Babyliss icurl

Köpte en ny platt/locktång igår! :)

Beroende

Nu bär det strax av mot jobbet! :)

Sommarkänslor

Hur härligt väder? Jag trivs. Inte nog med det så är jag ledig idag. Ska steka i solen heeela dagen. Är så sjukt varmt härinne så bikinin är redan på. Förra veckan fick jag även en rolig nyhet. Hon som är tobaksansvarig och kassaledare på mitt jobb. Hon ska på semester i sommar. Så jag ska få ta över hennes tjänst då! Har jobbat där i knappt 3 månader. Jag brukar inte va stolt äver mig själv och skryta. Men nu måste jag erkänna att jag blev lite stolt över mig själv. Så igår visade hon mig hur man gör med tidningar. När det kommer nya tidningar, vart dom gamla ska va, hur man gör retur m.m. Detta trodde jag aldrig när jag började jobba där i mars. Kommer även ha hand om all tobak. Så ska lära mig hur man beställer och sånt. Men det får jag lära mig på måndag. Det känns både spännande och nervöst på samma gång. Hoppas det kommer gå bra. Nu måste jag ut och steka gärnet! :D

Färga håret

Ska äntligen färga håret igen. Fast ska göra det själv denna gången.
Hoppas det blir bra! Synd att den röda färgen går ur så fort :(.

En ledig dag

Har ätit lunch med min pojk och hans familj. sen bjöd jag hans lillebror på glass. Mums va de! Har även lekt lite med goa Henning. Vilket charmtroll han är! :D Ikväll blire nog att kika lite på hockey. Heja Sverige!
Förresten är det ju Norges nationaldag idag. Grattis grannar!

Jag ♥ dig

Ska nog fortsätta va nykter och jobba på helgerna istället. Mycket bättre har jag kommit på! Idag så har jag och min man varit i Karlstad. Var en riktig besvikelse. Hittade verkligen ingenting! Fast till sist så drog vi in på ikea och där blev det lite småplock. Imorgon är det jobb som gäller igen. Trivs så himla bra! Jag som var så nervös och blyg i början. Tur att det gick över ;). Nu ska jag hänga upp tvätten, duscha sen sova. Och såklart mysa med min man! Han är för goo!
20/2 2011 

Redhead

Jag gillart

Göteborg april 2012

Först var vi på Volvo museum. Sen på kvällen åt vi räkmacka och drack öl/vin på 23:e våningen i gothia towers (längst upp). Sov även över på gothia towers. Riktigt fint hotell. Man kunde ligga i badkaret och kolla på tv ;).

Mot frissan

Blev att jag åkte till mamma ist i måndags så därför har det inte kommit upp några bilder. Men idag ska jag åka hem igen till min man! :) Underbart väder idag också så funderar på att grilla sen. Om en stund ska jag dra mig bort till frissan. Ska bli så skönt att få bort denna färgen och att klippa av det slitna håret. Får se om jag kommer känna igen mig själv när jag kollar mig i spegeln haha.

RSS 2.0