30/11

Hejsan svejsan!

Har lagt bud på ett par snygga pumps på tradera nu. Får se om jag vinner! Visar dom för er isåfall. Ska strax dra ner till stan oh handla lite mer julklappar, och mat. Ska hjälpa Alexsandra och färga håret med. Andreas är på middag med han pappa, syster & hennes kille. Ska nog handla lite saker till tårtan med. Vi ska ut och äta på hörnan på onsdag med tror jag. Mummms! Nej nu ska jag hämta in tvätten sen dra till stan! :)


29/11

Godmorgon! Vaknade vid halv tio idag. Väcke min älskling som sov som en stock. Tog mig en dusch, åt lite frukost. Köttfärs & spaghetti och tårta haha. Vi fick tårta igår av hans syster för att hennes kille fyllde 40. Snart så ska va börja städa, plocka fram julsaker! diska, tvätta. Senare ikväll så ska vi gå ner till stan för det är skyltsöndag, kanske hittar några julklappar! Kul att vi ska rota fram ljusstakarna i förrådet sen, dom ligger längst in och vi har värsta berget i förrådet. Kommer ju få klättra över allting haha. Aja nu får vi sätta igång!

Så mysigt med julkänslan!

28/11

Hej, har vart med killarna ute sen tolv typ och målat. Men nu sitter jag inne för jag frös så. Vi ska hem om en timme typ. Ska bli gött att komma hem. Ska nog ta mig en varm och skön dusch. Så sitter här och lyssnar på musik nu! Ikväll vet jag inte vad det blir... Vi får väll se! :) Funderar på att beställa ett par uggs snart, så himla goa att gå i! Får se på det!

i miss the summer


Snygg bild eller vad? haha. Saknar sommaren.

Nu håller dom på och målar bilen, hoppas dom är klara snart för jag fryser. Ändå så sitter jag inne i bilen. Skriver lite med Marieke så lite roligare iallfall. Sitter och skriver om skor och att killar inte fattar nånting om kläder och skor och sånt! ;) haha. Både jag och Marieke vill ha ett par skor på bergquist, svarta med rosett bak. Verkligen helt underbara! Nu ska jag kolla om dom snart är klara! :)

slipar bil

Har nyss slipa Alexanders bil, jobbigt. Nu håller dom på och tar bort skiten som ligger på. Sen ska vi måla den. Grå blir den! lägger ut en bild sen eller imorrn skulle jag tro. Vi kanske skulle dra en sväng te Andreas bror sen med. Han bor ju inte så långt härifrån. Himla tråkigt och sitta här iallafall. Hoppas de går fort haha. Men får försöka roa mig med något. Typ tradera, som jag har nördat dom senaste dagarna haha. Törstig är jag med, aja får väll hjälpa dom så går de snabbare! :)

Svanskog snart

Hejsan, har nyss duschat nu. Såååå skönt, sätte på musik med så stog och sjöng i duschen haha. Vi ska snart till Svanskog så hinner inte skriva så mycket. Men kommer skriva när jag är där för finns nog inte så mycket annat att göra när dom målar bilen. Jaja tråkigt haha.

vilken på nyår?


Behöver eran hjälp nu! Vilken tycker ni jag ska ha på nyår? Ändrar mig hela tiden känns det som. Men det är ju så svårt att bestämma sig... aja, nu får ni säga vad ni tycker! :)

samhäll nu

Hej, har inte vart någon bra start på dagen kan jag lova. Missade bussen imorse så fick sitta på station typ 50 minuter. Seeegt, men pluggade på engelska provet så. Så kom jag försent till lektionen, typ fem tio minuter. Hoppas jag klarar det denna gången! Är lite osäker på det. Men men... jag har verkligen nördat tradera dom senaste dagarna. Försöker hitta en fin klänning till nyår. Eller några skor, har ju en klänning men vet inte om jag ska ha på mig den än. Jaja, nu har vi samhäll. Jag måste till Karlstad snart med, kanske nästa vecka? :) får fråga Andreas.

Han hade körlektion idag med, nu klagade han inte på något. Och sa att om han fortsätter såhär så kommer de inte va några problem. Gött! Men nu ska jag jobba med frågorna, ska få MVG igen! ;)

399;- skopunkten.

27/11

Hejsan! Tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till bussen! Fick iallfall sova en timme längre idag för jag börjar inte förrän kvart över nio idag. Skönt! Och ska alldeles strax tralla ner till station.

