Duschen

Nu ska jag duscha och göra mig iordning, blir nog Säffle sen och kika lite! ;)
Hörs snart!


Friday

Fredag idag och det känns skönt! Och det regnar inte? Det skulle ju regna idag men senare på kvällen skulle det sluta. Jaja, bara glad att det inte regnar. Sitter och lyssnar på 80-tals musik haha! ;) Ikväll kanske det blir säffle för det är ju torgfesten där. Tänkte göra ett syntest idag. Måste ju skicka in det när man söker om körkortstillstånd. Eller så gör jag det till veckan för jag ansökte om det igårkväll så pappren kommer ändå inte förrän till veckan. Kollade vädret förut och det ska regna på min födelsedag! :( Hoppas de ändrar sig! 9 dagar kvar, och ja jag räknar ner! ;) Får nog bli att äta frukost snart sen göra sig iordning!


The new daughter



Precis sett klart denna nu. Handlade om två barn, en kille och en tjej. Deras mamma lämnar dom och pappan får vårdnaden om dom. De flyttar till ett hus i en liten stad. Inte långt ifrån huset ligger en liten kulle som dottern gillar. Sen händer det massa konstiga saker. Tyckte den var lite konstig och man fick inte se vad som hände på slutet. Hatar verkligen när man inte får veta vad som händer i slutet på filmer!

Sa ju att jag skulle berätta varför jag var så glad, så det ska jag göra nu. Jag har länge oroat mig för hur jag ska ha råd med körkortet. Well, det känns bra att säga det här. Men körkortet är räddat! Jag har fixat pengar! Så nu har jag ansökt om körkortstillstånd sen är det bara att sätta igång! :D


Sex and the city 2



Kollade nyss klart på denna. Den var bättre än ettan tycker jag! Fast det är cirka 2timmar & 30 minuter lång. Men det var värt varenda minut. Gillade den verkligen!

Just nu så är jag så glad så jag vill bara skrika! Berättar varför senare! :D


15.28

Har duschat och ätit frukost! Så nu känner jag mig mycket fräschare. Sitter och nördar lite sims och Andreas ligger i sängen och kollar på tv. Får nog bli att laga någon middag snart.


Torsdag

Godmorgon

Sov ut idag, behövdes! Vi drog till Säffle igår. Kom inte hem förrän klockan 2. Stackars Adam som följde med som skulle upp kl 4 och jobba. Han är nog trött idag! Regnet är tillbaka, fyy :( Fick sex and the city 2 filmen av Andreas syster igår så får nog bli att kolla på den idag, perfekt filmväder ju! Nu ska jag mysa lite med älskling sen får det bli frukost :)


19.39

Sådär! Nu har vi storstädat hela lägenheten. Känns bra när det är klart! ;) Nu har han åkt iväg en sväng för att hjälpa sin syster. Tänkte duscha nu sen kanske vi dra till Säffle en sväng. Vi storhandlade förut också. Och tankade full tank i bilen. Så nu slipper vi tanka och handla på ett tag! Intressant att veta! ;) Skriver mer senare!


Beslutsångest

Molnigt idag, tråkigt! :( Väntar på att klockan ska bli fyra så att mamma slutar jobbet så hon kan sätta in mina pengar så att vi kan handla. Kanske blir att färga Andreas hår också. Jag vill också färga håret men vet inte vilken färg. Beslutsångest! Svart? Blondt?



?


Godnatt

Idag har vi vart och bowlat, gick inge bra för min del! Ändå så har jag gått i bowling? Jaja. Kan inte gå bra jämt. Marieke ringde för en stund sen så har prata med henne lite. Idag har det vart fint väder och ganska varmt. Det var skönt nu när det har regnat så mycket. Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på tv! :)


Måndag

Har precis ätit lite mat, va gött för jag va hungrig. Vi va i Säffle förut och bytte bil. Så nu kan vi åka mycket billigare. Tänkte kanske ta en promenad snart. Fick hem en liten tidning om torgfesten. Det är en fest i Säffle som arrangeras varje år. Den håller på från onsdag-lördag. Olika artister spelar och det finns god mat att köpa. För mer information klicka här! Vi funderade på att gå in på fredagen. Då är det grisnils och the errols som Andreas gärna vill se.

Förresten! Jag drömmer ofta att jag är gravid. Så jag var tvungen att googla vad det betydde. Det skulle tydligen betyda längtan efter barn. Det är ju faktiskt sant. Klart jag längtar efter barn. Men det får allt vänta! ;)


Right now




Ser ni vilket fint rivsår jag fick av katten förut? :( Jag bar henne och så gick jag in till badrummet där Andreas duschade. Då blev hon rädd för vattnet så då rev hon mig och hoppade ner. Fick ett litet på knät också. Men det syns jättemycket i verkligheten. 2 röda streck en liten bit ovanför bröstet typ 5 cm långa. Hoppas dom går bort snart!

