Dusch & göra mig iordning

Idag är det Fredag och det känns väldigt skönt. Och så är det ju Valborg vilket för min del betyder utgång. Hoppas att det är många som ska ut idag så det blir ös! :D Andreas har vart borta i Lidköping och köpt en bil. Han sålde ljudet billigt så han var och hämtade en bmw. Helt okej! Iaf för det priset! ;) Nu ska dom göra iordning den för ikväll, städa och koppla lite ljud och sånt. Jag ska in i duschen en snabbis sen ska jag göra mig iordning sen ska jag börja dricka tänkte jag. Sen vid åtta ska vi dra ut med bilen. Blir nog en rolig kväll skulle jag tro. Men problemet är vad jag ska ha på mig? Hm... Får rota fram något. Lägger ut en bild sen! :)

Skolan nu

Godmorgon!

Har precis gjort mig iordning lite. Mia ligger bakom mig och spinner hör jag haha. Ska alldeles strax pallra mig iväg till bussen och sen till skolan. Andreas ska hämta en bil sen, han fick den så billigt så det är det värt! Gött att vi har två bilar när jag får körkort med. Idag är jag inte hemma förrän kl17, bläää! Men jag överlever väll! ;) Nu får jag nog ta och gå till bussen så jag inte missar den! Ha en bra dag! :)

Duschen, tvn sen sova

Nu ska jag duscha tänkte jag. Förut så sprutade Andreas ner hela mig med spolarvätska. Så nu måste jag verkligen duscha! Om jag ska ut imorgon och är hemma typ fem så hinner jag inte duscha så får göra det idag istället. Sen får det bli att kika på tvn en stund sen sova. Har lite sovmorgon imorgon iallafall. Börjar 9.15! Måste även städa här hemma, ser förjävligt ut! Nu blir det duschen!

Bild tagen av mig!

29/4

Förkylningen är lite bättre idag, hoppas den är ännu bättre tills imorgon! Åt mat för en stund sen. Potatisgratäng, mums! Och nu har vi nyss spelat kort. Nu bråkar Andreas och Adam i sängen. Som vanligt? jaja. Försöker att tagga inför imorgon och hoppas på att det blir ut. Men slutar inte förrän klockan fyra imorgon och då är jag hemma typ fem. Brukar börja vid sex annars. Får bli att göra sig iordning snabbt imorgon isåfall. Nu får väll jag va lite omogen och va med och bråka! ;) Får planera inför imorgon också så jag vet hur det blir!

Andra avenyn sen sova

Älskling lagade mat åt mig idag, fast jag hjälpte till lite. Men det mesta gjorde han. Gött va de! Fick min favoritmat nu när jag är sjuk hihi! :) Har inte orkat göra så mycket idag. Känner mig så himla sliten! För tillfället är förkylningen lite bättre. Hoppas den är borta tills på fredag. Kanske blir ut då, är ju valborg! Måste firas haha! ;) Ska bli gött med helg så att man får sova ut. Hoppas på fint väder nu i helgen! Vi hade visst nationellt prov imorgon, va Andreas och Adam som sa att alla tvåor har nationellt prov i engelska idag men dom har ju engelska A. Vi har ju engelska B. Då missade jag inte det iallafall! Hoppas det går bra på det nationella, det behöver jag. Ligger efter lite i engelskan. Jaja nog pratat om skolan för det är inte direkt intressant. Undrar vad jag ska ha på mig om jag ska ut på fredag? BIG PROBLEM! Det är alltid den svåra frågan ;) Nått kan jag nog rota fram i min garderob. Blä nu börjar jag frysa. Ska krypa ner under täcket och kika på andra avenyn med en choklad (jag lovar, man får äta godis när man är sjuk) Rätt bra att va sjuk ändå för då har man nått att skylla på! :D

Vägen dit är ganska lång, den kommer bli jobbig. MEN jag vet att jag kan om jag vill. Jag ska bli smal...

Godnatt ♥


Sjuk :(

Är hemma idag för att jag är sjuk, orkar verkligen inte vara sjuk nu. Skulle ju haft nationella prov i engelska idag och sen ett svenskaprov. Vill bli frisk nu! Har världens förkylning och känner mig inte bra alls. Hoppas att jag blir frisk snart. Tänkte kika lite efter snygga klänningar. Något för att pigga upp mih själv iallafall haha! ;) Sitter just nu och nördar bubble spinner på facebook. Fastnat för det spelet tror jag.

Idag ska Marieke operera sig och jag hopps att det går bra, skickade iväg ett sms till henne förut. Hon skulle höra av sig sen när hon var klar. Funderar på om jag ska ta mig en dusch. Låter ganska så gött faktiskt! ;) Kom på nyss att det är andra avenyn idag, wihooo! Så himla bra! Nu får det bli en dusch sen ska jag ******** ***************** Ni får inte veta! Än! ;) mohaha!


27/4

Helluuu!

Åkte hem från skolan så kom nyss hem. Har gått och blivit sjuk. Kände mig inte bra redan igårkväll. Hade huvudvärk och kände att nått inte var rätt. Så nu är jag superförkyld! Inte kul! Och känner mig slapp och orkar inte göra så mycket. Mådde lite bättre när Andreas sa att vi skulle äta på thai restaurangen så vi ska dit nu! Sen ska jag lägga mig i soffan och vila, måste träna på prov idag också. Men nu ska vi äta iaf! ;)

26/4

Bläää va trött jag är!
Kom hem för ungefär en timme sen. Vi slutade klockan ett idag så det var gött. Det va faktiskt riktigt intressant med HLR (hjärt och lungräddning). I slutet fick vi träna på en docka och det gick ju bra. Kikade lite på lindex och hittade en söt klänning, kanske ska ha den på avslutningen? Sitter och kollar på top model nu! Har nyss ätit lite köttgryta som blev kvar sen igår. Nu kom Andreas hem också! Så nu får jag väll inte se så mycket mer på top model! ;) jaja ska nog ner till stan och kika snart!

