28/1

Hejsan!

Sitter på skolan och väntar på bussen. Den kommer inte förrän om 40min. Seeegt! Idag ska vi nog till Svanskog och leta efter några bättre vinterdäck. Hade tänkt bada på badhuset idag med får se om jag hinner det. Ska ju försöka få med Andreas med som inte är alldeles lätt. Men får väll se hur det blir. Ska vänta på skolan tills fyra för då slutar Andreas och jag orkar inte åka med den tråkiga bussen hem. Jennie väntar här med mig så. Ska nörda bouncing balls nu! ;)

26/1

Sitter och har turism och spelar bouncing balls. Haha typ alla i klassen nördar det. Igårkväll fick jag och Andreas för oss att laga köttgryta för vi blev sugna på det. Så vi åkte till ica och köpte alla saker som behövdes. Sen lagade vi det. Hur gött som helst! Mums! Efter det gick vi och la oss nästan direkt. Kunde sova lite bättre men va vaken stor del av natten ändå, vad är det med mig? Denna gången snarkade Andreas knappt. Bara en liten stund. Men jag va törstig så va de varmt och den jävla gatubelysningen lyste rätt i ansiktet. Haha jag blir galen på den lampan! Imorgon ska vi redovisa vårat case med naturbyn för han som äger det. Blir nog bra. Vi har ju kommit på mycket bra ideér. Idag känner jag bara för att lägga mig framför tvn med massa godis, skulle inte sitta fel!

GE MIG!


25/1

Hejsan!

Sitter hemma hos Andreas syster och är hundvakt. Hon skulle till Säffle och byta bil så vi är här och passar deras hund en stund. Har vart och besiktat Markus bil, den gick igenom. Funderar på att ha ett sommarjobb. Så att jag kan betala körkortet och så. När hans syster kommer tillbaka ska vi nog hem och laga mat sen vet jag inte vad det blir. Ikväll ska jag iallfall ta mig en lång varm dusch sen blir det väll att lägga sig framför tvn. Andreas pappa skrev till Andreas förut att han hade hittat en soffa på jysk som såg bra ut. Han frågade vad Andreas tyckte om den. Jag tyckte den såg bra ut.

Den är det! Tyckte de va rätt okej pris med. 2900;-
Hans pappa kommer säkert köpa den till honom, bortskämd! ;)
Fast den gamla soffan är ju sönder så vi har lagt filtar på den så det behövs nog.

På fredag blir det att äta lite mat och sen bowla med lite brudar! Kommer bli kul!

Happ då va de måndag igen...

Tyvärr sant! Varför går helgen så fort? Vardagarna går ju så sakta men helgen bara rinner iväg.
Just nu så sitter jag och har turism, som vanligt på måndagar och tisdagar. Har inte sovit någonting inatt. På grund av flera saker, för det första så snarkade Andreas heeeela natten och slutade inte fast jag buttade på han. Sen så mublerade jag om i sovrummet igår så gatubelysningen lyste rätt i mitt ansikte. Ingen bra natt alls med andra ord! Just nu går vi igenom paketen som vi har gjort till naturbyn. Igår storstädade jag lägenheten. Även min garderob så nu ser den mycket bättre ut!

Söööt! 399;- H&M

Engelska nu

Godmorgon!

Kom nyss till skolan och väntar på att engelskan ska börja. Idag fick jag sova lite längre, inte fel! Tog bussen 8.05 så körde Andreas mig till station. Stackarn har gått och blivit sjuk. Så segt att ta bussen fem över åtta när jag börjar kvart över nio. Slutar vid halv tre idag tror jag. Säger bara: Vad gött det är med fredag! Man har hela helgen framför sig. Fast den går ju så fort, tyvärr! Har inte så mycket planer om vad jag ska göra under helgen än. Snart så börjatr jag så ska väll hämta böckerna!

Nya bilen


Här är våran nya bil! Inte så jättesnygg men billigare än den andra.
Idag ska Andreas tona rutorna så då ser det lite bättre ut iallfall. Skulle nog behöva tvättas med men det är ingen idé för den blir lika lortig snart igen. Bya klädsel i den ska han nog göra idag med. Sen ska vi köpa en vit blinkers för det va bara en på nu, den andra hade gått sönder. Automat är det! Det är ju gött fast lite tråkigt.