Idag är det 14 dagar kvar tills jag fyller 18år, längtar!
Regnet fortsätter att ösa ner men det gör inget. Det är söndag och vi ska ha en film och myskväll! Ska se på tokyo drift (Andreas som valde) förvånad jag blir att det blev en bilfilm.. eller inte ;) Men när vi har kollat klart på den så får jag välja. Eclipse idag kanske? Kan snart inte vänta längre med att se den! :D


Igårkväll/natt








Blev inte så mycket bilder, men bättre än inget ;)


Söndag

Fick bli utgång igår och det var hur roligt som helst! Va hemma vid 2 ungefär. Låg i sängen bra länge idag. Har inte gått unanför dörren. Det har regnat hela dagen. Så jag och älskling ska ha filmkväll och massa mys!

Min hårfärg nu, är lite sugen på att färga det eller göra något med det. Fast jag tycker också att jag passar i denna färgen. Men måste färga utväxten snart!


Bilder sen tältningen

Orkade inte lägga upp bilderna igår för jag var hur sliten som helst! Men här kommer dom!

Mitt och Andreas tält

tältade precis vid sjön

Våran fina toalett! ;)


Vi hade vädret på våran sida!

Sen drog vi ut på sjön en sväng




Vackert




Dagen efter var det inte lika fint väder, kallt och blåste. Men det var roligt!


Nu ska jag duscha och göra mig iordning! :)


Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det Alexsandras födelsedag!

Grattis på 21 årsdagen! :) ♥


H&M news



Toppen kostar 99kr och shortsen 199kr, jag gillart! Kan inte lägga ut massa nyheter som jag gillar för det finns så mycket nu när dom har fått in höstsortimentet också.
Har kikat både på hemsidan och i katalogen.
För att komma till deras hemsida, klicka här! Kan inte göra annat än att älska H&M ♥


H&M news



Toppen kostar 99kr och shortsen 199kr, jag gillart! Kan inte lägga ut massa nyheter som jag gillar för det finns så mycket nu när dom har fått in höstsortimentet också.
Har kikat både på hemsidan och i katalogen.
För att komma till deras hemsida, klicka här! Kan inte göra annat än att älska H&M ♥


Fredag

Hann inte skriva igår innan vi åkte men nu är vi hemma igen. Det var hur fint väder som helst igår men imorse var det kallt och blåste som tusan. Men allt gick bra! ;) Fast Andreas råkade riva mig med en pinne på ögonlocket. Så har ett litet sår där nu. 8.40 vaknade vi idag. Shit va tidigt?! Så vi åt frukost och packade ner alla saker sen åkte vi hem. När vi kom hem packade vi upp och la allt på sin plats. Och nu har vi nyss duschat. Underbart att vara hemma! Riktig toalett, riktig säng! Nu ska jag göra mig iordning lite hade jag tänkt sen mysa ner mig bredvid älskling! :)


Nytt




Lite myskläder! Har packat ner det mesta nu. Bara maten som vi inte har packat ner. Men den packar vi ner strax innan vi åker. Kvar i fyra ska vi möta upp dom andra! :)


Vattenskidor


Tobbe skulle testa deras trampolin, detta blev resultatet!


Andreas & Adam

Wakeboard eller vad det nu va?


Haha jag ror! ;)

Blev inga bilder när vi åkte vattenskidor tyvärr, kunde varken ha med mig kameran eller mobilen. Det sprutade vatten när vi åkte båt. Blåste som tusan och var vågor. Men roligt var det! Men jag hade träningsvärk dagen efter! ;)
Nu ska vi se på tv sen sova, imorgon ska vi packa. Vi åker ju då! ;) Men kommer hem igen på fredag så blir bara en natt! Hörs imorgon!


Ut en sväng

Har införskaffat mig en ny t-shirt och ett par nya byxor. Bild kommer! Tänkte lägga in lite bilder senare. Nu ska jag dra ut en sväng! :)


21 Juli

Gick upp rätt tidigt idag för en gings skull! Ställde klockan på tio. Men Andreas kom inte upp förrän nu. Solen skiner ute och det är hur varmt som helst! Idag ska vi fixa inför tältningen som blir imorgon. Köpa lite mat och sånt. Nu tänkte jag få i mig lite frukost sen får vi hitta på någonting! Kan inte sitta inne när det är så fint väder! :)


20 Juli

Idag är ingen bra dag för mig. Slog i huvudet i elementet förut så nu har jag ont! :( Kanske uppdaterar mer lite senare när jag är på bättre humör. Kan berätta att vi köpte ett tält förut. Vi ska med Andreas syster, hennes kille och hans barn ut och tälta torsdag-fredag. Ska bli kul!

19 dagar kvar!


23.06

Fick bli en slappisdag idag. Tog en powernap förut också. Snart så börjar 2 1/2 män så vi ska se på det! Nu tjatar Andreas på mig att jag ska gå ifrån datorn så lika bra jag gör det! ;)

Hörs imorgon!


19 Juli

Shit va roligt det var att åka vattenskidor igår!
Blev inte så mycket bilder för det skvätte vatten så kameran hade fått badat isåfall. Skulle haft såndär vattentålig kamera! Men lite bilder blev det iallfall! :)

Sima kom idag också så nu sitter jag och nördar det. Annars idag så händer det inget speciellt tror jag? Ska kika lite mer på intensivutbildning för körkort. Skriver mer senare!


Jag gillar



449kr på ellos


Vet ni vad vi ska göra idag?


Hoppas jag kommer hem levande. Bilder och filmer kommer! :)


TODAY



17 Juli

Godmorgon?

