Visste ni att...

Tjejer får fria på denna dag, skottdagen. Undrar om det är många som gör det? Kanske är bra när aldrig killen friar haha ;). Så passa på nu tjejer! Dröjer ju 4 år till nästa tillfälle. Alla vet ju att det är varje tjejs dröm att få ta på sig en vit lång vacker klänning en dag.

Satin

Jag hittade bilden som dom tog på mig och Sofie inne på Satin i lördags!

Var nöjd med dig själv

Bara så ni vet så tränar jag inte för att gå ner i vikt. Vill bara få bättre kondition. Jag är ganska nöjd med min vikt och min kropp. Dessutom har det aldrig funkat för mig att gå på diet. Jag äter det jag tycker är gött helt enkelt. Nyss åte järpar, klyftpotatis, sås & sallad. Mumms!

My week with Marilyn

Okej filmen var inte så bra som jag trodde. Det hände inte så jättemycket förrän på slutet. Blev lite besviken faktiskt. Hade kanske för höga förväntningar. Hur som helst så ska jag snart rensa min garderob. Behövs kan jag lova. Åååh vill börja göra iordning mitt dressingroom nu. Åka till ikea och köpa massa saker. Satt och kikade på ikea igår och hittade massa saker som jag vill ha till vårat lilla hus.
som dom flesta redan vet så är jag ganska kort så därför tyckte jag att denna skulle passa bra i köket
sängbord har vi inga än, det är så smalt mellan väggen och sängen så det får va ett smalt isåfall
en byrå till mitt dressingroom
en sånhär har jag alltid velat ha, tycker dom är så fina!
en stor bokhylla som man kan ställa lite kort, studentmössan och andra minnen i
ett större och snyggare matbord
en snygg tvbänk med förvaring

Jag behöver...

Träningskläder! Men hittar inga snygga träningsskor. Jag tycker verkligen att alla är fula. Bläää.

Godmorgon

Godmorgon på er!
Igårkväll myste jag till det lite och bakade scones till kvällsmat till mig och min man. Det gillades starkt. Idag så kanske min man skulle jobba övertid så blir ensam ännu längre idag. Ska tvätta och rensa min garderob tänkte jag. Blir kanske en promenad också så jag piggnar till lite. Men nu ska jag käka frukost och kika på en film som jag har längtat efter att få se. My week with Marilyn!

Söt klänning

249kr från H&M

Bilder från Örebro-resan

På hotellrummet innan vi tog en taxi in till stan
Inne på rastaurangen, mums vad gött de va! Friterade räkor, friterad kyckling, grillspett, thai gryta, massa sallad, dom hade rått kött och andra råa saker också så stekte kocken det och la upp det på tallriken direkt. Coolt! Dom hade massa glass till efterrätt också men det var ingen som orkade någon efterrätt
Sofie's banan-drink, luktade verkligen banan lång väg haha
Sofie :)
Inne på satin
Pontus & Sofie
Här dansade vi loss ;)
Haha :)
Sen tog vi en taxi till hotellet. Var en sjukt rolig dag & kväll o Örebro!
Denna tvättmaskin såg vi dagen efter när vi kollade lite i affärer. Jag vill haaaa! Så söt!

Örebro

Förlåt för dålig uppdatering men jag ville njuta så mycket jag bara kunde under våran lilla resa. Kom fram till Örebro runt 11 tiden igår så badade vi på Gustavsvik. Det var roligt men jag blev jättetrött efter. Sen drog vi till hotellet. Gjorde oss iordning, tog en taxi till en restaurang. Hur god mat som helst. Det var thai/kina mat. Jag bara älskar sån mat! Godaste jag ätit på länge! Sen gick vi vidare för att leta efter nån krog. Vi hitta ju massa men det va typ 21 årsgräns överallt. Men tillslut så kom vi in på ett ställe. Det var inte alls mycket folk när vi kom. Men sen sa det bara smack så var det helt fullt. Det va riktigt roligt! Dansade loss, brände massa kalorier där tror jag ;). När det stängde vid två tiden så var vi så trötta så vi tog en taxi till hotellet. Tvättade bort sminket och tyckte det skulle bli så skönt att krypa ner under täcket och sova. Men icke! Sam hade hicka samtidigt som han snarkade. Trodde inte man kunde hicka samtidigt som man sover? Tillslut så somnade jag iallafall. Men vaknar vid 7 tiden av att Sam återigen hickar och snarkar. Sen drog vi ner och åt hotellfrukost. Hur underbart är inte det? Sen åkte vi till Mariebergs köpcentrum och kikade lite. Sen blev det raka vägen hem. Jag körde hela vägen så är ganska så sliten nu. Ska strax lägga mig och sova. Bilder kommer imorgon!