Jag idag med mysig adidas tröja! Nej nu får jag skynda mig!

engelska prov


Sitter här och pluggar på engelska prov, går väll sådär får jag erkänna. Ska snart in i duschen tänkte jag sen ska jag plugga lite mer sen får det bli sängen. Hörs imorgon!

26/11

Hejsan, blev ingen skola idag för min del. Men vi tog bilen till Säffle ändå för jag skulle hämta engelska böckerna. Prov imorgon, lycka till? Hoppas jag klarar det iallfall. Ska plugga senare! Vi köpte tio hamburgare på mc donald's haha. Stamkunder! ;) Sen åkte vi tillbaka till Åmål. Har inte gjort så mycket annat idag. Ska snart gå ner till ica och köpa nått gött tills ikväll. Undrar om det är något bra på tv ikväll. Fick Andreas presenter igår, såg bra ut men vet inte om han gillar den ena saken. Men jag sa till han att om han inte gör det får han skicka tillbaka den så får jag köpa något annat istället. Måste köpa massa saker på tisdag. Tårtbottnar, grädde, jordgubbar, sånt så jag kan skriva på tårtan vad nu det heter. Undrar hur tårtan kommer se ut... Jag har ju aldrig gjort en tårta förut haha. Jaja den blir nog bra! :)

I julklapp kanske han ville ha ljud till bilen. Får se hur det blir med den saken. Det är ju inte direkt så billigt. Igår så följde jag med Marieke hem eftersom hon fyllde år, blev tårta och lite sånt gött. Sen följde jag med dom till hörnan och åt mat. Va kul och mysigt! :) Bilder lägger jag nog upp imorgon. Någon hade bjudit över på klänningen såg jag nu :( men skiter i att lägga ett bud till. Gör det samma dag autionen är slut isåfall så får jag se vad en är uppe i. Men nu ska vi gå till ica en sväng! Puss

25/11

Hej nu sitter jag i skolan (för en gångs skull) haha nej då, men har bara vart borta lite på senaste tiden. Kollade på film hela företagsekonomi lektionen så de va gött! Är hur trött som helst idag, fick nästan ingen sömn inatt alls. Bara för att jag sov så länge när jag va sjuk. Ska ha idrott sen, idag ska vi dansa, haha undrar hur det går. Har lagt bud på en klänning på tradera jag leder just nu men den är inte slut förrän 6 december. Så här ser den ut iallfall.

Tycker den är så himla fin!

24/11

Hej!

Återigen så sitter jag och nördar efter en nyårsklänning. På tradera, ska lägga bud på en nu, men såklart så har någon lagt ett högre maxbud så det höjs hela tiden. Jaja... Är inte i skolan idag heller. Men ska städa, diska, tvätta. Suck.. det är ju så tråkigt. Men men det måste bli gjort iallfall så. Nej nu får jag väll sätta igång så att jag blir klar någongång. Tänkte lägga upp lite bilder här sen om jag hinner :)

1 månad kvar till julafton!

nyårsklänning?

Åkte hem från skolan för mådde inge bra alls. Känns som jag kommer få feber. Gick in på ica en snabbis och köpte massa gott tills ikväll (chips, choklad och några typ kex med choklad och klet emellan). Så nu väntar jag på att min älskling ska komma hem så att han kan göra mat till mig. Tror att det blir stuvade makaroner och falukorv, de va längesen jag åt de. Ska nog försöka grejja med turismen sen. Får se om jag stannar hemma imorgon också, får se hur jag mår då. Men som jag mår nu så kommer jag göra det iallfall. Har kollat runt på nyårs klänning lite. Och hittade några fina. Men vet inte om jag ska beställa riktigt än.

Har länge velat ha en paljettklänning, kanske denna på nyår? Tyckte den va så himla söt!

Nej nu ska jag lägga mig under täcket och kolla på tv! Ännu en slappis dag bara för att jag är sjuk.


23/11

Hejsan, sitter i skolan och har turism. Kan ju säga att dagen inte började sådär jättebra. Andreas sa att jag skulle ta cykeln till station men när jag kommer ut så står den inte där och då hade han redan gått. Klockan va kvart i, så jag fick gå jättefort till station. När jag har kommit en bit kommer jag på att jag har glömt böckerna hemma. Men jag kunde ju inte gå tillbaka för då hade jag ju missat bussen. Så nu sitter jag här och gör ingenting. Hon sa att jag fick fixa det på något sätt... jaja. Kanske går hem för jag är hur förkyld som helst. Usch!