Ville verkligen inte gå upp ur sängen idag. Blev lite alkohol igår. Vi drog till Årjäng. Det var roligt. Hälsade på pappa också. Sen åkte syrran med oss! Galen kväll men rolig! Blev inga kort men ni ska få se en rolig sak som åkte förbi våra fönster förut.

Det var traktor cruising, haha lite coolt. Kom förbi 10-15 traktorer.
Andreas och Adam har åkt till Svanskog för dom skulle hämta någonting. Dom borde snart vara tillbaka.
Idag är det dåligt väder, tummen ner för det! :( Jaja, sen ska jag va snäll och bjuda Andreas på thai mat! ;)


16 Juli

Så nu har jag vart på banken, polisen och hos farmor. Hos farmor var jag i flera timmar. Men när jag nästan är framme vid banken så kommer jag på att man måste ha legitimation med sig. SKIT! Den glömde jag! Så då fick jag gå tillbaka och hämta den och sen gå dit igen. Varmt var det också. Men det gick bra iallfall. Så spelet kommer på måndag tror jag. Hos polisen skulle jag ju söka om körkortstillstånd. Men transportstyrelsen har ju tagit över det eller vad det var så fick en hemsida som jag skulle gå in på. Sen traskade jag vidare till farmor. Vi kollade lite på tv och sen bjud hon på mat och efter det jordgubbar. Mummma va gött det var. Sen pratade vi och så. Sen vågade jag faktiskt fråga om pengar. Hon frågade hur mycket. Då sa jag att det berodde på hur mycket hon ville låna ut. Då sa jag att jag har ungefär 2000 till körkortet nu. Och jag har räknat med att det kostar runt 10.000. Så då fattade hon nog att jag ville låna 8000. Men hon ville ju ha tillbaka pengarna men då sa jag att jag skulle betala i månaden till henne. Och det tyckte hon väll lät bra. Men hon skulle fundera lite. Men hon sa ju inte nej. Detta var väll inget att va nervös för? Snäll farmor jag har! :) Nu ska jag duscha och göra mig iordning sen får vi se vad som händer. Jag är glaaaaad! :D


Banken, polisen & hälsa på farmor

Usch vad jag sov dåligt inatt. Kunder verkligen inte sova för jag var så nervös. Jag verkligen hatar att fråga om pengar. Och det är det jag ska göra idag. Jag har ingen aning om vad farmor kommer säga. Men jag kan ju inte få mer än ett nej. Så jag har ju inget att förlora. Men nervös är jag ändå! Ont i magen och tänker inte äta någon frukost innan jag går. Det kan jag inte när jag är så nervös. Men ska till banken och polisen först. Hörs senare om jag överlever! ;)


Natti

Nu kom vi hem så får bli att lägga sig och kolla på tv innan jag somnar. Imorgon ska vi åka någonstans har vi bestämt. Vi vill inte sitta hemma haha. Imorgon ska jag till banken och sätta in pengar på ett konto. Sen ska jag till polisen och hämta ansökan om körkortstillstånd sen till farmor om hon är hemma. Nu ska jag krypa ner under täcket! :)


Just nu...


Så står jag i köket och lagar middag åt Älskling och Adam. Känner mig som en riktig hemmafru haha.
Spaghetti och köttfärsås är det som står på menyn!


Tatuering?

Försökte mig på att ta kort på min egen nacke för att sen lägga in texten jag vill tatuera för att se ungefär hur det skulle bli om jag skulle göra det. Här är resultatet.

Jag gillar det! Fast jag tänker mycket på smärtan haha. Men det är väll värt i slutet. Testade att lägga hela texten på samma rad men jag tyckte att det såg bättre ut så som på bilden. Jag gillar det iallfall och skulle kunna ha så! :)


Headern fixad!

Sådär nu har jag fixat headern. Gjorde om den lite också. Fast det blev väldigt stor nu men det kanske ser bra ut ändå? Jaja, nu får den va såhär. Tyckte den blev bättre än den förra iallfall. Så nu sitter den imitten också!


Jag vann!

Ser ni vad det är? ;)
Sims 2 arbetsliv. Haha vad barnslig jag känner mig nu men jag tycker faktiskt att det är roligt. Bra tidsfördriv. Vill ha det nuuuuu!


15 Juli

Bloggade inte något alls igår. Kan väll säga att det var min bloggfria dag? ;) Det var fint väder så jag hade ingen lust med att sitta inne vid datorn. Vi åkte och badade. Riktigt skönt i vattnet. Och så spelade vi spel. När klockan va ett på natten ville Andreas och några åka till Arvika för det är ju Arvikafestivalen där. Men jag bara: NEJ!! Haha. Hade verkligen ingen lust med det. Sen ville dom till nyängen och köpa hamburgare. Det är ju nattöppet där. Jag tänkte bara "Jag vill hem till sängen" haha. Jag var trött och hungrig! Fast jag ville ju inte åka typ 5 mil för att äta något. Men sån tur var så åkte vi hem när klockan var typ halv tre. Så då lagade jag lite cous cous. Sen kikade vi på tv innan vi somnade.

