och älskling firade ett halvår



Goda "bambuchips" typ haha.


Min mat! :)


Älsklings mat! :)




Hade på mig min svarta klänning från ellos med en söt lite rosett.






Maten va jättegod! Efter att vi hade ätit gick vi till kungsberget och tog massa kort och kollade på utsikten. Sen gick vi till örnäs och kollade lite sen gick vi hem. Trevlig kväll!
Love you honey, <3

goodnight

Hejsan, inte orkat eller haft tid att uppdatera bloggen. Men imorgon får ni bilderna sen när jag och älskling va ute och åt på restaurang. Idag så har vi vart hos hans pappa och hämtat papper på hans bil för han skulle egentligen byta idag men blir förhoppningsvis imorgon istället. Annars så har vi inte gjort så mycket, lagat mat, köpt chips och dricka och bara latat oss i soffan framför tvn. Tänkte gå och lägga mig men kom på nu att jag glömde tvätta bort sminket, typiskt! Men får väll gå och tvätta bort det och sen krypa ner bredvid min älskling. Hörs imorgon! Godnatt!

how cute isn't this?



Små söta hårspännen! Från H&M 29.50;-


Och H&M gör det igen, en snygg mc-jacka i dam modell. Till ett fantastiskt bra pris. Deras förra kostade 499;-. Den här slår den förra med sitt pris på 399;- otroligt! :)


ett halvår idag


älsklings nya tv :)

Ett halvår idag!
Love you honey
Vi ska ut och äta på restaurang sen. :)

shoes


349;- från skopunkten.



H&M


t-shirt: 149;-
skor: 399;-
Från H&M

myskväll


Jag och älskling ska kolla på denna nu.
Med cheeze balls, mazariner & pepsi! Mums!


gina


Kjol: 199;-
Jeansleggings: 299;-

Bara måste ha! Från Gina Tricot. Blixtlås på kjolen om ni undrar, snyggt!

snart dags för bil

Ja nu är det snart dags för bil. Väntar på att få tillbaka mopeden så att jag kan lägga ut den på blocket. Hade tänkt mig en 740. Har hittat en på blocket som är jävligt fräsch!

Nämligen den! 8500;-
Den skulle jag vilja ha! Men vi får se efter att jag har sålt mopeden hur de blir. 
Andreas åkte nyss tillbaka till jobbet, han slutar fyra. Kl15 har jag bestämt mig för att jag ska diska, lägga undan alla kläder som jag hängde upp här igår och plocka undan lite. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Vi ska iallafall gå till ica, hyra en film. Så blir en lugn dag framför soffan skulle jag tro. Förövrigt så saknar jag redan Årjäng! Tror inte jag ska tillbaka dit förrän marten nu, då blir de inte nyktert kan ja lova! Sen helgen efter är det Säffle marten. Idag är det bara 20 dagar kvar tills jag flytar in i min lägenhet, gud vad jag längtar! Va på profab igår och köpte lite saker: Vattenkanna, 2 handdukar, grytunderlägg, tändare, soptunna med vipplock, gruthandske, sak & knivar. Man vet ju bättre vad man behöver när man har flyttat in så blev inte så jättemycket. Nu ska jag kolla på tv eller nått, skriver sen!

bilder sen helgen

Fredag:




Lördag:

Innnan utgång

Snacka om att mina fötter hade ont sen

Tur med vädret hade vi iallafall


Söndag:

Älskling hade gjort en tårta åt mig :)


Fick detta av han, tack älskling!

till dig, du vet vem du är


Det är det som hände i lördags. Går igenom natten hela tiden i mitt huvud och det finns inget jag kan göra för att hjälpa dig. Hade gjort allt för att du ska må bra igen, hade jag kunnat spola tillbaka tiden hade jag gjort det. Och vart där och sett till så att det aldrig hände. Men man får försöka att göra det bästa av situationen. Vad nu det är. Vi längtade så mycket till den kvällen, så händer detta? Det som skulle bli en så bra kväll. Går inte en dag utan att jag tänker på det. Vill hjälpa dig men finns inget jag kan göra. Försöker att inte tänka på det men det går inte undvika. Tycker verkligen att det som hände är förjävligt och jag finns här för dig!

sammanfattning om födelsedag och söndag

Hejsan, blev dåligt med bloggning igår på grund av att 8.35 tog jag bussen till Åmål och kom inte fram förrän 12.50 så ungefär fyra timmars bussresa så jag va jättetrött. Sen när jag kom fram så firade jag och älskling min födelsedag. Han hade sätt upp masa ballonger, och på köksbordet hade han satt ut massa värmeljus i form av ett hjärta och i mitten låg min present. Fick ett jättefint silver halsband,  med typ tre diamanter på. Så fick jag en kamera av han också, en systemkamera! Den kommer jag ta en del kort med så ska jag köpa ett fotoalbum och lägga dom korten i den! Kan berätta lite kort om min födelsedag. Vi drog till Bengtsfors och redan vid 20.00 var jag full, haha. Gick runt på stan, va på krogen. Sen åkte vi runt i Lovisas bil. Det va det roliga, sen kommer vi till den tråkiga delen. En sak hände som jag inte nämner här i bloggen, det är så hemskt. Nämner heller inte vem det handlar om men det är inte mig iallafall. Så vi pratade med polisen. Jag fick ringa massa folk. Men vill säga att jag fins här för dig, du vet vem du är! Så jag åker nog inte till Bengtsfors nått mer iallafall. Hoppas vi får reda på vem om gjorde det. Bilder får ni lite senare, för nu ska jag ta på mig kläder sen ska jag och älskling kolla på stan en sväng!