22/11

Hejsan! Blev inte så jätte bra kväll igår. Gick hem rätt tidigt. Men de va kul att träffa Alexsandra iallafall! :) Idag har de bara vart en slappis dag, inte gjort mycket alls. Plockat undan här hemma, vart och handlat lite på ica, lagat frukost. Fast bilder lägger jag nog upp imorgon, känner att jag inte orkar sitta vid datorn så mycket idag. Men funderar på att åka till Karlstad någon dag och köpa julklappar. Kanske i helgen? Får se på det. Tänkte ta en tvätttid idag också så har jag det gjort. Söndag är en perfekt städ-,tvätt,- slapp-dag haha. Men skriver mer imorgon! Nu ska jag slappa framför soffan! :)

utgång

Yes, sitter hemma hos Alexsandra nu. Hon gör sig klar för utgång. Vi ska till nån fest! :) Hoppas på en bra kväll. Har på mig mitt paljettlinne, vitt linne från gina, svarta nylonstrumpbyxor, och ett par stövlar som går till knäna ungefär. Kommer nog bli skojj! Andreas och Adam skulle också ut. Men dom skulle åka i Andreas bil. Kalaset va kul, fick ju träffa familjen lite och så. Syster blev rätt nöjd med presenten (va ansiktsmask & tre olika krämer) Plus att lillebror fick en kexchoklad så han blev glad han med. Men han blev ledsen när jag åkte, stackarn. Aja skriver nog mer imorgon om jag inte slänger in ett inlägg när jag kommer hem. Puss!

21/11

Hej! Sitter hos mamma nu. Har väll vart här sen elva eller något. Om typ en halvtimme kommer farmor och hämtar mig så ska vi åka tillbaka till Åmål. Vet inte vad det blir ikväll. Tror att vi skulle hitta på något md Andreas bror. han ville att vi skulle ta Andreas bil och åka runt och dricka. Och åka till Långserud för det är folkets hus där ikväll så det är något band som spelar. Får hoppas det blir det, annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Men han sa igår att vi skulle försöka göra något iallafall. Min dator dog så kunde inte ta nån cam bild :( men tog bilder med kameran. Vet inte om jag lägger upp dom när jag kommer hem eller om jag lägger upp dom imorrn.

vad ska ni göra ikväll? :)

20/11

Hejsan! Va hemma från skolan idag, mådde inge bra imorse. Så jag sov till tio ungefär sen nördade jag dator lite sen städa! Så nu är det rent och fint här hemma. Vi har även fått vårat parkeringstillstång. Vi fick böter förra veckan för att va inte hade nått. Så ringde Andreas till han som vi hyr lägenheten av och sa det. Så sa han att han hade skickat det för 2 veckor sen! Konstigt att det kom ungefär två dagar efter att han hade ringt och det tar inte mer än 2 dagar att få det... mystiskt!

Väntar på att Andreas ska komma hem. Han skulle åka mer sin bror hem tydligen. Han skulle ändå lämna barnen i Säffle och sen handla i Åmål så. Idag blir det nog bara lugnt. Vi ska nog handla skulle jag tro. Ikväll blir det äll god mat + idol + ostbågar och mys såklart! Imorgon åker jag till Årjäng och firar min syster som blir 15 idag, grattis! Har köpt present till henne som redan är där. Beställde i mammas namn så. Lägger upp här imorrn vad hon fick! Måste snart komma igång med julklapparna med. Kom på det perfekt julklappen till Mamma, styvpappa & pappa. Till Mamma & styvpappa: Ett kort på mig, Jannike, Pontus. Tänkte ta ett med min kamera och sen hämta ut bilderna i en fotoaffär så att det blir riktiga bilder. Men måste köpa en rulle först så kan jag ta med den riktiga systemkameran, då blir det riktigt bra bilder. Till Pappa: Ett kort på mig och Jannike. Smart va? ;) Får kolla sen när vi ska och handla pom jag hittar någon rulle till den (hoppas!). Har ju aldrig använt den men det är ju en riktig kamera så det blir mycket skarpare bilder med den. Inte för att det blir dåliga med digitalkameran men jag tycker det är fint att bakgrunden blir lite suddig, och det kan den bli med systemkameran. Ska snart ringa Farmor och fråga om jag kan åka med henne imorgon men det ska väll inte va några problem. Så blir det väll tårta och hela köret imorgon, mums på det! Sen ska vi åka tillbaka till Åmål. Andreas kompis kommer hit imorgon också tror jag. Han fyller 18 imorgon så! :) Andreas gjorde halkbanan igår, han klarade den. idag så hade han en körlektion och den gick bra den med. Enda han klagade på var att han skulle tänka på var han placerade sig när han kör i rondell. Så inga större problem direkt.