Helg (y)

Vilket härligt väder det är idag! Solen kikar fram. Det gillas starkt! :D Har varit i Årjäng en sväng under förmiddagen. Skulle träffa min jobbcoach för att prata om mitt nya jobb. Sen åkte jag till mamma och hälsade på också. Lagade mat till mig och syster. Visst va de gött syrran? ;) Jag kan min sak! Nu tänkte jag grejja lite här hemma så de är snyggt och fint tills gubben min kommer hem. Sen har jag bestämt att vi ska äta tacos ikväll. Tradition på fredagar ju! Ska packa inför morgondagen också. Längtar! :)

Xbox nördar

Fick middag hos svärmor idag, pannkakor. Fint de! Sen åkte jag och Sam till Pontus där vi spelade lite xbox. Vi spelade COD vilket jag suger på. Så tillslut så fick dom bara använda knivar och jag gevär. Då gick det lite bättre för mig ;). Vi pratade även lite om lördagen. Vi ska ju åka dit med Pontus & Sofie. Längtar! Ska bli så gött att bo på hotell, åååå tänk hotellfrukosten. Typiskt mig, tänker bara på mat haha. På tal om något helt annat så hade min syster lagt upp ett foto i min logg. Här har ni det!

Haha kan tänka mig att det var några år sen jag skrev detta? Lite kul att jag skrev "skriver brev ÅT dig" istället för "skriver brev TILL dig". Vilken snäll och söt storasyster jag va eller är ;)


Sverige har fått en prinsessa

Har sett att fler läser min blogg, vilka är ni? :)
Dagen började med att min man ringde och väckte mig halv åtta. Jag va trött och fattade ingenting. Men var tvungen att gå upp, öppna dörren och lämna en dosa till svärmor som skulle lämna den till min man. Var ju ingen idé att jag gick och la mig igen så jag gick upp. Nu har jag precis städat klart hela huset. Skönt! Ska strax käka frukost sen ner till tvättstugan och hämta upp tvätten. Får ju heller inte glömma bort att Sverige nu har fått en prinsessa! Grattis kronprinsessan Victoria och hennes Daniel.

Natti natti

Nu ska jag ta mig en dusch och sen krypa ner under täcket och mysa med min man. Imorgon är de städdag som gäller. Men en dag närmare helgen iallafall. Godnatt på er och sov sött! :)
Var tvungen att testa webbkameran på min mans nya dator så bjuder på en "såhär-ser-jag-ut-just-nu-bild". Han var ju inte intresserad av webbkameran själv så nån måste väll använda den!

Tips

Tänkte på alla er som ska ta studenten nu i juni så jag var bara tvungen att lägga upp denna klänningen här. Finns att köpa på här för 399 riksdaler.

Nytt internet

Nu har vi fått fiber i vårt lilla hus! Snacka om att de va skillnad mellan det och mitt mobila bredband som jag har haft i snart 2,5år. Går så mycket snabbare nu. Blir nog roligare och blogga också när man inte behöver vänta 5 minuter för att få in en bild i inlägget. Sitter och kikar på fuskbyggarna nu. Blir alltid lika irriterad jag. Finns folk till allt, tyvärr ;).

Körrfärssås + spaghetti

Personalmötet gick bra, fick även träffa mina blivande kollegor. Är väldigt nöjd! Verkar vara snälla och goa människor. Längtar tills jag ska börja jobba. Plus att jag längtar tills lördag. Först gustavsvik sen utgång i örebro sen sova på hotell, mys väll? På söndagen kollar vi nog vad örebro har att erbjuda för shopping. Perfekt! Väntar på att min man ska komma hem. Han är och handlar. Bäst för honom att han köpte allt jag sa haha ;). När han kommer hem ska jag laga spaghetti och köttfärssås till oss. Gött de!