hos Alexandra

Nu r jag hos Alexandra, kom nyss hit. Hon håller på och gör sig iordning! Ska väll snart dra ut antar jag. Kommer bli en superkväll! Känner det på mig. Fast hörde något om att dead by april inte skulle spela eftersom 2 st av dom skulle testa sig för svininfluensa. Hoppas det inte är sant, haha. Det är bara dom som jag vill se så. Vi kommer att ha snygga tiaror på oss med som jag har köpt. Fast tyvärr så ska vi inte åka limo, utan vanlig bil. Men det gör väll inte så mycket, bara att det hade fått plats mer i limon. Men skitsam det blir kul ändå. Sitter och lyssnar på när Alexandra och Louise bråkar nu haha. Nej nu ska jag dra mig och va lite social. Ha en bra kväll för det ska jag ha!

happy birthday

Nämen godmorgon, trots den sena gårdagen så är jag uppe tidigt idag och har redan duschat, rakat benen & smörjt in mig med body lotion. Kom hem vid 4-5 inatt. Fast ändå så kände jag mig inte trött. Och igår när vi satt i bilen så kom jag på att jag bara hade ätit 3 knäckebröd, men de va på förmiddagen. Va en mycket trevlig kväll trots att det hände lite saker. Vi åkte först till Säffle och kollade läget, va där en bra stund innan det bar av till Åmål. Jag fick äntligen träffa min älskling! Så där blev det pusskalas och massa grattis hälsningar. Sen åkte vi till Sillerud (en liten bit utanför Årjäng) för att hälsa på Alexandra och massa annat folk. Fast där va det inte så kul. Så vi åkte in till Årjäng och festade loss! Åkte till ungåfär 4, blev lite efterfst sen gick jag hem. And the big day is here!

Grattis till mig, 17 år nu!

Nu ska jag stryka min klänning men ska försöka slänga in ett inlägg efter kalaset!

7 augusti

Hellu!
Sitter här och gör inget alls, vill hitta på nått men vet inte vad. Alexandra skulle på kräftskiva så. Gjorde aldrig några slingor förut, mamma sa aldrig till. Men skitsam med det då. Idag så har jag nästan bara badat i poolen coh suttit i solen lite, men inte länge för det orkade jag inte. 38 grader i solen här. Shit va varmt det va. Hoppas de blir fint imorgon med men de skulle de ju bli så.

Ser bra ut, eller bra? Ser fantastiskt ut!
Sitter här och lyssnar på en skitbra låt. Black eyed peas - boom boom pow (slow)
http://www.youtube.com/watch?v=p2f2p11dnRU Där har ni den, bara att börja lyssna!
Tänkte tägga ut en bild på klänningen som jag köpte som jag ska ha på mig imorgon.

Där har ni den, fast jag ska snart stryka den med så den inte är så skrynklig.
Lockade håret förut med, funderar på att locka det imorrn.

Så blev det, bild utan smink med.

Lite fler bilder, blev faktiskt ganska bra!

Blev melon ute vid poolen.

Rebecka, Alexandra (kusin), Carro.

Julia, känt sen jag va väldigt liten.

Julia & Alexandra.

1 dag kvar

Ja nu är det bara en dag kvar! Typ om ett dygn nu så har vi kalas sen blir det partajj!
Har nyss vart nere en sväng på stan och köpt hårfärg till mamma. Hon har köpt löshår, jättefint va det!
Blondt lockigt! Köpte det på tradera, nytt! 128;- med allt. Billigt eller vad?
Jag skulle få lite färg med så jag kan göra lite slingor. Men har nyss lockat håret så jag vet inte.
Men gör det nog ändå. Nu ska jag ut i solne och steka!


6 augusti

Tjosan! Vi tältade aldrig för ingen hade någon lust så tre på natten åkte vi in till Årjäng, haha. Fast de va kul ändå! Vi grilla korv och satt vid en brasa. Idag vet jag ine vad det blir. Ska iallafall ha vattenkrig med lillebror snart, han står och tjatar på mig så. See ya!

En bild på mig sen förra sommaren.

tältning på g!

