Slappisdag

Det blev visst utgång igår! Var hos Hanna först sen drog vi vidare till en fest och sen vidare till HC. Det var en trevlig kväll. När klockan blev 2 drog vi oss mot pizzerian och käkade fyllemat! ;) Sen blev det hem och sova. Va hemma vid halv fyra kanske? Jaja det var trevligt iallafall! :D

På tal om något helt annat så har våran katt blivit sjuk. Vet inte vad det är med henne, hon brukar ha världens aptit men nu vill hon inte ha någon mat alls. Lyckades få i henne vatten förut iallafall så det var ju bra det. Men hon måste ju äta också. Hon har ett litet sår på bakbenet. Hon är väldigt slö och vill i princip bara ligga och vila. Hon har ingen röst, ser hur hon försöker skrika men det kommer ingenting. Hon har vart sånhär i ett dygn nu typ. Vet inte vad som har hänt med henne :( Jaja får avvakta och se om hon blir bättre. Har även en till sjukling att ta hand om. Andreas har nämligen blivit sjuk. Inte kul alls. Nu ska jag nog fortsätta kolla på tvn och bara ha en riktig slappisdag, och ta hand om Mia och Andreas! :)


Kollade på denna filmen nyss, youth in revolt. Den var ganska bra men komplicerad tycker jag. Det handlar om killen på bilden. En dag ser han en tjej och blir störtkär. Men det är många saker som håller dom infrån varandra. Svårt att förklara. Det är ingen film som man måste se direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback