Sorry

Har verkligen inte hafttid att blogga. Jobbar 9-18 och har ingen lust att sätta mig vid datorn direkt jag har slutat. Fast nu har jag vart långledig, tors-sön (idag). Imorgon är det jobb som gäller igen. Nästa helg är typ ista helgen nu i sommar som jag kan göra någonting, sen är det bara jobb. Blir ullared i september också! Och imorgon är det löning! Det gillas! Blir klippning till veckan med! :)


Promenix

Åkte hem till mamma förut! Fick ett bra telefonsamtal på vägen hit också. Jag ska börja jobba på måndag! :D Ska strax gå en kvällspromenad med Zorro (mammas hund). Förut så satt jag och sjöng på övervåningen och syrran satt bredvid mig. Så skriver våran kusin på facebook "är det er jag hör som sitter och skriker?" hahah. Sen kom hon hit så prata vi lite! :) Nej nu ska jag ut och gå!


Mongobild på mig och älskling ;)

Typisk Sverige sommar

Usch vad det regnar. Har väll gjort det i några timmar nu. Riktigt film väder! :) Åskade som bara den förut också. Jag skulle gå på toa så hör jag världens smäll. De va läskigt! Idag ska jag och älskling se sista Harry Potter filmen. Eller ja.. del 2 är det ju.


Hem till mammi snart

Väntar på att Sam ska sluta jobbet så vi kan åka hem till mamma. Imorgon ska jag träffa en jobbcoach, vi får se hur det går! Idag ska jag iallafall städa mitt rum ordentligt, tvätta alla kläder jag hade med till Höljes, söka jobb! Och förbereda mig inför att träffa jobbcoachen. Ska även göra en ny header fast det blir nog inte idag. Men snart så!



Don't be afraid to dream a bit bigger, darling

The Tourist & Insidious



Kollade på denna förut. Skitbra film med Angelina Jolie och Johnny Depp!



Igår kollade jag och älskling på denna. Läskig film men den var bra!

När vi hade kollat klart gick Sam på toa så stog jag och väntade på att jag skulle få gå på toa. Jag får en idé att jag ska skrämma honom så jag lägger allt hår över ansiktet. När han öppnar dörren säger jag "böööh" hahaha. Vad han blev rädd! :D Förslåt älskling men det var kul! ;)

Väntar på att älskling ska sluta jobbet just nu så vi kan hitta på någonting :)

Saker jag vill ha på min födelsedag

Jag fyller år om ca en månad så tänkte lägga ut lite saker jag vill ha.

Högst upp på önskelistan ligger...

En HTC WIldfire

Efter det blir det nog...

Pengar, då kan man köpa det man vill ha

Eller kanske...

Friis & Company väska


Helst så tar jag mobilen eller pengar. Måste verkligen ha en ny mobil nu. Min håller på att lägga av. Trög är den och vissa knappar funkar inte, ibland får man trycka flera gånger på samma knapp för att det ska hända någonting. Vill verkligen ha en touch mobil också och denna är inte sådär dyr som t.ex. Iphone är. Fast jag vill inte ha en Iphone så det gör inte mig något! :) 8 augusti fyller jag år. Hoppas hoppas jag får mobilen, eller pengar så jag kan köpa mig en sån! :D

RSS 2.0