Ringde sjukhuset för en stund sen och fick tid imorgon 13.40 så nu får vi se hur det går. Det kunde va en inflamation sa hon men det får jag väll reda på imorgon. Hoppas på att älskling följer med mig, han måste! haha. Snart så kommer han och hämtar mig tror jag. Då ska vi till mekonomen och köpa toning och sen till ica sen laga mat, tror jag iallafall. Ska göra klart min projektplan nu sen kommer älskling och hämtar mig! :)

Sommarbilder

Sitter just nu i skolan och nördar farmville, ovanligt! ;) igår så bytte vi bil till en turbo diesel så nu åker vi rätt billigt iallfall. Men skatten är ju dyr tyvärr. Gick inte och la oss förrän typ tolv igår fast jag sa att jag skulle lägga mig vid nio, är ju så himla trött på morgonen så går upp en kvart innan vi ska åka. Snart så ska va ha turism. Har ingen lärare idag för Jeanette är i Stockholm på något möte. Men senare ska vi ha projektarbete. Idag blir det nog bara slappis dag för min del. Ska försöka att få en tvättid med. Usch så tråkigt att tvätta men känns skönt att ha det gjort när man är klar. Ska ringa sjukhuset sen tänkte jag eftersom jag har så ont i svanskotan. Sitter och läser lite och undrar över vad det kan va. Läste att de kan va nån cysta och då måste man opperera, hoppas inte de! ;s Ska iallfall ringa sjukhuset snart och få en tid så fort som möjligt för såhär ont orkar jag inte gå runt att ha. Nu slutar jag forska i vad detta kan va haha. Sitter och kollar lite på bikinis nu och längtar till sommaren!



























Häääärliga bilder!


Det kanske ni inte visste om mig...

Jag har ett stort intresse för Amazoner. Tycker dom är otroligt snygga! Skulle gärna vilja ha en men man kan ju inte ha allt. Men när jag får jobb hoppas jag att jag kan köpa en som jag kan göra iordning och åka i när jag får körkort. Men varför gillar jag dom egentligen? Jo för att jag tycker dom är annorlunda om man jämför med andra bilar. Kolla bara på formen, inte alls lik en 740 som alla andra har. Den är unik helt enkelt. Jag vill inte ha en 740 som alla andra har men det kommer väll sluta med det ändå.

Grr...

Jag ska inte ha barn före jag är 25år, tyvärr måste jag säga. Vill ju ha en liten unge nu ju! Men det är lika bra att vänta, det är så mycket ansvar och både jag och Andreas vill leva först. Inte för att man inte lever när man har barn, det är klart man gör men man blir så låst. Egentligen vill vi ha en hund men det är också ganska mycket ansvar och vi vill ju kunna åka iväg ibland och det kan vu ju inte då. Men vi har båda kommit överens om att inte barn före 25 iallfall. Igår tänkte jag på en sak, ska man gifta sig innan eller efter man skaffar barn? Dels så tycker jag att mina barn ska va med på bröloppet, men ändå så känns det bättre att skaffa barn efter man har gift sig. Min mamma och pappa gifte sig innan dom skaffade barn. Undrar varför jag ens kom att tänka på det, det är ju några år kvar. Jag blir ju bara 18 iår. Va tiden går fort! Kommer ju ihåg när jag va 14år och det känns inte som 4år sen. Allt va så annorlunda då mot vad det är nu. Nu har man ju mognat mer och en del har flyttat hemifrån. Då hade man ju inte tanken på att flytta hemifrån men nu är det ju ganska vanligt. Då körde man moped men nu åker man bil och får snart ta körkort.

