30/9

Hejsan! Håller nu på och färgar mitt löshår svart eftersom jag har gått och blivit svarthårig. Hoppas på att det blir bra nu bara! Jobbar 15-21 idag. Va inte där igår. Och nu börjar jag bli sjuk med. Ska nog till Årjäng på lördag för mamma fyller år så blir en liten tur dit! :) Nej nu ska jag laga mat!

29/9

Hej igen! inte haft någon dator under helgen. Har typ haft en liten paus från bloggen. Letar vinterjacka som en galning. Jobbar 15-21 idag, men nu ska jag äta ostbågar med min älskling. Skriver mer sen eller imorgon.

22/9

Hej! Jag vet att jag är jättedålig på att blogga. Men har ingen ork när jag kommer hem från praktiken. Helt slut! För då ska man laga mat, diska, städa och kanske tvätta. Ja sånt... men får försöka bli bättre. Sitter här och kollar kläder från gina tricot. Hittar massa snyggt (som alltid) massa gosiga stickade tröjor! Men bilder på det får ni nog imorgon. Nu ska jag sova, för ännu en dag på praktiken. Städa gjorde jag idag, ska göra det imorgon med. På torsdag jobbar jag bara 6-11 så det är skönt!

Natti!

Vill flytta NU!!!

godkväll

nu har jag nyss kommit hem. Vilken kväll det blev! Började bra men på slutet blev det lite bråk. Inget allvarligt (sån tur va)! Har nyss åte en goo langos :m ska nog laga de nån dag! mer om kvällen får ni imorrn för nu hoppas jag på skjuts till Åmål (vilket jag nog inte får) men man kan ju hoppas! Godnatt

marten!

Kom ur duschen för inte så längesen. Va gött att duscha! ås nu sitter jag här i handuk haha. igår va ganska kul. Blir nog roligare idag skulle jag tro. Snart så kommer Emil, Johanna, Amanda och hennes kompis hit. Jag och Jannike ska upp till Pappa vid fyra-fem tiden och äta mat, farmor är där också så. Bilder sen igår får ni nog senare, tror jag tog några med mobilen iallafall. Men nu ska jag göra mig iordning. Ha en trevlig lördag!


veterinären

Godmorgon på er!
Följde med Mamma och lämnade Pontus på skolan för en stund sen. va faktiskt inte så jättetrött när jag gick upp imorse. Men blir nog en tupplur innan jag drar ut ikväll, annars kommer jag bli så trött. Snart så ska vi till veterinären med Sotis. Gosade massvis med druttan igår med, så go! men va stor hon har blivit! Som en liten råtta! Kanske tar en bild sen med mobilen för jag tog inte med mig sladden till kameran. Så dom bilderna får ni nog på söndag.

Druttan

Sotis

Nu ska va åka! Ska kanske kolla på tivolit lite med. :)

i Årjäng

Hej! Nu är jag i Årjäng. Kom hit redan runt 21. Fick sluta åtta idag så, tur va väll de annars hade jag väll fått tagit bussen tidigt imorgon. De orkar jag inte. Men ska upp typ åtta imorgon för jag har lovat min lillebror att följa med han till skolan en sväng på morgonen. Sen kvart över nio ska jag med mamma till veterinären med Sotis. Sen under dagen vet jag inte vad som händer. Jag och syster har iallafall bestämt att vi ska upp en sväng på dagen och kolla på tivolit. Men nu ska jag kolla på Wallander med Mamma och Jannike. Hörs imorgon!

17/9

Hej! Anledningen till att jag inte orkat blogga är att jag gått upp 5.30 i tre dar nu. Men idag jobbar jag 15-22 så då fick jag sova ut! Skönt! Sen efter jag har slutat åker jag till Årjäng. Pappa kommer och hämtar mig, så slipper åka buss iallafall. Sen på fredag förmiddag ska jag följa med mamma till veterinären för dom ska ta bort stygnen på Sotis. Sen blir det väll bara att ta de lugnt hela dan, sen göra sig iordning. Sen blir det partajj! Kommer bli en kanon helg!
 
Fick en jättesöt mugg av älskling häromdan!
"Jag älskar dig, i evighet" Då blev jag glad, fast de va jag redan för jag såg att han hade städat!