Dagens must have

199;- från H&M

Eftersom alla verkar köpa den i svart vill jag ha den i rosa, inte lika tråkig färg heller. 99;- från H&M

Får önska er en trevlig helg, kommer inte uppdatera något mer idag. Puss på er!

H&M news


I i i want it, you gotta give it to me!

19/11


Jag today!

Sitter i klassrummet och har nyss haft samhäll men vi slutar nu och ska ha idrott. Sen mat, potatis köttbullar & sås. Duger! Nej nu ska jag dra ner till idrotten. Puss







18/11

Hej på er!

Idag är jag i skolan. Kände verkligen inte för att gå imorse. När vi kom fram till Säffle regnade det som tusan! Så vi satt på station och väntade en stund tills det lugnade ner sig. Kollade på johan falk 5 igår den va skit bra! och andra avenyn såklart. Nu kom min lärare på mig att jag satt inne på blogg.se haha. Får nog logga ut. Skriver sen!

17/11

Slappis dag idag, har vart hemma hela dagen. Tänkte gå till skolan men kollade ut genom fönstret imorse och då regnade det så mycket så jag tappade lusten haha. Dålig anledning jag vet. Så jag har gått runt i en stor go t-shirt och tofflor hela dagen, mys!

Såhär blev håret, syns knappt. Bara några röda skiftningar. Röd/brunt typ.

Jag idag!

Tofflor, vet att ni är avundsjuka på dom! ;)

16/11

Gött att vi va lediga idag! Men vi gick upp ganska tidigt ändå, typ nio. Andreas skulle till Säffle för han hade körlektion idag. Så jag va snäll och följde med. Efter det så gick vi runt på stan en sväng, inne på Lindex hittade jag en beige tröja för 99kr. Hoppas på att jag får den i julklapp! Sen gick vi till mc donald´s och tjockade oss. Blev såklart favoriten mc feast! Mmmmmums! Sen topg vi bssen till Åmål och handlade lite. Blev typ bara schampoo,hårspray, svart hårfärg till Andreas, en toaborste, smör. Plus en sak till!

Nämligen toning till håret, mörkröd. Eller "rödsvart" som det står på paketet. Vilket enligt mig inte stämmer. Så Andreas ska hjälpa mig sen att tona håret. Håller i upp till 8 veckor. Får se hur det blir. Hoppas på ett bra resultat.

Håret nu. Nästan min naturliga hårfärg. Kollade hur mycket den svarta hårfärgen åkte bort bara för att jag gick från blond till svart.

Såhär såg jag ut i lördags. Fast jag hade lockigt hår.

Nu ska jag cykla ner till ica och köpa morötter, lök, grädde, fläskytterfilé!
Blir köttgryta ikväll!

15/11

Hejsan, trodde att jag skulle må dåligt idag eftersom jag va ute igår men det gör jag inte. Mår helt okej faktiskt. Gick upp vid halv tio ungefär och började tvätta klockan tio. Behövdes kan jag säga! Håller på med näst sista maskinen nu! Ska städa lite här, inte så mycket att städa sån tur är. OCh så ska vi väll gå och handla lite skulle jag tro. Gött att vi är lediga imorgon iallfall. Inga fel det! Tänkte kolla lite på kläder på internet, hemskt sugen på att beställa nått!

liten sammanfattning om kvällen

Hejsan, kom hem för en liten stund sen. Tog inte bussen utan åkte med Marieke och Johannes istället. Va lika bra för jag ville hem så. Så nu har jag borstat tänderna och tvättat bort sminket och sitter här i et stor mysig t-shirt. Kvällen va okej, kunde vart bättre. Nu sitter jag ensam hemma för Andreas och Adam drog ut på stan. Först va vi hos Sophie iallfall. Sen följde jag med Marieke och Johannes till Åmål så drog vi till Alexsandra en sväng. Men vi drog därifrån rätt snabbt så kollade dom i våran nya lägenhet sen åkte dom hem. Vet inte om jag ska gå och lägga mig eller inte. Skulle ju inte va fel direkt. Gör nog det, tanken på att lägga sig i sängen under täcket känns frestande...


Hade lockigt hår ikväll. Och hade precis tvättat bort sminket när jag tog bilderna.
Nu säger jag godnatt!


