Videon som jag lovade ;)

Blev visst utgång med kusin igår, det var roligt! :) Var hemma strax före fem haha. Jag och lellebror bakade kladdkaka för en stund sen. Nu står mamma och gör mat! Efter jag har ätit ska jag duscha sen packa ihop mina saker sen blir det väll att dra hemåt! :)

Lovade er ju en video sen vi partajjade i lördags! ;)



Ett glas vin + badkar

Precis pratat med kusin en sväng! Ska nog va med henne/dom sen. Dom skulle ut och fira halloween. Vi skulle höras mer sen. Sitter och tar mig ett glas vin med mamma. Tänkte krypa ner i badkaret, låter gött! Får nog bli så! ;)


Hos mamma och hälsar på

Sista dagen på Nöjesfabriken idag. Tråkigt! :( Vi gav dom en blomma och ett kort. Är hemma hos mamma nu. Andreas skulle ut idag så jag ville inte vara ensam hemma. Så vi har kollat på scream lite nu som gick på tvn. Så nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla lite på tv innan jag somnar. Är rätt trött så ska bli skönt. Har även en maskeraddräkt! :D
Hörs imorgon!


H&M news


399;-

399;-

49.50;-

69.50;-

99:-

99;-

129;-

199;-

199;-

249;-

249;-

299;-

299;-

299;-

299;-

349;-

399;-

399;-

499;-


Bläää!

Filmen vill inte vara med på min blogg idag. Ska försöka få med den imorgon istället. Har nyss sett på sista avsnittet av lite sällskap. Det var bra! Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskling!


Bilder från HC i lördags


Hanna, som verkligen va sugen på att va med på kort!

Jag & Hanni

Stephanie & Hanna

Ida, Hanna & Marika

Ida, Hanna, Anna & Marika

Haha ja, Jonas & jag

Stephanie

Vi dnsade loss

Stephanie & Marika

Alexandra


Man får väll bjuda lite på sig själv ibland ;)


Sammanfattning om igår

Blev allt HC igår, med Hanna, Marika, Anna & Stephanie! Det var skojj! :D Fast bäst var ju på pizzerian sen när klockan var runt 3. Jag viskade till Hanna: "Jag tycker att han som står bredvid dig är så jävla snygg" Så sa hon det till honom (!!!!!!). Då blev det pinsamt så gick jag och gömde mig. Sen när vi skulle äta så kommer han och sätter sig vid vårat bort och tar kort på mig. Haha sen ville han ha en puss men det fick han inte. Har ju pojkvän! ;) Hahah han var visst 28... Jaja så kan det gå ibland! :D Men kvällen var rolig iallfall. Var hemma vid 4 halv fem ungefär. Tack för det tjejer! Bilder och även en lite filmsnutt kommer imorgon!


HC ikväll?

Kunde inte blogga något igår för de blev lite stressigt! Åkte iallfall hem till mamma. Skulle va chaufför på traktor åt min syster och några till. Körde från Åmål ungefär vid 22. Och va i Årjäng två timmar senare. Sen åkte vi runt i Årjäng. Sen körde jag hem några och sen tillbaka till Årjäng. Va inte hemma förrän klockan 5 på morgonen. Klockan sju imorse kom lillebror och väckte mig med. Så det blev inte så mycket sömn inatt! Men men nu ska jag ta en snabbdusch sen kanske det blir hc? :)


Studentresa Ayia Napa!

Japp studentresa blir. Början av juni någongång!
Ändrade mig idag och sa att jag skulle med. Kommer nog inte ångra mig! :) LÄÄÄÄÄNGTAR! :D

Mums!


En helt vanlig onsdag

Är hur trött som helst, ska bli skönt att lägga sig i sängen sen. Först ska jag laga mat tänkte jag. Men orkar egentligen inte. Får bli något lätt som inte tar så lång tid. Slutade inte praktiken förrän kl17 idag. Så jag var inte i Åmål förrän klockan var 18.55. Men men så är det! :) Är det något bra på tv idag tro? Såg nu att Grey's Anatomy börjar om ca en halvtimme. Så får nog bli att kika på det! Men först matlagning! ;)


18 Oktober

Rätt lugnt på praktiken idag, skönt! Skulle inte sitta fel med lov nu men det är inte långt borta. Efter praktiken lekte vi i leklandet en stund. Haha det var roligt. Det låter lite omoget men ibland så måste man ju få va lite omogen ;). Bara väntar på att lite sällskap ska börja. Vill se vad som händer NU! Nyfiken... Ska göra mig någon mat först. Väntar på Andreas för vi ska till ica och handla. Hinner knappt med allt jag vill se på tv. Lite sällskap, House, Grey's anatomy, SOS västkust, Biggest loser Sverige, Idol, Ghost Whisperer, Medium.

