Dressingroom

Sam's väckarklocka ringde typ 5.30 imorse, va vaken innan det. Kunde verkligen inte sova. Så när Sam åkte klockan 6 så la jag mig och kollade på en film. Änglagård 3. Den var bra. Men sen gick jag och la mig igen. Hade ingen som snarkade bredvid mig då ;). Ska strax ta tag i tvätten. Sen ska jag nog göra iordning mitt dressingroom ;).

Saknar TU3

Känns som jag har kollat igenom varenda internetsida med klänningar. Men hittar ingen fin. Röd ska den vara. Tänkte ha en röd klänning på jul. Ska det va så svårt att hitta en fin röd klänning? Skit! :(. Får väll fortsätta leta. Förresten så längtar jag efter jul såååå mycket nu. All god mat, julklappar, och den där mysiga julkänslan. Fast det är ju nästan en månad kvar. Hoppas det går fort. Och att det är snö på julafton iallafall!



Saknar balen. Men nu pryder klänningen min vägg så fint!


Saknar även TU3, fina flickor!

Naglar

Vilken storm det var igår. Jag åkte och hälsade på mamma och syskonen. Sen åkte jag hem till bonneland igen. Jag och Sam höll hans lillebror Albin sällskap eftersom han va ensam hemma. Vi åt glass, kollade på tv och spelade spel. Helt plötsligt började lampan blinka och jag kollar på Albin och han på mig. Sen bara blev det helt svart. Strömavbrott! Som tur var varade det bara i typ en timme. Vi tände massa värmeljus, mysigt!
Nu ska jag kika klart på Pan Am! :)




Mina naglar ;). Brukar inte ha så långa så det är lite ovant. Men jag gillar dom! Råkade dock blanda ihop naglarna till ringfingret så det blev lite fel. Den som sitter på vänsterhanden skulle egentligen varit på högerhanden och tvärtom.

Åker och hämtar älskling

Har fixat naglarna, tvättat, diskat och städat upp lite här. Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem. Nu ringde han visst så får åka och hämta honom.

Smygstartat med julpyntet

Lördag

Har kollat på Harry Potter och den flammande bägaren som gick på kanal 6, fast såg typ bara slutet. Men har redan sett den ändå :). Tråkigt att det inte kommer någon mer Harry Potter film nu :(. Jaja... Ska strax ner till tvättstugan sen diska och sen duscha och göra mig iordning. Sen får vi se vad som händer!


Hittade en söt bustier, finns på lindex för 199kr

Julpynta

Trött! Körde Sam till praktiken runt sex imorse. Sen la jag mig och kollade på Avatar. Den är så bra. Gillar den. Ska strax göra mig iordning och slänga i en tvättmaskin. Skönt att det är fredag. Vilket betyder helg. Ikväll blir det nog idol och mys med min älskling. Just de ska också leta upp alla julsaker i källaren. Känns fortfarande tidigt att börja julpynta men det är ju tydligen dags nu.




Prick en månad kvar till julafton

Idag är det prick en månad kvar till julafton. Är det bara jag som tycker att det går fort? Jag försöker komma på vad jag önskar mig i julklapp men kommer inte på något direkt. Brukar alltid önska mig pengar sen köper jag det jag vill ha. En morgonrock vore skönt faktiskt! Men annars kommer jag inte på något annat?

Nu under kvällen så har jag kollat på Grimm som går på kanal 6 torsdagar kl 20.00. Det är en ny serie som började förra veckan och jag gillar den. Kollade även på bonde söker fru förut på tv4 play eftersom jag jobbade igår när det gick på tvn. Jag gissade innan på vilka jag trodde de olika bönderna skulle välja. Men jag gissade ju fel på allihop. Dessutom läste jag på aftonbladet förut att bonden Pär-ola ska gifta sig redan nästa fredag med Louise. Lite tidigt?


Söta lillebror med katten förra julen :)

Hårfärg problem

Blir galen. Jag vill ha sådär jätterött hår men det går ju inte. Det är ju inte svårt att det så rött men det är svårt att hålla det så rött. Någon som har något tips? Jag har testat att byta schampoo och balsam. Men det funkade inte. Det här schampoot och balsamet testade jag.

Har sett på tv-reklamen att det skulle hålla kvar färgen i håret. Lögn.

Funderade verkligen på om jag skulle färga håret svart istället igår. Men jag vill verkligen ha så rött! :(


Nelly

Kikar på jul/nyårsklänningar.


229kr


379kr


399kr


499kr


499kr


599kr


499kr, gillar verkligen denna!