Idag så vaknade jag vid tolv. Måste verkligen lägga mig tidigare så jag inte sover bort hela dagen. Förra sommaren var jag kanske uppe vid tio. Har precis ätit lite frukost. Tyvärr så är det inte lika fint väder idag. Det regnar. Fast det kan ju va skönt det med ibland. Idag fick jag min lön också. Det är inte fel! :D Fast det ska gå till körkortet. En sak jag inte förstår är, varför är killar mer desperata av körkort än tjejer? Visst, jag vill ha körkort men det är inget jag verkligen går och tänker på hela tiden "jag längtar tills jag får körkort". Det får ta den tid det tar. Jag har inte bråttom. Men jag har som mål att ha det till våren. Det är ju ett tag kvar dit. Men vi får se. Har inget planerat för dagen än. Tänkte kanske gå till farmor och hälsa på. Det händer ju inte alltför ofta. Skriver mer senare! :)

Igår hade jag och Andreas 1år & 5 månader

Mitt mongo! ;)


Det visste ni inte om mig...

Vad jag vill jobba med!
Det var inte längesen jag kom på det. Först ville jag jobba på ett hotell för jag går ju turism. Men nu vet jag vad jag verkligen vill jobba med. Jag vill inte jobba på hotell. Jag vill hjälpa människor!
Men varför kunde jag inte komma på det när jag skulle välja gymnasium i nian? Det hade ju vart så mycket lättare. Men jag ska gå klart turism och sen jobba ett tag och sen läsa vidare till det jag vill bli. Nu undrar ni allt vad det är? ;) Det ska ni få reda på nu. Jag vill jobba på ambulans. Alltså skulle jag gått omvårdnad. Men jag tycker att det är onödigt att hoppa av nu och börja om hela gymnasiet. Jag tycker att det är kul men turism också men känner att jobba på ambulans är mer spännande och jag dras mer till det. Visst, det kommer vara jobbigt att jobba på ambulans. Och varje gång kommer jag inte klara att rädda någons liv. Någongång kommer det nog att vara försent. Jag kommer att se mycket som ingen egentligen inte skulle behöva se. Men det är ändå det jag vill jobba med. Jag känner att om jag kan och vill hjälpa människor, varför inte? Jag gör ju en bra insats. Just nu verkar det lite långt bort att jag kommer jobba på ambulans för jag är ju snart bara 18 år. Men det är det jag vill i nuläget. Först ville jag bli modedesigner. Och det ville jag bli länge. Ville gå på ett gymnasium som var en bit från Göteborg. Men det skulle bli så krångligt och dyrt så det blev inte så. Då kom turismprogrammet. Mamma har gått det så hon förklarade väll lite vad det handlade om. Jag kollade lite i hennes gamla böcker och jag tyckte att det verkade intressant. Så jag sökte till det och kom in. Efter att första året var klart så började jag tänka mer på sång. Jag har alltid älskat att sjunga, visst jag är inte bäst på det men jag tycker heller inte att jag är sämst. Det finns helt klart utrymme för förbättring. Så jag sökte till estet musik och kom in. Jag blev glad när jag kom in. Men jag visste inte vad jag skulle jobba med efter gymnasiet om jag skulle gå det. Och jag vill ju såklart ha jobb när jag har gått klart en utbildning. Dessutom ville jag inte lämna min klass. Även och det kan vara lite tjafs i klassen ibland så tycker jag att vi är en bra klass. Så jag fortsatte på turismprogrammet. Det är jag glad att jag gjorde. För jag vet fortfarande inte vad jag skulle ha jobbat med om jag skulle ha gått musik. Det känns som det är större chans att jag får jobb om jag går turism. Men lite längre fram så kommer jag gå omvårdnad. Min mamma har gått omvårdnad i ett år och avslutade kursen nu i juni. Kanske går i min mammas forspår? Hon gick ju också turism. Men i framtiden vill jag iallfall jobba på ambulans. Och så hoppas jag att det blir också. Så nu vet ni! ;)


Del 2


Ursäkta att jag inte håller kameran still men jag skrattade så jag grinade, haha!


13 Juli

Godmorgon!

Har varit vaken en stund men orkade mig inte upp från sängen förrän nu. Andreas har fixat bilen nu så nu funkar den som den ska! Äntligen! Shit vad det blixtrade och regnade igår och imorse mullrade det som tusan. Läskigt. Fast nu regnar det inte men det är rätt molnigt men det är hur varmt som helst. Vi har massa fönster öppna men det hjälper inte så mycket. Varmare ute än inne ju. Nu ska jag göra mig iordning sen får vi se vad denna dag har att erbjuda! :)

Här får ni en rolig video sen i fredags, Andreas systers kille som sätter fingret i en elektrisk flugsmälla! ;)


22.05

Har vart på ica och handlat lite. Andreas sitter och kollar på något dåligt som handlar om bilar på tvn. Efter det ska vi nog kolla på någon film! Förösker även få upp ett filmklipp på facebook men det funkar inte? Funkar heller inte med vanliga bilder? Skit!


En fråga till er!

Har grymt tråkigt och vet inte vad jag ska hitta på. Andreas ligger i sängen och kollar på tv. Vi har vart och badat med hans syster och hennes kille. Inte lika varmt i vattnet denna gången. Vi har även spelat lite kort. Får väll mysa ner mig bredvid älskling.

