Hiss eller diss, vad tycker ni?


Kissies


Jeffrey Cambells skor Lita är det alltså ni ser. Både Kenza & Kissie äger såna här. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om dom? Varken hiss eller diss. Dom ser bra ut på andra men jag kan inte se dom på mig själv. Men dom vita tycker jag ser bäst ut. De kostar runt 1695kr.
Vad tycker ni? Hiss eller diss? :D


Foodtime



Fick bli en sån här idag. Riktigt gott faktiskt! :D Köpte mig även en rosa lipsyl. Redovisade mitt projektarbete förut också. Det gick sådär. Jag kunde ha gjort bättre ifrån mig. Jag är hes så ja fick hosta då och då men det är ju inget jag kan göra åt. Men det gick nog rätt bra ändå fast jag vet att jag kunde gjort det bättre. Köpte oss en stor fet godispåse så ikväll blir det nog film och mys! :D


H&M news


349;-

Himla söt partytopp tycker jag! :)


En fråga till er!

Vet ni om några mamma eller gravidbloggar?
Tycker det är intressant att läsa!

De jag läser är:
www.micahs.se
www.classys.blogg.se

Tacksam för svar! :)


Sjuk

Ja det är väll typiskt att man ska bli sjuk när det är som mest opassande? Skulle egentligen redovisa mitt projektarbete idag men datorn krånglade så jag hann inte. Så jag ska göra det imorgon istället. Usch orkar verkligen inte känner jag nu. Jobbigt att  åka till skolan med feber och ont i halsen. Jaja det får väll gå! Hoppas det är bättre imorgon, annars lär jag få knarka panodil. Nej nu ska jag inte klaga mer, är ju faktiskt nästan aldrig sjuk så man ska väll inte klaga! ;)

Förresten, grannen hittade våran katt igår så hon kom allt hem! :D


Haha lite rolig bild



De menar alltså vilken kupa ni tjejer har på bhn.
Har ni några meloner? ;)


Slappis-söndag

Har vart en riktig slappis-dag idag. Men det är ju skönt det med ibland! ;) Imorgon ska jag redovisa mitt projektarbete och jag är lite smått nervös men hoppas det går bra. Jag är sugen på att se Harry Potter också. Såg hemligheternas kammare igår så nu vill jag bara fortsätta kolla haha. Imorgon är det skola igen, inte så kul men inte så långt kvar tills studenten nu. Har varit snöstorm hela dagen så nu är det jättemycket snö här. Ogillas! Våran katt är borta också :( Andreas släppte ut henne kl. 6 imorse och sen har vi inte sett henne :(. Hoppas hon kommer tillbaka. Jaja blir nog snart sängen så man får ladda batterierna för skolan! ;)


Lördag

Ooops... Blev visst utgång igår! ;) Men det var ju kul :D
Men blev rätt lugnt för min del. Men nu blir det pizza!


Cute

Klarade kristendomsprovet, WIHOOO! Gött! :D
Nu ska jag göra klart projektarbete så jag har det ur världen. Lägger ut lite nya kläder från H&M också.

MÅSTE HA! 199;-

49.50;-

49.40;-


Memories

Kom hem för ca 1,5 timme sen. Hade körlektion och det gick bra! Är hur trött som helst, måste duscha också. Får göra de senare. Tänkte nörda lite sims nu för att fördriva tiden! ;) Bjuder på några bilder sålänge.

Baby

Syster & Jag

Jag och världens sötaste kattunge


Sååå söt! :D

Haha en jättegammal bild på Sandra, Sophie, Elin & mig

Ännu mer gammal bild på Anna & mig

Sandra & Jag

Haha Anna & Sandra

Sandra & Jag

Jag & Sandra

Jag

Bara gamla bilder, men roligt det med ibland? ;)


Läxa...

Ska göra en läxa nu. Usch jag vill inte! Det känns verkligen som de enda jag gör om dagarna. Sitter med skolarbetet. Jaja snart slut på detta! ;) Hörs nog mer imorgon. När jag är klar med läxan blir det sängen. Längtar redan!


Pytt i panna

Nyss lagat mat, så nu ska jag äta! ;)


Tattoo



Åååh jag vill ha! Så sjukt snygg!