Godmorgon

Har inte sovit så bra inatt, katten skulle ju ligga ovanför mitt huvud men det fick hon inte! ;) Just nu sitter jag och äter frukost. Om någon minut ringer Andreas väckarklocka så då får vi se om han orkar gå upp haha. Idag så ska va ha HLR (hjärt och lungräddning) det ska faktiskt bli intressant. Tror att vi slutade tidigare idag med. Så det är ju inga fel! :) Igår så kollade vi på Alice i underlandet. Kan inte förstå att alla tycker det är dålig. Jag tyckte den va bra! Där ringde Andreas klocka, skulle tippa på att han ligger och drar sig en stund! ;) Och vad rätt jag hade!


Jag idag!

Han orkade sig visst upp nästan med en gång! Snart bär det av mot Säffle för en dag i skolan och träffa mina underbara classmates again! :)

Idag får vi en katt!

Kvällen igår var rolig! Vi drog till Säffle där det va lite mer folk ute. Vi va hemma vid två ungefär så då gick vi och la oss. Nu ska jag diska för sen kommer det hit en och lämnar en katt, så idag får vi en katt! :)

Man tror att det är en kattunge men den är faktiskt fyra år! ;)

Powernap

Vaknade nyss, vi la oss i sängen för att vila men sen somnade vi. Måste ju va pigga inför ikväll! ;) Hur som helst så har jag fått tillbaka krampen i smalbenet. Det kommer när jag sover så vaknar jag av det. Fick det inatt och jag vaknade av det nyss, gör så j-vla ont! Och så vet jag inte varför jag får det?

Ska iallafall plocka bort maten och det från bordet i tvrummet sen ska jag locka håret och sminka mig. Ska lägga på mattorna också. Känns gött när det är nystädat. Synd att det inte håller sig så sådär jättelänge bara ;)

Nu; Städa och våga/locka håret

Nu ska jag städa här hemma, först plocka bort lite sen dammsuga, efter det ska jag våga/locka håret!
Och sen sminka mig, vi får se vad kvällen har att erbjuda. Vi ska grilla korv snart iallafall! :)


Jag nyss, helt naturlig! ;)

24/4

Godmorgon!

Underbart att vakna upp idag när det är så fint väder!
Har nyss ätit lite frukost, tänkte snart duscha. Undrar va som händer idag? Hmm... Något får man ju hitta på när de är så fint väder iallfall! Positiva nyheter fick vi höra nyss, Alexanders pappa ringde till Andreas. Läkarna tror att han kommer bli helt återställd, fatta vilken bra nyhet! Han är på sveriges bästa sjukhus med sveriges bästa läkare, blodcirkulationen är bra, det går åt rätt håll! Nu kan man slappna av lite. Känns hur skönt som helst.

Nu ska jag ringa till mamma sen ska jag in i duschen!

Godnatt ♥

Haha vi har nyss lagat mat, va hungriga. Andreas och Adam har målat en bil idag, eller halva typ! Dom ska väll fortsätta imorgon så jag får väll hitta på något att göra. Ska nog iallafall ta en promenad. Ska kika lite på tvn nu tänkte jag sen blir det nog att jag somnar ganska snart eftersom jag har vart uppe sen klockan sex. Är klar med det som jag va efter med i turismen så det skickade jag in förut. Hörde bra nyheter om Alexande förut. Han är mindre medvetslös/mindre koma eller hur jag ska förklara men jag tror att ni förstår. Imorgon har det gått en vecka och jag hoppas verkligen han vaknar snart.

Tänkte nu borsta tänderna och ska sova ut imorgon/idag, känns hur skönt som helst. Nu ska jag kika på tvn en stund innan jag somnar! Hörs imorgon!


Kolla vad Andreas kom hem med till mig!



Tacogratäng! Han fick med sig de av han syster. Gött va det! Slapp jag laga någon mat, vilken tur! ;) Sitter här och tänkte göra klart det som jag har kvar i turismen. På en fredag eftermiddag när jag precis har kommit hem från skolan, det trodde ni inte! Under helgen ska jag även försöka göra klart en sak i engelskan och börja läsa boken i svenskan, intressant detta känner jag. Nu ska jag sätta igång :)

Fredag

Godmorgon!

Kände inte alls för att gå upp ur sängen imorse, men efter att jag fick reda på igår att jag hade 19% frånvaro så var jag nog illa tvungen! Tänkte göra lite turism som jag ligger efter med. Tre kapitel, ca 20 på varje kapitel som jag har kvar. Idag är det fredag och det känns skönt. Fast har ju en del skolarbete som jag ligger efter med så blir nog lite plugg i helgen om jag ska hinna göra klart det innan vi går ur. Vi går ju ur om 6 veckor och 6 dagar, fast bara tvåan. Men nästa år är det studenten som gäller. Längtar! I maj ska vi ju åka vänern runt måndag-fredag. Satt och tänkte på det lte igår. Nu har jag hela tiden trott att det kommer bli kul. Men igår tänkte jag: Men tänk om det inte blir så kul ändå? Det är ju inte semester, det är ju skola. Sen är vi 12 tjejer i klassen, bara tjejer! Vi kommer ju bli irriterade på varann och börja tjafsa om massa små saker. Men det märks väll hur det blir. Sen har vi våra två klassföreståndare med oss, Jeanette och Stefan. Kul för Stefan, ensam kille! ;) Men överlag så tror jag nog att det blir rätt kul ändå, vi har ju väldigt kul tillsammans. På tal om något helt annat, igår när jag rakade mina ben så råkade jag skära min över hälen. AJ! Men Andreas fick plåstra om mig! ;)

Nu sitter jag i datasalen med Jennifer och ska faktiskt få någonting gjort, som jag inte har fått dom senaste 40 minutrarna (stavas de så?) haha, ja ni fattar nog.