Förresten, är det någon som har spelat sims 3? Är det bättre eller sämre än sims 2? Tell me!


12 Juli

Filmen igår var hur bra som helst! Höll på att börja gråta. Förut så var vi på banken och hämtade pengar för Andreas hade fått en check av sin pappa. Sen åkte vi till mekonomen och beställde en sak till bilen så imorgon hoppas vi att den ska funka normalt igen. Det är hur varmt som helst ute idag med. Kanske ska åka och bada sen. Nej nu ska jag inte sitta inne vid datorn när det är så fint väder. ;)


Movie

Vi har ätit lite nu och börjat kolla på en film på 4:an men såklart så ska dom lägga väderprognosen emellan filmerna som vanligt. Ghost heter filmen. Handlar om ett par, en kväll är dom påväg hem och så kommer det en rånare och så vill han ha plånboken. Men killen vägrar att ge den till honom så dom börjar slåss istället. Tillslut så blir killen skjuten och dör. Hans tjej blir såklart väldigt ledsen men vad hon inte vet är att han finns hos henne. Än så länge är den bra iallfall. Nu börjar den nog snart igen! :)


Sammanfattning om igår

Hann inte blogga innan jag stack iväg igår. Men vi började hos Hanna klockan sju. Var lite stelt i början. Vi spelade lite kort och så. Men efter att alla hade fått i sig lite alkohol så kom vi igång! Vi körde några lekar. Sen blev det dans haha! Sen städade vi lite innan vi drog därifrån. Drog kanske vid 23? Då började vi gå ner mot stan. Sjöng som bara den. Gick inte att missa oss. När vi väl kom ner till stan så drog vi till Örnäs men drog lika snabbt tillbaka till stan. Vid den här tiden började mina fötter verkligen döda mig. Så då traskade vi in till stan igen. Där skulle Sandra och Anna äta pommes så då fick jag äntligen sitta ner och vila fötterna. Emelie kom också så pratade med henne. Sen satt vi där en stund och pratade. 

Efter det så skulle Sandra och någon köpa pizza så då drog vi dit och det var låååååång kö. Fick vänta länge. Men tillslut så fick dom sin pizza. Sen gick vi närmare stan igen. Då var klockan kanske halv tre. Sen började jag längta efter sängen så jag var hemma klockan 3 ungefär. Hur gött som helst att ta av sig skorna. Jag vägrade ta av mig dom för jag skulle stå ut. Och jag klarade det ju! ;)

Kvällen var rolig och jag tror inte att någon missade oss 16 tjejer när vi sjöng sommartider genom hela stan. Och lite waka waka med Shakira. Herregud haha! Detta läggs på minnet säger jag bara! Måste göras om! :D ♥
Bilder kommer!


Mat!

Har solat lite, och duschat. Nu ska jag äta mat. Gött att man kan sitta ute på balkongen och äta. När jag har åte ska jag göra mig iordning. TAGGA TAGGA! :D


13.36

Hellooo!

Fint väder idag och det gillar vi! Vid tre ska jag börja göra mig iordning hade jag tänkt. Vid sju ungefär ska jag va hos Hanna. Jag börjar göra mig iordning så tidigt för att jag inte vill stressa. Brukar alltid ta längre tid att göra sig iordning om man ska ut än om man ska t.ex. till skolan. Sitter och lyssnar på musik. Taggar inför ikväll! :D Kommer bli kul skulle jag gissa på. Nu ska jag sätta mig ute i solen en stund.


Tvätta, diska & städa...

Har hunnit med att sola lite men orkade inte sola mer nu. Blev så varmt. Hade vart gött om man hade vart vid stranden. Håller på och tvättar också. Tänkte ta tag i disken nu och sen städa undan lite. Mindre kul men skönt när det är klart!


12.28

Godmorgon!
Bättre väder idag än igår. Fast det är lite moln på himlen. Tänkte sola idag. Måste få mer färg!
Vi va ute en sväng på stan igår och det var en del folk ute. Men det blir nog mer idag och imorgon. Taggar för partajj imorgon jag! ;) Kommer bli kul! :D
Idag ska jag tvätta, fast det ör inte så mycket tvätt. Men måste tvätta klänningen jag ska ha på mig imorgon. Ska även tvätta sängkläder och duschdraperiet. Intressant va? Och så får det såklart bli träning. Efter bluesen ska jag även börja träna armar har jag tänkt. Nu ska jag gå ut och ta en tvättid sen äta frukost sen sola! :)


20.30

Sådär, har vart ute och fått lite motion och efter det duschade jag. Nu funderar jag på någon mat? Börjar bli hungrig. Undrar vart Andreas och Adam tog vägen. Dom skulle bara köpta energidryck. Och det var för en kvart sen? ;) Vi ska spela kort. Finns inte värst mycket att göra. Imorgon ska jag tvätta. Blääääeeeek va tråkigt. Nej nu får jag höra vart dessa pojkar har tagit vägen!


Springtur

Har spelat lite tv-spel för är ganska så uttråkad. Tänkte ta mig en springtur. Får nog bli det! Efter det en dusch sen får vi se vad som händer. :)


H&M news


199kr

199kr

299kr

349kr
har aldrig vart så förtjust i byxdressar men den här var faktiskt söt!