Nu ska jag ringa till charlotte's och hoppas på att jag får praktik där! :)

New shoes

Godmorgon

Igår va vi inte hemma förrän vid halv tolv. Usch va trött jag va! Vi bestämde oss för att åka till Karlstad och kolla lite. Och Andreas hoppades på att få byta bil. Han ville kolla på en v70 tdi men han ville sälja den istället för han behövde pengar. Så åkte vi och kollade på en 945 ltt, den va okej. Andreas vill nog ha den iallfall. Han fick provköra den och då blev han sugen. Men jag va lite spektisk, vill ha en diesel nu. Men vi får väll se vad det blir. Vi kommer inte ha mercedesen kvar iallfall för den drar ganska mycket bensin sen så ska den snart besiktas. Vi får se vad som händer och sker. Va nästan inte inne på några affärer alls igår. Vi åkte så sent så jag hann nästan inte. Men jag hann in på skopunkten och köpa nya vinterskor. Fick bli ett par uggs för 199;- hur goa som helst!


Hello Kitty


29.50;- H&M

39.50;- H&M

49.50;- H&M

79.50;- H&M

199;- H&M


Lyx vs. budget


3099;- Brandos.se

149;- H&M

18/1

Hejsan, sitter på skolan och mår inte alls bra. Är förkyld och vill bara hem och lägga mig i soffan under täcket. Vi har turism nu och pratar om praktik. Ska ringa dit som jag vill ha sen. I lördags brann det i Åmål, dalbo båtar. Hela byggnaden ligger på marken. 150 båtar stog därinne för det är massa som ställer in sina båtar där över vintern. Vi åkte dit och kollade och det stog i lågor. Men sen fick vi åka därifrån för dom skulle spärra av. Då ställde vi oss på torget men då kom en polis och sa till oss att åka hem för röken va farlig. Har aldrig sett så mycket rök i hela mitt liv, hela himlen va svart av röken. Vi skulle stanna inne tills dagen efter sa polisen. Men sen hade vi hört att man inte skulle gå ut på hela söndagen, fast det gjorde vi ändå. Kollade va det var för mat idag och de va baconsås och pasta, låter gött iallfall! Vill att klockan ska bli halv tre så jag kan åka hem och lägga mig i soffan!

11 underbara månader idag ♥

Sitter nu i skolan och i princip väntar på att tiden ska gå. Hoppas på att Andreas får sluta tidigare så att jag slipper åka buss hem. Idag är det ingen vanlig dag för idag är det en speciell dag.

Blev väldigt liten bild men ni ser nog vad som står! Så idag hoppas jag på att vi ska laga någon god mat. Sen bara mysa. När jag kommer hem ska jag göra klart en sak i engelska, hoppas på att det inte tar alltför lång tid men jag har inte så mycket kvar så. Igår satt jag till elva med den ungefär. Satt med den i typ fyra-fem timmar, skrev 4 sidor så hoppas att jag inte behöver skriva så mycket mer nu. Känns härligt att det är torsdag. Imorgon är det fredag och det känns ju ännu bättre. Sova ut, slippa skolan och göra vad man vill på dagarna! Snart ska jag väll ta bussen till station för jag orkar inte vänta på att Andreas ska sluta. Adios amigos!


13/1

Hejsan

Sitter i datasalen i skolan och har turism. Vi ska komma på olika paket som naturbyn kan ha eftersom vi jobbar med naturbyn nu. Det är okej, finns ju saker som är roligare. Vi ska komma på fem paket var och jag har bara kommit på två än så länge. Men det är inte så svårt att komma på paket tycker jag. jag har väll bra fantasi antar jag haha. Grattis älskling till körkortet! han blev så glad när han klarade det. Tankade full tank åt han igår för jag lovade han det när han hade klarat körkortet. Så vi va ute till halv elva ungefär igår. Tog bilen till skolan gjorde vi med. Men nu är jag ganska fattig, 63 liter bensin gick det i tanken ungefär och det blev 780;- inte billigt med bensin! Vi ska säkert ut med bilen idag igen fast jag måste kolla på en film för engelskan med. Har ju denna boken kvar så ladda jag ner filmen så ska göra den sen. Har inte haft något internet hemma så har inte kunnat skicka in den ändå under lovet. Får nog åka och handla lite också, börjar bli dåligt om mat hemma. Gick och la mig med blött hår igår så såg ut som jag hade krulligt hår imorse. Tur att plattång finns säger jag bara! Ska nog ha min praktik på Charlottes i Säffle istället förresten. Va ju på ett hotell förra gången så vill göra nått med äta denna gången. Ska fortsätta här nu! :)

Huvudvärken är borta men jag vill hem!

