Nu är den påväg till mig


Kan inte bli gladare!
Nu taggar jag för ullared till helgen! :D

Godnatt

Skönt att ha varit ledig idag men var ändå tvungen att åka till Karlstad för jag skulle på rättegång. Tänker inte gå in mer på den saken här på min blogg eftersom det är någonting jag helst vill glömma och gå vidare i livet. Blev en sväng in på H&M också. Köpte mig lite ringar. Var även inne på telias butik för mitt internet har vart så segt så var inne och bytte det. Fick bli Mc Donald's efter det också, det förtjänade vi! ;) Nyss åte lite kvällsmat så nu får det nog bli sängen. Jobb imorgon + städa huset.

Måste även säga grattis till Jennie som klarade körkortet idag! :D

Blandade känslor

Det är tråkigt att jag inte hinner blogga så mycket när jag jobbar så mycket just nu. Det är tråkigt att jag inte hunnit göra om designen på bloggen. Måste verkligen ta tag i bloggen nu. Men det har ju hänt en del saker sen jag skrev sist.

- Jag har fyllt år!
19 år närmare bestämt. Blev nöjd med det jag fick. Jag fick presentkort på H&M på 500kr, ett armband, presentkort på SF bio, nagellack och nageldekorationer, handdukar och pengar!

- Jag har flyttat!
Till Långserud, bor numera i hus och jag stortrivs! Jag har alltid varit en tjej som vill bo nära stan. Nu bor jag circa 3 mil till "stan" (Säffle). Precis nedanför huset är det kossor. Man kan verkligen säga att jag har bytt miljö.

Idag har jag varit ledig ocg spenderade denna dag i Karlstad med älskling. Fick mig en klänning som jag ska ha på dopet på söndag, en höst/vår jacka och en väska. Blev även en sväng till ikea där vi handlade saker till huset. Nu får det nog bli sängen för min del så jag orkar jobba imorgon! :)


Eftersom jag vet att han kommer läsa detta så får jag väll säga att han var snäll som var inne med mig på H&M förut i nästan 2 timmar. Och att jag vill gå och bädda ner mig i sängen nu och mysa med honom!
Älskar dig! :)

RSS 2.0