14/9

Hej! Nu är de ett tag sen jag bloggade, så jag slänger in ett inlägg nu när jag har tid över. Gick upp klockan fem idag för att jag skulle hinna göra iordning mig sen gå till bussen. Som går 6.05, så ser jag nu att det gåt ett tåg 6.46! Då kan jag ju ta det, så då hade jag ju kunnat sova längre! Börjar sju. Det är inte alls långt att gå från station till hotellet så jag kan ta den. Men nu tänker jag inte lägga mig och sova igen för då kommer jag inte upp sen när jag väl måste upp! Får sitta och kolla runt lite på datorn. Sen vid kvart i sex får jag börja göra mig iordning sen får jag väll gå till station kvart över sex. Hoppas verkligen inte jag missar tåget nu så jag kommer försent. Det vore pinsamt första dagen. Tänkte beställa kläder igår men gjorde aldrig det. Kanske beställer idag istället? Får se hur det blir. När jag väl tänkte beställa, hittar jag inget som jag verkligen vill ha typ. Men får kolla runt lite när jag kommer hem. Slutar tre idag! Pusshej

7 månader idag <3

11/9

Hejsan! Min lilla sömntuta har somnat i soffan så jag passar på att skriva ett inlägg.
Idag så hade vi matteprov, svarade på endel frågor iallafall.
Men jag har väll inte sån tur att det räcker till ett G? Hoppas det!
Snart så börjar idol och vi har laddat upp med chips såklart!
Ska bara väcka denna lilla sömntuta som ligger i andra änden av soffan.
Imorgon blir det jobb 8-16. Jobbigt känns de, men bara att gilla läget.
Fick mitt schema förut med, om hur jag jobbar under praktiken.
Såg helt okej ut. Börjar 6 en del dagar, de är väll lite jobbigt men de får gå.
Nej nu får jag väcka han för de börjar snart!

H&M höstnyheter

Allt detta vill jag ha! Gud så snyggt!

29,50;-

59,50;-

129;-


69,50;-


149;-

199;-

249;-

299;-

299;-

399;-

399;- Mums!

9/9

Hej! Har va så upptagen igår så hann nte blogga nått. Började med mitt turism arbete sen kollade jag på idol sen duschen sen tänkte jag kolla på andra avenyn men det missade jag. Sen va de bara att gå och lägga sig. Idag så skulle vi egentligen ha redovisning på våra miljöarbeten på turismen. Men jag va inte klar med mitt så nu har jag precis mejlat det till min lärare. Snart så börjar idol, kl21 idag. Längtar till det! Så himla bra! Plus att vi har laddat upp med chips, och några smörgåsar som är i ugnen nu. Imorgon ska jag visa upp min lägenhet för någon också. Ser ju inte direkt bra ut där kan jag lova. Men jag får försöka fixa iordning lite innan dom kommer iallafall. Sen har vi två prov på fredag, ett i svenska om medeltiden sen ett i matte. Jag va ledig förra fredagen så jag vet inte vad vi har prov på direkt. Matten förstår jag ingenting av. Matte B är svårt! Iallafall med våran lärare. Han kan inte förklara tycker jag, men det fixar sig. Måste förresten berätta att jag ryckte av tånageln som jag slog i dörren i lördags, den va lös och skulle ändå ha rammalt av. Så ja, jag har ingen nagel där nu men den växer ut igen! Nu ska jag va med Älskling & Adam och spela kort i väntan på att idol ska börja!

Lyx! 999;- nelly.com

Budget! 99;- skopunkten.

mumma


Nu ska vi laga spaghetti & köttfärs!
Efterlängtat kan jag lova. Sen blir de bara mys framför tvn.

7/9

Godmorgon gott folk! Nu är det måndag igen då. Känns inge vidare kan jag ju säga.
Om en timme knallar jag iväg till stationen för att ta tåget till Säffle.
Ska dit och prata med Helena om praktiken bara så tar nog inte så lång tid.
Lördagskvällen blev trevlig! Ända tills Adam slänger upp dörren på min tå.
Fy va ont det gjorde! Hela nagelbandet slets av. Så nu håller det på och läker.
Enda skorna jag kunde ha på mig igår va ett par sandaler med öppen tå.
Ska försöka få på mig några andra idag! Nu får jag ta och göra mig iordning!

lindex


i want it!