Jobb

Väntar på att älskling ska komma hem. Senare ska jag iväg och jobba 18.30-23.00. Skönt att man får sova ut på morgonen iallafall. Har tänt i kamin så nu är de snart varmt och gött här. Hinner inte blogga mer nu. Ska laga tacos och sen dra till jobbet!

Romantisk middag





Hasselbackspotatis, benfri tunnskivad kotlett, kantarellsås och sallad. Duktig jag! ;). Älskling blev nöjd iallafall, han tyckte det var gött. Det var det också. Till efterrätt blev det chokladglass med brownie i. Mums! Inte sista gången jag lagade detta.

Sötis bebis

Idag var det inte kallt när jag skulle gå upp från sängen iallafall! Sam hade gjort en brasa i kaminen. Varmt och skönt var de. Mysigt. Idag så ska jag städa + diska. Samt skriva på ett kontrakt om jobbet och skicka in det. Och handla lite mat. Ikväll ska jag jobba. Så ser min dag ut! Kan inte ha roligt jämt ;).




Söta Alwin! Det är alltså min styvbroders son. Så fin han är! :D

Pan am

Nu under förmiddagen så har sotaren vart här. Jag myste ner mig och kollade på det nya avsnittet av Pan Am nyss. De är kallt i huset nu. Vi var tvugna att stänga av pannan igårkväll för att sotaren skulle komma. Men nu har jag vart nere och sätt på den igen. Nu ringde Sam också. Han ville att jag skulle hämta honom så får väll göra det då.

Måste säga grattis till min styvbroder Emil och hans fru Johanna som fick en son igår! :D

Grattis lillasyster

Igår blev det bowling och så åt vi på galna tuppen. Va hur gött som helst. Jag tog en plockkorg och de va klyftpotatis, drumstick, ribs och vitlökssås. Mums säger jag bara! Det var en lyckad kväll! Fast jag va nykter. Men skönt att inte va bakfull! ;)

Idag så blev det kalas för min lillasyster som fyller 17 år idag. Så vi hade kalas hos farmor. Hon hade gjort en jättegod tårta. Av mig så fick syrran en t-shirt med kizz på. Visar en bild på den också för jag blev så nöjd att jag hitta en present som passa perfekt! Tror hon blev nöjd med! :D



Grattis än en gång syster! :)

Middag hos svärmor

Äntligen åkte Amanda P ut ur idol! I början tyckte jag hon var bra men inte längre. Vet inte vad som hände. Nu är dom bara fyra stycken kvar. Börjar närma sig slutet. Jag har faktiskt ingen aning om vem som vinner. Tycker alla är så himla bra. Somnade dock till programmet igår men såg på aftonbladet att Amanda P åkte ut ;). Sitter och kollar på reprisen nu. Ska strax göra mig iordning och sen blir det middag hos svärmor, mums!


En av tröjorna jag köpte i Ullared

Get your dirty hands of my baby

Äntligen kvar med städningen. Skönt är bara förnamnet! Känns så gött när det är nystädat. Nu tänkte jag ta mig en lång och varm dusch. Sen vänta på att älskling kommer hem.


Städkärring

Hur skönt är det inte med fredag? Måste nog va den bästa dagen. Då har man hela helgen framför sig. Synd bara att den går så fort. Har jobbat, ska strax sätta igång med städningen så jag slipper det under helgen. Tvättar också. Duktig jag! Sen får det bli en dusch. Rolig min dag verkar va? ;) Ikväll blir det nog ett glas vin och idol. Nej nu ska jag ta tag i städningen!


Matdags

Fick mig inte så mycket i Ullared som jag trodde. Två tröjor, två bh, ett par trosor, en ring, hårinpackning, deodorant, pyjamas, diadem, sminkväska och lite saker till sam. Tror jag fick med allt. Kollade efter nån klänning som jag kunde ha på jul/nyår men hittade ingen som föll mig i smaken. På vägen dit så var det kö precis innan Göteborg och det var inte förrän vi hade kommit ur Göteborg som det blev bättre. Samma var det på vägen hem. Plus att det var värsta dimman på vissa ställen. Men det var kul. Fast efter att jag och syrran hade gått runt i några timmar ville vi bara åka hem. När vi väl var hemma igen så drog jag och jobbade till 00.30. Då kände jag mig duktig. Gick upp 03.00 - åkte till Ullared - kom hem typ 20.30 - jobbade till 00.30. Nu ska jag äta ris, kyckling o currysås. Mums! :D

Nu är vi påväg till Ullared. Fast blev int...