Personalmöte imorgon

Precis duschat och kikat på house så nu sitter jag här och gäspar. Idag är det ju fettisdagen men jag har inte ens ätit någon semla, de är inte så gott tycker jag och dessutom är jag allergisk mot mandelmassan. Imorgon ska jag på personalmöte på mitt nya jobb. Spännande! Ser jag fram emot. Försöker väcka min man som ligger bredvid mig i soffan och sover. Men han vägrar. Han säger att han inte sover men ändå så snarkar han? konstigt det där ;). Oj nu reste han till och med på sig! Bäst jag går ifrån datorn och kryper ner under täcket istället innan det blir ombytta roller och han klagar på mig. Godnatt! :)

ASOS


TOPSHOP


1 år med dig idag ♥

Kan inte fatta att det redan har gått ett helt år. Tiden går så fort. Du gör mig så lycklig! Jag brydde mig aldrig om vad andra tyckte om oss. Det viktiga för mig var att vi var lyckliga. Det är något jag har lärt mig med tiden att inte bry mig om vad andra tycker om mig, i slutändan är det vad jag tycker om mig själv som spelar någon roll. Det bästa jag vet är när du håller om mig. Då känns det perfekt. Du är bäst älskling.
Jag älskar dig dig dig

Grattis älskling! ♥

Idag fyller min man år, så har gett han frukost på sängen och presenter + massa pussar! Sen åkte han iväg och jobbade. Hoppas han snart kommer hem igen så jag kan få mysa lite med honom. Sen ska vi iväg på kalas hos svärföräldrarna. Mys de! Av mig fick han iallafall ansiktsrengöring, traktor tidning, simpsons tofflor, verktyg och en sak ska han få lite senare för jag måste skriva ut en sak först. Nu får jag nog ta mig något att äta. Mat är inte min favorit just nu. Blää!
min fina älskling
tofflorna han fick ;)

Saturday

Då va de lördag igen då. Igårkväll stog jag i ett garage och kollade när några grejjade med en motor, i åtta timmar! Fattar inte hur jag orkade. Aldrig mer säger jag bara. Inget att rekomendera. Har nyss duschat och ska väll göra mig iordning snart. Men först ska jag ta mig nått att äta. Har inte åte sen kl 13 igår. Oops!

Helgen är här

Skönt med fredag! Älskar fredagar så man har hela helgen framför sig. Idag ska jag ta tag i tvätten. låter roligt va? Ikväll blir de nog mys framför tvn. Imorgon kanske vi skulle bowla. På söndag fyller min man år så då blir det kalas. Hur fint väder som helst ute idag! Solen skiner som bara den. Längtar tills all denna snön är borta. Nu ska jag käka sen frukost.
sommar 
bilden är tagen i ayia napa, cypern juni 2011

Minnen

Nu under kvällen så har jag gått igenom min bilddagbok och sparat massa gamla bilder på min dator. Haha alltid lika roligt att se gamla bilder. Nu ska jag duscha sen krypa ner i sängen. Bjuder på några gamla bilder ;)
2007
januari 2008
februari 2008
2008
november 2008
maj 2008
lillebror 6 år
lillebror och jag, 2007
pontus & jag 2007
denna bilden gjorde jag till min syster när hon fyllde 16, haha hon kommer döda mig
hahaha, syster juli 2008
en sur syster? 2006/2007 nångång
pontus o jannike 2008
sandra nyår 2008/2009
sandra o jag nyår 2008/2009
jag och sandra 2009
jag och marieke valborg 2009
haha jag var bara tvungen att lägga upp detta sandra!
anna och jag halloween 2008
sandra och jag när vi hade våran fjortis-tid? haha
jag och sandra 2008
jag, sandra & marieke november 2008
jag, anna & sandra halloween 2008
haha min lunarstorm
elin, sandra & anna maj 2008
anna, sandra & jag nyår 08/09
nyår 08/09
sandra 2008
sandra o anna oktober 2008
jag, tror det är 2008
Haha herregud vilka minnen, har många fler bilder men orkar tyvärr inte ladda upp alla. Nu kallar duschen på mig och sen sängen :)

Nu; massage + sova

Det gick bra förut när jag träffade min chef! Ska dit på onsdag igen på personalmöte, dom skulle bjuda på mat också. Gött! Känns som jag börjar se ljuset på denna mörka tunnel. Och det känns så jävla skönt! När livet ser som mörkast ut så dyker det upp något litet ljus. Då kan även en väldigt liten sak göra en jätteglad. Precis slängt i oss lite vitlöksbröd och myst till det med levande ljus. Kollar på fuskbyggarna. Om jag skulle göra om någonting i vårt hus skulle jag kolla upp olika byggfirmor innan jag anlitade någon. Blir snart sängen och jag ska få massage av min man :).
Kom alltid ihåg att glömma de saker som gjorde dig ledsen
Men glöm aldrig att komma ihåg de saker som gjorde dig glad

Strax iväg och träffa min blivande chef

Ska strax åka och hämta min syster sen iväg och träffa mig blivande chef. Spännande men lite nervöst också! Fast jag har ju redan träffat honom en gång. Så det blir nog bra. Får kika lite i affärer också. har inte köpt klart alla presenter till min man som fyller år på söndag. Fast vet nog vad jag ska köpa nu iallafall. Nu ska jag nörda lite sims innan jag åker! Bjuder på lite ego bilder ;)



Fått jobb!