Kom tillbaka till turismen för en stund sen. Vi fortsätter att jobba med Naturbyn. Usch vad kallt det är ute måste jag säga! Har ju inga lår kvar när man kommer in känns det som. Förresten vill jag att mitt hår ska bli längre, vill ha långt långt hår! Idag så lockade jag håret lite innan skolan, fast bara där fram. Men det syns inte så mycket om jag har på mig jackan. Orkar verkligen inte göra hela håret på morgonen. Tar för lång tid. Jag hinner inte ens äta frukost på morgonen. Klockan ringer 05.50 och jag ligger kvar till 06.05 ungefär. Sen tar jag på mig kläder, sätter på plattången och sminkar mig medans den blir varm, sen plattar jag håret sen är klockan 06-40 och då är det dags att gå till bussen. Så ser en vanlig morgon ut för mig.

Just nu känner jag att jag vill ha badkar igen! Lägga sig och ta ett varmt bad med massa värmeljus runt om och lyssna på musik. Man käner sig så avslappnad, all stress som man har haft under dagen bara försvinner. Men tyvärr så har vi inte det i våran lägenhet. Inte för att det spelar så jätte stor roll men det är så skönt att ta ett bad. Att duscha känns bara jobbigt haha. Vi har fått tillbaka värmen också, jippie! Slipper frysa när man ska sova. Behöver inte sova med två täcken längre fast det gör jag ändå. Nu har jag vant mig vid det så. Nu börjar till och med jag bli nervös inför Andreas uppkörning, han klarade teoriprovet! Jag vet inte vad som är svårast egentligen. Det varierar nog från person till person. För mig är det nog teoriprovet tror jag. Nu ska jag hänga med på lektionen!

Friis & Company

Sitter och letar efter en sak som verkar omöjligt att hitta. Vet inte hur många sidor jag har kollat igenom men känns som alldeles för många. Nu undrar ni väll vad denna saken är, men det får ni inte veta! än! ;) haha. Men ni får snart veta, det lovar jag. Lite hemligheter måste man få ha, fast det kommer ju inte va en hemlighet länge till. Hihi längtar!


1249;- /st. Skorna kommer från märket Friis & Company.
Nitar är ju så himla snyggt!

Dessa snyggingar kommer också från Friis & Company och kostar 1199;-

Nu ska vi jobba med naturbyn, kul. Eller inte haha. Om en timme har vi lunch, om jag överlever tills dess. Börjar bli ganska hungrig efter att bara ha druckit ett glas mjölk till frukost.

Trött, huvudvärk och sur! Rent ut sagt...

Sitter i skolan och har turism. Ni vet att jag skrev igår att jag inte fick något sms av min lärare så jag åkte till skolan ändå. Nu säger hon att jag har bekräftat och fått de fast jag inte ens har det? Varför skulle jag ljuga om en sån sak? Det vinner jag ju ingenting på ändå. Jaja jag skiter i det nu för jag orkar inte ta den diskussionen. Just nu så sitter Andreas och gör teoriprovet på körskolan, undrar om han klarar det. Han skulle skriva så fort han kunde. Man har 50 minuter på sig så han är nog inte klar än. Igår skulle vi fortsätta med vårat projektarbete men det kunde inte jag görra eftersom vi inte har något internet. Den här dagen startade inte bra alls idag. Får hoppas att den blir bättre. Har haft huvudvärk sen igårkväll. Blir galen! Trodde att det skulle gå över när jag vaknade imorse men de berodde tydligen inte på att jag behövde sova. Ska ta och fixa praktikplats senast fredag, blää vill inte! Ska nog va på Åmåls stadshotell, hoppas jag iallfall. Slipper jag att åka buss mån-fre. Skriver mer senare för mitt huvud dunkar.