14/11

Hejsan, precis kommit ut ur duschen och tänkte göra mig iordning nu. Gick och la oss rätt tidigt igår. Vid halv elva ungefär. Så känner mig utvilad! Gick väll upp vid tio ungefär. Tänkte sminka mig på nått coolt sätt idag. Får se hur det blir. Visar er min outfit innan jag går till station. Bussen går 16.10. Förresten så beställde jag present till älskling igår. Kan inte lägga ut här vad det är ifall han skulle se det. Men 2 december får ni se! :)

9 månader med älskling idag ♥

väntar på bussen

Hejsan, vi slutade tolv idag. Gött eller vad? Fats bussen går inte förrän 13.35 en helvtimme kvar typ. Hade glosor tills idag och det gick ganska bra. Va bara några stycken jag inte skrev. Sen hade vi samhällsprov, det gick hur bra som helst för jag fick mvg! 24/24 poäng! Fy va gött! Nu sitter jag på station och väntar på att bussen ska komma så att jag kommer hem nångång. När jag kommer hem ska jag städa och ta mig nått att äta. Ikväll ska vi äta bakpotatis och kött mums det är så gött! Så ska vi väll kolla på idol. Jag har förrsten blivit lite förskyld, hoppas det inte blir värre bara. Imorgon ska jag ju ut med mina babes! Kommer bli kul! Längtar till det.

Ha en trevlig helg!


klänning paxad



Sa ju att jag skulle lägga ut en bild på klänningen jag ska ha på mig på lördag, well here it is!
Från gina tricot. Fast ska ju ha tights eller svarta nylonstrumpor på mig med. Hoppas vi är inne typ hela kvällen för det är så kallt ute. Ska plugga lite mer på samhällsprovet som vi har tills imorgon nu. Sen träna lite på glosorna sen ska jag äntligen få lägga mig i sängen och sova lite. Längtar redan!

plugg...

Duktig som jag va, sätte jag mig direkt med pluggandet när jag kom hem. Vad har hänt med mig? haha. Så nu har jag pluggat lite iallafall! Ska plugga mer sen men tänkte få mig lite mat i magen först. Blir spaghetti och köttfärs. Nu skriker han att jag ska stänga ner datorn för nu är han klar på toan så nu ska vi laga mat! Bäst jag gör som han säger haha!

12/11


Sitter här i klasrummet och har nyss slutat. Väntar på bussen som går typ 14.40 segt! Imorse låg jag kvar i sängen länge, typ till halv sju. De va gött men ännu goare är att det är fredag imorgon. Igår beställde jag present till min syster som blir femton 20 november. Kan tyvärr inte skriva här vad hon får ifall hon går in på mig blogg och läser som hon brukar! ;) Har endel att göra tills imorgon för vi har prov i samhäll och läxa i engelska. Jobbigt, men tur att det inte är så svårt. Samhällen är lätt! Vet ju vilka frågor som kommer på provet så. Vill ha lördag nu nu nu! Tar nog en bild sen på klänningen jag ska ha på mig! och skorna såklart. Så kortfattat om vad jag ska göra idag: hem - mat - plugg - tv - sova. Och datorn då, fast den får jag sitta vid när jag har tid. För en gångs skull ska jag plugga innan jag sätter mig vid datorn så att det är klart så att jag inte börjar ikväll. Hoppas på att de blir god mat som ska lagas idag, typ köttfärs eller bakpotatis med kött! Slappis dag idag så jag har på mig mjukis dress. Hur skönt som helst, sen håret uppsätt i en tofs och inget smink. Bara lite foundation. Hörs sen när jag kommer hem!

makaroner och köttbullar

Helluu! Kom hem för en stund sen. Råkade somna om imorse men råkade vakna precis 05.59 (larmet ringer 6) så stänger jag av det för andreas larm ringer också 6. Så stänger han av det och båda somna om sen vaknar jag 06.20 och väcker han så frågar han mig varför jag stängde av alarmet.
Jag svarade: vadå jag? det vi ju du som gjorde det.
Han: Nej det gjorde jag ju inte.
Jag: Jo! haha
Han: Jaha, då stängde jag nog av det i sömnen isåfall. haha
Men vi hann till bussen iallafall. Jobbade på som bara den på smöföretagande och blev nästan klar. Sen hade vi turism och blev nästan klar med den uppgiften vi gjorde där med. Fick läxa till tisdag i turism också. Och p åfredag har vi prov i samhäll, fast våran lärare där är jättebra tycker jag. Just nu lagar jag mat, fick bli makaroner och köttbullar för orkade inte laga något avancerat. Med rhode island dressing såklart! Undrar om det är något bra på tv idag? aja nu ska jag äta!

Jag idag. Hann varken sminka mig eller göra nånting med håret imorse.

Förresten! Igår så tappade jag min foundation i toan! bläää!