Jaja nu ska vi handla! Sen lite sällskap! :D


Dagen efter




Känner mig inte så jätte fräsch direkt! ;) Men ska duscha sen så. Nu ska jag äta smörgås som jag har gjort i smörgåsgrillen med smält ost emellan. Mumma på det! :D


Slappisdag

Det blev visst utgång igår! Var hos Hanna först sen drog vi vidare till en fest och sen vidare till HC. Det var en trevlig kväll. När klockan blev 2 drog vi oss mot pizzerian och käkade fyllemat! ;) Sen blev det hem och sova. Va hemma vid halv fyra kanske? Jaja det var trevligt iallafall! :D

På tal om något helt annat så har våran katt blivit sjuk. Vet inte vad det är med henne, hon brukar ha världens aptit men nu vill hon inte ha någon mat alls. Lyckades få i henne vatten förut iallafall så det var ju bra det. Men hon måste ju äta också. Hon har ett litet sår på bakbenet. Hon är väldigt slö och vill i princip bara ligga och vila. Hon har ingen röst, ser hur hon försöker skrika men det kommer ingenting. Hon har vart sånhär i ett dygn nu typ. Vet inte vad som har hänt med henne :( Jaja får avvakta och se om hon blir bättre. Har även en till sjukling att ta hand om. Andreas har nämligen blivit sjuk. Inte kul alls. Nu ska jag nog fortsätta kolla på tvn och bara ha en riktig slappisdag, och ta hand om Mia och Andreas! :)


Kollade på denna filmen nyss, youth in revolt. Den var ganska bra men komplicerad tycker jag. Det handlar om killen på bilden. En dag ser han en tjej och blir störtkär. Men det är många saker som håller dom infrån varandra. Svårt att förklara. Det är ingen film som man måste se direkt.


Bad Boys 2

Andreas åkte för en stund sen så nu är jag ensam. Ska se om det finns någon gott att äta och sen lägga mig i sängen och fortsätta kolla på filmen bad boys 2 som går på trean nu. Imorgon ska jag träffa mamma, styvpappa, syster och lillebror samt morbror, hans fru och morfar. Är även marknad här i Åmål imorgon så det blir trevligt! :)


What to do?

Blä känner på mig att detta kommer bli en tråkig fredagskväll!
Andreas ska ut, men men :/


Städat! Nu; laga mat

Nu har jag städat hela lägenheten. Eller har dummsugningen kvar som jag snart ska ta. Sen är det klart! ANdreas är iväg och köper en bil så tänkte va snäll och städa tills han kommer hem. Tänkte börja med maten nu också. Grymt hungrig! Men har inte ätit sen kl11, alltså 9 timmar så det är väll inte så konstigt. Måste även klippa mig snart, de ska såklart Anna få göra! Måste färga håret också. Kanske blir någongång nästa vecka. Nu ska jag ta fram dammsugaren sen laga mat! :)


On the radio

AJ! Mina fötter säger jag bara. Efter allt spring på praktiken så får man ont i fötterna kan jag lova. Men har vartit en rolig dag på praktiken. Vi hade tävling, det finns en radio i diskrummet. Så fort det kom en ny låt så skulle man komma på först vem som sjöng den och vad låten hette. Haha det var roligt! Och imorgon gör vi om allt igen! :D Sitter just nu och kollar på halv åtta hos mig. Precis ätit lite mat också. Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. Ska ta mig en lååång och varm dusch också! :)


Trött och sliten

Sitter och kikar lite på tatueringar samtidigt som jag kikar på biggest loser Sverige på tvn. Lagat mat har jag gjort också. Spagetti och köttfärs fick det bli idag. Sliten är jag! Ska bli skönt att lägga sig i sängen sen. Jajaja nu orkar jag inte skriva mer. Blev ett kort inlägg! ;)

Gillar denna tatueringen, vill ha någon som visar hur mycket mina föräldrar betyder för mig


Ensam mamma söker

Sitter och kollar på ensam mamma söker! Det är så bra tycker jag! :D Gillar hon rockabilly tjejen Emma som är med där. Precis ätit mat, köttgryta och ris. Mums på det. Mätt blev jag iallafall. Men det var väll det som va meningen också så! ;)