Denna dagen har nog vart den bästa på detta året än så länge. Jag såg att jag hade ett missat samtal. Jag kollade upp numret och ringde upp. Det var om jobb. Va på intervju där i november om jag inte minns fel. Han började prata och jag tänkte hela tiden "snart kommer de där jobbiga orden att jag inte har fått jobbet". Men icke! Jag har fått jobb! Till en början varannan helg men det är ju alltid något. Jag är inte mycket för att skryta men jag måste faktiskt säga nu att jag är stolt över mig själv. Vilket inte händer ofta när jag har så höga krav på mig själv. Jag tänker inte säga just nu iallafall var det är jag har fått jobb. Utan jag väntar ett tag med det. Inget jag vill skrika ut precis när jag nyss har fått jobbet. Men om ni är nyfikna så kan ni ju alltid fråga mig på facebook! ;) Jennie Karolina Vestlund heter jag där. Nu ska jag fortsätta kika på house sen duscha och sen sova med gott samvete!

Min alla ♥ dag

Jag lagade middag till mitt hjärta. Det blev hasselbackspotatis, fläskytterfilé, sås och sallad. Tror han tyckte om det för han blev väldigt mätt sa han iallafall, jag med! :)
Mums!
Försökte mig även på att göra cupcakes, vilket blev mindre bra. Sam sa att dom var goda men det tyckte inte jag. Blev lite missnöjd.
Fin färg blev det iallafall ;)
Cupcakes
Han fick tio röda rosor och en liten lapp av mig
Jag fick också rosor och choklad som jag ska njuta av ikväll
Min mupp! Jag ville göra dagen helt perfekt och det blev den också. God mat, cupcakes, han fick rosor, jag fick rosor + choklad. Var dock inte lika roligt att städa upp i köket efteråt. Men vi hjälptes åt så det gick ganska fort ändå. Resten av kvällen blir det bara mys. En del tycker att denna dagen är överskattad men det tycker inte jag. Ha en bra fortsatt alla hjärtans dag!
Tack för rosorna och chokladen min mupp, jag älskar dig 

Sockersöt

Hur söt är inte denna klänningen? Perfekt att ha på sommaren. 649kr från nelly.

Alla ♥ dag

Jag vill önska er en bra alla hjärtans dag. Har precis planerat klart hur jag ska överraska min man. Jag ska försöka mig på att baka cupcakes och laga god mat tills han kommer hem. Så jag ska strax åka och handla. Idag blir det en riktig mys-dag med mitt hjärta.

Mår illa

Blää mår inge bra. Mår illa och fryser. Måste köpa present till älskling som fyller år på söndag. Måste även köpa något tills imorgon när de är alla hjärtans dag. Igår mådde jag så illa så jag trodde jag skulle spy. Kuul! Någon som har tips på vad man kan köpa till sin pojkvän i födelsedagspresent? Har ingen fantasi kvar känner jag. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och hoppas att illamåendet går över.

Tips till alla blivande studenter

Tycker denna passar perfekt som studentklänning. Önskar att jag hade haft den på min student. Den är från Elise Ryan och finns att köpa på nelly för 479kr.

Mys framför tvn

Idag så har jag och min man bara tagit det lugnt. Det är väll det som söndagar är till för? Igår var vi på svenska rallyt. Det var skönt att va ute hela dagen men annars var det ju inget för mig direkt. Dom flesta var ju inte där för att kolla på rallyt ens. Härligt väder hade vi iallafall. Det var inte så kallt och så kikade solen fram! Nu ska vi mysa ner oss i soffan och strax kika på kontoret. Blir vitlöksbröd, ostbågar och såklart kolsyrat vatten. Tror jag har blivit beroende av kolsyrat vatten. Här kommer lite bilder som jag tog igår på rallyt.
Min man det
Massa folk
Sam, Sanna & Sofie
Jag ser road ut, eller?

R.I.P Whitney Houston

En helt otrolig sångerska har gått bort. Hon hade en helt fantastisk röst. Hon har varit en av världens bäst säljande artister. Hennes singel "I will always love you" är den hittils bäst säljande singeln med kvinnlig vokalist. Hon kammade hem fler musikpriser än någon annan kvinnlig artist. Hon har sålt 200 miljoner album i hela världen. Vila i frid, du har rört många människor. 