Gina Tricot


249;-

99;-

Måste ha denna! 129;-

11/1

Hejsan

Sitter just nu hos Andreas syster. Han skulle göra massa test inför teoriprovet till körkortet imorgon. Han har även uppkörningen då. Lycka till älskling! Hoppas han klarar de nu då. Idag så åkte jag till skolan helt i onödan. Vi skulle jobba hemifrån, men jag fick inte det smset från våran lärare så jag åkte dit ändå. Gissa om jag blev sur. Så jag tog bussen till Åmål 9.35 när jag kom hem la jag mig i soffan direkt och kollade på tv och sov en stund. Låg där till sex ungefär, haha lat! Sen kom älskling hem så då drog vi till hans syster. När han är klar ska vi till ica och handla. Blir Karlstad någon dag med, bio och gå i affärer. Mysigt! Vet inte när det blir än men hoppas att det blir snart. Senare ska jag förhöra Andreas inför körkortet. Och hoppas även på att vi hinner med att mysa i soffan! Imorgon börjar skolan på riktigt. Blää, kan gärna ha mer lov. Men men det är som det är. Skriver mer imorgon!

Mmm ge mig! Bloggar från mobilen f

01884ec61f89678334768ffb85911628.png

Kolla varifrån!

Mmm ge mig! Bloggar från mobilen för vårat internet är trasigt. Både mitt och andreas. Men jag ringde till telia förut så dom skulle fixa den men de skulle ta några veckor. Suck! Sitter och kollar på jerry springer och väntar på att älskling ska komma hem. Han är i svanskog och hjälper en kompis med bilen. När han kommer hem ska vi laga mat sen blir de mys och film. Kommer nog inte vara så aktiv med Bloggen nu när jag inte har något internet. But i will be back! Ha det så bra sålänge!


På bättringsvägen

Tog en varm och lång dusch för en stund sen efter det städade jag sovrummet. Killarna har åkt iväg till konsum för att panta. Sen ska vi iväg och tanka för att åka till Svanskog. Hoppas jag får köra lite igen haha. Det va ju skitkul ju! Vet inte vad vi ska göra där, är väll killarna som är sugna på att sladda som vanligt! ;) Ikväll känner jag bara för att ligga i soffan och kolla på någon bra film. Nu ska jag göra iordning mig lite så jag är klar när dom kommer tillbaka!

På bättringsvägen jippie!

6/1

Godmorgon

Jag låg i sängen till typ ett och det va så skönt att få sova ut. Idag mår jag bättre men känner mig fortfarande inte helt frisk. Men det går framåt iallafall så det är ju bra. Jag orkade att följa med till Alexsandra en sväng igår. Men fy va kallt det va ute. Det är kallt inne i våran lägenhet med, 15 grader! Ska försöka få Andreas att ringa hyresvärden idag. Hade på mig ett täcke och en tjock filt inatt men ändå frös jag. Jag ska ju kunna ha enn täcke utan att frysa när jag ska sova. Idag händer nog inte mycket, vill hitta på någonting. Men får se vad det blir. Updaterar senare! :)

Jag vill ha sommar och värme!

Kom nyss hem efter att vi har vart ute en sväng med bilen. Vi drog en sväng till Säffle men där va det dött så vi drog till Svanskog istället men det va inte så mycket mer liv där precis. Efter ett tag drog vi hemåt. Men i Svanskog så fick jag faktiskt köra bilen, och det gick faktiskt riktigt bra! Andreas satt breve och sa hur jag skulle göra. Fick köra från en busshållsplats till en annan. Känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv om jag ska vara ärlig. Andreas tjatar på mig att jag ska följa med till Alexsandra men jag vet inte om jag orkar gå ut i kylan igen. -25 grader fyfan.


Summer


Love it!

5/1

Hejsan

Sjuk, sjuk, sjuk och återigen sjuk. Hallå det är sista veckan på lovet! Andreas har nyss blivit frisk och nu är jag sjuk! Jag som ville gå på bio ju. Men försöker iallfall göra det bästa av saken. Knarkar panodil och halstabletter. Panodil hjälpte inte så mycket men känner mig lite piggare. Stter och tuggar på en viktväktar godis, riktigt god faktiskt. Idag är det en riktigt slappis dag så blir bara att ligga i soffan under täcket och kolla på tvn som jag har gjort hittils. Fast det beror ju på att jag är sjuk, annars hade vi nog gått på bio. Hopppas jag mår bättre imorgon! Nu ska jag krypa ner under täcket igen. Kanske uppdaterar lite senare! :)

Jag ♥ leopard


Jag vill inte vara sjuk!