Hemma

Nu är jag hemma igen, och gissa vad jag fick med mig hem? ;)

SKORNA! :D Trodde att någon annan hade köpt dom först för jag såg dom inte i fönstret. Men dom var allt därinne! Klänningen var borta så fick bli skorna. Ödet bestämde! Är 379kr fattigare men det var det värt. Ska va på mig dom på lördag. Dom är bekväma att gå i också.

Just nu så sitter jag och äter lite. Skippade frukosten idag för hade lite ont i magen förut. Va mycket folk i Åmål. Från alla möjliga ställen. En som var inne på intersport var från Schweiz hörde jag. Varmt är det ute också. Läste på en löpsedel att det är tropisk värme i Sverige. Men jag vill ha sol också! :D


Test test

Test test update: Jasså så nu vill sms-inlägg funka? ;)


Shopping

Blev ingen solning idag inte... det är ju ingen sol! :( Helt mulet och smhi visade regn sen. Underbart! Men har fått pengar nu så bli shopping idag istället! ;) Vaknade faktiskt ganska tidigt idag. 10.30, fast låg kvar en timme innan jag orkade gå upp. Andreas är inte på så bra humör idag för bilen krånglar. Är inte det typdiskt? När han har fått den bil han vill ha så krånglar den? Får hoppas det löser sig för han. Tänkte göra mig iordning nu och sen dra ner till stan och kika om jag hittar något. Vilket jag säkert gör. Laddar upp bild sen isåfall! :)


23.03

Mina ben känns helt slut. Men måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig själv. Har precis ätit lite youghurt och corn flakes. Ska borsta tänderna sen lägga mig och kolla på tv. Blir ganska tidigt i säng idag. Men är rätt trött också. Imorgon börjar bluesen. Märktes redan idag. Kommer nog bli mycket folk. Träffade även några brudar som var ute och raggade på stan i en ford! ;) Haha. Anna, Hanna, Sandra, Carro och nån mer. Tuffa brudar! :D Imorgon MÅSTE jag verkligen sola. Får nog bli en dag på örnas. Ska köpa skorna med, eller klänningen... det märks. Nu ska jag krypa ner under täcket och det ska bli otroligt skönt!
Hörs imorgon! :)


7 Juli

Skrev ett mobilinlägg förut men det ville inte komma upp på bloggen tydligen :(
Skrev iallfall att jag var i Karlskoga för Andreas skulle byta bil. Gick upp 7.20! Trött var jag då... Va där ungefär tio. Vid halv ett - ett var vi tillbaka i Åmål igen. Sen har vi spelat kort med Andreas syster i solen. Har nyss vart ute och sprungit/gått. Mina ben är helt slut haha. Fick bli en dusch efter det. Imorgon (om det blir fint väder) så får det bli en sväng och bada och sola! :)


Nighty nighty

Nu ska jag göra någon kvällsmat sen borsta tänderna sen får det bli att lägga sig i sängen och kika lite på tv innan jag somnar. Imorgon ska jag tvätta jippie! Får bli träning då också. Så gött! Kan lägga mig med gott samvete nu haha! ;) Så godnatt och så hörs vi imorgon såklart :) ♥


Bluesfesten

Det är ju bluesfest här i Åmål torsdag-söndag. Det är något som dom har varje år. Olika blues band som uppträder och sånt. Brukar tydligen locka massa folk hit. Vi har vart och kollat på det "lilla" tältet som dom sätter upp för denna fest. Här är det!

Bygger...

Litet va? ;)


Före & efter garderobsrensningen

Sådär! Nu har jag tränat, duschat och haft i färg i Andreas hår. Har även ätit en kiwi, mums! Va helt slut efter att jag hade tränat. Men det är väll så det ska va. Försökte att springa lite mer denna gången.

Före (hann ta ut några kläder innan jag kom på att jag skulle ta en bild så alla är inte med)

Under tiden

Efter

Vilken skillnad det blev, fast jag hade för lite galgar så allt kunde jag inte hänga in. Ska ta och införskaffa fler galgar. Nu får jag hålla det såhär fint med! Annars blir det smisk... haha nejdå. Men då slipper jag ju rensa garderoben. Inte det roligaste direkt. Är nöjd iallfall! :D


Träning

Nu har jag rensat klart garderoben, fick bort lite iallafall! Visar bilder sen.
Nu tänkte jag bränna lite kalorier, ut och gå/springa! ;)


Garderobsrensning

Har inte gjort något av det jag skulle göra idag än haha. Vi har vart på pizzerian och käkat. Räksallad för min del såklart! ;) Men har vart inne på en annan affär och kollat på skor men hittade inga bättre än dom med kilklack. Jag är kär i dom! Får väll ta mig i kragen och börja rensa garderoben. Sen promenad sen dusch sen färga håret på älskling. Ja... får nog bli så. Får ta före och efter bild på garderoben så ni ser skillnaden! :D


Tisdag

Jag har beslutsånget! Klänningen eller skorna, vad ska jag köpa? Vill ha båda men får bara bli en sak. Jag var inställd på skorna men nu vet jag inte. Skulle ju kunna köpa klänningen och några billigare skor. Ska kika runt lite på internet så får vi se. Grymt sugen på skorna. Undrar vart det fina vädret har tagit vägen? Molnigt här... fast det regnar ju inte sån tur är. Och det är ju inte direkt kallt. Har kjol och linne på mig så. Mina planer för idag är:

- Färga håret på älskling
- Rensa garderoben
- Försöka hitta något att ha på mig på lördag
- Promenad/springa
- Duscha

Kanske kommer upp något mer, men inget jag kan komma på nu iallfall.


