Flyttar idag!

Idag så flyttar jag. Känns helt underbart! Ska till trafikskolan nu först och ha körlektion sen kommer mamma och hämtar mig sen kör vi alla saker till nya lägenheten. Kommer nog va upptagen idag men kanske slänger in ett inlägg ikväll! :D

Underbart

I fredags blev det tacos, mummms! Sen blv det bara lugnt. En film och mys! Igår så gick jag och min sönos till affären och handlade sen lagade vi mat. Kyckling, ris & sås. Hur gott som helst! Sen kollade vi på tv och jag pluggade lite körkort. Eller tre kapitel faktiskt. Ska plugga mer sen. Sen kom Sofie och Pontus så kollade vi på "Mitt stora feta grekiska bröllop" och käkade pizza. Det har vat en bra helg! Känns skönt att inte vakna upp bakfull! ;)

"När jag vaknade upp bredvid dig trodde jag det var en dröm" <3


Klart!

Nu har jag köpt present, städat, diskat, packat. Så snart drar jag iväg! Ser fram emot denna helgen. Förresten! Jag fick lägenheten! :D Så flytt blir till veckan. Underbart! Nära till skolan också. Nu ska jag fixa det sista och sen dra iväg! Ha en bra helg allihop! ;)

Måste även önska mina brudar en rolig kväll på harrys! Puss på er!

Helg & lov!

Nu är det äntligen lov, fy f*n vad underbart! :D Emma sov här inatt. Vi kollade på en skiiiitbra film. Berlesque hette den. Christina Aguilera. Verkligen värd att se. Filmen var inte slut förrän klockan två inatt så vi la oss inte förrän de. Idag vaknade jag faktiskt 8.40, tro det eller ej. Jag och Emma ställde klockan på nio så att vi inte skulle sova bort hela dagen och hinna med allt vi ska göra. Nu ska jag göra mig iordning sen dra ner till stan med Emma! :)

Shopping + kika på lägenhet

Idag har jag varit och kikat på en lägenhet. Hoppas jag får den! Får reda på det imorgon tror jag. Sitter här med Emma just nu. Vi har kollat på Simpsons filmen. Värdelöst! Haha jag hatar simpsons. Va på lindex förut också. Äntligen köpt mig ett par jeans! Efterlängtat! Blev en tröja och ett par svarta nylonstrumpor.

Såhär såg jeansen ut. Hur sköna som helst!


If you ever feel like you're nothing
You're fucking perfect to me!


Onsdag

Inge kul att vara sjuk och bara sitta och kolla på tvn. Faktiskt hellre i skolan nu så att iden går snabbare så att det blir helg snabbare. Har iallfall haft körlektion idag. Gick bra! Sen pluggade jag lite. I helgen ska jag vara nykter och plugga massa. Dessutom har jag fått lunginflammation och går på pencillin så jag kan inte dricka. Just nu håller jag på och lagar mat, bacon och makaroner får det bli. Har inte ätit riktigt på 3 dagar. Det enda jag ätit är 2 smörgåsar, spaghetti och köttfärssås, och idag 3 knäckebröd. Inte bra! Jag vill ha helg nu också. Fast imorgon är det torsdag så efter det fredag! :D Ska även bo ute på bonnelandet under helgen, gillar jag mycket! Trodde aldrig jag skulle trivas så bra ute i skogen men det gjorde jag visst. Trivs bra hos dig! Vet att du kommer läsa detta så puss på dig!   ♥

Tralala

Trivs väldigt bra där jag är nu!


Får aldrig nog av skor






Underbar helg! ♥

Innan jag drar till skolan så måste jag bara säga att det har varit en helt fantastisk helg! I fredags tog vi det bara lugnt, umgicks med folk och spelade tv-spel. På lördagen blev det ekbladz. Hade inte så stora förhoppningar eftersom dom spelade i Långserud. Men de va faktiskt riktigt roligt. Nu ska jag klä på mig och dra till skolan!
Verkligen underbar helg! ♥

Nu kör vi!




Trotsar hostan och förkylningen ikväll

Ikväll så trotsar jag hostan och förkylningen och dricker lite öl! ;) Är inte taggad alls just nu men de kommer väll. Vi har fixat här nu för partajj! Detta blir nog kul! Nej nu tjatar Elin på mig. Bäst att lyssna! :D

Fortfarande sjuk

Usch jag vill bli frisk nu! Har vart sjuk sen i söndags. Inte kul! :( Hoppas verkligen jag är bättre imorgon. Ska nog lägga mig och kolla på tv en stund till sen göra mig iordning. Lite senare ska jag plugga på körkortet. Måste verkligen göra det nu! :D

Uppkörning & teori bokad!