Jajjemen nu blir det snart tältning! Med Alexandra, Carro, Julia, Rebecka! Kommer bli kul!
Köpte en ny klänning idag med. (Bild kommer imorrn). En rosa tubklänning, hur fin som helst!
Men nu ska jag ta mig nått att äta sen packa lite saker som jag ska ha med mig.

goodmorning

Hejsan! Sitter här och nördar tradera. Är ute efter löshår, mamma med. Snart ska vi in till Årjäng och handla!
Har hittat fint löshår men väntar med att lägga ett bud tills det närmar sig den dagen som budgivningen är slut.
Har vart inne och kollat på happyhair.se också men jag hittar ingen färg som passar mitt hår så bra där. Ska kika runt klite på internet sen när vi kommer tillbaka. Senare ska jag nog va med Alexandra och Rebecka, vet inte vad vi ska hitta på men nått kul blir de nog. Bara 3 dagar kvar nu, och ni vet tills vad! Längtar som bara den! Hihi.
Nej nu ska jag dra och göra mig iordning. Puss

u gotta love it


Nelly 599;-

gina tricot nytt, vill ha!


99;-

129;-

129;-

199;-

249;-

249;-

299;-

Supersnygga partyklänningar! Ska iaf försöka införskaffa mig det svarta linnet, sjalen & väskan snart!

today

Hej där, just nu gör jag inte alltför mycket. Väntar på att Alexandra ska komma hem från sin match eller vad det är hon gör. Snart så ska jag med mamma, Jannike & Pontus till skolan och kolla en sväng. De va Pontus som ville dit och kolla.
Förkyld är jag med som en dåre! Knarkar halstabletter typ. Och hoppas på att det är borta på lördag! Annars drar jag ut ändå! ;) Kollade även nyss bussförbindelsen mellan Årjäng-Åmål. Man tar bussen från Årjäng till Grums. sen byter man i Grums till Åmål. Skulle kosta 115;- men det är det värt för att träffa min älskling. Åker nog dit den 9 augusti, dagen efter jag har fyllt år. Då ska va fira mig och han har redan köpt en present, jag dör snart av nyfikenhet!!! Vill veta NU vad det är. För han hade ingen aning om vad han skulle köpa! Fast jag har ju gett lite tips. (undrar om han har lyssnat.)

Har sagt att jag vill ha ett guldhalsband med hjärta iaf. Fast ett litet hjärta då. Nyfiken!
Men får vänta tills den 9!

dead by april


Dead by april blir av! Wohoooo! 18.00-01.00 bengtsfors fri entré!
Skönt! fast ett minus är att min dator har gått sönder. Står att man ska sätta i vista skivan och reparera datorn.
Men den skvivan har jag i Säffle så det kommer jag inte göra än på ett tag. Men jag får klara mig med mammas dator sålänge. Tänkte lägga ut en bild på mina nya skor som jag köpa i Töcksfors för 119;- vilket kap!

Inte någon jättebra bild men den får duga. Tog nya kort på dom förut men dom la jag ju in på min dator så.
Men lite ser man iallafall. Men dom här ska jag inte ha på mig till helgen (tror jag).
Utan då kör vi nog på riktigt höga klackar:

Walking on high heels!

Nu ska jag laga mat!

mys framför tvn


Nu ska jag göra mig popcorn och så ska jag hjälpa lillebror med vitlöksbröd.
Mumma, ska även ta mig en huvudvärkstablett och vatten för det känner jag att jag behöver.
Förut va jag hos carro coh kikade på film med henne, Alexandra & Sanna. Va roligt, kommer inte ihåg vad filmen hette.
Men jag och Alexandra kollade aldrig klart på den iaf, för hon skulle hem och äta då följde jag med för jag skulle också äta. Nu sitter jag och letar efter musik att bränna tills helgen, har hittat lite rolig musik men inte mycket. Men jag har att göra då iaf. Min partyhatt är på tork, har limmat på ett rosa band som är tänkt att de ska knytas under hakan så den sitter där.

partyhatt

Yes nu ska jag göra min egen partyhatt. Letade upp mall på internet så nu är det bara att sätta igång!
Ska ha på mig den på lördag hade jag tänkt. Undrar om det kommer bli så bra så jag vågar visa mig i den? haha.
Hoppas det! bild får ni sen! :)

ska va med Alexandra, Carro & Sanna

Ska va med Alexandra, Carro & Sanna nu, vet inte vad vi ska göra men nått kul blir de nog.
Ska göra mig iordning nu, hörs sen! :)

3 augusti

hello! Sitter här och kollar på Mtv. Finns int så mycket annat att kolla på.
På lördagen blev det partajj, helt okej kväll/natt. Åkte runt i en bil hela kvällen.
Kom hem runt 4. Började bli dåligt med folk vid 2 när hawaii hade stängt.
Nästa helg hoppas jag på att det blir bengtsfors! Dead by april! På min födelsedag, kan det bli bättre?
Bara att hålla tummarna. Idag händer inte alls mycket, är ensam hemma. Dom andra har åkt till Säffle.
Just nu sitter jag och myser med kattungarna. Bilder från helgen får ni senare.

sommarvik


Nu ska jag och Jannike snart cykla iväg till sommarvik, ska bli hur gött som helst!
Fint väder är det med. Lite molnigt men helt okej! Puss på det!

RSS 2.0