Idag släpps Lanvin for H&M

Men man kan inte ens komma in på H&Ms internetbutik. Är nog en del som är inne där! ;) Jag tänkte inte beställa något utan tänkte bara kika lite. Det tar nog slut snabbt, så skynda er om ni ska ha något. KOM IN NU! Men det är mycket som är slutsålt! Men det gr inte mig något! ;)


I am back

Har inte bloggat på flera dagar nu, bloggen har lixom gått i andra hand. Har vart så mycket med projektarbetet och i fredags åkte jag till Säffle till Elin och kom hem idag. I lördags blev det party, haha det var roligt men fick nog i mig lite för mycket. Så igår mådde jag hur dåligt som helst. Men sån tur var gick det över sen. Jag och Elin delade på en pizza, senare på kvällen så kollade vi på ensam mamma söker och beck. Det var mysigt. Men imorse så råkade vi försova oss, så vi hade 10min på oss att göra oss klara. Men det gick det med! Tog inga bilder under helgen. Men Elin tog med hennes kamera så får se om hon lägger ut dom på facebook eller något så lägger jag ut som här! ;) Nej nu ska jag kolla lite på kläder! :D


Tips


Mjukisdress, vem behöver inte en sådan nu när det är kyligare ute och man vill bara ligga hemma och kolla på en film? Det finns ju massa olika. Denna kommer från H&M och kostar 149;- för hela dressen, billigt! Den finns även i grå och vit.


16 November

Idag är ingen bra dag så tror jag skippar att blogga idag. Dessutom måste jag göra projektarbetet!
Ha en bra dag! :)


Ny vecka nya möjligheter

Åkte till mamma i lördags och kom hem igår, de var trevligt! Firade pappa på fars-dag och sånt. Glömde totalt bort att blogga men jag har vart sjuk också så. Hade jätteont i magen igår när jag skulle sova så det blev ingen skola idag. Nu håller jag på att storstäda. Toan och hallen klar, ska börja med tvrummet nu. Men det går allt snabbt! ;) Sen blir det ut en sväng och kika på stan tror jag! :)


Idolmys

Blir att dra till Hanna och kolla på idol med massa brudar! Ska bli trevligt. Blir nog att vi åker till ica först och köper oss något gott haha. ;) Ni får ha en bra kväll! ♥


Beställt!


Studentmössan! :D Vi tog rosa tyg inuti, gulligt!

Jag tog den blåa tröjan!


Vet inte om denna tröjan bara var för killar? Men jag tog den också! ;) Tyckte den va snygg!


Happy

Wihoo jag är glad! Gick hur bra som helst med körlektionen idag. Snart är det dags för halkbanan och nästa vecka ska jag få köra landsväg. Och det är ju det sista man göra på en körlektion så nu är det inte långt kvar! :D Så det gjorde min dag! Strax blir det Karlstad. Hoppas jag får mina pengar från Joakim så att jag kan köpa nya uggs. Han hade på sig dom när han var ute så nu är dom helt trasiga så då sa jag att han fick köpa nya! ;)
Skriver mer sen!


Projektarbete + religionsuppgift + körlektion

Godmorgon!

Va skönt det var att sova ut! Blev ingen skola idag eftersom jag hade så himla ont i huvudet igår när jag var där. Men ska till Säffle sen och ha körlektion. Annars idag så ska jag nästan bara hålla på med projektarbetet. Måste göra en religionsuppgift också. Får se om jag ska till skolan imorgon. Måste ändå dit en sväng för vi ska ju prova studentmössor. Slänger nog in ett inlägg innan jag åker till Säffle! :)


Ringar

Har försökt att vila sen jag kom hem från skolan. Somnade även en stund förut haha. Har mest legat i soffan och kollat på tvn. Slutar de aldrig att snöa? Det har snöat konstant sen igår ju. Jag vill inte ha mer snö nu! Imorgon ska jag nog inte till skolan. Men måste ändå till Säffle för jag ska ha körlektion. På fredag måste jag också till Säffle för då ska vi prova studentmössor. WIIIHOO! De närmar sig! ;)

145;-

245;-

195;-

Hittade en del snygga ringar på cocoo.se! Den sista är absolut min favorit! Så cool! :D


Ringar

Har försökt att vila sen jag kom hem från skolan. Somnade även en stund förut haha. Har mest legat i soffan och kollat på tvn. Slutar de aldrig att snöa? Det har snöat konstant sen igår ju. Jag vill inte ha mer snö nu! Imorgon ska jag nog inte till skolan. Men måste ändå till Säffle för jag ska ha körlektion. På fredag måste jag också till Säffle för då ska vi prova studentmössor. WIIIHOO! De närmar sig! ;)

145;-

245;-

195;-

Hittade en del snygga ringar på cocoo.se! Den sista är absolut min favorit! Så cool! :D


Turism

Sitter i skolan och har ont i huvudet... varför skulle jag få detta? :(
Har skrivit 7 sidor på projektarbetet sen igår. Känner mig rätt duktig! :D
Ska nog va med och lyssna nu...