11/11

Hej nu sitter jag i datasalen på skolan och har småföretagande. Vi ska göra en liten rapport som vi ska lämna in sen. Inte så jättekul men det måste ju göras så. Och jag börjar få lite småpanik om födelsedagspresent till Andreas. Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till han. Tänkte typ en t-shirt? men det är ju lite tråkigt. Googlade igår men hittade inte så mycket. En sak som heter 52 veckor, ett romantiskt spel typ. Varje söndag ska man skrapa ett kort (varannan gång killen och varannan gång tjejen.) Sen har man tills nästa söndag på sig att lösa uppgiften. Lite coolt tycker jag! Ska nu försöka mig på denna rapporten, vi får väll se hur det går...

nyduschad


Va gött de va att ta en varm och go dusch. Blir utgång på lördag yeeey! Parteey!
Kollade på Mariekes klänning förut så blir att ha på sig den! Bara skor som fattas men tror att jag vet vilka jag ska ha. Får fårsöka ta en bild innan jag drar ut. Men det är öppet hus på lördag med. 10.00-14-00 surt att det ska va precis denna lördagen. Ingen idé att jag åker hem när det är slut och sen åker tillbaka så ja får se hur jag gör med den saken. Senare blir de att kolla på andra avenyn!

crazy


Himla seriös bild på mig och Marieke!

Har haft matrast nu, gött med lite mat i magen iaf. Köttfärs soppa så ingen hit för min del direkt. Men på fredag är det pizza så det klagar jag ju inte på iallfall. Snart kommer väll våran lärare då ska vi gå igenom projektplan. Ska snart äta en vaniljbulle och en kexchoklad, mums på det!

återigen projektarbete


Jag idag.

SItter här igen nu på turismen och grejjar med projektarbetet. Har kommit igång lite nu iallfall. När rasten är slut ska jag jobba rumpan av mig på detta projektarbete! Marieke tog med sig två klänningar till skolan idag som jag kanske ska låna på lördag, har inte sett dom än. Får kika på dom på matrasten.

Det blir nog utgång på lördag skulle jag tro. Emma och Sara kom på en rolig sak, att vi kunde köpa absolut vodka med smak och göra olika drinkar (emmas syster är bartender) Så det blir nog roligt tror jag. Sen ska vi självklart dansa! De måste vi bara göra. haha! Det är tisdag och jag planerar redan för lördag? aja man ska väll planera i tid så. Efter skolan ska jag hem och tvätta sängkläder tror jag. Och laga nån god mat. På onsdag har älskling sin första körlektion, hoppas de går bra för han. Nej nu får jag avrunda här och skriva mer sen så jag kommer igång på riktigt med projektarbetet!

i don't know what to wear

Hellu!

Sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig på lördag (om jag ska dra ut). Känns som om jag redan har använt allt så finns inget kvar att ha på sig, men jag hittar väll nått. Hoppas jag... får nog bli nån klänning eller kjol! LKänner mig inte alltför pigg idag. Känner mig bara trött och sliten. Vill köpa mig en godispåse, kanske tar och knallar ner till ica och köper en? haha. SKa fråga andreas om han vill med! :)

projektarbete nu


håller på med idéskiss!

monday

Hejsan, sitter i skolan och har turism nu fast vi har rast en liten stund. Seeegt att sitta här. Hann inte äta nån frukost (as usual!) så jag längtar tills vi har matrast! Just nu håller vi på med marknad, målgrupp och segment. Trodde vi skulle hålla på med projektarbete för de brukar vi göra på måndagar men men. Funderar på att beställa nått från H&M eller nån annanstans, bara nått litet. Men jag vet inte, får se hur det blir! :) Kanske blir utgång på lördag? Dom i klassen vill att jag ska va med, eller ja de är bara sara och emma som ska ut härinne nu. Nej nu ska jag va social mot dom i klassen tänkte jag. Hörs sen!

8/11

Godmorgon!

Vi gick och la oss ganska sent igår, runt tre nångång. Blev ingen film för deva ingen som orkade. Alla va så trötta. Men blir nog de ikväll istället + cheez balls! mums! Blev väckt idag vilket jag inte gillar... men tur att de inte va alltför tidigt. Sen måste jag faktiskt pallra mig ner till stan för att köpa ett farsdag kort. Ska säkert ändå handla lite sen. Tänkte försöka göra mig nån frukost för känner att magen börjar skrika efter mat. Får snart panik med för jag har inte köpt några julklappar än? Inte nån present till andreas heller? (han fyller 2 december). Har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till andreas när han fyller år? HJÄLP MIG? Så svårt med det där med presenter, speciellt till killar. Men jag ska att hitta på något bra! haha. Nej nu får jag gå och göra mig en kopp varm oboy och något mer! :)