Usch! Är jättesnorig. Andreas ligger och snarkar bredvid mig. Ett jättebra program på tvn som jag såg för några dagar sen är påtvn igen nu! Ska väcka Andreas med en puss och sen kolla på det!


4/1

Det där med att jag hade hoppats på att det inte skulle bli värre med febern, ont i halsen och förkylningen kan jag nog glömma. Känns som det bara blir värre och värre. Men en sak jag hatar när man är snorig är nät man bara är tät i en näsborre och den andra kan man andas normalt med haha. Har legat i soffan hela dagen, med täcket. Hur gött som helst. Har nyss kollat på två program av bondi beach, en av världens mest populära stränder. Skitbra är det! Nu är det två avsnnitt av Jerry Springer på tvn som jag ska kolla på tänkte jag, haha det är ju för bra. Killar/tjejer som berättar saker för sin pojk/flick-vän. Typ som att dom har legat med hans/hennes bror eller syster. Så jävla kul att se när dom erkänner. En gång så va det en pappa med och han erkände att han hade haft sex med sin dotter, blää. Sen friade han till henne i programmet. Normalt? Nej! Fast hon sa nej, men ändå?! Hur kunde hon ens tänka tanken att göra det med sin pappa? Jaja, snart så ska jag laga om jag orkar få i mig någon mat.


Några av Kenzas skor!
Min favorit är nog den med nitar och platå. Sjukt snygg!

Börjar bli sjuk

Tråkigt men sant tyvärr. Inte pigg alls idag, känns som jag börjar få feber och ont i halsen och förkyld. Usch vill inte bli sjuk nu när de bara är en vecka kvar på lovet. Jaja, måste städa lite här sen. Annars händer inte alls mycket idag. Blir bara slappt, ligga i soffan och kolla på tv. Hoppas på att jag blir frisk snart!

Bilder från nyår





Va den verkligen såååå liten Alexsandra? :o




Haha jag ser typ ut som en kines på bilden!

Vi började dricka här hemma lite, spelade pyramiden och testade även vårat nya fia med knuff fast med snapsglas. Trevligt va det! Vid halv elva ungefär så drog jag och Alexander till Alexsandra. Stackars älskling som var sjuk och inte orkade följa med. Hos Alexsandra spelade vi något kort spel, de va kul. Sen vid tolv så skulle vi dra ner till torget då märkte vi att någon hade haft sönder hennes dörrhandtag, hur man lyckas med det är ett mysterium. Haha! Den personen ryckte nog väldigt mycket i det iallfall. Men på torget var det inte så mycket folk alls så efter en stund drog vi in till Alexsandra igen och firade vidare! Kul hade vi iallfall! Kom inte hem alltför sent. Halv två kanske. Gick och la mig nästan direkt. Tack för en kul kväll!

2/1

Hejsan!

Orkade inte blogga någonting igår på grund av flera anledningar. Det berodde inte på att nyårsafton firades för hårt utanför att jag har börjat med viktväktarna. Okej jag va ganska sliten sen nyår men inte så farligt som jag trodde att jag skulle va. Igår började jag iallfall med viktväktarna och det har gått bra. Fast kroppen märker ju av att vissa förändringar har skett. Jag fryser, är iskall om händerna, har huvudvärk, känner mig trött och har nästan ingen ork alls. Jag får äta 18 points om dagen, hitills har jag ätit tre som var min frukost och bestog av fyra knäckebröd med smör och ett glas vatten. Kul frukost va? ;) Ska försöka få med älskling till ica och handla för vi har nästan ingen mat alls här hemma och jag börjar få slut på vad jag kan äta. Så här ska handlas nyttiga, fettsnåla saker! Uppdaterar nog lite senare :)

RSS 2.0