Hjärnskakning

Har jobbat med projektarbetet i flera timmar nu. Var även på vårdcentral idag. Slog ju i huvudet i elementet i lördags så jag har fått hjärnskakning. Det sög ju! :( Jaja. Det går bort om ca 2 veckor. Inte kul att ha ont i huvudet hela tiden kan jag lova. Tänkte lägga mig i sängen och kolla på tv o ta de lugnt innan jag ska sova! Har vart världens snöstorm idag också så nu är de snö! :( Är väll ännu mer när man vaknar till morgonen...


Sova!

Trött trött trött
Godnatt! :D


Haha en bild sen HC i lördags


haha!


Tillbaka i skolan efter 7 veckor

Haha orkade verkligen inte blogga mer igår för jag var så himla trött efter att vi hade badat. Men det var roligt! Skulle vart roligare att åka till örebro men det tar ju typ 3 timmar dit. På vägen hem somnade jag i bilen. Andreas låg och snarkade också haha. Men det var skönt att basta! ;) Sitter och pratar om i klassen hur vi har haft de på praktiken och vad vi har gjort. Snart lunch, gött! Är så hungrig. Åt ingen frukost (som vanligt). Nu får jag nog va med och lyssna! ;)


Vänersborg it is

Haha galen kväll igår! Har ett sår på ena foten, en bula på andra foten, brännsår på armen, och en bula i bakhubudet. Haha det va så trångt på dansgolvet så alla buttade på alla. Blev nerbuttad på golvet och så trampa någon kille på min fot. Sen sätta Sandra sin klack rätt i min fot. Sen brännde hon mig med sin cigg också! Haha! Sen när jag hade kommit hem och skulle lägga huvudet på kudden så tänker jag "va skönt de ska bli att lägga huvudet på kudden" DONK! Oj de va visst elementet. AJ! :( Jaja så kan de gå! Bilder kommer + film! ;)

Är just nu påväg till Vänersborg. Är snart framme tror jag. Vi ska till vattenpalatset tänkte vi. De blir nog roligt! Uppdaterar mer senare när vi är påväg hem! :)


Shontelle - Perfect nightmare


Lördag = Halloweenparty

Äntligen lördag! :D Satt och sydde på klänningen igår så tror jag ska ha den ikväll på halloweenpartyt. Bara den inte går sönder eller kommer någon fläck som inte går att få bort på den. Ska bara finjustera den lite sen! ;) Taggar inför ikväll och lyssnar på lite musik. Kan inte sluta lyssna på en låt! Kommer upp ett tidsinställt inlägg med den senare! TAGGA! :D


Huvudvärk...

Har huvudvärk! Tänkte mysa ner mig i sängen och kolla lite på tv. Orkar inte göra värst mycket mer. Trött och sliten. Ska försöka få ordning på klänningen jag ska ha imorgon. Orkar inte skriva mer nu. Hörs mer imorgon! :)


Fredag!

Hejsan, fredag idag. Skönt! Lördag imorgon. Längtar! :D Ska ju på halloweenparty som ni kanske vet. Sitter hemma hos mamma. Umgås med syster lite. Mamma och min styvpappa åkte nyss. Dom skulle till någon släkting till min styvpappa på kalas. Hann se dom en stund iallfall! Vi tänkte gå till konsum en sväng. Min syster skulle köpa nått. Jaja hörs mer senare! ;)


American Pie 2

Sitter och kollar på American Pie 2 nu. Hatar reklam. Så tråkigt ju! Får lägga mig lite tidigare idag än vad jag gjort dom andra dagarna. Ska upp vid nio imorgon. Ska nämligen hälsa på mamma, hon bor 7mil från mig. Morfar frågade om jag ville med. Jag hade ändå inget annat för mig så, varför inte? Måste försöka komma ihåg att ta med klänningen (som jag kanske ska ha på halloweenfesten nu på lördag). Ska göra om den lite. Tänkte att mamma kunde hjälpa mig lite med det! Förresten, vad ska jag köpa till Andreas? Han fyller år om ca en månad och jag har ingen aning! Tips tack! Vad köper man egentligen till en pojkvän när han fyller år? Förra året köpte jag kläder men det är inte så kul.