Vi håller tummarna för dig, Alexander

Har lite nyheter om Alexander, läkaren sa att det inte va några livshotande skador. Så det är väldigt positivt! Nu är det bara att hoppas att han vaknar snart! Vi håller tummarna för dig! :)

Har precis duschat och funderar på att göra någon mat snart, börjar lite lite hungrig. Undrar vad det blir för gott idag. Får ju va nått nyttigt också! ;) Adam är här nu så vi ska väll hitta på någonting. Får se vad det blir. Måste iallafall ha mat snart haha.

22/4

Hemma från skolan idag också, det blev bara värre när jag va där igår. Så var det för Andreas också. Så vi kände bara för att vara hemma. Har nyss vart nere och köpt balsam så tänkte snart duscha. Operationen på Alexander igår gick bra. Dom hade försökt väckt han men då ökade trycket i huvudet så dom fick sluta. Dom ska prova igen när svullnaden har gått ner. Han har ju rört armar och fötter. Plus att han har mindre blod i huvudet. Så det är positivt, fortsätt så Alexander! Alla tror på dig! Vi Vet att du klarar detta. Det va svårt att hålla emot tårarna igår när jag såg vad hans pappa skrev på facebook.

"Till alla som ger alexander sitt stöd, ni har ingen aning om hur mycket det betyder för oss. När jag läser på facebook och ser alla vänner vår son har är det inte fritt för att en gråter. Till alexander mamma och pappa älskar dig, puss och kram"

Får fortfarande tårar i ögonen och rysningar när jag läser det. Blir mycket om Alexander nu, men det är nästan det enda jag tänker på.

Nu tänkte jag duscha, sen får vi de vad det blir! :)
Ny dag, nya möjligheter! Även för dig Alexander! Snart kommer du få se dagsljuset igen :)

Jag gillar vo5!

Väl medveten om min vikt


2008

2010

Lite skillnad, för ett år sen vägde jag 48kg, idag väger jag 63. Går mer än gärna ner till 48kg igen! Nu f-an är det på riktigt! No more Mc Donald's, pizza m.m!

21/4

Hej!

Hörde positiva saker om Alexander förut. Han ska operara in en annan tryckmätare. Men han hade mindre blod i huvudet nu, skönt att höra! Det går ju åt rätt håll iallfall. Läget är stabilt och jag hoppas att det fortsätter så! Kan inte tänka på något annat. Vi hade bad idag på idrotten, det va roligt och det fick min på lite andra tankar. Sitter just nu och lyssnar på Justin Bieber - Baby, gilla! Sen är det andra avenyn också, älskar det! Stör mig på Katarina bara som ljuger hela tiden. Vi har nyss ätit tacogratäng, gött va de! Så nu står Andreas och Adam och diskar.

Enda bilden jag kunde hitta på honom på min dator, Vakna nu Alexander!


Så cool! Kolla hela!


20/4

Blev ingen skola idag heller men tror att jag ska dit imorgon. Dom provade att väcka han förut men det hände ingenting. Va som förut. Kan du inte vakna nu? Vi är så oroliga för dig! Vi tänker på dig hela tiden! Hoppas att du snart vaknar. Senare ska vi hyra en film på ica och bara mysa. Hoppas att vi får mer information om honom snart! Har bara lust att gråta en flod just nu. Men försöker att vara stark för Andreas skull. Nu får det bli att nörda lite spel på facebook, som vanligt? ;) Spelar bubble spinner hela tiden. Fastnat för det spelet!

Kär!



Kanske denna klänningen när vi går ur tvåan & på min 18-årsdag? ;)

19/4

Har hört lite mer om honom nu. Såhär skrev hans bestemor för ungefär en timme sen.

Alexander blir ikke vekket i dag, han må ha mer ro ennå et par døgn. Det er stabilit, Han er nok mer våken nå siden han må har mer medisin for å holdes sovende. Er vel i bevissthetsgrad 3 - 2,5 nå og da er grad 2 en nesten våken tilstand. MR er utsatt til i morgen, men han skal få besøk av en ortoped for å se på sitt hovne kne. Vi er fortsatt optimistiske og regner med at dette skal gå bra. Kjempekram fra bestemor, Alexandergutten.

Hoppas hoppas hoppas! Alla mina tankar är hos er nu. Ni kommer klara detta, jag vet det!

Vi är i Vålberg nu, Andreas & Adam skulle kolla på bilbygget igen. Ska snart dra oss mot Karlstad för att komma på andra tankar en stund.

En låt tillägnad till Alexander, Sidsel, Linda & Markus! Tycker den är fin!

Har inte blivit mycket bloggning vilket jag hoppas att ni förstår varför. Tankarna bara snurrar i huvudet på mig och jag upplever olyckan om och om igen i mitt huvud. Men han har blivit bättre nu, han reagerar på saker så det är ju ett positivt tecken. Hon tjejen som också hade allvarliga skador fick inre blödningar men hon är vid medvetande. Tänker på er hela tiden och hoppas verkligen att ni mår bättre snart! Tänker även på deras familjer och nära! ♥

Tänker på er ♥

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har en väldigt bra anledning!