Nu ska va dra och äta pizza!

party

Hej! Jobbet idag gick bra. Men blev stressigt nu när jag kom hem. Slängde mig i duschen sen gjorde jag mig iordning. Har på mig min blåa klänning! Party är de som gäller nu!

nu blir det sängen!

Har nyss tagit ett varmt och skönt bad med min underbara pojkvän.
De var mycket skönt! Så nu ska vi nog krypa ner i sängen och mysa lite.
Sen ska jag sova. Ska upp klockan sex, bussen går tio över sju.
Ska bli skönt att krypa ner under duntäcket nu!
Imorgon kanske det blir partajj, får se hur det blir.
Jobbar 8-17 imorgon så vi är inte i Säffle förrän ca 18.
Så jag tar bussen 18.30! Så kommer nog inte uppdatera något mer innan dess!
Men trevlig helg iallafall på er!

foodtime

Hej, jag tänkte göra någon mat snart. Inte ätit sen elva.
Först tänkte jag visa er en jättefin klänning som jag hittade på rean på H&M.

199 kronor bara. Figursydd, snyggt! Bara att den var lite för hög där vid halsen.
Och kanske något lång för mina korta ben. Annars perfekt!

säffle nu

Helluu! Ska alldeles strax gå till busstation. Ska ta bussen till Säffle fem över två.
Ska få kastruller och en stekpanna till min lägenhet. Sen mössor och så som jag hade hos mamma.
Tur att det inte regnar nu iaf! Hoppas de håller i sig nu. När jag kommer hem ska vi tvätta.
Har även städat lite här men ska väll städa mer när jag kommer tillbaka. Hörs sen!

i want it

Jag har äntligen kommit på det där med print screen, varför den inte funkade.
Jag sökte på internet! Man behövde bara trycka ner knappen fn samtidigt.
Svårt? Nej inte direkt. Så nu kan ni räkna med massa kläder & skor igen.
Så här kommer lite från gina tricot.

Behöver verkligen nya linnen, vitt & svart!
Ska slänga mitt gammla vita. Det är typ grått!
Detta vill jag iallafall ha. Allt är från Gina Tricot förutom tunikan för 229;- den är från halens.


hot hot hot

Godmorgon! Tänkte visa lite snygga saker som jag hittade när jag var på stan häromdan.

Denna snygga paljett västen! 199;-

Och dom här godingarna! Tror dom kostade runt 599;-

skopunkten


Funderar starkt på dom här skorna!
Smala, så som jag vill ha dom.
Plus att priset är hur bra som helst. 99;-

3/9

Hej! Har blivit väldigt dålig på att uppdatera, i know! Även dålig på att lägga ut bilder, det får jag erkänna. Men blir förhoppningsvid bättre på det snart. Har bara vart så upptagen. Och har tänkt visa massa snyggt från gina tricot, men datorn vill inte print screena. Typiskt! Men sen tror jag att jag kommer att lägga ut några bilder. Vi sov med fönstret öppet inatt, de gör jag inte om kan jag lova. Hade fått massa mygghet när jag vaknade. Två stycken på handen, ett jättestort på foten och några små på foten. Det stora är värst, kliade förbannat mycket förut. Nu ska jag kolla runt lite på internet efter skor!

2/9

Hejsan svejsan! Nu sitter jag och har turism. Inte alls kul tycker jag, vi jobbar med ett miljöarbete nu. Jag ska skriva om skyways miljö. Hur dom jobbar med miljön. Bla bla bla... inte kul iallafall. Nu har jag sagt att jag inte ska ha bild också, känner att jag inte hinner med det för om jag sover i åmål är jag inte hemma förrän fem då. Sen kanske jag behöver plugga efter det, och det kommer jag nog inte orka. Så jag slutar halv tre idag. Skönt! Ska försöka göra om min header snart också. Den är för somrig och nu är det ju faktiskt höst även om det inte märks. Nej nu får jag fortsätta, detta ska in nästa vecka (!!!!!!!!!! kommer jag hinna?) Hoppas de, ska göra mitt bästa!

Grattis Hanna Andersson på 17års-dagen! & Ida Justusson!

1/9

Hej! Dåligt med bloggning igår men kommer nog blogga mer idag. Har bara så fullt upp! Men nu ska jag snart cykla iväg till skolan så vi hörs sen!

RSS 2.0