Nu är vi påväg till Ullared. Fast blev inte många timmars sömn inatt. Låg och kollade på eclipse med syrran. Sen hade hon ställt kl på 2.30. Den jäveln! ;) så segt att åka dit. Tar väll 4-5 timmar. Aja nu ska ja lyssna på musik :).


Glad tjej!

Ska iväg och jobba om två timmar och imorgon bär det av till Ullared med Mamma, styvpappa, syster och broder. Längtar! Slutar jobba 23.30 och ska åka kl 4 imorrn morgon. Kommer nog va ganska trött. Jaja roligt kommer det nog bli iallafall! :)



Ullared i lego! ;)

Fars dag

Igår var det fars dag. Jag, Sam och syster drog till pappa och firade honom. Det tyckte han om! :) Han fick fyra olika glögg sorter av oss. Sam's pappa fick likadant. Efter att vi hade vart hos min pappa så drog vi till Sam's pappa. Där fick vi gulaschsoppa och sen tårta till efterrätt. Mums vad gott det var! Fast det blev mycket soppa över så vi ska dit idag igen och äta! ;) Fast måste nog städa här hemma innan.




Spela spel och dricka öl!

Nu kom Pontus & Sofie hit så nu ska vi dricka lite och spela spel! Roligt!
Ha en bra lördagskväll! :)

Lördag

Skönt med lördag, att få sova ut lite. Va så trött igår när vi kollade på idol. Men lyckades hålla mig vaken tills det var slut. Äntligen åkte André ut! Tyckte inte om honom. Gillade verkligen Amanda F igår! Efter idol blev det sängen direkt. Somnade som en stock. Fick sova bredvid min älskling igen. Har sovit hos mamma i två nätter ju. Fast det var kul att va där med. Jag, lillasyster och lillebror spelade kort. Men lillebror blev så sur när han förlorade 2 gånger i rad så han börja grina! haha! Sen bråka syrran och brorsan och mitt uppe i allt så skriker brorsan som är 9 år "men din jävla bäverhuggare!!!!!!!!" Haha va vi skratta. Vart fick han bäverhuggare ifrån? Jaja roligt var det iallafall! ;)

Ser helt nyvaken ut, men nu ska jag göra mig iordning! :)

Jobb!

Trött och sliten är jag. Igår ringde en tjej till mig och frågade om jag ville jobba. Så igår jobbade jag 20-23, imorse 7-11. Ska tillbaka ikväll igen och jobba 20-23. Blev inte mycket sömn inatt. Sov hos mamma inatt eftersom jag jobbar i Årjäng. Till morgonen blir det upp 7 igen sen tar jag helgen! Ska bli skönt! Imorgon ska jag på möte på arbetsförmedlingen också. Får väll se va hon säger. Fast nu jobbar jag ju! :).
Sitter och kollar på klänningar inför jul/nyår!





Från nelly allihop!


Beautiful sky

Det är inte varje dag som man går upp klockan sex frivilligt för att köra sin pojkvän till stan. Men är man snäll så är man! ;). Fast va kallt det var, fick skrapa rutorna. Har en väldigt trött katt idag. Förut så lekte hon och hade världens energi men nu sover hon som en prinsessa.




Va fin himlen va imorse :)

House nu!

Har kollat på äntligen hemma, det blir ju aldrig tråkigt? Har kollat på det sen jag var liten. Gammal jag kände mig nu haha. Snart börjar House. Det är sååå bra! :) Älskar serier som utspelar sig på sjukhus. Ska strax göra någon kvällsmat med min älskling. Efter house blir det sängen.

Flera har sagt till mig att det inte är någon idé att vara inskriven på arbetsförmedlingen för man går inget jobb genom dom ändå. Ska jag gå ur? Ska egentligen börja någon kurs också som håller på i 20 veckor (5 månader). Service/handel tror jag de va. Man var tvungen att gå den kursen för att ha möjlighet att få jobb på det nya köpcentret i Töcksfors. Men det är ju inte ens säkert att man får det. Är det värt det?

BU! :(

Pan am

Åh vad jag älskar denna serien! Den utspelar sig på 60-talet och handlar om flygbolaget Pan am. Handlar mest om flygvärdinnorna. Och en av dom är hemlig agent. Svårt att förklara men här kan ni kolla på senaste avsnittet!

Blir jag aldrig frisk?

Fortfarande inte frisk! Blääää. Har druckit varm choklad iallafall. Myser ner mig under en varm och skön filt. Har även en mycket livlig och energifull kattunge som springer runt i hela huset. Nu jagar hon sig egen svans? haha. Vad är det med att katter och hundar ska jaga sin egen svans? Aja tycker hon det är kul så! ;) Måste byta till vinterdäck på bilen snart också. Undrar bara när denna snön kommer? Inte än iallafall verkar det som. Mig skadar det inte! ;) Nu ska jag fortsätta mysa ner mig under filten och försöka bli frisk.