Några som jag & Andreas känner va med om en singelolycka ungefär kl.17 på lördagen. Vi åkte efter och alla fick åka till sjukhus. Två stycken gick det bra med men dom andra två är det allvarligare för. En fick inre skador och den andra var medvetslös och har flyttats till Uppsala. Känns hemskt att jag såg allting. Livet är orättvist. Men jag hoppas att alla kommer att må bra och jag hoppas att jag vet hur det går med dom snart! ♥

Grillning

Har vart hos farmor och hämtat en grill som jag skulle få. Och så har vi vart på ica och handlat. Ska alldeles strax tända grillen för ikväll ska vi grilla! Mums på det! Köpte något marinerat kött på ica och till det blir det klyftpotatis och potatissallad. Nu kan det väll inte bli bättre? ;)


Bilder från i somras när vi grillade!


Säffle strax

Nu bär det snart av mot Säffle, ska möta Sophie 14.20. Ska bara byta byxor. Tog på mig ett par capri liknande jeans. Men tror att det blir lite för kallt, har balkongdörren öppen och känner att det blåser kallt. Marieke kommer hit vid halv sex ungefär! :D

Ett steg närmare körkortet!

16/4

Godmorgon... snaaaark...

Blev ingen skola för min del idag, men ska dit sen för jag har körkortsteori vid halv tre. När filmen va slut igår så gick jag och la mig. Läskig film säger jag bara! Vågade inte ens gå ut till tvättstugan ensam. Somnade hur skönt som helst för jag va så trött. Sen tvär vaknar jag, så är jag ensam i lägenheten? Ropar på Andreas och får inget svar. Då kollar jag ut genom fönstret och ser att bilen är på. *Ringer Andreas*
Jag: Vart fan är du?!
Andreas: Men jag sa ju att vi skulle till Karlstad, du ville ju inte med
Jag: Va? Nu? Klockan är två på natten!
Andreas: Ja men han kunde bara nu bla bla bla...
Tydligen så hade han pratat med mig men det har jag inget minne av. Hade sagt att jag inte ville med och att han skulle stänga dörren haha. Men jag följde med ändå, trött som tusan! Kom inte hem förrän halv fyra imorse. Usch! Så jag va inte så jättesugen på att gå upp klockan sex, göra mig iordning och sen åka till skolan. Andreas ska köra mig till Säffle sen så att jag kan va med på körkortsteorin. Gick dåligt med bussar den tiden jag ska dit. Sen så kommer Marieke hit och ska sova här inatt! :D Imorgon är det vårmarknad också så blir nog att vi går runt på den lite. Nu tänkte jag göra nudlar, mums! Sen ska jag göra iordning mig lite. Får se vad vi hittar på idag, något roligt blir det ju! ;)

En bild på Marieke!

Jag & Marieke för typ... 1 år sen! :)
Kolla mitt korta hår :O

Idag fyller Linn i min klass år, så grattis till henne! ♥

Paranormal activity, vågar jag kolla på den?


Är rädd redan nu! :O

Summernews at H&M



15/4

Såg att mitt mobilinlägg inte hade kommit ut? Hm... Stog inget jätteviktigt, bara att jag satt på tåget till Karlstad. Råkade försova mig imorse också, så fick ta ett senare tåg. Åkte direkt till Anna när jag kom fram, blev jättenöjd med resultatet, som alltid! ;) Blev ljusare än vad både Jag och Anna trodde. Men det gjorde inget! Kikade i lite affärer, hittade massa fint. Men varför ska man bara hitta saker när man inte har pengar till att köpa något? När jag väl har pengar hittar jag ju nästan ingenting. Pappa ringde förut också och sa att mitt sim-kort till mitt mobila bredband hade kommit. Får det på måndag tror jag! :) Såg nyss att Andreas fixade klart bilen, va skönt! Nu är jag hemma och håller på att tvätta. Ska laga mat för jag är otroligt hungrig och så ska jag diska. Måste även plugga på prov som vi har imorgon i engelska, och så har jag ett i svenska. Hinner nog inte kika på andra avenyn idag heller. Får göra det imorgon!

Förresten så är det vulkanutbrott på island, så dom skulle stänga alla flygplatserna i hela Sverige. Troligen på grund av röken, eller? Får forska vidare i detta ;)


Matlagning

Har vart och handlat på ica, så nu håller jag på att laga mat. Blir inget avancerat men det är gott och tar inte lång tid att laga. Får duka lite fint nu då när vi firar 14 månader! :)

Detta är det enda som behövs, ett paket skinka, 2-4paket nudlar, grädde & purjolök. Mums!
Nu tog jag fyra paket för Adam är här också.

Tar bussen 8.05 till Karlstad imorgon. Hoppas jag kommer rätt, ska ta en buss ifrån stan sen också så jag kommer ut till skolan. Men det fixar jag lätt, eller? ;)

14 månader ♥

Kom nyss hem, Marieke hade tid på sjukhuset så jag följde med henne och tog en senare buss. Är hur trött som helst, får typ inte sova nånting på nätterna. Först sover jag hur bra som helst sen bara tvär vaknar jag och är hur pigg som helst?! Tog en pizza med Marieke & Sara efter att vi hade vart på sjukhuset. Blir så sur på bilar som ska krångla hela tiden också. Sa till Andreas vilken tid han kunde hämta mig på station så får jag ett sms tillbaka att bakaxeln har gått sönder, då tror jag att han skämtar först för han är sån. Men det gjorde han inte utan den hade gått sönder så nu har vi ingen bil heller. Så det va ju kul! Imorgon ska jag iallafall till Karlstad (tror jag) så att Anna kan göra slingor på mig. Kommer bli lite ljusare! Tror att det kommer bli bra :).

14 månader idag, jag älskar dig! ♥

Andreas är lite dragen på bilden och så ser han inte så glad ut ;)

Här ser han inte sur it iallafall, men lite full! haha.

Skolan nästa!