Sängen nästa

nu kryper jag ner under täcket och kikar lite på tv innan jag somnar!
Tänker inte lägga mig 2-3 igen och sova till 12. Får nog bli en promenad när jag vaknar också.
Godnatt! ♥ 


22.25

Var på ica och handlade lite nyttigt!
Isbergssallad, tomat, gurka, kiwi!
Så vi har gjort en sallad, med skinka och ost också. Mums på det. Sitter och kollar på en film på 4an. Van Veeteren. Fast det var nyheter och väder och massa annat mellan filmen. Imorgon ska jag till en annan affär här i Åmål och kolla på skor. Kanske hittar några bättre där. Vill ha klänningen också som jag hittade. Får sova på saken sen! Nu ska jag äta lite mer sallad för nu började filmen igen! :)


18.20

På stan träffade jag på Hanna & Carro, så gick runt med dom på stan och kikade lite. Hittade ett par snygga skor. Ett par vita med kilklack. La undan dom tills imorgon. Och jag måste verkligen ha dom! Bekväma och snygga. Tummen upp! Hittade en fin klänning också. Men tror att jag köper skorna istället. Sitter ute på balkongen nu och det blåser som tusan och det blåser kallt! Nu kom älskling hem så får bli att laga någon mat.

Försökte att hitta skorna på internet men hittade dom inte, ni får se dom imorgon om jag köper dom! ;)


Måndag

Drar in till stan en sväng och kollar lite på kläder! ;)
I like it!


23.36

Kollade på The bounty hunter förut, den var bra! Så nu tänkte vi mysa ner oss framför en till film eller om det är något bra på tvn. Måste till Säffle under veckan. In på lindex och köpa lite nytt! ;) Kanske hittar något fint att ha på mig på lördag. Blir nog partajj då.
Hörs imorgon! :)


Film

Det känns att det är söndag. Det är som att man automatiskt blir tröttare och orkar inte göra någonting. Har bara lust att ligga och kolla på någon film. Så vi tänkte sätta på någon film nu och äta jordgubbar. Nu ska jag sätta på filmen och Andreas plockar fram lite smått och gott!


17.36

Idag har vart en riktig slappardag! Vi har legat i sängen och kollat på tv. Vi var på ica en sväng också och handlade lite. Så nu står jag i köket och lagar mat. Köpte svenska jordgubbar, mumma! Sen får det bli att sätta på en film och bara mysa!


Söndag

Godmorgon!

Gick upp runt elva och ANdreas ligger fortfarande kvar i sängen, som vanligt... ;) Sitter och kollar på någon film som går på tvn. The even Stevens movie heter det. Handlar om en familj som vinner en resa till en paradisö. De blir strandsatta och invånarna på ön vänder sig mot dem. Men vad dom inte vet är att allt är fejk för det är ett tvprogram. Blir att kolla klart på den. Försöka få liv i Andreas & äta frukost. Vad jag vet nu iallfall! ;)


18.24

Gud va skönt det var i vattnet! Till och med Andreas bada, och han är badkruka! ;) Vi va i vattnet ett bra tag faktiskt. Sen åkte vi och tvättade bilen. Sen dammsög jag den och Andreas dammsög i lägenheten. Har precis gjort mig iordning och gett lilla Mia mat. Så nu sitter jag ute på balkongen och äter vindruvor. Mums!


Bada

Drar och badar en sväng!
Visste ni att idag är det den varmaste dagen på året? ;)
Stog i tidningen. Går även rykte om att Viktoria kronprinsessan eller drottning eller vad hon nu är, är gravid.
Nu ska jag bada! :D


Frukost!

Godmorgon
egentligen är det försent att säga det men gick upp ur sängen för en liten stund sen! ;) Andreas ligger kvar i sängen. Försökte allt väcka han men han skulle ligga kvar en stund till. Men nu vaknade han till liv för det ringde på hans mobil. Jag sitter ute i solen och det är väldigt varmmt haha. Ska snart äta frukost. Mia ligger här ute också, är nog varmt åt henne. Fast hon ligger i skuggan. Nu får det bli frukost sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda.



två kort som jag tog nyss


Bilder sen Grebbestad, Lördagen


Andreas & Adam dagen efter påväg ner till Grebbestad

Grusparkeringen, där var det ös ska jag lova. Men inte dagen efter! ;)

Skorna på bilden som jag köpte för en månad sen kanske...?
Dom är helt trasiga efter 2 dagar i Grebbestad. Dålig kvalité!

Kyrka





Hamnen



Jan, Andreas syster Susanne, Andreas & Adam vid hamnen


När vi hade gått runt i Grebbestad en stund så skulle vi äta. Fick bli en pizzeria för det går ju ganska snabbt att få maten tänkte vi. Jag och Andreas beställade hamburgare och pommes och Adam en kebabrulle. Vi satt och väntade och väntade och väntade... efter 45min så får vi maten! Hade vi inte redan betalat så hade vi nog gått. Det var ett jättedåligt ställe. En liten pizzeria och det tar 45 min. Andreas sa att han bara ville ha ketchup på sin hamburgare. Men då fick han allt utom ketchup istället. Det var inte mycket mat så man blev ju inte direkt mätt.