Glöm inte era pappor på fars-dag!

trötter

Hellooo! Sista inlägget för idag. Blir nog snart sängen för jag är rätt trött och sliten. Vi har spelat kort och åte pommes! Kanske blir att sätta på någon film en lite stund om jag orkar hålla ögonen öppna. Fast det orkar jag nog. Min arm gör fortfarande ont, och den är varm där jag tog sprutan. Hoppas iallfall att det är bättre imorgon. Nu har vi iallafall varsin 90 säng, ska blir hut gött som helst att få lite mer plats när man ska sova (förut delade vi på EN 90 säng!). Äntligen kan man bre ut sig lite haha. Har cheez balls i skafferiet men, dom kanske kommer fram om det blir någon film. Nej nu ska jag gå ifrån datorn. Godnatt!

(slipper iallfall att tänka på att tvätta bort sminket för har inte haft något på mig på hela dagen!)

nyduschad

Yes nu är jag nyduschad! Ska föna håret och ta på mig några kläder tänkte jag. Älskling och hans kompis är ute vid bilen och kopplar ljud. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kan ju säga att denna kvällen inte har vart så händelserik direkt haha. Va hur gött som helst att duscha iallafall. Armen gör fortfarande ont, undrar hur länge man kommer ha ont i den? aja. Vi får väll försöka hitta på någonting. Får väll göra mig klar sen gå ut till dom för det är ju inge kul att sitta här själv iallfall haha.

lördag


Sitter här hemma nu och äter coklad, mamma köpte en till mig och en till andreas! Gött med choklad, är ju trots allt lördag så då får man faktsikt unna sig något gott! Är förskyld med :( kanske berodde på sprutan jag tog igår? Svininfluensan sprutan, kändes inte men nu känns det. Min arm gör ont. Kan inte sova på den men de går nog snart över :). Tänkte ta mig en varm och go dusch en stund, mitt hår känns så äckligt haha. Tror andreas kom hem nu med så.

Äntligen dubbelsäng!

Nya pärlan! Han orkade inte fixa kopplingen på 760in. Är ju snart dags för körkort för han!


7/11

hejsan!

har vart och städat ur den gamla lägenheten i Säffle, gött att ha de gjort! Nu ska vi åka tillbaka till åmål så ska jag hem. Vet inte vad vi ska hitta på idag riktigt. Men igårkväll va jag rädd iallafall kan jag lova! Andreas kompis kom till åmål så drog vi ut med hans bil och åkte lite. Sen fick dom för sig att åka till travbanan i åmål. Tänk er en mörk kväll/natt klockan va ju 23-00 typ, och att ni är på travbanan med tre killar i bilen och sladdar på en travbana. Då kan ni nog förstå att jag va rädd. Fy fan haha. Nästa gång tror jag att jag står och kollar på istället.

(Jag och syrran nyss)
Hon gör någon oseriös min haha. Orkade inte göra mig iordning så mycket förut så gjorde en fläta på ena sidan bara och sätte upp luggen med ett rosett hårspänne. Ska nog duscha sen ändå så tyckte inte att de va så stor idé att göra mig iordning så mycket. Får kila ner till stan och köpa fars dag kort sen, fars dag imorgon! :)


6/11


Sitter i skolan nu och väntar på att samhällen ska börja. Har den lektionen till ett, lite drygt men vi slutar sen så. När jag kommer hem ska jag packa upp alla saker. Hoppas jag hinner bli klar innan älskling kommer hem då blir han nog glad. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Det märks! Ingen god mat i matsalen idag nån soppa. Så jag får äta riktigt när jag kommer hem. Känner just nu för att lägga mig under täcket och kolla på någon film + en godispåse skulle ju inte sitta fel direkt. Får nog ta och köpa mig en godispåse sen. Ska ju till ica och köpa fars dag kort och handla lite mat ändå så.

Nu har jag tagit vaccin mot svininfluensan också. Dom flesta i klassen klagar på ont i armen och att den känns som cement. Jobbigt! Men men. Skriver nog lite sen när jag sitter på bussen hem.


Love it, H&M



flytt idag!

Idag är det flytt som gäller för min del. Så blev ingen skola idag heller. Skönt att sova!
Men tyvärr så...