Nu ska vi ta bilen till station sen bussen till Säffle sen gå till skolan.
På torsdag ska jag nog till Anna, till hennes skola i Karlstad och göra slingor! :)
hörs later ;)

Nu ska vi äta!


Hoppas att det inte är bönor i!

13/4

Godmorgon!

Idag är jag duktig och är i skolan! Har turism hela dagen. Hittils har det bara krånglat. Internet funkade inte på våra datorer. Så vi har inte hunnit att komma igång med lektionen någonting än. Åkte bil till skolan idag så fick sova en halvtimme längre. Visste att Andreas skulle hämta mig efter skolan så tog inte med mitt busskort. När vi är framme kläcker han ur sig att han slutar tolv! (Jag slutar halv tre) Så vi får väll se hur jag kommer hem! ;). Får nog gå tidigare. Ringde Anna förut och kanske ska göra slingor hos henne på torsdag. Blir nog att jag följer med henne direkt till skolan på morgonen. Blir ljusa slingor isåfall, ska jag? Hon skulle ringa mig lite senare idag :).

Cool bild! ;)

Köttgryta + filmmys!




Det består min kväll av, vi har köpt ostbågar med chili smak också! ;)

12/4

Hej!

Orkade inte blogga nånting igår, blev bara att ligga i soffan typ. Idag blev det ingen skola för varken mig eller Andreas. Vi somnade utan att ställa alarm, men jag kände på mig igår att det inte skulle bli någon skola så. Idag är det jättefint väder, kan ju nästan tro att sommaren är påväg! ;) Nu tänkte jag göra någon mat. Sen ska jag hämta ut mitt internet och så ska vi till apoteket och köpa allergitabletter till Andreas!

lördag

Sådär, nu har jag vart och fikat på 50's med Alexsandra! trevligt var det! :) Köpte en negerchokladboll och en cola så sätte vi oss ute och pratade. Sen följde jag med henne till ica och handlade sen drog jag hemåt.

Kollade på lite när Andreas grejade med bilen. Han lackade fälgarna vita. Blev bra! Tänkte snart gå ut och göra han sällskap. Jättefint väder ute, skulle vilja grilla. Men kan man grilla på balkongen med en klotgrill? De borde man väll kunna? Vi får se hur vi gör! ;) Märks om det börjar brinna, haha!

Nu städar vi lite i lägenheten, behövs! Nu ska jag fortsätta städa!

10/4

Igår så åkte vi till Vålberg, tror det heter så? För Andreas och hans bror skulle kolla på ett bilbygge så jag följde också med. Lite coolt faktiskt. Ingen annan får se hans bygge, och så får vi chansen att se det! De va coolt ;) Sen käkade vi mc donald's, fy på mig! :(

Sen runt 8-9 skulle Andreas va chaufför så jag följde med. Sen blev att vi drog till Säffle så jag åkte till skogshyddan ändå en sväng, det var trevligt! Fast kom så sent och alla skulle dra vid ungefär halv två. Då följde jag med Hanna, vi drig till bakfickan och satt där och pratade sen blev det att Andreas hämtade mig. Blev rätt lugnt för min del! Blev inga kort tyvärr för jag hade inte med mig kameran. Försökte mig på "lady gaga" frisyren igår, den med en rosett av hår eller hur man ska förklara. Men det gick inte så bra så jag tuperade håret lite, sprayade det och sätte upp luggen!

Nu tänkte jag duscha, sen vid tre ska jag fika med Alexsandra. Ska bli trevligt!
Nej nu hoppar jag in i duschen sen gör mig iordning sen möta upp Alexsandra! :)

Man ska väll va barn så länge man kan? ;) Har ju 4 månader kvar så!

Njuter av solen


Bilden såg mest rolig ut, men just nu sitter jag ute och njuter av solen!

9/4

Godmorgon!

Idag fick jag sova länge, men kan bero på att vi inte gick och la oss förrän klockan 4! ;) Vaknade av att Andreas mobil ringde. De va han bror så nu har do dratt iväg till Karlstad, fast en bit innan. Dom skulle kolla på något bilbygge tydligen. Andreas hade lovat att han skulle följa med. Men förhoppningsvis så tar det inte så lång tid. Själv så tänkte jag äta lite frukost och göra mig iordning sen gå ner till "stan" och kika lite. Får väll se om jag hittar något roligt. Hade Hanna Andersson & Sandra Nilsson på besök igår. Dom kom runt tolv och så körde vi hem dom till Hanna vid kvart i tre ungefär. Dom vågade inte gå hem för dom va rädda för våldtäktsmän! ;) Haha, ja vi hade ju kul iallfall. Satt och pratade lite och sånt. Sen spelade jag kort med Andreas och hans kompisar. Neger och president som v har nördat i några dagar nu! Sen blev det att lägga sig och sova. Jag somnade rätt så snabbt! Nu ska jag göra iordning mig & äta frukost sen dra mig ner mot stan! Måste bara testa Lady gaga frisyren idag! hihi, undrar hur det blir!

Jättefint väder ute idag, det gillar jag! ♥

Två fina tatueringar



Jennie gillar...


Lady gagas frisyr! Så himla söt!

Nu kan du göra en likadan! ;) Klicka bara på play så!

Dagens


Lite dålig bild men det får ni stå ut med. Tröjan är från gina tricot & jeans leggingsen från lindex. Tänkte sminka mig nu och ta något att äta. Väntar på att Andreas ska komma hem, han skulle till Svanskog en sväng. Se får vi se vad det blir, helgen är också ett frågetecken? Nått roligt får det bli iallfall, det är ju lov! Ikväll ska jag nog se andra avenyn, kollade aldrig på det igår. Blää vill bara att denna månaden ska ta slut! Vill ha mer värme!

Blev nyss kär, i en sko!