Skulle vilja ha denna nu också och mysa ner mig i! :D

Söndag

Jag vill inte va sjuk mer nu! Har snart vart de i en vecka. Det blev en vit helg iallafall. Skönt att inte va bakfull! Idag händer nog inte alls mycket. Söndagar är så tråkiga. Har bara lust att lägga mig och ta ett varmt bad just nu. Synd bara att jag inte har något badkar ;). Nu ska jag äta bullar, mums!

Sött nattlinne



Jag vill ha! :)
Men nu säger jag godnatt, det är ju trots allt en dag imorgon också.
Sov sött!

Just nu


Gör lasagne! :)

Karlstad

Har vart i Karlstad med Sam. Köpte julsaker! Det är ju inte så långt kvar till jul nu. Längtar! :D Sen tog vi en fika på waynes coffee. Vi tog varsin choklad muffin. Va stora dom va! Blev mätt haha. Sen drog vi till H&M en sväng och sen till bergvik och köpte saker till katten. Mysig lördag! Men vad händer ikväll då? Ja det får vi se!

Idol

Har precis käkat tacos, traditionell fredagsmat? Iallafall i Sverige! ;) Men det är gött! Gick upp halv sju idag så börjar bli lite trött. Somnar nog gött sen iallafall. Annars brukar jag få vrida och vända på mig 100 gånger innan jag somnar. Nu ska jag kika på idol med min pojk. ♥

Hejjar fortfarande på Robin! Kom igen nu! :D

Thai mat + mys med pojkvännen

Mår lite bättre idag. Ingen feber men fortfarande världens förkylning. Men är på väg mit rätt håll iallafall! :) Har vart i Arvika på sjukhuset och röntgat mig. Får se vad de visar. Skulle ta upp till tio dagar. Undrar om man får ta med sig röntgenkorten hem sen? haha vore coolt. Efter att vi hade vart på sjukhuset så åt jag och Sam lunch. Fick bli thai mat, min favorit. Fast Sam blev besviken på sin mat. Den smakade konstigt. Det går inte att förklara vad den smakade. Men det var inte gott iallafall! Så han köpte en hamburgare på statoil innan vi åkte hem. Haha rolig han! Nu vill inte min pojkvän att jag ska blogga mer för han vill mysa så jag får väll ge mig nu! ;)


Puss på dig! (fast det hade vart bättre att pussa dig om du rakade bort skägget! ;) haha)
bilden är sen i mars, och nu är han alldeles för skäggig!

Fortfarande sjuk

Ligger och kollar på en film som går på tvn. Försöker fortfarande kurera mig. Strepsils, bafucin, alvedon, nasin. Men inget verkar vilja hjälpa. Ska snart ta mig en varm och lång dusch och hoppas på att det hjälper. Skulle vilja ha ett badkar nu, eller en bastu. De skulle inte sitta fel. Vill bara bli frisk nu. Ska bädda ner mig själv i soffan igen nu. Va deprimerad jag låter men jag försöker hålla humöret uppe ;). Bloggar inget mer idag så jag får vila istället. Hörs imorgon. Då ska jag till sjukhuset i Arvika också.

Hjälp?

Blää jag vill inte vara sjuk. Eller jag vet inte om jag är sjuk eller om det är allergin. Vi har ju skaffat katt och jag visste redan innan att jag var allergisk men mamma har haft katt i 6 år och jag har aldrig känt av något då? Jag har själv också haft katt förut (dock en vuxen cirka 4år) och heller inte då känt av något. Men nu när jag har skaffat en kattunge så började näsan och ögonen att rinna. Igår blev det för mycket så jag kunde inte vara i samma rum som katten. Inatt vaknade jag runt 3 tiden och halsen har helt svullen. Sam fick hämta strepsils (sugtablett som man tar när man har ont i halsen) till mig. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Hur får jag reda på om det är allergin eller om det är en rejäl förkylning? Tar gärna emot tips!




Det jag kurerar mig med just nu. Även druckit en kopp varm choklad. Nu ska jag bädda ner mig i soffan.

1 november

Varför är det så varmt ute? Det är ju november. Såhär varmt brukar det ju inte va. Jag klagar inte men saknar snön liiite. Fast jag skulle klara mig utan den. Precis åte frukost. Ägg och bacon, mums! Man håller sig mätt så länge på det. Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag med älskling och åka traktor! ;)


I like the style

RSS 2.0