Snöar det! Det va ju lite typiskt. Men de får gå ändå. Mysigt med snö! :)
Men nu ska jag göra mig nån mat sen göra mig iordning sen ungefär kl14 drar jag till säffle.
Slänger nog in nått inlägg senare!

nyårsklänning sökes

Nu har jag ätit frukost och druckit god varm oboy!
Just nu sitter jag och letar efter en nyårs-klänning, plus skor. Vill ha någon riktigt fin klänning detta året. Men ändå får den inte va för dyr för jag kommer nog inte använda den så mycket. Kollar på nelly just nu om jag kan hitta något. Vet iallafall att jag kan hitta skor där! Hittade ju en jättesöt klänning på H&M igår men den har inte kommit ut på deras webshop. Kollade aldrig vad den kostade men tror inte att den va så dyr. Detta året vill jag inte ha en rak tråkig klänning, söker efter lite puffkjol om ni förstår vad jag menar. Men de får inte va för mycket heller.


4/11

Godmorgon!

Blev ingen skola för mig idag, kände bara att jag inte orkade mig upp ur sängen. Så blir en slapp dag. Ska försöka hitta lite material till mitt projektarbete. Men de ska nog inte va så svårt. Ska alldeles strax göra mig lite frukost och varm oboy. Annars ska jag inte göra nått speciellt idag. Kolla på andra avenyn sen. Eftersom vi inte har fått tv boxen än så måste vi se det på internet en dag efter. Men men de gör inte så mycket. Vill ha min dator nu! Hoppas jag har fått den senast nästa vecka iallafall.

Imorgon flyttar jag till åmål - på riktigt! Ska bli gött att ha alla mina saker på samma ställe. Trodde verkligen inte att första gången jag träffade andreas att vi skulle flytta ihop och få så stora framtidsplaner. Vi har ju till och med pratat om barn, vi ska inte ha barn förrän vi är 25. Har vi sagt iallfall. Jag vill ha många barn men han vill ha 2-3 stycken. Jag vill ha typ 5 haha! Han vill köpa hus, jag vill ha hus men jag vill inte ha något lån. Det är konstigt hur man kan va så lika men ändå så olika. De där lät nog inte så bra men haha.
Kollade nyss på H&Ms hemsida och såg att dom inte hade fått in alla fina saker jag såg i butik igår! :( Nu blev jag lite ledsen. Jag som ville beställa något.

projektarbete

Ja nu sitter jag här och har gjort lite i min idéskiss om projektarbete.
Har tänkt klart om vad jag ska skriva om. Och det blev det sm jag hade tänkt från början.
Alltså...

THAILAND

Ska faktiskt bli riktigt intressant detta. Jag har ju alltid velat åka till Thailand, det är så vackert.
Så nu får jag ju veta massa saker om Thailand som kan va bra att veta om jag åker dit någon gång i mtt liv (vilket jag kommer kan jag lova.) Titta bara på vattnet, det där grön blåa vattnet och sen sanden, den ljusa fina sanden. Hur vackert som helst.

Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Nyss gjort klart läxan i turismen. Blir väll att kolla lite på tv först. Va i Karlstad med klassen idag förresten, vi va inne i affärer lite med och jag säger bara JAG MÅSTE SHOPPA! Dom har ju fått in hur fina saker på H&M som helst ju! Typiskt att dom alltid ska få in allt fint när man inte har några pengar men det är väll så det ska va. Nej nu ska jag dra mig mot soffan och krypa ner under täcket! Godnatt

kväll

Hejsan, inte orkat tagit några bilder än. Men imorgon ska ni allt få se!
Ska spela kort alldeles snart sen ska vi laga mat. God mat idag!
Bakpotatis & kött, mumms! Sen ska vi sätta på någon film.
SKa även försöka hinna med att göra läxan, men kanske gör den imorrn istället.
Nu kom ANdreas in igen så nu ska vi spela lite kort! :)

2/11

Nu har vi lämnat nycklarna till gamla lägenheten och den är städad och klar. Orkade inte blogga nått igår för jag mådde dåligt, kände mig spyfärdig. Men idag mår jag bra! Är ledig idag vilket är jättegött! Hade tänkt mig en slappis dag men nej då, andreas stannade hemma från skolan så nu tjatar han på mig att vi ska packa upp mer. Är inte så mycket kvar att packa upp och jag vill ta vara på min lediga dag. Sen ska vi iallafall till ica och handla lite & så ska jag göra läxan i turism som vi har tills 4:e november. Så har jag den ur "att-göra-lista" typ haha. Annars händer det nog inget speciellt idag. Tar nog några kort sen och lägger ut här, fast nu är inte mina möbler här än. Nu ska jag kila! Puss

Ska nog beställa en sak sen, HEMLIGT! Ni kommer få veta nästa månad!

RSS 2.0