Svenska rallyt 2012

Nu under förmiddagen så har jag städat hela huset. Skönt att ha det gjort. Håller på och tvättar också. Hann precis klart med städningen tills ett bra program började på tvn. Trodde jag iallafall... det var inställt p.g.a skidor! :( Jaja. Får nog kolla lite på tv3 play i brist på annat. Men först ner till tvättstugan. Senare ska jag och S iväg och fira min styvpappa som fyller år idag. Efter det ska vi nog packa inför morgondagen. Cirka kl4 till morgonen åker vi på svenska rallyt. Gissa om jag kommer va trött. Så ska vi sitta ute i skogen hela dagen också.
Ska ha på mig flera lager med kläder för jag vägrar frysa!

Gold


Hittade dessa guldiga byxor när jag var inne på H&M, dock fick de inte följa med mig hem. Tyckte de va lite sådär fulsnygga. Skulle nog vilja ha dom på sommaren isåfall. På kvällen då när det inte är så varmt. Men visst var dom häftiga! 299kr och finns alltså att köpa på H&M.


Six months to go

Idag är det prick ett halvår tills jag blir 20! Kan inte fatta att tiden går så fort. Känns inte som det var längesen jag fyllde 12 lixom. Tänk va stor man kände sig när man fyllde 15. Men nu när jag ser alla 15åringar så ser jag hur små dom är. Haha! Tänkte kila ner i tvättstugan nu och sätta igång med tvätten. Känns som jag tvättar hela tiden men det tar ju aldrig slut. Sen ska jag göra mig iordning och lite senare kanske det blir Åmål en sväng.

Sammanfattning om dagen

Kl ringde 7 imorse - körde S till bussen - gjorde mig iordning - åkte till jobbcoachen - va inne på en fotoaffär - åkte till mamma - jag och mamma åkte till Töcksfors - köpte present till S - mamma med familj följde med hem till mig - bjöd dom på fika - åkte och handlade mat - lagade lasagne - käkade - kollade på twilight breaking dawn - kollar nu på house - sen sova
Så har min dag sett ut. Imorgon ska jag tvätta och bara ta det lugnt. Tror jag iallafall. Ska se klart på house nu sen försöka väcka min pojkvän som har somnat i soffan. Ovanligt? Han somnar varje gång vi ska se en film eller något på tvn :P. Godnatt!

Då va de måndag igen..

Igår så var vi och köpte en ny bil, äntligen! Så nu sviker jag min gamla räcer. Kan lägga upp en bild senare. Nöjd är jag! :) Blev även mat hos svärföräldrarna igår. Alltid lika gött. Tänkte strax käka frukost sen ner i tvättstugan. Känns som jag börjar bli sjuk. Blä, det vill jag inte! Lägger ut två nya klänningar från nelly.
599kr
499kr
Så fina! :)

Rut 6 månader

Idag blir min lilla Rut 6 månader, tänker på vad liten hon var när vi fick henne ♥.
Idag så ska vi nog åka och kolla på en ny bil. Äntligen! Ska nog kolla på en i Karlstad lite senare. Ikväll vill jag på Top Cats som spelar i Säffle. Fast det blir nog inget. Men man vet ju aldrig! ;)


Bra morgon? eller?

Det blev ingen page. Jag ballade ur! Men klippte av en bra bit av håret ändå. Typ 10cm. Känns mycket fräschare nu. Blev endel uppklippt och snelugg också. Ni ska bara veta hur min morgon har varit. Sam väckte mig typ sex imorse för att jag skulle skjutsa honom till praktiken. Han går ut för att starta bilen så den är lite varm när vi ska åka. Då blir det bensinstopp så Sam cyklar till affärn och tankar i en bensindunk. När han kommer tillbaka så ramlar han med cykeln så blir han så förbannad så han slänger den i diket. Hahah! När vi hade fått bensin i bilen så startade jag. Men när jag körde iväg så kände jag att bilen drog väldigt mycket till höger. Sen kom vi 500 meter så sa jag det till Sam. Vi stannade och så var det punktering. Och vi hade inget reservdäck. Och nej jag är inte klar där. Pannan hade stannat inatt så det var iskallt härinne när vi vaknade. Så känns som dagen bara kan bli bättre nu faktiskt ;). Nu sitter jag och letar efter en ny bil för nu är jag trött på den bilen! Hoppas ni hade en bättre morgon än mig :).

Hjälp

Vågar jag klippa så?

RSS 2.0