Så vackert!





Turisttåg

Mmmmmmm :D



Älskling ♥

Badade i havet, det var riktigt skönt! :)



Någon blev stoppad, mahah ;)

Så, det var dom bilderna. Nu ska vi käka lite food!


Bilder sen Grebbestad, Fredagen



Adam njuter i solen med en cider

På en camping 5 min från där vi bodde

Om vi ska dit på midsommar nästa år så ska vi nog hyra en sån liten stuga som ni ser. 400kr/natten. Fast det är bara 2 sovplatser i en men är ju bara att hyra fler.

På G! ;)




Vi hade vädret på våran sida!

Sen kom de massa folk ur en buss och börja ösa med oss haha

Vid tolv ungefär så följde vi Andreas till bilen för han blev lite för full, men jag och Adam drog tillbaka in till Grebbestad. Vi hittade en cykel som vi tog så att det skulle gå snabbare.

Det var inte så mörkt som det ser ut, men jag hade blixten på när jag tog kort

När vi väl hade kommit in till Grebbestad så möter vi min halvbror och han vill att vi ska följa med till deras stuga så det gör vi. Fast vi tog bussen tillbaka! ;) På bilden är det min halvbrors tjej och hennes bror

När vi kom tillbaka till bilen såg det ut såhär. Andreas låg och snarkade och tog upp hela baksätet. Jag och Adam tog varsin framstol och försökte sova. Blev inte så mycket sömn. Vi hängde kläder för rutorna så att det inte skulle bli så ljust när vi vaknade. Måste ha sett roligt ut!

Nu ska vi in på biltema en snabbis för Andreas ska ha olja till bilen och en kabel
så resten av bilderna kommer snart!


Jag idag


solbrillorna på som vanligt! ;)


H&M news


99;-

199;-

299;-

Lägger endast ut det jag gillar från nyheterna. För att se resten klicka här!


Framme

Hände en sak på motorvägen påväg hit!
Det var 3 bilar framför oss. Och den längst fram körde in i räcket! Fast det gick bra tror jag. Men han körde åt sidan och bilen bakom honom stannade bakom. Fyy. Kunde ha gått riktigt illa!
Vi är iallfall framme nu och jag har det inte värst kul! Tur att datorn är med! ;) haha. Hade hellre legat på stranden och solat och badat. Men sommarlovet är inte slut än så jag hinner.


Jag i slutet av sommaren! ;)


I bilen...

Sitter i bilen påväg till ett garage för Andreas ska fixa bilen. Blää!
Datorn är med iallafall. Bilderna från Grebbestad kommer upp sen! ;)


00.31

Kom hem för en stund sen. Fick bli en räksallad när vi kom hem. Bättre än pizza det! ;)
Nu säger Andreas att jag ska lägga ner datorn. Kan ju inte svika min kära blogg! :O Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och smörja in mig med body lotion och en nattcreme för ansiktet.


Nattcremen jag änvänder. Apoliva heter den. Rekomenderas verkligen!
På morgonen har man len hud!

Hörs imorgon, ska se på 2 1/2 men som började nyss. Godnatt! :)


En sak som hände igår

Måste berätta en sak! Igår när vi var hos Andreas kompis Tobias.

Jag: Andreas, jag är hungrig
Några minuter senare kommer Tobias lillebror Anton ut med två smörgåsar och ett glas mjölk. Så kommer han fram till mig.
Anton: Här!
Jag: Till mig?
Anton: Ja? Du sa ju att du var hungrig
Jag: Jaha men du hade inte behövt... TACK! :D

Haha så söt! Gött var det med! :)


Sött halsband


79.50;- på Lindex


1 Juli

Havregrynsgröt till frukost kändes nyttigt!
Vi är påväg till Vålberg, skulle ställa någon bil i ett garage. Badade på örnas förut också. Tyckte att det var så himla varmt ute. Det var riktigt gött att bada! Fast en badkruka till pojkvän satt bara och kollade på! ;). Imorgon får det nog bli att sola lite så man får lite mer färg. Satt och tänkte på häromdan varför det går så segt om man längtar tills något? Jag längtar tills 8 augusti för då fyller jag 18. Det ska bli så gött! Krogen nästa? ;). Synd att det är en söndag. Skulle ju kunna göra så att jag går ut den 7:e och när klockan slått tolv så går jag in på harry's. Men jag väntar nog till helgen efter. Men en öl får det allt bli på min födelsedag iallfall. Längtar sjuuukt mycket.

SANDRA NILSSON?! HARRY'S NÄR DU HAR FYLLT 18? :D


01.40

Blev inte lika mycket bloggning idag som igår. Men blir nog bättre imorgon!
Tänkte lägga mig i sängen och kolla lite på tvn innan jag somnar.
Men först ska jag få massage av min älskling. Ska bli hur gött som helst! ;)
Hörs imorgon. Då hoppas jag att det är bättre väder än igår. Det är ju faktiskt juli nu. :D


RSS 2.0