S-N-Y-G-G!!!
Massa kärlek till dessa! ♥


Det gick inte så bra med att väcka Andreas, han ville inte vakna.
Får göra ett nytt försök nu! ;)

8/4

Godmorgon!

Sitter här vid datorn och nördar medans Andreas ligger i sängen och snarkar. Får nog snart ta och väcka han, kanske genom att kittla? ;) Haha va snäll jag är! Ser inte ut att bli så fint väder idag. Synd, jag som vill ha sol. Ska gosa ner mig brevid Andreas sen ska jag äta frukost. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Nu jävlar ska Andreas vakna iallfall! ;)


Jag vill ha sommar, grillning & värme! mums!

have2have.se


545;-

698;-

598;-

698;-
Måååste ha!! :O

Värmen & solen kommer, sakta men säkert


Hela 8 grader i helgen!

Onsdag

Kom nyss hem från Säffle, va dör och kollade i lite affärer. Men kom hem med ingenting. Sen kikade jag lite på netto och kom ut med en balsamflaska, kul! ;) Haha. Andreas är och hjälper sin syster med bilen och det är meningen att jag ska plocka bort här. Orkar inte! :( Men det är nog lika bra att jag gör det. Inte så mycket att plocka bort sån tur är. Andreas har jätteont i nacken med, vet inte vad det kan va. Eller det är en muskel mellan nacken och axeln. Det va lite bättre förut än vad det har vart dom senaste dagarna. Men sen blev det värre igen. Idag är en sån där dag som jag bara har lust att köpa massa godis och inte göra nånting. Ikväll är det iallafall andra avenyn! Har kollat lite på kattungar på blocket, så söta! Riktigt sugen på en men får se hur det blir.

Dom är här för att stanna nu läste jag nyss!

Lady gaga - telephone ft. Beyonce

Har inte orkat uppdatera så mycket idag, låg i sängen till halv tre haha. Jag och älskling försökte komma på någonting att göra men kom inte på något. Så blev bara att vi låg där. Sen kom de två kompisar till han så dom drog ner på stan. Sa att han skulle köpa med bakpotatis hem, så at vi kan laga min favorit mat! Va längesen vi åt det. Så himla gott! Så hoppas han köper med det nu! Legally blonde går på tvn sen, kanske får kolla på den då. Kl.21 på trean. Resten av kvällen får nog bli god mat + tv/film + älskling. Mys! Tycker han kan komma hem nu! ;)

Den låter lite sorglig i början, men den blir bättre sen

5/4

Drömde att jag va gravid inatt, och det var verkligen jätte verkligt! :o Fast jag hade inte så stor mage haha. Men ändå, det va lite läskigt. Så jag söktep på google och kollade vad drömmen betyder. Det kan vara längtan efter ett barn. Jaja så kan de ju va! ;)

Sammanfattning om lördag & söndag

Hej!

Har inte haft tid för att uppdatera förrän nu!
Igår blev det ju elmia, åkte med karavan. Så vi va på dalhall 6.45 men folket kom inte förrän tio över. Så halv åtta som v därifrån. Vet inte hur många gånger vi stannade på vägen dit, tappade nog räkningen? Det va många iallafall. När vi va 3min från  inte elmia så är det en låååång bilkö! Men det var inte det värsta, utan det värsta va att jag trodde jag skulle kissa ner mig, helt seriöst! Men vad skulle jag göra? Det va lång bilkö och motorväg. Men jag som är så smart går ur bilen och upp för en backe och sätter mig, men jag ångrar det inte! Hade jag inte gjort det hade det inte slutat bra. När jag kom tillbaka till bilen kändes allt mycket bättre! Måste säga att det var väldigt fint väder igår, sol hela dagen. Efter att vi hade stått i kö i ungefär en timme så va vi äntligen framme! Men sen skulle vi parkera också, jag tänkte; "Ja men det är nog inga problem, dom hade ju 5000 utanför elmia" Men vad fel jag hade. Vi betalade inte ens parkeringsavgift för parkeringsvakterna sa att det bara va kaos när vi frågade. Sen skulle vi låsa bilen när vi hade parkerat, då ville inte bagageluckan låsa sig? Så dom fick spänna fast den inifrån och det funkade ju så! ;)

Vanligtsvis tar det ungefär 3,5 timme dit, men för oss tog det 5 timmar! Fast det va ju kul! Vi va inte därinne så länge, en timme kanske. Sen kom ett problem till. Vart ska vi äta utan att få stå i en lång kö? Alla tänkte på mc donald's men det blev det inte. Vi förstog sen att där skulle det va världens kö. Så vi åkte till mullsjö, 2 mil från elmia och köpte en varsin hamburgertallrik. Efter maten blev jag trött och hade ingen lust alls att dricka. Det satt några fulla killar därinne vi åt. Jag störde mig som tusan, så fort någon av killarna började prata så va det någon som skrattade! Åhh! Jaja, sen åkte vi därifrån och vidare till Falköping. Åkte runt där lite men det va ganska så dött! Så vi åkte vidare till Trollhättan och det va inte så mycket mer liv där. Då åkte vi tillbaka till Åmål, där var det lite mer liv iallafall. Drack några vider till på hemvägen. Men somnade med en i handen. Men vad jag inte förstår är att hur jag kunde sova utan att hälla ut cidern? Jag är inte dålig jag! ;) Sen vaknade jag och fortsätte dricka haha! Åkte runt lite i Åmål innan vi drog hem och skulle sova! La oss nog runt 1-2 tiden. Så va bara att tvätta bort sminket och lägga sig under täcket. Gud va skönt de va att lägga sig. Somnade rätt snabbt! Brukar jag aldrig göra annars. Så det var en rätt lyckad kväll! :)