Helgen gick alldeles för fort tycker jag. Varför måste den alltid gå så fort? Jaja om tre veckor har vi lov så det ska bli skönt. Sen tillbaka till skolan. Kommer kännas ovant nu när jag har vant mig vid praktiken. Fast blir gött att börja på skolan igen, då blir dagarna lite längre. Eller det känns som det iallafall för jag hinner göra mer då. Nu känns det inte som jag inte hinner med någonting. Kommer hem vid 5-6 tiden och då är jag så slut så jag vill bara lägga mig i soffan och kolla på tv. Hoppas att dagen imorgon går fort! Förövrigt så har detta varit en skitdag! Våran bil gick sönder så nu har vi ingen bil och massa mer skit. Så ska bli skönt att den snart är över. Nu vörjar ensam mamma igen. Hörs imorgon! :)


Pinuppa/rockabilly tjej på halloween?


Städ & pluggdag...?

Blev inte alls mycket igår, fick bli filmen P.S I love you och en kycklingsallad. Men det gick det med! Blir väll inte så mycket mer idag. Det är ju söndag så. Kanske grejja lite med projektarbetet? Städa ska jag iallafall göra. Tråkigt men måste göras det med ibland.


Partysugen



Ja jag är partysugen! Det är lördag och jag har hur tråkigt som helst. Men vad finns det att hitta på lixom? Jaja, får bli att göra någonting snart iallafall så man inte sitter här och ruttnar bort! ;)


Göra mig iordning

Gud va skönt det var att sova lite längre idag! Gjorde även frukost på sängen åt älskling och mig! :) Tänkte göra mig iordning nu. Vad händer sen? Hm.. Ja det återstår att se. Vill hitta på något! :)


Har nu tagit helg

Kom hem för ungefär en timme sen. Gud va skönt med helg säger jag bara! Har inga som helst planer inför helgen än sålänge. Får se vad den har att bjuda på. Idag var det mycket folk och åt i restaurangen så det fanns att göra nästan hela tiden. När vi hade slutat så testade jag och Sandra leklandet igen! Hahah man blir som ett barn igen! Gud va roligt det var! Ena rutschkanan (stavning?) var nog nypolerad kom vi fram till också. Jag flög över guppen, gud va vi skrattade! Lyssnar på min nys favoritlåt. Melanie Fiona - Monday Morning. Hur bra som helst! :) Skriver mer senare.


Snart helg, wiihooo

Jag hade faktiskt namnsdag igår! Haha inte många som visste men! ;) Imorgon är det fredag och gud va skönt. Full fart mot helgen. Ska bli riktigt skönt att sova ut. Imorgon blir det en riktig slappardag, skönt det med ibland. Hade körlektion idag och det gick bra. Fick köra där det var mer trafik idag. Det gick riktigt bra! Nästa på torsdag. Nu måste jag bara ta tag i denna teorin också. Ska nog läsa en sväng sen! :)


Projektarbete

Ja, Alexsandra! Har blivit lite dåligt med bloggning. Men jag praktiserar och är inte hemma förrän 18 typ så då är jag så trött så orkar knappt sitta vid datorn! Men idag jobbar jag kväll så ska ta bussen vid två till Karlstad. Tänkte skriva lite på mitt projektarbete. Har ju knappt kommit någonstans. Åhh det är så mycket på samma gång nu. Projektarbete, körkort, praktiken. Jaja låter inte mycket men det är det. Nej nästa projektarbete!


Finns idioter till allt!
Hate you!
:)


Duschen

Blev att jag åkte till Arvika igår med. Det var roligt! Fast det var inte lika kul när vi skulle åka hem för min del! Hahah jaja så kan det gå. Men mår faktiskt bra idag! Tänkte duscha nu för har fullt med hårspray i luggen. Hööööörs sen! ;)


Kebabtallrik! (y)

Följde med till Arvika igår, det var roligt! Va lite med kusin också. Endel folk men det är nog mer där idag. Vi har nyss beställt kebabtallrik, mums! :D haha. Har hunnit med och hjälpt farmor att flytta också. Mindre roligt att klockan ringde kl8 och så va vi inte i säng förrän 4 inatt/imorse! ;) Jaja. Ska äta sen ska jag nog lägga mig i sängen och sova lite. Guuud va skönt! :D


H&M news


299;-

299;-

299;-

349;-

399;-


Har nu tagit helg!

Duschade för en liten stund sen. Väldigt efterlängtat!
Blir kanske ensam hemma ikväll :( Andreas ska nog till Arvika. Vad ska jag hitta på då?
Ska iallafall borsta håret nu sen får vi se!


RSS 2.0