Hörs mer imorgon! :) ♥


Lanvin for H&M




Va inne och kikade på H&Ms hemsida eftersom Lanvinkollektionen skulle komma ut idag. Ni hittar den HÄR! Det som jag visar här i bloggen var det jag blev intresserad av. Men det är nog inget som jag kommer köpa. Läppstiften var söta. De kostar 99kr styck. Kollektionen finns att köpa online från kl 08.00 den 23 november.

Klockan 21.00 ikväll går American Pie 2 på kanal 6, jag ska se den! :D
Nu ska jag kika lite på tv och äta marängsviss, mums på det!


H&M news


199;-

299;-

Jag bara älskar dessa två plagg! ;)


Studentresan äntligen bokad och betald

Kunde somna om, TUR! Haha. Ligger fortfarande kvar i sängen. Tänkte göra varma smörgåsar i smörgåsgrillen. Mums! Sen efter det ska jag duscha och göra mig iordning. Vad jag vet än sålänge. Ska även grejja med projektarbetet! Igår äntligen så blev studentresan bokad till Ayia Napa!!!! :D WIHOOO! Så nu längtar jag ihjäl mig till det! :D


Vem f*n uppfann vibrationen i mobilerna?

Åhh! Igår blev vi väckta av att de ringde i Andreas mobil. Så igår när vi skulle sova så sa jag att han skulle stänga av ljudet. Så Hhar han på vibrationen istället så ringde det såklart nu! Kvart i åtta på morgonen när det är lov. :(


Myskväll med hjärtat ♥

Haha bvilken värdelös dag, har inte gjort någonting. Men skönt det med ibland antar jag? Blev inget projektarbete som jag hade tänkt mig. Var andra saker som va roligare på datorn än det. FACEBOOK! Haha det borde inte få finnas! Jaja, Andreas är nere och köper lite mat. Så vi ska laga mat sen blir det nog bara att mysa framför tvn. Känner inte för något annat heller så. Får ta nya tag imorgon med projektarbetet. Hoppas det är bättre väder imorgon så jag kan gå en sväng till stan. Imorgon är det ju redan torsdag. Vart tog lovet vägen? Haha. Jag längtar tills på lördag så det gör inget! ;) Måste färga håret också. Utväxt? JA! Men det får nog bli imorgon isåfall! Såg den nya Beck filmen igår förresten, skitbra! Värd att se! :D

Ska se om det är något bra på tvn nu, kanske slänger in ett inlägg sen! :)


Tips


En regnig onsdag

Godmorgon!
Känns underbart med lov. Behövdes verkligen. Andreas ska med en kompis och åka lastbil till Göteborg så jag blir ensam ett par timmar. Får bli en projektarbetsdag idag. Det behövs verkligen. Kommer ju ingenstans med projektarbetet. Blää orkar inte men jag måste. Tråkigt väder är det med, regnar. Men bättre än snö iallafall. Jag som tänkte dra ner en sväng till stan och kika lite. Men det gör jag inte om det regnar!


Kolla vilket gulligt förkläde jag hittade på H&Ms hemsida! 199;-

Känns som jag börjar bli sjuk med, får verkligen inte bli sjuk nu ju! Det är lov och jag ska ju på halloweenparty på lördag!


Håret


Hemsk bild men blev den bästa jag hann ta innan kameran dog. Haha jaja den får ni stå ut med! Skulle ju testa att göra iordning håret imorse (klippte mig igårkväll) så skulle göra iordning de riktigt nu för att se hur de blev. Men då så tog såklart hårsprayen slut så det gick inge vidare. Men jag blev jättenöjd med frisyren! :D Känns ovant men bra med lugg igen! Tänkte duscha nu sen bara mysa ner mig i soffan och ha de gött! Måste även tacka Anna som klippte mig igår, nöjd som alltid! :D


Movietime

Orkade inte visa någon bild på håret igår. Var så trött! Men tänkte lägga in en bild sen på hur det blev. Men nu ska jag fortsätta kolla på nya beck som tydligen ska va så bra! ;)


Tvätta, körlektion, klippa mig

Igår när jag kom hem blev det bara massa mys framför tvn med älskling! ♥
Nu så håller jag på att tvätta, mindre kul men måste göras det med. Klockan två ungefär så drar jag till Säffle och ska köra lite bil sen upp till Anna och klippa mig! Änltligen! :D Skulle egentligen till banken också och föra över resten av pengarna till studentresan till Sandras pappa. Men det slapp jag för nu gick de föra över på internet igen. Så senare idag ska den vara bokad och klar. Jag bara längtar till juni nu. Ska göra mig iordning lite nu, bild kommer sen på hur jag blev i håret! ;)


RSS 2.0