Idag så åkte syster hem, morfar körde henne och jag följde med eftersom morfar bor här i Åmål så jag åkte med han tillbaka sen. Vi va i Årjäng vid ett ungefär. Så mamma hade bakat en bakelse som vi fick när vi kom. Mums! & så fick Pontus öppna paket eftersom han fyller 8år på tisdag! Han blev glad, han fick playstation av mamma. Så han nördade det. Sen drog Jag, Pontus & Jannike och spelade bowling. Det va kul! Sen hämtade mamma oss och så åt jag lite påskmat där. Potatisgratäng, köttbullar, prinskorv & älskade vitlöksklyftor i någon slags marinad. Kollade lite på kattungar på blocket när jag va där, Jag vill ha en! Men ska vi skaffa en? Man blir ju låst på ett vis. Men det är ju inte så ofta vi är borta länge. Typ aldrig? Sen kom morfar tillbaka till mamma för han hälsade på min morbror. Då skulle vi åka hem. Så fick jag några filmer med mig, får se om jag vågar kika på dom. Dom va läskiga sa dom. Fick två bingolotter av mamma också, dom skulle spela så sa jag att Andreas ville spela men vi hade inte lust att lägga ut pengar på det så vi fick två. Men han har inte kommit hem än så jag spelade åt han. Och bingolotto är slut nu så. Jaja han kommer väll snart, han som missa något inte jag! ;)

Har sökt en del sommarjobb, hoppas hoppas!
Resten av kvällen får spenderas framför tvn. Bilderna orkar jag inte lägga upp idag. Kanske imorgon.
Godnatt! ♥

Elmia nästa

Godmorgon!

Slänger in ett snabbt inlägg tänkte jag. Gick inte och la mig förrän klockan va typ ett igår så det blev inte så mycket sömn. Ställde klockan på 4.30. Skulle ju inte skada att få sova lite till, men ska sova på vägen dit så. Om en timme så ska vi hämta Robin sen ska vi till dalhall och åka med karavan, iallafall en liten bit. Kanske är där runt elva nångång. Har sminkat mig och fixat håret så nu ska jag bara packa ner det jag ska ha med mig och ta på mig leggings eller nått. Ha det så bra sålänge!

Nu; pirates of the caribbean. Imorgon; elmia (y)

Nu har jag och syrran städat här hemma! Andreas och Adam åkte iväg och sänkte bilen. Så nu har vi gjort det fint och mysigt. Tänt värmeljus, hällt upp chips & påskmust! Har gjort iordning lite inför imorgon med. Har gjort smörgåsar som vi ska ha med oss. Sen ska vi skriva upp en lista på allt vi ska ha med så att vi inte glömmer något. Nu lockar hon mtt hår, hoppas de blir bra! :) Nu ska vi fortsätta kolla på pirates of the caribbean - död mans kista. Den gick på tvn så vi tänkte kika på den och äta lite chips! Imorgon ska vi upp halv fem, gissa om vi kommer va trötta? JA! Men det är värt de! ;) Får nog snart gå och lägga oss!


Uppdaterar nog inget imorgon, åker ju klockan sju så är vi väll hemma på natten!
Men ni får ha det så bra så skriver jag på söndag! ♥

Bara för att jag har lite tråkigt ;)

Du heter: Jennie Vestlund
Smeknamn: Har jag ens något? Vet att min syster kallade mig nennie när vi va små. Annars är det väll Jennie som gäller tror jag.
Hur imponerar man på dig: Genom att va glad, rolig & lite crazy! ;)
Brukar du skratta för dig själv: haha ja om det är något roligt så, eller om jag tänker tillbaka på någon rolig sak som hände
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Jannike (syster): påväg, de haglar :O
Var bor du: Åmål
Trivs du där: Först ville jag inte flytta dit, men Andreas hade ju frågat mig om vi kunde flytta ihop. Antingen så vi ju han tvungen att flytta till Säffle eller jag till Åmål. Han ville inte flytta till Säffle och jag ville inte flytta till Åmål. Men tillslut så fick jag ge med mig. Så jag flyttade hit och nu trivs jag riktigt bra!
Äger du några Converse: Nej det gör jag inte
Är du allergisk mot något: Ja det är jag, pollen, stjärnfrukter & nyklippt gräs
Nästa mål i ditt liv: Nå min målvikt
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Vem ringde du senast: Mamma
Antal timmar sömn i natt: 9 kanske? Kommer inte riktigt ihåg när jag la mig
Sov du ensam: Nej, det gör jag aldrig
Brukar du komma i tid: Ja oftast
När mår du bra: Just nu; när det är sommar och 25grader och man kan sitta ute på balkongen och ta en iskall cider/öl
När blev du fotad senast: Igår tror jag, Andreas tog kort när jag inte va beredd
Hur känner du dig nu: Att jag vill att klockan ska gå fortare så att det är lördag
Vanligast färg på dina kläder: Dom flesta skulle nog säga svart men här får jag nog va lite annorlunda, för kanske ett år sen bestämde jag mig för att inte köpa så mycket svart. Utan någon annan färg istället. Lite mer färgglatt. Så jag har faktiskt inte så mycket svart. Men däremot så får jag nog säga att jag har mest blått. Vet inte varför, det är ju inte min favoritfärg
Vad saknar du: Lätt fråga, SOMMAR!
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag, fast jag va trött så jag somnade i soffan sen haha
Favoritdryck på morgonen: Oboy eller juice
När brukar du oftast gå och lägga dig: Det varierar från dag till dag, bland har jag lust att lägga mig senare även om det är skola dagen efter. Brukar ligga i sängen och kolla på tv till tolv-halv ett ibland. Men på vardagar när det är skola dagen efter brukar det bli runt tio-elva. På helger blir det när jag är trött, blir oftast senare då
Sysslar du med någon idrott: Nej det gör jag inte, men jag försöker gå ut och gå ibland 
Är du nöjd med ditt liv: Mitt liv är jag väll nöjd med men mina val här i livet, njaa. Skulle kanske ha bytt till estet musik när jag hade chansen. Och så skulle jag faktiskt ha sparat pengar till körkortet.
Är du bortskämd: Nej det är jag inte
Vad gör du i morgon: Drar till Elmia!
Vad är det värsta du vet: Folk som ljuger, massa äckliga kryp, spyor, folk som inte ens känner en men som pratar skit om en, finns säkert nått jag har glömt
Vad längtar du till: Summer, och imorgon!
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja ♥
Vad använder du för shampoo: Jag kör på billigt, euroshopper! Fats till balsam kör jag VO5
Hur gammal är du: snart 18, jag längtar!
Gröna eller röda äpplen: Jag äter inte äpplen, men om jag måste välja så får det bli gröna
Gillar du golf: mini golf är kul, det spelade vi massor i somras
Vilken tid gick du upp idag: typ tio
Har du sovit i din egen säng i natt: Ja det har jag
Har du strumpor på dig nu: Ja
Är det okej att gråta: Klart det är
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag har funderat på det men jag vet inte
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Verkligen inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon: tio-elva
Vill du gifta dig: Ja det vill jag
Vill du ha barn: Mer än något annat
Solar du ofta: Ja om det är sommar så
Är du bra på att laga mat: Jag försöker iallfall ;)
Är du flygrädd: Ja det är jag, det är läskigt!
Hur vig är du: typ 0%
Är du musikalisk: Näee
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!
Tror du på ett liv efter döden: Ja det gör jag
Tycker du om sushi: Har aldrig ätit det
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips, popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Nej
Senaste låten du hörde: Jason Derulo - In my head