Mamma ringde och väckte mig nyss. Det lät såhär:
Mamma: - Hej du har fått papper om när du har uppkörning och teoriprovet
Jag: - Ah hej, jasså när? (nyvaken)
Mamma: - (Säger datum och tid)
Jag: - VAAAAAAAAAAA?!?!?!
Mamma skrattar
Jag: - Va du tvungen att väcka mig och göra mig nervös?!?! Då måste jag till körskolan idag då.

Trevligt sätt att vakna på! ;) Idag är det jag som pluggar stenhårt iallafall. Trodde inte jag skulle få så tidigt ju! Nej upp och iväg nu! :)

Sjuk

Usch va tråkigt det är att vara sjuk! Hoppas jag mår bättre imorgon! Har bara legat i soffan idag. Kollar på en film på tvn just nu. Den är skiitbra. Men typ slut nu :(. Sitter och kollar på kläder men borde egentligen sova. Men jag är inte trött än.

Mums
598;- från have2have

Bbbrudar

Lika underbart varje gång med helg! Igår var jag & Elin med Sandra, Hanna och Anna en sväng. Haha Hanna är lika störd som vanligt! ;) Men det var kul! Sen träffade vi även Jennie en sväng. Ikväll ska vi dricka lite öl. Ska bli trevligt! ;) Dock inte lika trevligt imorgon. Men det tar vi då. Nu ska jag göra mig iordning lite!



Sexiga.se! ;)

Halkbanan

Då var halkbanan avklarad, skönt! Gick hur bra som helst. Var bara jag och två killar till. Va jättenervös innan och kunde knappt sova inatt. Men nu är det över iallafall. Resten av dagen består av plugg. Mindre kul men måste göras det med. Imorgon är det äntligen fredag!

Underbara helg! ♥

Oops råkade visst bli lite utgång igår. Men det var ju trevligt! ;) Finns det något bättre än en fet pizza efter att man har vart ute? Nej! Sen åkte jag hem och njöt av den sen kommer Elin typ halv sex på morgonen haha. Igår kom Jennie hem också. Hon har praktik i Stockholm så har inte sett henne på två veckor. Men igår överraskade hon mig och Emma genom att knacka på dörren :D. Jag och Emma nördade Guitar Hero igår också. Vi blev förbannade när vi fick göra en låt om och om igen. Men tillslut så klarade Emma den. Hade lust att slänga gitarren ut genom fönstret där ett tag. Ikväll ska jag umgås med bästa brudarna. Kanske blir någon öl också!

Off to körskolan!

Ska bara göra mig iordning lite sen sticker jag iväg till körskolan. Här ska det pluggas som aldrig förr! Skönt att det snart är över nu. Har klarat fas A & B och nu ska jag ge mig på C och går inte därifrån förrän jag har klarat den!
Förresten! Idag släpps Elin Klings kollektion för H&M! ;)

Time for bed

Känner att de är på tiden att jag lägger mig nu.
Om man nu får sova, grannen har sex haha!

Tvättar!

Sådär nu var jag igång med tvättningen! Tänkte laga någon mat nu och diska. Duktig jag är! Sen ska jag nog plugga lite på körkortet. Har bara ätit en smörgås idag så måste laga mat nu. Skriver mer sen!

Slappis kväll

Kollar på top model! Va med Emma en sväng också. Hoppas hon kommer tillbaka hit snart. Har även vart och handlat lite. Resten av kvällen ska jag bara slappa. Plus kolla på House. Cheez Ballz blir det till det! ;) Haha gick verkligen inte bra med att vara nyttig. Jaja man får väll feta sig lite ibland! :D

Här skulle det egentligen ha varit en bild men bloggen vill inte samarbeta så lägger ut den sen!

Duktigt

Har pluggat körkort i nästan 5 timmar. Poäng till mig där va! SNart halkbanan också. Inte långt kvar nu. Gud va skönt. Fyllde ju i augusti så det är väll på tiden. Hann med att luncha med Emma förut också. Mummms! Nu ska jag käka kycklingrulle. Vad hände med att vara nyttig? Kanske börja på måndag?

........

Varför?

RSS 2.0