2/4

Fyy va mätt jag blev efter att vi hade åte hos Andreas syster! Men gott var det! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och taggar inför morgondagen, kommer bli kul! Väntar på att syster ska komma, dom hade nyss åte klart. Så dröjer nog ett tag till. Sitter ensam hemma för Andreas är och hjälper en kompis med bilen. Den har gått sönder. Igår städade vi bilen som bara den så att den skulle se bra ut tills imorgon. Han va och tvättade den förut med. Så har han gått igenom bromsar, olja m.m så nu ska den att hålla imorgon (hoppas jag! ;)) Börjar bli lite uttråkad, har väll snart spelat varenda spel på facebook snart. Ska nog ta fram dammsugaren och dammsuga hela lägenheten, behövs! ;)

Glad påsk!


Vill önska alla en glad påsk!
Hoppas ni får en bra påsk, och ät mycket påskmat nu för det ska jag göra! Haha ;)

Duschen nästa, sen göra sig iordning

Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det blir det att göra sig iordning.
Klockan två ska vi till Andreas syster Cecilia och äta god påskmat! :)
Senare kommer syster hit (!!!:D) Hon skulle till pappa och äta påskmat där, hade jag bott närmare hade jag nog också ätit där, men men det är som det är! Men jag klagar inte att äta hos Andreas syster, hon lagar jättegod mat! Har grejjat med systers blogg sen igår kväll, blev några timmar men det blev ju bra. Total renovering.
Check it out here! Blev väldigt nöjd med headern. Den blev fin tycker jag. Nej nu ska jag koppla i ljudet så att jag kan lyssna på musik när jag duschar.

Buuu för telia

Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och käkar lite! Ser ut som om att det ska börja regna vilken sekund som helst. Jag vill ha sooool! Va en ganska slapp dag i skolan. På samhällen satt vi ju bara vid datorn, sen hade vi idrott, engelskan och svenskan kollade vi på film. Så nu tänker jag säga något som jag längtat efter!
NU ÄR DET LOV!
Sådär! ;) Det ska bli hur skönt som helst! Slippa gå upp vid sex, göra sig iordning, dra till bussen och va i skolan hela dagen. Ska göra klart lite saker i turismen som jag inte är klar med. Inget svårt så det är nog inga problem. Har ett paket att hämta ut med, undrar va de kan va? Inget roligt direkt, mitt trasiga internet. Som jag måste lämna in i en telia butik för att få ett nytt. MEN en sak jag tycker är konstig som jag måste påpeka. Jag skickade in mitt för att det skulle lagas. Efter några veckor fick jag en lapp tillbaka att jag kunde laga det för 600;- eller få tillbaka det för 150;- eller att dom skrotade det. Andreas kompis hade berättat för oss att hans syster hade lämnat in det i en telia butik och fått ett nytt direkt, UTAN ATT BETALA! Så jag tänkte att det är ingen idé att jag lagar det för 600;- när jag kan få ett nytt direkt utan att det kostar mig ett öre i butik. Så jag ska hämta ut det och när jag är i Karlstad nästa gång får jag väll få ett nytt då. Blä vad sur jag blir!

Nu ska jag äta klart sen ska jag nog städa lite här hemma! :)

1 April!

Idag är det första april, då får man faktiskt luras! Men jag är ju så snäll så jag har inte gjort det! ;) haha. Igår var det andra avenyn och det är bara bäst bäst bäst! Vill bara se mer varje gång det slutar! Jag trodde att vi skulle sluta elva idag men så var det inte. Andreas klass skulle sluta elva så då trodde jag att alla skulle göra det. Men nejdå! Vi skulle egentligen haft samhäll nu men vi hade muntligt prov idag så vi har ingen lektion. Jag gjorde inte provet efetrsom jag inte har vart här så har inte kunnat plugga. 9.50 har vi idrott! Sen har vi engelska och efter det svenska. Sen slutar vi! LOOOOOOOV!

RSS 2.0